Iltapalalla ulkona

ja pehmeitä ajatuksia elämästä

 mekko By malene Birger / biksut H&M / aurinkolasit Dolce & Gabbana, fashionstoresta saatu

Ehkä ärsyttävintä mitä blogissa voi (pelkkää hyvää tarkoittaen) sanoa on varmaan se, että nyt on kyllä jotain superhyperjännää käynnissä, mutten saa kertoa mitä, right? Enpä siis sano niin. Eikä nyt mitään maailmaa mullistavia olekaan. Mutta pieniä projekteja, joiden parissa olen kiirustellut viikonlopun. Esimerkiksi pikaisesti Suomessa! Ihanat helteet menivät siis osittain matkustaen. Mutta oikein ihanasti silti. 🙂

Tänään kävimme töiden jälkeen iltapalla ulkona -kuten näkyy. Pikkasen makailemassa auringossa. Ja noita H&M biksuja on pakko vähän kehaista; yläosasta saa olkaimen pois ja alaosakin on superhyvän mallinen; hinta-laatusuhde kohdallaan näissä biksuissa! 

Liitinpä vielä tohon tollaisen ajatukseltaan hyvin ed. kommenttiboksiin liittyvän vanhan sanonnan… Siellä kun syntyi hieman ajatusten vaihtoa aiheeseen liittyen. 🙂 Ei siis mitään kiivasta draamaa, mutta ajatuksia, jotka herättivät minussa näitä ajatuksia. Miettien että jos kaikki ihmiset muistaisivat ton säännön edes puoliksi edes useimmiten puhuessaan, olisi maailma monta kertaa vähän pehmeämpi paikka asua.

Mutta jos vielä jotain, niin avarakatseisuuttakin tää bloggaaminen on kyllä opettanut ja sen, että me emme todellakaan katso maailmaa samojen lasien läpi kaikki. Maailmassa on monta miljardia erilaista ihmistä ja se mikä yhden mielestä on välttämätöntä, on toisen mielestä täysin turhaa. Kuten vaikkapa kritiikki. 

Niin ja tää erilaisuus on yhä edelleenkin mun mielestäni vain suurempi rikkaus. Se oikeastaan oikeuttaa olemaankin juuri sellainen kuin haluaa, tekemään juuri niinkuin haluaa. Koska kaikki muutkin ovat erilaisia. niin meidän kuuluukin olla. Kunhan sit vielä muistettais jotenkuten olla ihmisiksi -ja inhimillisiä muille, jotka täällä yhtaikaa elää. Sillä…

Pehmeämpää alkanutta viikkoa ❤

 

Psst, kalastuksesta kiinostuneille saman aihe- ja kuvapiirin juttuja ja vinkki esim. miten tehdä lapsille omat vieheet…: http://www.eu.purefishing.com/blogs/no/asgeir-alvestad/2014/05/26/med-leker-pa-sjoen/  🙂

58 vastausta artikkeliin “Iltapalalla ulkona

 1. Oi mitä ihania hyvän mielen kuvia ja tunnelmia! Kiitos niistä!
  Ihanat nuo mietelauseet -niin totta.
   

  Tykkää

 2. Miten kauniita kuvia! Rakastan arki-illan eväsretkiä luontoon, mieluiten veden äärelle – ne tekevät tavallisesta tiistaista tai keskiviikosta aivan erityisen juhlan. 
  Mietelauseesi innoittamana jaan oman ”uskontoni” – tämä kolahti joskus minuun täysillä, ja koitan itse elää sen mukaisesti joka päivä. 
  “My religion is very simple. My religion is kindness.” ― 14th Dalai Lama
  Aurinkoisia kesäpäivä sinne Norjaan, kiitos kun jaat elämäänne meidän blogiasi seuraaviile ❤

  Tykkää

  1. Loistava uskonto, toi täytyy laittaa ylös. Tuo todennäköisesti paremman ”sisäisen rauhan” kuin mikään muu uskonto… :/ Kiitti 🙂

   Tykkää

 3. Kiva raitahame :).
  Nyt kun muistan, niin voisitko laittaa tähän blogiisi ohjeet sille Kroatiasta ostamallesi mekolle, jonka voi sitoa lukuisilla tavoilla? Vanhassa blogissasi se oli muutama kesä sitten, ja oman mekkoni ompelu jäi jonkin mokan vuoksi kesken. Haluaisin tehdä sen nyt valmiiksi :D. Laittaisitko myös ne sidontaohjeet. Kiitos!

  Tykkää

 4. Tosi kivannäköiset biksut, täytynee laittaa itsekin nuo tilaukseen 🙂
  Ja nyt kyllä uteliaisuus heräs, mitä projekteja, nähdäänkö niitä täällä blogissa vai jossain muualla, milloin? 😀
  -E

  Tykkää

  1. Juu kertoilen täällä, mutta saattaa mennä vielä tovi ennenkuin pääsen pahemmin kertoilemaan! 🙂

   Tykkää

 5. Heti tartun tuohon Kroatiaan:) Yritin haulla katsoa, mutten löytänyt vanhaa juttuasi sieltä. Me ollaan maanantaina lähdössä Dubrovnikiin, olitteko siellä vai jossain muualla? Kuulisin mielelläni jonkun kivan paikan tai vinkin mikä jäi teillä mieleen erityisesti, joku must see-juttu. Jotkut sääennusteet lupailaa aika kehnoa säätä, mutta eiköhän sieltä tekemistä löydy vaikka sataisinkin. Toivottavasti:)
  Pipsa

  Tykkää

  1. Heip, kirjoittelinkin uudempaan postaukseen, että Hvarin ja Bracin saarille menisin ehdottomasti; toiselle niistä siis ainakin. Ihan mielettömän kivoja paikkoja 🙂

   Tykkää

 6. Hei, ihmiset on ihan höpöjä, sä oot loisto! Kiitos kun jaksat kirjotella, mäkin oon jo vuosia seuraillu sun elämää, ja tuntuu hassulta miten sitä luulee tuntevansa sut ja teidän perheen. Lapsetkin on jo niin isoja!
   
  aurinkoista kesää, jatka samaan malliin! 
   
  Ps. Mistä on tuo ihana neule?
  pps. Videopostaus ois ihana pitkästä aikaa!
   
  /Neea

  Tykkää

  1. Kiitos Nea ❤
   Neule n jostain farkkuliikkeestä, Carlings tai jotain… Siinä ei oo mitään kummempaa merkkiä vaan :/
   Aurinkoista kesää ❤

   Tykkää

 7. Hei, kiitos aurinkoisista valokuvista sekä mietteistä jotka ovat niin totta.
  Johanna, mistä olikaan aurinkoriipuksesi?
  -Inger

  Tykkää

  1. Kiitos Inger, sanonnat on tosiaan niin totta… olisi kiva muistaa itsekin aina… Aurinkoriipus on Thomas Sabon 🙂

   Tykkää

 8. Englanninkieliset mietteet ovat tosiaan ihan toimivia. Olen monasti miettinyt – nyt kun noita tekstejä viljellään paljon sisustuksessakin esim. tauluissa ja tyynyissä – että jos ne olisikin suomeksi kirjoitettu, ajatus jotenkin lässähtäisi. Kumma juttu??

  Tykkää

  1. No ei täällä nyt varmaan kannata kenenkään (hyväntahtoisiin) kommentteihin hyökätä riitaa haastamaan… 

   Tykkää

 9. Avarakatseisuus todellakin on kaiken a ja o! Itse en henkilökohtaisesti ole koskaan ymmärtänyt, miksi blogeihin pitää tulla purkamaan pahaa oloa ja huutelemaan kaikkia turhuuksia. Jos sisältö ei kiinnosta, niin kaikkeahan ei ole pakko lukea.  Ehkä siinä tilanteessa sen ymmärtäisin jos bloggaaja ottaa vahvasti kantaa yhteiskunnallisiin asioihin tai yleistää mielipiteitä, mutta tällaisessa hyvän tuulen inspiraatio blogissa en näe siinä mitään järkeä. Kaikki keskustelu hyvässä hengessä on aina positiivista ja toki bloggaaja haluaakin varmasti kuulla, missä mennään ja vieläkö tekemiset ja kirjoittamiset kiinnostaa.
  Tykkään tuosta ensimmäisestä lainauksesta, jossa annetaan ohjeita ennen kuin huutaa sanottavansa, niin oikein. Ja kivat bikinit, oranssit on hakusessa, ehkäpä suuntaankin tutusti ja turvallisesti HM:lle.
  Kiitos vielä tästä hyvän tuulen ja inspiraation täyttämästä blogista. Tätä on nautinnollista lukea, kuvat ovat upeita!
  Kivaa viikkoa!
  Terkuin Reeta

  Tykkää

  1. Samoilla linjoilla Reeta… 😉 Ei vaan voi olettaa että kaikki olisivat (ja hyvä etteivät olekaan) samanlaisia, joten pikku törmäyksiä saattaa sattua…. 😉 Toiset tykkäävät väistellä ja toiset törmäillä! 😀

   Tykkää

 10. Ihana tuo kuva, missä Olli pitää Ainoa kädestä, niisk 🙂 Sinulla on jo tosi nätti päivetys 🙂 Toivottavasti meilläkin taas kelit lämpeää niin pääsee nauttimaan auringosta. Aurinkoista kesää teille!
  maiju

  Tykkää

 11. Moikka, Johanna
  Iloiset terveiset Pariisista!
  Mun on ihan pakko kysyä, että missä päin Norjaa te asutte? Siellä on niin ihanan näköistä. On se niin väärin, että Skandeissa nautitaan lämmöstä, kun täällä Pariisissa on viileää ja sateista. Onneksi olen menossa Suomeen ensi viikolla koko kesäksi. Jee! 🙂
  /Emma
   
   

  Tykkää

  1. Asumme ihan etelässä, pikkasen itärannikon puolella; tää on Norjan lämpimintä ja aurinkoisinta seutua kun taas länsirannikolla saattaa lähes 300 päivää vuodessa! o_O
   Terkkuja Pariisiin, eiköhän teillekin vielä tuu kuumuus! 

   Tykkää

 12. Oi mitä ihania hyvän mielen kuvia ja tunnelmia! Kiitos niistä!
  Ihanat nuo mietelauseet -niin totta.
   

  Tykkää

 13. Miten kauniita kuvia! Rakastan arki-illan eväsretkiä luontoon, mieluiten veden äärelle – ne tekevät tavallisesta tiistaista tai keskiviikosta aivan erityisen juhlan. 
  Mietelauseesi innoittamana jaan oman ”uskontoni” – tämä kolahti joskus minuun täysillä, ja koitan itse elää sen mukaisesti joka päivä. 
  “My religion is very simple. My religion is kindness.” ― 14th Dalai Lama
  Aurinkoisia kesäpäivä sinne Norjaan, kiitos kun jaat elämäänne meidän blogiasi seuraaviile ❤

  Tykkää

  1. Loistava uskonto, toi täytyy laittaa ylös. Tuo todennäköisesti paremman ”sisäisen rauhan” kuin mikään muu uskonto… :/ Kiitti 🙂

   Tykkää

 14. Kiva raitahame :).
  Nyt kun muistan, niin voisitko laittaa tähän blogiisi ohjeet sille Kroatiasta ostamallesi mekolle, jonka voi sitoa lukuisilla tavoilla? Vanhassa blogissasi se oli muutama kesä sitten, ja oman mekkoni ompelu jäi jonkin mokan vuoksi kesken. Haluaisin tehdä sen nyt valmiiksi :D. Laittaisitko myös ne sidontaohjeet. Kiitos!

  Tykkää

 15. Tosi kivannäköiset biksut, täytynee laittaa itsekin nuo tilaukseen 🙂
  Ja nyt kyllä uteliaisuus heräs, mitä projekteja, nähdäänkö niitä täällä blogissa vai jossain muualla, milloin? 😀
  -E

  Tykkää

  1. Juu kertoilen täällä, mutta saattaa mennä vielä tovi ennenkuin pääsen pahemmin kertoilemaan! 🙂

   Tykkää

 16. Heti tartun tuohon Kroatiaan:) Yritin haulla katsoa, mutten löytänyt vanhaa juttuasi sieltä. Me ollaan maanantaina lähdössä Dubrovnikiin, olitteko siellä vai jossain muualla? Kuulisin mielelläni jonkun kivan paikan tai vinkin mikä jäi teillä mieleen erityisesti, joku must see-juttu. Jotkut sääennusteet lupailaa aika kehnoa säätä, mutta eiköhän sieltä tekemistä löydy vaikka sataisinkin. Toivottavasti:)
  Pipsa

  Tykkää

  1. Heip, kirjoittelinkin uudempaan postaukseen, että Hvarin ja Bracin saarille menisin ehdottomasti; toiselle niistä siis ainakin. Ihan mielettömän kivoja paikkoja 🙂

   Tykkää

 17. Hei, ihmiset on ihan höpöjä, sä oot loisto! Kiitos kun jaksat kirjotella, mäkin oon jo vuosia seuraillu sun elämää, ja tuntuu hassulta miten sitä luulee tuntevansa sut ja teidän perheen. Lapsetkin on jo niin isoja!
   
  aurinkoista kesää, jatka samaan malliin! 
   
  Ps. Mistä on tuo ihana neule?
  pps. Videopostaus ois ihana pitkästä aikaa!
   
  /Neea

  Tykkää

  1. Kiitos Nea ❤
   Neule n jostain farkkuliikkeestä, Carlings tai jotain… Siinä ei oo mitään kummempaa merkkiä vaan :/
   Aurinkoista kesää ❤

   Tykkää

 18. Hei, kiitos aurinkoisista valokuvista sekä mietteistä jotka ovat niin totta.
  Johanna, mistä olikaan aurinkoriipuksesi?
  -Inger

  Tykkää

  1. Kiitos Inger, sanonnat on tosiaan niin totta… olisi kiva muistaa itsekin aina… Aurinkoriipus on Thomas Sabon 🙂

   Tykkää

 19. Englanninkieliset mietteet ovat tosiaan ihan toimivia. Olen monasti miettinyt – nyt kun noita tekstejä viljellään paljon sisustuksessakin esim. tauluissa ja tyynyissä – että jos ne olisikin suomeksi kirjoitettu, ajatus jotenkin lässähtäisi. Kumma juttu??

  Tykkää

  1. No ei täällä nyt varmaan kannata kenenkään (hyväntahtoisiin) kommentteihin hyökätä riitaa haastamaan… 

   Tykkää

 20. Avarakatseisuus todellakin on kaiken a ja o! Itse en henkilökohtaisesti ole koskaan ymmärtänyt, miksi blogeihin pitää tulla purkamaan pahaa oloa ja huutelemaan kaikkia turhuuksia. Jos sisältö ei kiinnosta, niin kaikkeahan ei ole pakko lukea.  Ehkä siinä tilanteessa sen ymmärtäisin jos bloggaaja ottaa vahvasti kantaa yhteiskunnallisiin asioihin tai yleistää mielipiteitä, mutta tällaisessa hyvän tuulen inspiraatio blogissa en näe siinä mitään järkeä. Kaikki keskustelu hyvässä hengessä on aina positiivista ja toki bloggaaja haluaakin varmasti kuulla, missä mennään ja vieläkö tekemiset ja kirjoittamiset kiinnostaa.
  Tykkään tuosta ensimmäisestä lainauksesta, jossa annetaan ohjeita ennen kuin huutaa sanottavansa, niin oikein. Ja kivat bikinit, oranssit on hakusessa, ehkäpä suuntaankin tutusti ja turvallisesti HM:lle.
  Kiitos vielä tästä hyvän tuulen ja inspiraation täyttämästä blogista. Tätä on nautinnollista lukea, kuvat ovat upeita!
  Kivaa viikkoa!
  Terkuin Reeta

  Tykkää

  1. Samoilla linjoilla Reeta… 😉 Ei vaan voi olettaa että kaikki olisivat (ja hyvä etteivät olekaan) samanlaisia, joten pikku törmäyksiä saattaa sattua…. 😉 Toiset tykkäävät väistellä ja toiset törmäillä! 😀

   Tykkää

 21. Ihana tuo kuva, missä Olli pitää Ainoa kädestä, niisk 🙂 Sinulla on jo tosi nätti päivetys 🙂 Toivottavasti meilläkin taas kelit lämpeää niin pääsee nauttimaan auringosta. Aurinkoista kesää teille!
  maiju

  Tykkää

 22. Moikka, Johanna
  Iloiset terveiset Pariisista!
  Mun on ihan pakko kysyä, että missä päin Norjaa te asutte? Siellä on niin ihanan näköistä. On se niin väärin, että Skandeissa nautitaan lämmöstä, kun täällä Pariisissa on viileää ja sateista. Onneksi olen menossa Suomeen ensi viikolla koko kesäksi. Jee! 🙂
  /Emma
   
   

  Tykkää

  1. Asumme ihan etelässä, pikkasen itärannikon puolella; tää on Norjan lämpimintä ja aurinkoisinta seutua kun taas länsirannikolla saattaa lähes 300 päivää vuodessa! o_O
   Terkkuja Pariisiin, eiköhän teillekin vielä tuu kuumuus! 

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: