KEVÄTlauantai kotona

-takaisin normaalissa-

Heippa hei, ajattelin välillä vähän kertoa näitä kotikuulumisiakin; nyt kun viikko ollaan taas ihan arkiaskareissa menty. 

Täällä on ihanasti kevät jo kunnolla vauhdissa; +10 astetta, krookukset kukkivat ja rohkeimmat kulkevat jo kangaskengissä ilman sukkia(!). 

Mulla on koko lomareissun jälkeinen viikko mennyt aika unessa ja jotenkuten hengissä; viimeisinä kahtena yönä olen jo osanut nukahtaa jotenkuten normaaliin aikaan ja saanut yli sen kolmen – neljän tunnin yöunia. Alku(työ)viikko oli aika tuskaa. 😛 Mainittakoon, että palasin lasten kanssa yksin Kuubasta, mies jäi vielä toviksi kalastelemaan. Niin että apuja ei oo juuri herunut.

Enkä oo kyllä mitään asujakaan jaksanut kuvailla aiemmin, tällaisissa hyvin perusjutuissa menty. Kokotummaa asua esimerkiksi piristää kivasti ranteet täynnä supervärikkäitä koruja. Mulla on onneksi tollanen supertehokas värikkäiden rannekorujen tekijä Aino, ei varastot ihan heti lopu kesken. 😉 Ja villimieshiukset saa aikaiseksi kun käy märillä hiuksilla nukkumaan, hehe. En oo jaksanut tehdä mitään

Mutta en kyllä valita, ihan kaiken väsymyksen arvoinen reissu oli! 🙂 Eilen oli sitäpaitsi taas jo sen verran energiaa että yksi yövieraskin mahtui taloon, pojatkin halusivat nukkua Ainon vaaleanpunaisessa satumetsässä aika tiiviissä tunnelmissa. ❤

Sellaista tänne siis. Hyvää viikonlopun jatkoa, tää tuli kyllä taas tarpeeseen! Hartiat alas ja hengitellään rennosti. 🙂

Niin ja muuten; nyt on KEVÄT. Se on nyt, kun kevätvaatteita kuuluu käyttää, lähestellään jo ensimmäisen kevätkuukauden loppua! Nautitaan keväästä ennen kuin se (yhtäkkiä) on jo kesä!

16 vastausta artikkeliin “KEVÄTlauantai kotona

 1. ihana sinä villimieshiuksinesi. Mulla on tollaset Sillon, kun olen laittanut hiukset niin hyvin, kun osaan 😀 oot ihan superkaunis Tossa edellisen(kin) postauksen kuvassa, jossa kuljet Kuubassa toi ihana kukkapaita päällä. Osaatko neuvoa mistä sellasen vois ostaa? (ehkä mäkin muutun kauniiks, jos ostan samalaisen?! 😉 ) Harmi kun Ton merkin vaatteet on vaan niin kalliita… Ihanaa kevättä teille sinne Norjaan! Ja kiitos parhaasta blogista! ❤

  Tykkää

 2. Voi että mä ahmin ja nautin näistä sun postauksista. Ne on niin kauniita, boheemeja ja kuitenkin asiaa tai asian vierestä 😉 Oot ihana.
  Yksi postaustoive olisi jos ehdit tehdä.. Kertoisitko terveydenhoitajan työstäsi siellä.Minkälainen työaika? paljon sinulla on asiakkaita? miten isossa organisaatiossa työskentelet? koulutetaanko sinua? mitkä ovat työsi parhaat/huonot puolet? Vaikka päivä terkkarina olisi kiva postaus. 🙂
   
  Ihanaa kevättä sinulle ja koko perheellesi!
  halauksin Tyyne

  Tykkää

 3. Kuvasi inspiroi minua suuresti;) nyt on lähdettävä ostamaan kukkasipuleita…..;) ihania nuo teidän krookukset! Miksi pirussa en ole muistanut noita sipuleita ostaa syksyllä iskeä maahan; ( mukavaa sunnuntaita Päivien Piristys!
   
  T.Heli
   

  Tykkää

 4. Hyvää viikonloppua 🙂 Krookukset, niin keväistä..Täällä nähtiin eskarimatkalla lumikelloja (ja pari leskenlehteä), mutta krookuksiin on vielä matkaa.

  Tykkää

 5. Vierailija
  22.03.2014 klo 03:16

  ihana sinä villimieshiuksinesi. Mulla on tollaset Sillon, kun olen laittanut hiukset niin hyvin, kun osaan 😀 oot ihan superkaunis Tossa edellisen(kin) postauksen kuvassa, jossa kuljet Kuubassa toi ihana kukkapaita päällä. Osaatko neuvoa mistä sellasen vois ostaa? (ehkä mäkin muutun kauniiks, jos ostan samalaisen?! 😉 ) Harmi kun Ton merkin vaatteet on vaan niin kalliita… Ihanaa kevättä teille sinne Norjaan! Ja kiitos parhaasta blogista! ❤
   

  Herregud! Kosi nyt vielä 😉

  Tykkää

 6. Mä ostin krokuksia ruukussa sisälle. Kivoja niinkin, mutta kovin lyhytaikainen ilo. Täytyy istuttaa sipulit pihalle, niin ilo jatkuu taas ensi keväänä. ♥

  Tykkää

 7. Voi itku, noita krookuksia täälläkin odotellaan mutta maahan satoi uusi kerros sitä valkoista töhkää viikon loppupuolella joten odotella saa vielä tovin..:) Kevät on kyllä niin ihanaa aikaa.
  Meillä kun trooppiset rannat riippumattoineen ja edes nuo krookuksetkin antavat odottaa, niin kävimme tänään kasvitieteellisessä puutarhassa ihastelemassa edes niitä tropiikin kasveja, sekin oli kyllä tosi kivaa:)
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/2014/03/sunnuntaita.html

  Tykkää

 8. Mä katsoin kans kuvasta, että sulla on hiukset tosi kivasti ja että näyttää tosi samalta, kuin munkin pehkoni lähes aina. Mutta ihmekös tuo olit käyttänyt smaa kampaustekniikkaa, kuin minäki, märällä päällä nukkumaan 😀
   
  Tiuhti

  Tykkää

 9. ihana sinä villimieshiuksinesi. Mulla on tollaset Sillon, kun olen laittanut hiukset niin hyvin, kun osaan 😀 oot ihan superkaunis Tossa edellisen(kin) postauksen kuvassa, jossa kuljet Kuubassa toi ihana kukkapaita päällä. Osaatko neuvoa mistä sellasen vois ostaa? (ehkä mäkin muutun kauniiks, jos ostan samalaisen?! 😉 ) Harmi kun Ton merkin vaatteet on vaan niin kalliita… Ihanaa kevättä teille sinne Norjaan! Ja kiitos parhaasta blogista! ❤

  Tykkää

 10. Voi että mä ahmin ja nautin näistä sun postauksista. Ne on niin kauniita, boheemeja ja kuitenkin asiaa tai asian vierestä 😉 Oot ihana.
  Yksi postaustoive olisi jos ehdit tehdä.. Kertoisitko terveydenhoitajan työstäsi siellä.Minkälainen työaika? paljon sinulla on asiakkaita? miten isossa organisaatiossa työskentelet? koulutetaanko sinua? mitkä ovat työsi parhaat/huonot puolet? Vaikka päivä terkkarina olisi kiva postaus. 🙂
   
  Ihanaa kevättä sinulle ja koko perheellesi!
  halauksin Tyyne

  Tykkää

 11. Kuvasi inspiroi minua suuresti;) nyt on lähdettävä ostamaan kukkasipuleita…..;) ihania nuo teidän krookukset! Miksi pirussa en ole muistanut noita sipuleita ostaa syksyllä iskeä maahan; ( mukavaa sunnuntaita Päivien Piristys!
   
  T.Heli
   

  Tykkää

 12. Hyvää viikonloppua 🙂 Krookukset, niin keväistä..Täällä nähtiin eskarimatkalla lumikelloja (ja pari leskenlehteä), mutta krookuksiin on vielä matkaa.

  Tykkää

 13. Vierailija
  22.03.2014 klo 03:16

  ihana sinä villimieshiuksinesi. Mulla on tollaset Sillon, kun olen laittanut hiukset niin hyvin, kun osaan 😀 oot ihan superkaunis Tossa edellisen(kin) postauksen kuvassa, jossa kuljet Kuubassa toi ihana kukkapaita päällä. Osaatko neuvoa mistä sellasen vois ostaa? (ehkä mäkin muutun kauniiks, jos ostan samalaisen?! 😉 ) Harmi kun Ton merkin vaatteet on vaan niin kalliita… Ihanaa kevättä teille sinne Norjaan! Ja kiitos parhaasta blogista! ❤
   

  Herregud! Kosi nyt vielä 😉

  Tykkää

 14. Mä ostin krokuksia ruukussa sisälle. Kivoja niinkin, mutta kovin lyhytaikainen ilo. Täytyy istuttaa sipulit pihalle, niin ilo jatkuu taas ensi keväänä. ♥

  Tykkää

 15. Voi itku, noita krookuksia täälläkin odotellaan mutta maahan satoi uusi kerros sitä valkoista töhkää viikon loppupuolella joten odotella saa vielä tovin..:) Kevät on kyllä niin ihanaa aikaa.
  Meillä kun trooppiset rannat riippumattoineen ja edes nuo krookuksetkin antavat odottaa, niin kävimme tänään kasvitieteellisessä puutarhassa ihastelemassa edes niitä tropiikin kasveja, sekin oli kyllä tosi kivaa:)
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/2014/03/sunnuntaita.html

  Tykkää

 16. Mä katsoin kans kuvasta, että sulla on hiukset tosi kivasti ja että näyttää tosi samalta, kuin munkin pehkoni lähes aina. Mutta ihmekös tuo olit käyttänyt smaa kampaustekniikkaa, kuin minäki, märällä päällä nukkumaan 😀
   
  Tiuhti

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: