El Taxi

– ja muita autoja

Noilla kulkupeleillä oli melkoisen hauska matkata. Lapsille oli aika elämys istua autossa ilman kaikenmaailman tuettuja superturvaistuimia. Tai no, edes turvavöitä. Edes niissä nykyaikaisissa autoissa, joilla me ajettiin, ei ollut turvavöitä. Eikä noissa heppakärryissä!  😀

Havannan vierailijoille suosittelen tunnin-parin kiertoajelua jonkun makean auton kyydissä; ainakin meidän kuski oli ihan superopas. Tiesi kaikki paikat ja ajelutti pienessä ajassa kaikkialle.

Heppakärry on myös mainio taksi pikkumatkoille. Aika hurja olo melko villin liikenteen keskellä huterissa pikku kärryissä -mutta vielä autoa paljon hauskempi vaihtoehto! 😛

Ja kaikissa autoissa soi musiikki. Aina. Musiikkivehkeet löytyi kyllä, turvavöistä viis. Lähinnä salsa ja regeatton ja kaikki niiden välimuodot ja muunnelmat. Monta kertaa harmitti ettei ollut puhelin ja Shazam (sellanen musiikintunnistus app) mukana taksissa, sen verran hyvää soittivat. Tajusin sitäpaitsi ihan liian myöhään, että Shazamilla voi jäljittää musaa ilman nettiäkin; vastauksen saa tosin vasta sitten kun pääsee verkkoon…

Pakko siis laittaa yksi tähän täydellisesti sopiva, hauska kuubalaisbiisi; Osmani Garcian El Taxi. Tää on ollut paljon mulla kuuntelussa viime päivinä, niin rennon letkeä ja yksinkertaisesti cool… 

https://www.youtube.com/watch?v=3lLxTHdtZRQ

Ps. Tuhannet kiitokset taas kommenteista -lupaan palata huomenna vastaamaan. Olen lukenut kaikki, vastaaminen vaan aina vaatii aikansa. 🙂 KIITOS

32 vastausta artikkeliin “El Taxi

 1. Huomenta Johanna! Unenpöpperöiset silmäni aukesivat kunnolla noista värikkäistä kuvista, ”häikäiseviä” ovat! Ostitteko banaaneja takakontista? Muutenkin niin piristävä postaus! Edellinen oli niin haikea, toivon että saat pian miehesi takaisin kotiin ja voitte yhdessä muistella lomaa! Oikein aurinkoista kevätpäivää toivottaa Maria!

  Tykkää

  1. Voi kiitti ❤ Ei ostettu banaaneja :)) Saatiin hedelmiä tarpeeksi talolta :)) Ihana kommentti Maria 🙂

   Tykkää

 2. Voi että mä kaipaan takaisin Kuubaan! 🙂 Sain nauttia v. 2010 Havannasta ja Varaderosta yhteensä 2 vkon ajan. Muistan jopa noita paikkoja mitä olet kuvannut! Pakko mennä uudelleen 🙂 Miten se paikallisten elämä voikin olla niin erilaista. Me vietiin tuliaisiksi palasaippuaa joita jaettiin yhden koulun pihassa. Muistan kun yksi äiti ilmeiseti rukoili meidän puolesta kun sai saippuan käteensä. Meillä on  niin paljon kaikkea mistä iloita ja silti meinaa välillä ahdistus ottaa vallan. Juuri siksi on ihanaa matkustaa maailman toiselle puolelle ja nähdä että hei…kyllä siellä nautitaan tästä elämästä täysillä vaikkei ehkä niin ”hyväosaisia” olla. Aurikoista kevättä sinulle ja perheellesi. PS. Olen ilmeisen vakavasti koukussa sun blogiin. 😉  -Suvi

  Tykkää

  1. Samoin Suvi, meilla oli kanssa mukana kaikenlaisia juttuja; saatiin apteekista huuliravoja ja kiiltoja ja kampaajalta matkashampoita, joita sitten annettiin meidän asuinpaikkojen tytöille… ja purkkaa ostettiin paketti -mies tiesi kokemuksesta ettei sitä löydy helpolla… 🙂 Sellaisia pikku juttuja ja meille ihan itsestäänselvyyksiä… :/ Tällaiset matkat antaa mun mielestä niin paljon enemmän; tollainen rukoileva äiti on tuhannesti ikimuistoisempi matkamuisto kuin luksushotelli tai tavaran ostaminen… Ihan samoja ajtuksia… pakko päästä uudelleen 🙂

   Tykkää

 3. Nää Kuuba kuvat saa aivan mahottoman matkakuumeen aikaseksi. Tuolla haluan kyllä joskus käydä. Näyttää niin uskomattomalta 🙂
  -Juuli

  Tykkää

 4. KaunisKiitos jälleen tosi kauniista kuvista, tässä jo kesää odotellessa niitä on aivan ihana katsella!!! Kaikkea hyvää!T: Minna:)

  Tykkää

 5. Voi miten värikästä ja niin rennon kotoista..ihania valokuvia. Musiikki sopi tähän kohtaan äärimmäisen hyvin. Voisitko joskus neuvoa zumban ammattilaisena miten yläkroppaa .. ja rintoja oppii heiluttamaan noin … ??? Todella mukavaa että olet nähnyt noin paljon vaivaa ja antanut meille tilaisuuden katsella upeita loma valokuvia.

  Tykkää

  1. Hih, toi ravistus lähtee hartioista ja käsistä; siksi käsien on melkein pakko olla vähän -tai kunnolla- sivuilla auki. Voit aloittaa liikuttamalla hartioita hitaasti epätahdissa (hartia kerrallaan) eteenpäin ja nopeuttaa liikettä vähitellen siitä. Rintakehä kunnolla auki vaan; sekin liikkuu siinä ihan pakosta 😉 Vähitellen huomaat, että liikkeen saa kohdistettua rintakehään ihan pienelle alueelle hartioita niin, ettei ihan koko yläkroppa heilu 😛

   Tykkää

 6. Kiitos ihanasta kappaleesta ❤ Tästä tulee kyllä niin tämän kevään ja kesään soitetuin biisi mun listalla 🙂 Ja miten ihania kuvia, kesälomaa odotellessa.
  -Sohvi!

  Tykkää

 7. Huomenta Johanna! Unenpöpperöiset silmäni aukesivat kunnolla noista värikkäistä kuvista, ”häikäiseviä” ovat! Ostitteko banaaneja takakontista? Muutenkin niin piristävä postaus! Edellinen oli niin haikea, toivon että saat pian miehesi takaisin kotiin ja voitte yhdessä muistella lomaa! Oikein aurinkoista kevätpäivää toivottaa Maria!

  Tykkää

  1. Voi kiitti ❤ Ei ostettu banaaneja :)) Saatiin hedelmiä tarpeeksi talolta :)) Ihana kommentti Maria 🙂

   Tykkää

 8. Voi että mä kaipaan takaisin Kuubaan! 🙂 Sain nauttia v. 2010 Havannasta ja Varaderosta yhteensä 2 vkon ajan. Muistan jopa noita paikkoja mitä olet kuvannut! Pakko mennä uudelleen 🙂 Miten se paikallisten elämä voikin olla niin erilaista. Me vietiin tuliaisiksi palasaippuaa joita jaettiin yhden koulun pihassa. Muistan kun yksi äiti ilmeiseti rukoili meidän puolesta kun sai saippuan käteensä. Meillä on  niin paljon kaikkea mistä iloita ja silti meinaa välillä ahdistus ottaa vallan. Juuri siksi on ihanaa matkustaa maailman toiselle puolelle ja nähdä että hei…kyllä siellä nautitaan tästä elämästä täysillä vaikkei ehkä niin ”hyväosaisia” olla. Aurikoista kevättä sinulle ja perheellesi. PS. Olen ilmeisen vakavasti koukussa sun blogiin. 😉  -Suvi

  Tykkää

  1. Samoin Suvi, meilla oli kanssa mukana kaikenlaisia juttuja; saatiin apteekista huuliravoja ja kiiltoja ja kampaajalta matkashampoita, joita sitten annettiin meidän asuinpaikkojen tytöille… ja purkkaa ostettiin paketti -mies tiesi kokemuksesta ettei sitä löydy helpolla… 🙂 Sellaisia pikku juttuja ja meille ihan itsestäänselvyyksiä… :/ Tällaiset matkat antaa mun mielestä niin paljon enemmän; tollainen rukoileva äiti on tuhannesti ikimuistoisempi matkamuisto kuin luksushotelli tai tavaran ostaminen… Ihan samoja ajtuksia… pakko päästä uudelleen 🙂

   Tykkää

 9. Nää Kuuba kuvat saa aivan mahottoman matkakuumeen aikaseksi. Tuolla haluan kyllä joskus käydä. Näyttää niin uskomattomalta 🙂
  -Juuli

  Tykkää

 10. KaunisKiitos jälleen tosi kauniista kuvista, tässä jo kesää odotellessa niitä on aivan ihana katsella!!! Kaikkea hyvää!T: Minna:)

  Tykkää

 11. Voi miten värikästä ja niin rennon kotoista..ihania valokuvia. Musiikki sopi tähän kohtaan äärimmäisen hyvin. Voisitko joskus neuvoa zumban ammattilaisena miten yläkroppaa .. ja rintoja oppii heiluttamaan noin … ??? Todella mukavaa että olet nähnyt noin paljon vaivaa ja antanut meille tilaisuuden katsella upeita loma valokuvia.

  Tykkää

  1. Hih, toi ravistus lähtee hartioista ja käsistä; siksi käsien on melkein pakko olla vähän -tai kunnolla- sivuilla auki. Voit aloittaa liikuttamalla hartioita hitaasti epätahdissa (hartia kerrallaan) eteenpäin ja nopeuttaa liikettä vähitellen siitä. Rintakehä kunnolla auki vaan; sekin liikkuu siinä ihan pakosta 😉 Vähitellen huomaat, että liikkeen saa kohdistettua rintakehään ihan pienelle alueelle hartioita niin, ettei ihan koko yläkroppa heilu 😛

   Tykkää

 12. Kiitos ihanasta kappaleesta ❤ Tästä tulee kyllä niin tämän kevään ja kesään soitetuin biisi mun listalla 🙂 Ja miten ihania kuvia, kesälomaa odotellessa.
  -Sohvi!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: