Päivän herkut ja asut

Jasso, niin ne on shortsikelit ohi tältä erää. Ei muuta kun sukkikset jalkaan taas. 

Siivosin kuitenkin kesävaatteita esiin (talvivaatteita vintille) ja löysin (taas tänäkin keväänä) Vero Modan hauskan trikoomekon. Ostin tämän joskus opsikelijana -kymmenisen vuotta sitten- ja vieläkin tykkään joka kevät yhtä paljon! Ja mieskin muuten; tää on niitä harvoja vaatekappaleita joita se on koskaan kehunut… 😉 Ehkä jopa ainoa, kun ei nyt tuu mitään muuta kyllä mieleen.

Kerrankin kuvailin muuten päivän syömisiäkin blogia varten: salaattia teen samalla kaavalla aika usein; iltapalaksi ja töihin evääksi. Ihmeen täyttävää herkkua avokadon ja siementen kera.

Kala on päivällisistä mun suosikki ja tänään menussa oli blålangea. Hyvää oli, mutta enpä osaa saatavuudesta sen enempää sanoa, syvänmeren eläviä kuulemma ovat. Jäätelöistä sen sijaan en ihan hirmusti välitä -siis niin, että pystyisin syömään jonkun purkin kerralla, mutta sorbetit ovat suurta herkkua. Täytyykin varmaan opetella tekemään itse tota passionhedelmäsorbettia. Siinä on just ihanan kirpeä maku. 😛

Kiitos ed. postin kommenteista vielä, palaan samantien vastaamaan kysymyksiin, vaikka eipä niitä siellä nyt montaa ollut; eniten taidettiin odotella sitä ohjetta. Yritän väsäillä jotain, hommaa on lähinnä niiden kuvioiden paljoudessa :S

Kivaa viikon jatkoa! Täällä varmaankin jatkuvat vesisateet ja Petter Northug -uutiset. Voi voi, se on jotenkin niin symppis. Kaikki mokailee (mutta koitetaan nyt jättää ne ihan tyhmimmät jutut tekemättä :P).

Nähdään pian! 🙂

26 vastausta artikkeliin “Päivän herkut ja asut

 1. Kaunis mekko! Kuten niin monet vaatteesi ovat 🙂
  Huomasitkohan muuten sähköpostini Henri Lloyd mekkoarvontaa koskien?
  terkuin,
  Sanna

  Tykkää

 2. Miehet on kyllä aika jänniä otuksia…Kun päällä jotain itselle hiukan erilaista, vanhaa tai outoa niin yllättäen mies kehuu maasta taivaisiin. Ja kun omasta mielestä aivan nappiasu päällä ei kumppani juuri vilkaisekaan 😉 Just tapahtui meillä siivouspäivänä;  päällä oli jotkut vanhat tiukat farkut ja vanha ribbitoppi niin olin yhtäkkiä erittäin viehättävä pakkaus roskiskaappia siivotessani!

  Tykkää

 3. Kiitos:) Ja Sanna, pahoittelen ettet ole saanut vastausta, lupaan pian laittaa vastauksen kaikille! Teitä Sannoja on nimittäin ollut monta ehdokasta 🙂 Olen valitettavasti arponut ja lähettänyt jo mekon sille Sannalle, jota pidin oikeana voittajana… Varminta on tietty aika oikein kirjautua tänne käyttäjäksi niin että teillä on oma käyttäjänimi ettekä kommentoi vierailijoina… Silloin voittajastakaan ei voi olla epäselvyyttä 🙂 Mutta sorry siis ettet ole vielä saanut vastausta! 🙂 Mekko on arvottu…
  Kävi hymyilyttämään toi kolmas viesti… Miehet tosiaan ajattelee pikkusen eri tavalla… 😛 Niitä ei varmaan juuri kiinnosta kuinka  yhteensopiva asu on.  Tai yleensäkään ne asut 😀 Ja kiva niin, että se henkilö siellä asujen alla on kuitenkin tärkeämpi :))

  Tykkää

 4. Kerro edellisen postauksen paidasta, monellako silmukalla aloit tekemään? Jotta pääsee jo alkuun! 😀

  Tykkää

 5. Voi harmi etten voittanut mekkoa! 😦
  Kävin nimittäin varmaankin kaikki kommentit läpi ja voisin vaikka vannoa että tuo kommentti oli minun!
  No, elämä on…. Uusia arvontoja odotellessa ja seuraavan kerran kyllä varmasti kyllä kirjaudun käyttäjäksi ettei jää epäselväksi. Sen verran jää harmittamaan.
   
  Mutta ihanaa kesän odotusta!
  t. Sanna

  Tykkää

 6. Ihana mekko 🙂 Heti kiinnitin huomion siihen. Kunpa itsekin löytäisin vastaavan kietaisumallisen. Laitatko tarkempia reseptejä noihin salaatteihin?

  Tykkää

 7. Heippa!Neulepaitaa voi alkaa tekemään 150 silmukalla suljettuna neuleena pyöröpuikolla (nr 6). Niin tein itse siis. 🙂
  Ja ei, ei ei :)) Tai siis juu, vatsan seudulla saattaa hyvinkin olla pyöreyttä (etenkin näin paljon herkutelleena :P) mutta mistään vauvajutuista ei ole kyse! :)) Voin vakuuttaa, että saatte tietää jos vauva on tulossa… 😉 
   

  Tykkää

 8. Ihana tuo mekko, voi kun löytäisinkin tuon tyylisen jostain, menisi niin monessa sekä töissä että kotona…

  Tykkää

 9. Kaunis mekko! Kuten niin monet vaatteesi ovat 🙂
  Huomasitkohan muuten sähköpostini Henri Lloyd mekkoarvontaa koskien?
  terkuin,
  Sanna

  Tykkää

 10. Miehet on kyllä aika jänniä otuksia…Kun päällä jotain itselle hiukan erilaista, vanhaa tai outoa niin yllättäen mies kehuu maasta taivaisiin. Ja kun omasta mielestä aivan nappiasu päällä ei kumppani juuri vilkaisekaan 😉 Just tapahtui meillä siivouspäivänä;  päällä oli jotkut vanhat tiukat farkut ja vanha ribbitoppi niin olin yhtäkkiä erittäin viehättävä pakkaus roskiskaappia siivotessani!

  Tykkää

 11. Kiitos:) Ja Sanna, pahoittelen ettet ole saanut vastausta, lupaan pian laittaa vastauksen kaikille! Teitä Sannoja on nimittäin ollut monta ehdokasta 🙂 Olen valitettavasti arponut ja lähettänyt jo mekon sille Sannalle, jota pidin oikeana voittajana… Varminta on tietty aika oikein kirjautua tänne käyttäjäksi niin että teillä on oma käyttäjänimi ettekä kommentoi vierailijoina… Silloin voittajastakaan ei voi olla epäselvyyttä 🙂 Mutta sorry siis ettet ole vielä saanut vastausta! 🙂 Mekko on arvottu…
  Kävi hymyilyttämään toi kolmas viesti… Miehet tosiaan ajattelee pikkusen eri tavalla… 😛 Niitä ei varmaan juuri kiinnosta kuinka  yhteensopiva asu on.  Tai yleensäkään ne asut 😀 Ja kiva niin, että se henkilö siellä asujen alla on kuitenkin tärkeämpi :))

  Tykkää

 12. Kerro edellisen postauksen paidasta, monellako silmukalla aloit tekemään? Jotta pääsee jo alkuun! 😀

  Tykkää

 13. Voi harmi etten voittanut mekkoa! 😦
  Kävin nimittäin varmaankin kaikki kommentit läpi ja voisin vaikka vannoa että tuo kommentti oli minun!
  No, elämä on…. Uusia arvontoja odotellessa ja seuraavan kerran kyllä varmasti kyllä kirjaudun käyttäjäksi ettei jää epäselväksi. Sen verran jää harmittamaan.
   
  Mutta ihanaa kesän odotusta!
  t. Sanna

  Tykkää

 14. Ihana mekko 🙂 Heti kiinnitin huomion siihen. Kunpa itsekin löytäisin vastaavan kietaisumallisen. Laitatko tarkempia reseptejä noihin salaatteihin?

  Tykkää

 15. Heippa!Neulepaitaa voi alkaa tekemään 150 silmukalla suljettuna neuleena pyöröpuikolla (nr 6). Niin tein itse siis. 🙂
  Ja ei, ei ei :)) Tai siis juu, vatsan seudulla saattaa hyvinkin olla pyöreyttä (etenkin näin paljon herkutelleena :P) mutta mistään vauvajutuista ei ole kyse! :)) Voin vakuuttaa, että saatte tietää jos vauva on tulossa… 😉 
   

  Tykkää

 16. Ihana tuo mekko, voi kun löytäisinkin tuon tyylisen jostain, menisi niin monessa sekä töissä että kotona…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: