Kuuman työpäivän ilta

ja taas kalaa! 😛

 neule Vila / hame Chillnorway (saatu) / aurinkolasit Dolce&Gabbana (saatu) / kengät Nude

 

Jatketaan samoista kuin eilenkin; tässä tämän (ihanan, en valita!) kuuman työpäivän asu ja koska taas on kalaa syöty ja näitä kalareseptejä aina kysellään, niin tässä meidän maanantaikala.

Meidän kala oli (kuulemma) blålange, jonka voisin kai suomentaa jonkinlaiseksi sinipitkulaksi. Noh, sillä ei varmaankaan ole suomalaista nimeä, sillä nämä ovat vallan syvänmeren kaloja, mutta kyllä tähän voi käyttää vaikka pakasteseitä! Mausteita voi tietysti käyttää ihan oman maun mukaan, laitoin vain esimerkiksi jotain meidän tavallisimpia. 

Sellasia ihan perusjuttuja tänään vain… Vaatetta saatu päälle ja murua rinnan alle. Uutta Katherine Pancolin kirjaa en paikallisesta kirjaputiikista löytänyt, joten päivän kulttuuriannista saa nyt vastata ruotsalainen Himlens Hjärta -elokuva (med Mikael Persbrandt :P). Miehen mielestä varmaan aivan sairaan tylsä. Mun mielestä just passelisti parisuhdepohisdkelua (ja Mikalelia). 😛

Heippa, hienoa kesäviikon alkua kaunokaiset! 

42 vastausta artikkeliin “Kuuman työpäivän ilta

  1. Täytyy sanoa et omg enpä ois ikinä tiennyt (että tälle edes on suomennosta)!!! Täällä on kala-asiantuntijoita lukijoissa? 😉 Kiitti, nyt tiedätte sit mitä haette kaupasta 😛

   Tykkää

  1. Hassu kysymys Sara. Pihakiviä voi ostaa varmaankin paikallisesta puutarha-alan liikkeestä. En taida suositella meidän käyttämää, sillä rahti Suomeen tulee varmaan himpan verran kalliimmaksi kuin itse kivet. 😉

   Tykkää

 1. Moron! Oot ihan törkeän kaunis. Ja toi sun asu…mullekki! Oppiskohan sitä itekin joskus pukeutumisen jalon taidon? Toi kala näyttää herkulliselta! Siellä teillä päin varmaan kala on vähän eri hinnoissa kun täällä? Ja ehkä vähän laadukkaampaa. Jos meillä hankkii lähikalaa itse kalastamalla niin ÖRK sitä mudan makua 😀 
  -MertsiGirl

  Tykkää

  1. Oo, kiitos, niin kauniisti sanottu 🙂 Täällä kala on kyllä kaupoissa tosi kallista (!) Tai riippuu kalasta; turskaa ja lohta saa edullisesti, mutta harvinaisemmat kalat ovat kallista herkkua :/ Meillä tosin mies poimii itse sen verran noita meren eläviä, ettei tarvitse usein ostella. Ja näissä suurissa kaloissa on se etu, että ruodotkin ovat isoja ja lähtevät pois kerralla, ei tarvitse nyppiä kielen päältä 😉

   Tykkää

 2. Samaa mieltä – hyvin sanottu – oot ihan törkeän kaunis !!! Ja mietin just, et oon kuitenkin katsonut vuosien aikana tuhansia kuvia sinusta ja aina kauneutesi yllättää uudelleen, hämmentää suorastaan – kyllästymättä!
   

  Tykkää

 3. Missähän MertsiGirl mahdat oikein kalastella, jos mudalta maistuu? Harmi, ettet ole päässyt maistamaan hyvää kotimaista kalaa!
   
   

  Tykkää

 4. Vierailija
  04.06.2014 klo 10:24

  Samaa mieltä – hyvin sanottu – oot ihan törkeän kaunis !!! Ja mietin just, et oon kuitenkin katsonut vuosien aikana tuhansia kuvia sinusta ja aina kauneutesi yllättää uudelleen, hämmentää suorastaan – kyllästymättä!
   
  Vuosien aikana tuhansia kuvia?? Huh.. Pelottavaa.
   

  Tykkää

 5. Kauniita valokuvia ja kivoja reseptejä! 🙂
  Liikutteko paljon siellä rannikoilla ja onko siellä punkkeja ja onko ihan riesaksi asti? ja onko puutarha etana free-aluetta siellä teillä Norjassa?  Kysymys heräsi, kun usein valokuvissa vilahtelee rannikko/veneily/saaret tai puutarhaoleskeluja. 
  Rentoa Kesää B-)

  Tykkää

  1. Heip, on täälläkin punkkeja, muttei kyllä olla montaa kertaa törmätty… Suomessa useammin… Täällä ei ole sellaisia heinikkoja ja kaislikkoja kun kaikki on pelkkää kalliota… :/ Etenia meillä on kyllä, ihan sairaan kokoisia lötköjä… :S Odotas kun niitä alkaa tulemaan niin otan kuvan :S

   Tykkää

 6. Kuvista sen verran, että olet viimeaikoina alkanut näyttää (anteeksi jo etukäteen) anorektiselta.
  Huolestuttavaa!! Rehellisesti…jos kukaan muu ei ole siitä sinulle huomauttanut. Omaksi parhaaksesi vain…:)
  Muistatkohan syödä ollenkaan, ajattele terveyttäsi myös ulkonäkösi lisäksi.
   

  Tykkää

  1. No tää oli kyllä aika ilkeästi  sanottu -kuten varmasti tiedät. Anoreksiahan on psyykkinen sairaus, kuten toivottavasti tiedät, enkä kyllä ole sitä lähelläkään, älä siis ole huolissasi. 🙂 Kukaan muukaan ole ollut 😉 vasta joku kyseli et oonko raskaana 😛

   Tykkää

 7. Hei Johanna!
  Onko sinulla antaa tarkempia tietoja aurinkolaseistasi kuin merkki. 
  Niiden nimi? Onko tämän vuoden mallistosta?
  Näyttävät niin makeilta!
   

  Tykkää

  1. Täytyy sanoa et omg enpä ois ikinä tiennyt (että tälle edes on suomennosta)!!! Täällä on kala-asiantuntijoita lukijoissa? 😉 Kiitti, nyt tiedätte sit mitä haette kaupasta 😛

   Tykkää

  1. Hassu kysymys Sara. Pihakiviä voi ostaa varmaankin paikallisesta puutarha-alan liikkeestä. En taida suositella meidän käyttämää, sillä rahti Suomeen tulee varmaan himpan verran kalliimmaksi kuin itse kivet. 😉

   Tykkää

 8. Moron! Oot ihan törkeän kaunis. Ja toi sun asu…mullekki! Oppiskohan sitä itekin joskus pukeutumisen jalon taidon? Toi kala näyttää herkulliselta! Siellä teillä päin varmaan kala on vähän eri hinnoissa kun täällä? Ja ehkä vähän laadukkaampaa. Jos meillä hankkii lähikalaa itse kalastamalla niin ÖRK sitä mudan makua 😀 
  -MertsiGirl

  Tykkää

  1. Oo, kiitos, niin kauniisti sanottu 🙂 Täällä kala on kyllä kaupoissa tosi kallista (!) Tai riippuu kalasta; turskaa ja lohta saa edullisesti, mutta harvinaisemmat kalat ovat kallista herkkua :/ Meillä tosin mies poimii itse sen verran noita meren eläviä, ettei tarvitse usein ostella. Ja näissä suurissa kaloissa on se etu, että ruodotkin ovat isoja ja lähtevät pois kerralla, ei tarvitse nyppiä kielen päältä 😉

   Tykkää

 9. Samaa mieltä – hyvin sanottu – oot ihan törkeän kaunis !!! Ja mietin just, et oon kuitenkin katsonut vuosien aikana tuhansia kuvia sinusta ja aina kauneutesi yllättää uudelleen, hämmentää suorastaan – kyllästymättä!
   

  Tykkää

 10. Missähän MertsiGirl mahdat oikein kalastella, jos mudalta maistuu? Harmi, ettet ole päässyt maistamaan hyvää kotimaista kalaa!
   
   

  Tykkää

 11. Vierailija
  04.06.2014 klo 10:24

  Samaa mieltä – hyvin sanottu – oot ihan törkeän kaunis !!! Ja mietin just, et oon kuitenkin katsonut vuosien aikana tuhansia kuvia sinusta ja aina kauneutesi yllättää uudelleen, hämmentää suorastaan – kyllästymättä!
   
  Vuosien aikana tuhansia kuvia?? Huh.. Pelottavaa.
   

  Tykkää

 12. Kauniita valokuvia ja kivoja reseptejä! 🙂
  Liikutteko paljon siellä rannikoilla ja onko siellä punkkeja ja onko ihan riesaksi asti? ja onko puutarha etana free-aluetta siellä teillä Norjassa?  Kysymys heräsi, kun usein valokuvissa vilahtelee rannikko/veneily/saaret tai puutarhaoleskeluja. 
  Rentoa Kesää B-)

  Tykkää

  1. Heip, on täälläkin punkkeja, muttei kyllä olla montaa kertaa törmätty… Suomessa useammin… Täällä ei ole sellaisia heinikkoja ja kaislikkoja kun kaikki on pelkkää kalliota… :/ Etenia meillä on kyllä, ihan sairaan kokoisia lötköjä… :S Odotas kun niitä alkaa tulemaan niin otan kuvan :S

   Tykkää

 13. Kuvista sen verran, että olet viimeaikoina alkanut näyttää (anteeksi jo etukäteen) anorektiselta.
  Huolestuttavaa!! Rehellisesti…jos kukaan muu ei ole siitä sinulle huomauttanut. Omaksi parhaaksesi vain…:)
  Muistatkohan syödä ollenkaan, ajattele terveyttäsi myös ulkonäkösi lisäksi.
   

  Tykkää

  1. No tää oli kyllä aika ilkeästi  sanottu -kuten varmasti tiedät. Anoreksiahan on psyykkinen sairaus, kuten toivottavasti tiedät, enkä kyllä ole sitä lähelläkään, älä siis ole huolissasi. 🙂 Kukaan muukaan ole ollut 😉 vasta joku kyseli et oonko raskaana 😛

   Tykkää

 14. Hei Johanna!
  Onko sinulla antaa tarkempia tietoja aurinkolaseistasi kuin merkki. 
  Niiden nimi? Onko tämän vuoden mallistosta?
  Näyttävät niin makeilta!
   

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: