Misty morning & The ring

~ Kuuban tuliaisia ~

pellavatoppi Massimo Dutti

 

Meidän viimeisenä Kuuban aamunamme heräsimme rankkaan sateeseen. Uteisen hämärään ja pysähtyneen lämpimään ukkosilmaan. Taivas kirkastui hetkellisesti, juuri sopivasti aamiaisen jälkeen niin, että pääsimme kävelemään lenkkimme. Oli yhtäkkiä kummallisen surullinen sää, sellainen raskaan kostea, lähes pahanenteinen. Hiljainen, tyyni ja haikea. Kaiken auringon, raikkaan tuulen ja iloisen keveyden jälkeen. Ihan niinkuin viimeinen päivä konsanaan. Hyvä päivä lähteä, kai.

Majatalon tytöt olivat lähtöpäivänä allapäin ja halailivat meitä. He eivät olleet tottuneet perheisiin, jotka viipyvät monta yötä ja söivät talolla joka päivä; tyypillisimpiä asukkeja olivat yhden yön huonetta vuokraavat backpackerit, joita ei juuri muuten alueella näkynyt.

Lapset ystävystyivät majatalon tyttöjen kanssa, saivat niiltä puulelupapukaijat ja paljon halauksia. Me taas olimme yrittäneet vähän keräillä mukaan purkkaa, shampoita, huulikiiltoja ja sen sellaista mitä nyt saimme ilmaisia paketteja pyydeltyä täältä kotoa apteekista ja kampaajalta, mitä Kuubasta ei helpolla tahdo löytää -ja annoimme niitä tytöille. Ja Adidaksen jalkapallon jätimme paikallisille pojille.

Mutta on mulla teillekin yksi juttu. Bongaatteko kuvista valkoisen sormuksen (jota esittelin pikkasen myös täällä)? Jos pidät sormuksesta kuten minä -se korostaa kauniisti rusketusta kesällä, on näyttävä, mutta yksinkertainen ja käsintehty Kuubassa- jätä jonkinlainen merkki tähän kommenttiboksiin. Lähetän kahdelle teistä pienen Kuuban tuliaisen -luusta ja simpukanhelmiäisestä tehdyn sormuksen, joka on mun mielestä paitsi kaunis, tosi miellyttävä sormessa, pehmeäksi hiottu ja jotenkin valoisaa energiaa hehkuva. :)) Love it ❤

Aurinkoisempaa perjantaiaamua!

602 vastausta artikkeliin “Misty morning & The ring

  1. Voih! Tuo sormus ja nämä sun reissukuvat ❤ Ja suurkiitos tästä aina niin inspiroivasta ja lämminhenkisestä blogista! 

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: