Helppo kiharakampaus

& astetta rennompi jakkuasu

Heippa hei, tulipa aika räväkkä postaus, toivottavasti Teidän silmät eivät mene kieroon. 😛 Innostuin pikkasen kirjoittelemaan tekstejä. Vähän liikaa mun silmille, lupaan rauhoittua ens kerralla! :))

Tässä vähän tän keskiviikon meininkejä… lettikiharoita ja sinisen sävyjä. Ja koska mulla ei oikein mitään järkevää liiku päässä, laitan vain tollaisen kauniin ajatuksen tohon loppuun… Törmäsin siihen jossain tänään ja jäi vaan kaikessa totuudessaan mieleen… Sisältähän se kaikki tulee, siitä se on kiinni.

Mietin muuten silloin sitä viimeisintä värikästä neulettani neuloessani, et nyt on ihan takuulla värikiintiö täynnä. Että en varmasti tule pukeutumaan väreihin moneen viikoon. Ja näillä vaan mennään. Herkän harmonisista sävyistä tietoakaan. Katotaan koska taas rauhoitun. 😉

Aika rauhatonta (ja värikästä) on kyllä musiikkikin taas viime aikoina ollut – mullahan jää aina välillä joku biisi repeatille ihan sadaksi soittokerraksi, nyt se on ollut raskalaisen Les Jumon Zoomer, pieni energia-annos:

16 vastausta artikkeliin “Helppo kiharakampaus

 1. Tuollahan tavalla saakin hiuksiin lisää laineita. Tytäreni aina välillä innostuu lainekampauksista ja pyytää minua laittamaan kalanruodon hänelle yöksi, mutta että tekeekin monta… Pitää seuraavaksi kokeilla. 🙂 Kiitos vinkistä!
  Minäkin niin ihailin sinun värikästä neulettasi ja harmittelin, kun olen huono neulomaan. Tai osaan ihan hyvin, mutten tykkää siitä. Jos mallissa on vähääkään haastetta, homma jää kesken. Neule oli kyllä niin kaunis, että ehkä pitäisikin kokeilla.
   
  🙂 Noora

  Tykkää

 2. Sinun  rennon boheemi tyylisi on kuin raikas tuulahdus monien massatyylisten ”michaelkors-louisvuitton-louboutin-chanel-viimeisenpäällestailattukoti-banaanitkinpuuroonaseteltuna” -blogien rinnalla.  Olet tyylikäs, kaunis ja kotisi on upea ja olen sinullakin lv-laukun bongannut, mutta teet sen kaiken niin tyylillä ja rennosti, että kliseet eivät hypi silmille ja blogiasi on ihanaa lukea.
  Minna

  Tykkää

 3. Olen monesti miettinyt että saisit varmaan aikaan hyvän postauksen siitäkin jos keräisit meidän lukijoiden ei-niin-onnistuneita-apinointiyrityksiä! Mulla on ainakin sohvannurkassa jos jonkinlaista nyheröä tyyliin ”ei tullut kauluria tuli pannulappu” ja nippu valokuvia jotka todistaa että kaikille ei koralli värinä sovi ja sotkunuttura on tällä hiuslaadulla nimensä veroinen.
  Blogistasi on iloa siis monella tavalla! Meillä kikateltiin viimeksi nuorimman lukijan letti”kiharoille” ja nuorin lukija ei osaa vielä edes lukea…

  Tykkää

 4. Tosi kivoja nämä sun kampaukset aina! Tekisi mieli leikata tää pitkä tukka niin saisi tehtyä tuollaisia kevyitä kampauksia. Mulla on niin pitkät ja paksut hiukset ettei ihan muutamalla pinnillä pysy kuosissa. 😉
   
  Terkuin: http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  Tykkää

 5. Miten tuollaiset hiukset näyttääkin toisilla niin kivoilta, mutta kun oma ”pehko” on aina tahtomatta aamusta tuon näköinen niin tuntuu, että suoristusrauta tänne ja äkkiä :)! Mulla kyllä vielä pituutta paljon enemmän… johtuu varmaan siitä. Seli, seli :). Ehkä pitäisi vaan yrittää epämukavuusalueelle ja lähteä oikeasti töihin tuollaisilla laineilla. Kivallehan näyttää – ainakin sulla!
  Blomma

  Tykkää

 6. Kiva kuulla etten ole ainoa, jolla jää aina välillä biisit repeatilla soimaan! 😉 Mulla on soinut jo viikkoja Norah Jonesin ja Billie Joen Foreverly-levyltä Barbara Allen! Mies tykkää 😉 Tuo kiharakampaus näyttää kivalta! Täydelliseltä työkampaukselta… Pitääpä kokeilla joku kaunis päivä 🙂
  t.Ilona/http://yopoydalla.blogspot.fi

  Tykkää

 7. aah muistan kuinka jo useampi vuosi sitten kysyit hyviä zumba biisejä ja mä vinkkasin tän les jumo zoomer suosikkini ja kommentoit että onpa hyvä biisi 😀 ja mäki kuuntelen tätä edelleen vieläkin repeatilla useesti vaikka en edes zumbaa enkä edes ymmärrä mistä tässä biisissä lauletaan 🙂
   
  t.puuhevonen

  Tykkää

 8. Tuollahan tavalla saakin hiuksiin lisää laineita. Tytäreni aina välillä innostuu lainekampauksista ja pyytää minua laittamaan kalanruodon hänelle yöksi, mutta että tekeekin monta… Pitää seuraavaksi kokeilla. 🙂 Kiitos vinkistä!
  Minäkin niin ihailin sinun värikästä neulettasi ja harmittelin, kun olen huono neulomaan. Tai osaan ihan hyvin, mutten tykkää siitä. Jos mallissa on vähääkään haastetta, homma jää kesken. Neule oli kyllä niin kaunis, että ehkä pitäisikin kokeilla.
   
  🙂 Noora

  Tykkää

 9. Sinun  rennon boheemi tyylisi on kuin raikas tuulahdus monien massatyylisten ”michaelkors-louisvuitton-louboutin-chanel-viimeisenpäällestailattukoti-banaanitkinpuuroonaseteltuna” -blogien rinnalla.  Olet tyylikäs, kaunis ja kotisi on upea ja olen sinullakin lv-laukun bongannut, mutta teet sen kaiken niin tyylillä ja rennosti, että kliseet eivät hypi silmille ja blogiasi on ihanaa lukea.
  Minna

  Tykkää

 10. Olen monesti miettinyt että saisit varmaan aikaan hyvän postauksen siitäkin jos keräisit meidän lukijoiden ei-niin-onnistuneita-apinointiyrityksiä! Mulla on ainakin sohvannurkassa jos jonkinlaista nyheröä tyyliin ”ei tullut kauluria tuli pannulappu” ja nippu valokuvia jotka todistaa että kaikille ei koralli värinä sovi ja sotkunuttura on tällä hiuslaadulla nimensä veroinen.
  Blogistasi on iloa siis monella tavalla! Meillä kikateltiin viimeksi nuorimman lukijan letti”kiharoille” ja nuorin lukija ei osaa vielä edes lukea…

  Tykkää

 11. Tosi kivoja nämä sun kampaukset aina! Tekisi mieli leikata tää pitkä tukka niin saisi tehtyä tuollaisia kevyitä kampauksia. Mulla on niin pitkät ja paksut hiukset ettei ihan muutamalla pinnillä pysy kuosissa. 😉
   
  Terkuin: http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  Tykkää

 12. Miten tuollaiset hiukset näyttääkin toisilla niin kivoilta, mutta kun oma ”pehko” on aina tahtomatta aamusta tuon näköinen niin tuntuu, että suoristusrauta tänne ja äkkiä :)! Mulla kyllä vielä pituutta paljon enemmän… johtuu varmaan siitä. Seli, seli :). Ehkä pitäisi vaan yrittää epämukavuusalueelle ja lähteä oikeasti töihin tuollaisilla laineilla. Kivallehan näyttää – ainakin sulla!
  Blomma

  Tykkää

 13. Kiva kuulla etten ole ainoa, jolla jää aina välillä biisit repeatilla soimaan! 😉 Mulla on soinut jo viikkoja Norah Jonesin ja Billie Joen Foreverly-levyltä Barbara Allen! Mies tykkää 😉 Tuo kiharakampaus näyttää kivalta! Täydelliseltä työkampaukselta… Pitääpä kokeilla joku kaunis päivä 🙂
  t.Ilona/http://yopoydalla.blogspot.fi

  Tykkää

 14. aah muistan kuinka jo useampi vuosi sitten kysyit hyviä zumba biisejä ja mä vinkkasin tän les jumo zoomer suosikkini ja kommentoit että onpa hyvä biisi 😀 ja mäki kuuntelen tätä edelleen vieläkin repeatilla useesti vaikka en edes zumbaa enkä edes ymmärrä mistä tässä biisissä lauletaan 🙂
   
  t.puuhevonen

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: