Kysymys kahvista

~my cup of coffee~

nahkaranneke In Wear / hopea-helmikoru Wilhelmine / pellavatunika By Pia’s, saatu

Olin kai toistaiseksi saanut annokseni kirkkaita kevätvärejä täyteen kun tänään puin meitä näin harmonisiin ruskean sävyihin… 😉 By Pia’s pellavatunikassa on vaan jotenkin niin rauhoittava haalea roosa väri, siitä tulee jotenkin kahvi mieleen… Laatujuttu Pialta jälleen kerran!

Mut mulla onkin oikeastaan yksi kahviprobleema, jossa luulen että te fiksummat osaatte auttaa. Nimittäin kahvikone. Muuttaessamme tähän nykyiseen kotiimme kolmisen vuotta sitten ja keittiötä rempatessamme keikuttelimme vaa’alla kovasti sisäänrakennettuun kahvikoneeseen sijoittamista. No, eihän me sitä sitten raaskittu ostaa, vaan päätimme ASAP hankkia vastaavan irtolaitteen. Jota ei vieläkään näy.

En vaan osaa päättää minkälainen kahvikone olisi hyvä!

Kertokaa te; onko teillä kokemuksia? Mikä kannattaisi ostaa? Mun kahvikoneen ykkösfunktio on tehdä lattea.  Saatan nimitäin monena päivänä viikossa ostella niitä neljän euron latteja kahviloista mukaan, ja juurikin kotiin – hullua touhua, johon on aivan yksinkertaisesti pakko tulla loppu :S Eli ihan sama kuinka helposti kone valmistaa normikahvin, sillä on pakko tehdä helposti lattea eikä maitovaahdottimen puhdistus saa olla liian hankalaa.

Ehdotuksia? Pliis. Olen eniten tutkailut Ascason Dreamia ja Basicia, mutta jotenkin pelkään niiden olevan hankalia… kun ovat noin nättejä. 😉 Hintaluokka saisi kuitenkin olla maksimissaan siinä viidensadan paikkeilla. En tiedä edes etsinkö kapseli- vai irtopapulaitetta; mieluiten kuitenkin irtopapu.

Osaatteko auttaa? Onko kokemuksia? Jään innolla odottamaan. :))

Hyvää & kahvintuoksuista perjantaita! ❤

102 vastausta artikkeliin “Kysymys kahvista

  1. Mulla on NescafeDolce Gusto jo n 5v,ja olen ollut tyytyväinen,juon aina esxpressoa,lattea ja capuccinoa.Tuon kapselit Espanjasta koska ovat siellä halvempia,saan just sellasta kahvia kun haluan,suodatinkahvi on tiskivettä,Paulig masiinalla tulee liian laihaa kahvia myös.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: