Kellokaverit

Moni teistä varmasti jo tietääkin mun olevan kellojeni suhteen aika uskollinen Seikolle. Kello kun on ollut tosi kysytty aihe blogissa. Mun edellinen kelloni oli Seiko (ja nyt siskoni käytössä) ja jokunen aika sitten sain tämän uuden timantein koristellun Sporturani niinikään Seikolta. 

No, mun mieheni ihastui myös Seikon Sportura -sarjaan… Itseasiassa varmaan suurimmaksi osaksi siksi, että satuimme viime tammikussa Barcelonan reisullamme käymään jalkapallo-ottelussa, joka oli täynnä Seiko Sportura -mainoksia ja kun miehen suuri idoli Messikin mainosten mukaan käytti kelloa, jäi se vähän niinkuin haaveeksi… 🙂 Jouluksi sain sitten miehelleni Seikolta lahjaksi Sporturan. 

Miehen kello on nahkahihnalla ja mikä hauskinta, kinetic. Siinä ei siis ole minkäänlaista patteria, vaan toimii liike-energialla. Kun tarkkaan kuuntelee, kellon moottorista kuuluu hauska pieni raksutus.

Me ollaan nyt siis oltu onnelliset kellosamikset jo hyvän tovin. Jeps. 🙂

34 vastausta artikkeliin “Kellokaverit

 1. Söpöt kuvat ja kivat kellot ❤ Tällaiset olis muuten niin sellaisia ”hyvän mielen postauksia” ja kivoja lukea, mutta pikkuisen latisti tunnelmaa tuo mainostaminen… Tiedän että se on pelin henki näissä blogeissa, mutta jotenkin se vaan välillä töksähtelee. Mutta eipä siitä sen enempää, luen kyllä silti ja tykkään blogistasi 🙂

  Tykkää

 2. Ihanat kuvat<3
  Mua ei haittaa vaikka mainostat, teet sen niin fiksusti:)
  Katsoohan ihmiset urheilua, jääkiekkoa ja formuloita vaikka siinä vasta röyhkeää mainostusta onkin ja ihan koko ajan, lehdissä on mainoksia ja tv:n sarjoissa ja elokuvissa ja niiden välissä. Kiskallakaan ei voi poiketa ilman että joku mainos pomppaa silmiin. 
  Tässä blogissa on mun mielestä moniin muihin blogeihin verrattuna ihan OIKEAA sisältöäkin 🙂 
   
  Sissi

  Tykkää

 3. Vierailija
  13.03.2014 klo 08:29

  Söpöt kuvat ja kivat kellot ❤ Tällaiset olis muuten niin sellaisia ”hyvän mielen postauksia” ja kivoja lukea, mutta pikkuisen latisti tunnelmaa tuo mainostaminen… Tiedän että se on pelin henki näissä blogeissa, mutta jotenkin se vaan välillä töksähtelee. Mutta eipä siitä sen enempää, luen kyllä silti ja tykkään blogistasi 🙂

  Ihanaa lomaa sinne jonnekin päin Kuubaa! Mäkin tykkään todella paljon kuvistasi ja tyylistäsi muuten, muttaen vaan voi mitään et vähän hmm, no käytetään sitä latistaa -sanaa. Pidän todellakin myös siitä oikeasta sisällöstä, mutta jotenkin haluaisin jotkut pelisäännöt saaduille tuotteille. Mun mielestä on täysin ok, että joku saa jostain x-firmasta tuotteen y, teethän hurjasti töitä sen eteen , mutta haluan myös tietää sen. Silloin myöskään bloggaaja ei joudu hankalaan välikäteen, et kysyttäis koko ajan ootko saanut tuotteen tms. 

  Tykkää

 4. Mielestäni ei ole mitään ongelmaa, jos blogaaja tosiaan kertoo saaneensa tuotteen jostakin, eikä vain ja ainoastaan mainosta kyseistä tuotetta ja jättäisi kertomatta tämän tärkeän yksityiskohdan. 
   
  Ihania söpistelykuvia teistä 🙂

  Tykkää

 5. Ihanat kellot ja ihanat rakkauskuvat 😉 Jollekin vaan on aina liikaa 😉
  Mukavaa lomaa!
  T:Eija
   
   

  Tykkää

 6. Seiko (Velatura) on täälläkin käytössä jo neljättä vuotta, tykkään älyttömästi! Nyt viime aikoina siihen on vain tullut joku vika, on nimittäin ruvennut pysähtelemään itsestään, vaikka paristot on vaihdettu n. 1 kk sitten. 😦 Mietinkin, että voisiko ongelma poistua pelkällä huollolla vai onkohan siinä ihan oikeakin vika. Kuinka usein käytät kelloasi huollossa? Onko sun Seikot toimineet aina moitteetta?
  -Kotikisu

  Tykkää

 7. Muistaako joku missä oli avokaado levitteeseen leivän päälle? Tein sitä kerran ja oli superhyvää..nyt en vaa kuollakseni muista minkä otsikon alta se löytyi. 🙂

  Tykkää

 8. Vierailija
  13.03.2014 klo 10:42

  Mun mielestä on täysin ok, että joku saa jostain x-firmasta tuotteen y, teethän hurjasti töitä sen eteen , mutta haluan myös tietää sen. Silloin myöskään bloggaaja ei joudu hankalaan välikäteen, et kysyttäis koko ajan ootko saanut tuotteen tms. 

  Mutta eikö tästä jo ole aika selkeät pelisäännöt, eli että pitää kertoa, jos on ilmaiseksi saanut tuotteen? Ja eikö tässäkin tekstissä ihan selkeästi asia ilmoitettu, että Seikolta saatu kello?
  Mun näkökulmasta tämä oli ihan fiksusti ja söpösti toteutettu mainospostaus. 🙂
   

  Tykkää

 9. Täällä on ollut mulla Seiko Kinetic käytössä vuodesta 1990. Hyvin on toiminut ja itse pidän siitä ideasta, että kello toimii, niin kauan kuin hengissä ja liikkeessä pysyn. Olen katsellut uudempaa kinetic mallia hieman sillä silmällä 🙂  

  Tykkää

 10. Miksi lukijan on tärkeä tietää, onko mainostaja saanut tuotteen vai ostanut sen? Eikö lopputulos ole kuitenkin (varsinkin lukijan kannalta) sama?

  Tykkää

 11. Öööh…hyvin ”mielenkiintoinen” blogipäivitys…??? Itselläni hyvä ja kestävä kello, aivan ok:n näköinen…merkkiä en näe ilman suurennuslasia (höh!!?), kuin että jokin ”focus” on…höh, mutta onko mielenkiintoista vai ei, itse en usko toisten olevan kiinnostunut ainakaan minun kellostani. Johannalla toki eri asia.Blogi aivan ok, ja mielenkiintoinen =D Hyvää loman jatkoa Johannan perheelle, ja hänelle itselleen toki myös.
  -Siri-

  Tykkää

 12. Onkohan joku syvempikin merkitys, miksi kellot välillä vaihdettu toiseen käteen..? Kaikkeen miehesikin suostuu :))
   
   
   

  Tykkää

 13. Vierailija
  14.03.2014 klo 10:22

  Onkohan joku syvempikin merkitys, miksi kellot välillä vaihdettu toiseen käteen..? Kaikkeen miehesikin suostuu :))
   Hahmotushäiriö??!! =)
   
   

  Tykkää

 14. Söpöt kuvat ja kivat kellot ❤ Tällaiset olis muuten niin sellaisia ”hyvän mielen postauksia” ja kivoja lukea, mutta pikkuisen latisti tunnelmaa tuo mainostaminen… Tiedän että se on pelin henki näissä blogeissa, mutta jotenkin se vaan välillä töksähtelee. Mutta eipä siitä sen enempää, luen kyllä silti ja tykkään blogistasi 🙂

  Tykkää

 15. Ihanat kuvat<3
  Mua ei haittaa vaikka mainostat, teet sen niin fiksusti:)
  Katsoohan ihmiset urheilua, jääkiekkoa ja formuloita vaikka siinä vasta röyhkeää mainostusta onkin ja ihan koko ajan, lehdissä on mainoksia ja tv:n sarjoissa ja elokuvissa ja niiden välissä. Kiskallakaan ei voi poiketa ilman että joku mainos pomppaa silmiin. 
  Tässä blogissa on mun mielestä moniin muihin blogeihin verrattuna ihan OIKEAA sisältöäkin 🙂 
   
  Sissi

  Tykkää

 16. Vierailija
  13.03.2014 klo 08:29

  Söpöt kuvat ja kivat kellot ❤ Tällaiset olis muuten niin sellaisia ”hyvän mielen postauksia” ja kivoja lukea, mutta pikkuisen latisti tunnelmaa tuo mainostaminen… Tiedän että se on pelin henki näissä blogeissa, mutta jotenkin se vaan välillä töksähtelee. Mutta eipä siitä sen enempää, luen kyllä silti ja tykkään blogistasi 🙂

  Ihanaa lomaa sinne jonnekin päin Kuubaa! Mäkin tykkään todella paljon kuvistasi ja tyylistäsi muuten, muttaen vaan voi mitään et vähän hmm, no käytetään sitä latistaa -sanaa. Pidän todellakin myös siitä oikeasta sisällöstä, mutta jotenkin haluaisin jotkut pelisäännöt saaduille tuotteille. Mun mielestä on täysin ok, että joku saa jostain x-firmasta tuotteen y, teethän hurjasti töitä sen eteen , mutta haluan myös tietää sen. Silloin myöskään bloggaaja ei joudu hankalaan välikäteen, et kysyttäis koko ajan ootko saanut tuotteen tms. 

  Tykkää

 17. Mielestäni ei ole mitään ongelmaa, jos blogaaja tosiaan kertoo saaneensa tuotteen jostakin, eikä vain ja ainoastaan mainosta kyseistä tuotetta ja jättäisi kertomatta tämän tärkeän yksityiskohdan. 
   
  Ihania söpistelykuvia teistä 🙂

  Tykkää

 18. Ihanat kellot ja ihanat rakkauskuvat 😉 Jollekin vaan on aina liikaa 😉
  Mukavaa lomaa!
  T:Eija
   
   

  Tykkää

 19. Seiko (Velatura) on täälläkin käytössä jo neljättä vuotta, tykkään älyttömästi! Nyt viime aikoina siihen on vain tullut joku vika, on nimittäin ruvennut pysähtelemään itsestään, vaikka paristot on vaihdettu n. 1 kk sitten. 😦 Mietinkin, että voisiko ongelma poistua pelkällä huollolla vai onkohan siinä ihan oikeakin vika. Kuinka usein käytät kelloasi huollossa? Onko sun Seikot toimineet aina moitteetta?
  -Kotikisu

  Tykkää

 20. Muistaako joku missä oli avokaado levitteeseen leivän päälle? Tein sitä kerran ja oli superhyvää..nyt en vaa kuollakseni muista minkä otsikon alta se löytyi. 🙂

  Tykkää

 21. Vierailija
  13.03.2014 klo 10:42

  Mun mielestä on täysin ok, että joku saa jostain x-firmasta tuotteen y, teethän hurjasti töitä sen eteen , mutta haluan myös tietää sen. Silloin myöskään bloggaaja ei joudu hankalaan välikäteen, et kysyttäis koko ajan ootko saanut tuotteen tms. 

  Mutta eikö tästä jo ole aika selkeät pelisäännöt, eli että pitää kertoa, jos on ilmaiseksi saanut tuotteen? Ja eikö tässäkin tekstissä ihan selkeästi asia ilmoitettu, että Seikolta saatu kello?
  Mun näkökulmasta tämä oli ihan fiksusti ja söpösti toteutettu mainospostaus. 🙂
   

  Tykkää

 22. Täällä on ollut mulla Seiko Kinetic käytössä vuodesta 1990. Hyvin on toiminut ja itse pidän siitä ideasta, että kello toimii, niin kauan kuin hengissä ja liikkeessä pysyn. Olen katsellut uudempaa kinetic mallia hieman sillä silmällä 🙂  

  Tykkää

 23. Miksi lukijan on tärkeä tietää, onko mainostaja saanut tuotteen vai ostanut sen? Eikö lopputulos ole kuitenkin (varsinkin lukijan kannalta) sama?

  Tykkää

 24. Öööh…hyvin ”mielenkiintoinen” blogipäivitys…??? Itselläni hyvä ja kestävä kello, aivan ok:n näköinen…merkkiä en näe ilman suurennuslasia (höh!!?), kuin että jokin ”focus” on…höh, mutta onko mielenkiintoista vai ei, itse en usko toisten olevan kiinnostunut ainakaan minun kellostani. Johannalla toki eri asia.Blogi aivan ok, ja mielenkiintoinen =D Hyvää loman jatkoa Johannan perheelle, ja hänelle itselleen toki myös.
  -Siri-

  Tykkää

 25. Onkohan joku syvempikin merkitys, miksi kellot välillä vaihdettu toiseen käteen..? Kaikkeen miehesikin suostuu :))
   
   
   

  Tykkää

 26. Vierailija
  14.03.2014 klo 10:22

  Onkohan joku syvempikin merkitys, miksi kellot välillä vaihdettu toiseen käteen..? Kaikkeen miehesikin suostuu :))
   Hahmotushäiriö??!! =)
   
   

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: