Aiheesta: kesäkroppa

Aika paljonkin asiaa, huh.

Kuvitus ei tänään liity aiheeseen mitenkään, enkä varmasti olisi edes halunut kuvata tähän aiheeseen liittyvää kuvitusta. 😉 

Niin, siis kesäkunto ja kesäkroppa. Ihan liikaa puhuttuja aiheita, mulla tökkäsee jo tässä sen verran pahasti vastaan, ettei teksti enää tahdo kulkea, hehe.

Kesäkuun alku ja uusien uima-asujen sovittelu pukuhuoneissa. Rehellisesti. Aloitetaan siitä. Kenen reidet eivät muka näyttäsi siniharmailta ja muhkuraisilta? Hiukset littanoilta. Vatsa tuvonneelta ja selkä näppyläiseltä. Keneltä muka ei yksikään löysä kohta pursua mistään? Sisäreisi tai jenkkakahva (tai karvoitus ;)). Kuka nainen näyttää mielestään täydelliseltä? Ja kuka, kuka pitää uusien biksujen kokeilusta? Oikeasti. Ei kukaan. Pahimmassa tapauksessa ajatus koko kesästä alkaa ahdistamaan eikä tee mieli lähteä ulos lainkaan. Hullua?

Ja nyt kun joku kuitenkin harmittelee että minä laiheliini tästä muka mitään tiedän, niin selvitänpä yhden tärkeän seikan. Se ei ole laihuudesta kiinni. Jokaisella naisella on joskus läskipäivä (tavallista herkemmin uikkarinsovituskopissa). Jokainen nainen on joskus epävarma ulkonäöstään, tuntee itsensä turvonneeksi ja löysäksi ja jokaisella on joskus jokin tyytymättömyyttä aiheuttava kohta.

Jopa sillä, jonka vartaloa sinä ehkä pidät täydellisenä. Juuri sillä naisella saattaa olla joku komplikaatio joka ikinen päivä. Ehkä enemmän ja useammin kuin sinulla.

Eli se on aika hullua, ei kannata. 😉 Ei näitä vaan kannata miettiä.

Koska omasta kropasta pitäminen ja sen kauneus ei ole laihuudesta kiinni. Eikä täydellisyydestä. Eikä lihaksikkuudesta. Kaikki on kiinni siitä, miten suhtaudut siihen. 

Ihan ensin kehosi tarvitsee arvostusta, se olet Sinä!! Sinä tarvitset arvostusta ja asianmukaista kohtelua. Älä anna sen vain maata sohvalla ja syödä suklaata. Ei se ole ihmiselle hyväksi. Tai on… 😛 Mutta vielä enemmän ihminen on tehty liikkumaan ja syömään ihan muita juttuja. 😉 Kohtele kehoasi hyvin, ajattele sen parasta. Anna sille arvostusta. Älä tunge siihen kaikkea mitä mieli tekee, vaan mitä se tarvitsee. Pue se kauniisti.

Mulla ei ehkä ole kovin monta komplikaatiota kroppani kanssa, mutta ovat kai nuo yllämainitut ajatukset käyneet pikaisesti mielessä. 😛 Melko mutkaton suhtautuminen ulkonäköön ja vartaloon ei kyllä kumpua sen absoluutisesta täydellisyydestä (heh), vaan siitä, miten siihen olen aina suhtautunut. Parasta on olla miettimättä koko asiaa liikaa; aina löytyisi jotain parannettavaa jos sille tielle lähtisi. Siinä ei kauhean tyytyväisiä oltais.

Kohtele hyvin äläkä jätä kehoasi hunnigolle, mutta muista, että se on vain ulkokuori. Älä turhaan mieti näitä kesäkroppajuttuja. Älä turhaan jää suremaan makkaroita ja muhkuroita; ne ovat vain ulkokuorta. Sinä olet kiinostava ihminen ihan muista syistä. Äläkä turhaan ainakaan vertaile muihin. Maailmassa on miljardeja uniikkeja, täysin erilaisia vartaloja eikä meistä kaikista edes tekemällä saisi samanlaisia. Arvosta omaasi sillä se on sun ainoa ja kullanarvoinen. Kaikki on pään sisällä, sun asenteesta kiinni. Valitse kroppaa eli itseäsi kunnioittava asenne. You are just lovely.

Kerronko vielä yhden jutun? Minuun ei vetoa  pelkkä lihaksikkaaksi treenattu kroppa millään tapaa. Ennemmin kiinostuisin vähän hassusta ulkonäöstä ja ennen kaikkea siitä, että ulkonäön alta paistaa läpi heti jotain tärkeämpää. Eikö? 🙂 Personaalisuus, pilkettä silmäkulmaan, hymy huulille ja kesästä nauttimaan! 

Tästä taisikin tulla enemmän itsetunto- kuin kesäkunto -juttu… Että jos nyt ei ehdi kesäkuntoon enää niin kesätuntoa voi helposti treenata pari astetta korkeammalle! 😀

Ja vielä vinkki biksuostoksille; älä välitä kokomerkinnöistä. Mulla on tapana aina ostaa yhtä numeroa suuremmat bikinipöksyt. Eipähän purista! 

Ps. Lisää Katherine Pancolia haalittu taloon (juhuu) ja posti toi ihanan miss you -ukkelin eräältä hyvin, hyvin tärkeältä ihmiseltä. Miss you too! 🙂

92 vastausta artikkeliin “Aiheesta: kesäkroppa

 1. Hauska yhteensattuma, kun juuri eilen illalla nukkumaan mennessäni mietin ääneen näitä samoja asioita… että, miksi pitää aina pilata hyvä fiilis märehtimällä kalpeita sääriä tai muuta yhtä radikaalisti elämänkulkuun vaikuttavaa pikkuseikkaa!? Piti oikein kysyä mieheltä, että miettiikö itse moisia – ei kuulemma mieti 😀 
  Let’s shine together, kynttiläkipolta aika hyvin tiivistetty tämä sama asia 😉
  Ihanaa ja huoletonta kesää!
   
  -Maaria

  Tykkää

  1. No niinpä, sepä juuri, ei pitäisi miedänkään miettiä! Se on joku naisten ihan oma piirre… Josta voi yrittää hankkiutua eroon 🙂

   Tykkää

 2. Kiitos kirjoituksesta. Mä oitis katkaisin farkuista lahkeet shortseiksi ja puin vähän tiukahkon pitsi hihattoman päälle. Makkaraakin on ja selluliittia…. mutta olis ne kuitenkin vaikka piilottaisin ne verkkareihin ja tylsään isoon T-paitaan,nyt näytän kesäiseltä ja ei nyt ihan pahalta…. 😉  Kerranhan tällä telluksella vain tallustellaan,nautitaan siitä,jokainen. 

  Tykkää

 3. Ihana, valoisa ja kaikin puolin mieletön teksti! ❤ Arkisesta asiasta, hyvänmielen liikutuksesta, kyynel kipusi silmäkulmaan… Vaikka mielestäni omaan hyvän itsetunnon, niin tuossa kesätunnossa on silti vielä viilaamisen varaa..  Nyt nauttimaan helteisestä kesäpäivästä pikku bikineissä! 😉
  -Ninni 

  Tykkää

 4. Hei, toimii se näinkin päin, että omaa rakasta on mukava katsella vaikka hänellä olisi vähän vatsaa ja naamakin jo vähän väsähtänyt. Ja päällä mitä sattuu. Me naiset odotamme hyväksyntää, itse voimme sitä ainakin itsellemme antaa ja muistetaan antaa sitä myös miehille.

  Tykkää

  1. No niinpä! Kun ei me muillekaan aseteta ulkonäkökriteerejä ykkösiksi niin miksi joku muu muka asettasi meille… 🙂

   Tykkää

 5. Mahtava kirjoitus! Ehkäpä tästä saa jotain omatuntoa kohottavaa innostusta uskaltautua rannalle … 😉

  Tykkää

  1. Jep jep, rannalle vaan! Tosin itsekin viiihdyn parhaiten hiljaisilla rannoilla, joilla ei ole paljon muita 😀

   Tykkää

 6. Tähän tekstiin tulen palaamaan aina kun on ”ruma”päivä ja mieli huonona omasta kropasta.
  Ihana kirjoitus. ❤

  Tykkää

 7. Naulankantaan! Asia on just noin, ja ihana että veit jalat suusta. Itse mietin juurikin samaa (mitä kirjoititkin itse) kun aloin lukemaan että senkin pikkuruinen nainen siellä ruudun toisella puolella, mitäs tässä turhia pohdiskelet. Mutta onneksi luin postauksen loppuun asti!
  Ihana kirjoitus! Kiitos viisaista sanoista, yritetään muistaa sovituskopissa ja muuallakin.
  Anna

  Tykkää

 8. Ensimmäisten kolmen kirjoittamasi kappaleen jälkeen aloin etsiä tykkäys nappulaa! Niin totta! Ihanaa, että joku muukin jakaa tämän saman sovituskoppi tunteen. Kivojen bikinien etsiminen meinaa tyssätä siihen, että tietää joutuvansa sovittamaan niitä ahtaassa pukukopissa, niiden ruskettuneiden kauniiden hoikkien naisten aistillisten kuvien vierellä. Ei helppoa!
  Vaikka  itsekkin näkee miten monenlaista, muotoista ja väristä kaunetta kadulla kulkee vastaan (harvoin niitä mallin mittoja) , niin sitä omaansa (varsinkin siellä pukukopissa) on kyllä välillä niin vaikea löytää…
  Kiitos kivasta tekstistä 🙂 ihANAA KESää!

  Tykkää

  1. Ruskettuneiden, kauniiden hoiokkien JA PHOTOSHOPATTUJEN 😉 Ei voi näyttää kauniilta itse 😛 

   Tykkää

 9. Hienosti kirjoitettu. Minuun kolahti erityisesti toi, että ei pidä syödä kaikkea, mitä mieli tekee, vaan sitä, mikä tekee kropalle hyvää. Mun täytyy varmaan printata toi sun tekstisi ja laittaa se seinälle! Terkuin Kirsi.

  Tykkää

 10. Sinun postauksistasi tulee aina niin hyvä mieli! 🙂 Itse olen aina hävennyt itseäni bikineissä ja se on estänyt rantaelämästä nauttimisen, vaikkka olenkin hoikka ja urheilen paljon.. Koitan ottaa opiksi neuvosi ja alkaa arvostamaan itseäni juuri tällaisena! 🙂

  Tykkää

  1. Niinpä… ymmärrän hyvin mitä tarkoitat… en ehkä itsekään viihdy parhaiten rannoila, joissa on paljon ihmisiä… Koitetaan nautiskella ja unohtaa kropat kokonaan! 😀

   Tykkää

 11. Hyvänen aika, täällähän on meno kuin Herätysjuhlilla! Niin itsestäänselvää ja totta joka sana, mutta kai jonkun on sanottava se ääneen 🙂

  Tykkää

  1. Niinhän se usein on, että ne perusasiat helposti unohtuu ja ovat kuitenkin ne tärkeimmät ja oikeimmat… 🙂

   Tykkää

 12. Olipa hieno kirjoitus! Kiitos! You are so very special 🙂 Kiitos kun muistutit tärkeistä asioista! /Sari

  Tykkää

 13. Ihana kirjoitus, hymy nousi huulille. Kirjoituksesi ansiosta heitän turhan itsekritiikin narikkaan ja nautin kesästä! 😉
  -Johanna

  Tykkää

  1. Niinpä! Nautiskelu ensin! 😉 Kannattaa unohtaa koko kropan miettiminen, keskittyä kesästä nauttimiseen!

   Tykkää

 14. Itse olen miettinyt samoja asioita paljon viime aikoina. Mikä meitä upeita, kauniita naisia vaivaa, kun aina löytyy itsestä jotain huonoa ja moitittavaa. Monesti huomaan tätä ajattelevani, kun olen ystävieni seurassa ja lähes aina joku sanoo jotain negatiivista omasta ulkonäöstään, vaikka oikeasti he kaikki ovat maailman upeimpia ja kauneimpia! Meillä naisilla olisi tässä kyllä kohennuksen paikka, miten muut voisivat meitä arvostaa, jos itse emme..? Ihanaa kesää!
  Elina

  Tykkää

  1. Niinpä Elina!! Jokaisella on ihan varmasti jotain, koska niitä vähän kuuluu murehtia… koska kukaan ei ole photoshopattu malli :((( Aaargh mitä meille syötetään joka tuutista nykyään 😉 Pitäis vaan lopettaa. Kukaan ei voi olla täydellinen, mutta tyytyväinen voi olla! 🙂 

   Tykkää

 15. Vähän ristiriitainen toi sun sanomasi. Sanot, että ei pidä välittää kropasta, ja kuitenkin kerrot kärsiväsi ”läskipäivistä”. En ymmärrä koko postauksesi sanomaa. Onko se ” älkää välittäkö rumat ja lihavat ihmiset, meillä kauniilla ja hoikilla on joskus toooosi vaikeeta”.
   
  ps. Se on kompleksi, ei komplikaatio.

  Tykkää

  1. No, oikeastaan yritän sanoa ja viestiä että jokaisella naisella on niitä läskipäiviä -jopa niillä, jotka kaikkein vähiten murehtivat kroppaansa. Se on tän postauksen sanoma. En oikein ymmärrä mistä kohtaa bongasit ton rumat ja läskit… 😦 Tai että kauniilla ja hoikilla olisi sen vaikeampaa; ielestäni aika selkeästi sanoinkin, että myös hoikilla ja kauniilla voi olla vaikeuksia hyväksyä vartalo sellaisena kuin se on.
   Ja sorry, ihan oikeassa olet kirjoitusvirheeni suhteen, pahoittelen! Kaksi ihan eri asiaa, totta vie! 🙂

   Tykkää

 16. Ihana kirjoitus Johanna ja täyttä asiaa! Miksi sitä aina sortuukin murehtimaan turhia! Ollaan kaikki ihania just sellaisena kun ollaan! Aurinkoista kesää koko teidn perheelle 🙂

  Tykkää

 17. Todella tärkeää ja hyvin kirjoitettua asiaa!! Tähän tekstiin tulen todellakin palaamaan, kun tulee se ”ei-niin-kaunis-ja-ihastuttava-läskipäivä” kohdalle.
  Kiva tuo ensimmäisen kuvan tuikkukuppi (onhan se sellainen?), mahtaako tuollaisia löytyä jostain?

  Tykkää

  1. Kiitos 🙂 Tuikkukuin  ostin täältä Norjasta kaupasta nimeltä Kremmerhuset 🙂

   Tykkää

 18. voi että, miten osaat kirjoittaa ajatuksia niin hyvin! kiitos näistä viisaista sanoista taas. Tuttuahan nämä jutut ovat, mutta niin hyvää tekee kun joku ne sanoo (kirjoittaa) ääneen:) Kiitos siis näistä ”diipeimmistä” postauksista, mitä viimeaikoina olet meille jakanut. Ovat jääneet mieleen pitkäksi aikaa. Esim. innoittamanasi tämä, välillä ujotyttö, on alkanut hymyillä useammin, etenkin silloin kun jännittää hurjasti ja tekisi mieli laittaa pää peiton alle.

  Tykkää

 19. voi että, miten osaat kirjoittaa ajatuksia niin hyvin! kiitos näistä viisaista sanoista taas. Tuttuahan nämä jutut ovat, mutta niin hyvää tekee kun joku ne sanoo (kirjoittaa) ääneen:) Kiitos siis näistä ”diipeimmistä” postauksista, mitä viimeaikoina olet meille jakanut. Ovat jääneet mieleen pitkäksi aikaa. Esim. innoittamanasi tämä, välillä ujotyttö, on alkanut hymyillä useammin, etenkin silloin kun jännittää hurjasti ja tekisi mieli laittaa pää peiton alle.

  Tykkää

 20. Hauska yhteensattuma, kun juuri eilen illalla nukkumaan mennessäni mietin ääneen näitä samoja asioita… että, miksi pitää aina pilata hyvä fiilis märehtimällä kalpeita sääriä tai muuta yhtä radikaalisti elämänkulkuun vaikuttavaa pikkuseikkaa!? Piti oikein kysyä mieheltä, että miettiikö itse moisia – ei kuulemma mieti 😀 
  Let’s shine together, kynttiläkipolta aika hyvin tiivistetty tämä sama asia 😉
  Ihanaa ja huoletonta kesää!
   
  -Maaria

  Tykkää

  1. No niinpä, sepä juuri, ei pitäisi miedänkään miettiä! Se on joku naisten ihan oma piirre… Josta voi yrittää hankkiutua eroon 🙂

   Tykkää

 21. Kiitos kirjoituksesta. Mä oitis katkaisin farkuista lahkeet shortseiksi ja puin vähän tiukahkon pitsi hihattoman päälle. Makkaraakin on ja selluliittia…. mutta olis ne kuitenkin vaikka piilottaisin ne verkkareihin ja tylsään isoon T-paitaan,nyt näytän kesäiseltä ja ei nyt ihan pahalta…. 😉  Kerranhan tällä telluksella vain tallustellaan,nautitaan siitä,jokainen. 

  Tykkää

 22. Ihana, valoisa ja kaikin puolin mieletön teksti! ❤ Arkisesta asiasta, hyvänmielen liikutuksesta, kyynel kipusi silmäkulmaan… Vaikka mielestäni omaan hyvän itsetunnon, niin tuossa kesätunnossa on silti vielä viilaamisen varaa..  Nyt nauttimaan helteisestä kesäpäivästä pikku bikineissä! 😉
  -Ninni 

  Tykkää

 23. Hei, toimii se näinkin päin, että omaa rakasta on mukava katsella vaikka hänellä olisi vähän vatsaa ja naamakin jo vähän väsähtänyt. Ja päällä mitä sattuu. Me naiset odotamme hyväksyntää, itse voimme sitä ainakin itsellemme antaa ja muistetaan antaa sitä myös miehille.

  Tykkää

  1. No niinpä! Kun ei me muillekaan aseteta ulkonäkökriteerejä ykkösiksi niin miksi joku muu muka asettasi meille… 🙂

   Tykkää

 24. Mahtava kirjoitus! Ehkäpä tästä saa jotain omatuntoa kohottavaa innostusta uskaltautua rannalle … 😉

  Tykkää

  1. Jep jep, rannalle vaan! Tosin itsekin viiihdyn parhaiten hiljaisilla rannoilla, joilla ei ole paljon muita 😀

   Tykkää

 25. Tähän tekstiin tulen palaamaan aina kun on ”ruma”päivä ja mieli huonona omasta kropasta.
  Ihana kirjoitus. ❤

  Tykkää

 26. Naulankantaan! Asia on just noin, ja ihana että veit jalat suusta. Itse mietin juurikin samaa (mitä kirjoititkin itse) kun aloin lukemaan että senkin pikkuruinen nainen siellä ruudun toisella puolella, mitäs tässä turhia pohdiskelet. Mutta onneksi luin postauksen loppuun asti!
  Ihana kirjoitus! Kiitos viisaista sanoista, yritetään muistaa sovituskopissa ja muuallakin.
  Anna

  Tykkää

 27. Ensimmäisten kolmen kirjoittamasi kappaleen jälkeen aloin etsiä tykkäys nappulaa! Niin totta! Ihanaa, että joku muukin jakaa tämän saman sovituskoppi tunteen. Kivojen bikinien etsiminen meinaa tyssätä siihen, että tietää joutuvansa sovittamaan niitä ahtaassa pukukopissa, niiden ruskettuneiden kauniiden hoikkien naisten aistillisten kuvien vierellä. Ei helppoa!
  Vaikka  itsekkin näkee miten monenlaista, muotoista ja väristä kaunetta kadulla kulkee vastaan (harvoin niitä mallin mittoja) , niin sitä omaansa (varsinkin siellä pukukopissa) on kyllä välillä niin vaikea löytää…
  Kiitos kivasta tekstistä 🙂 ihANAA KESää!

  Tykkää

  1. Ruskettuneiden, kauniiden hoiokkien JA PHOTOSHOPATTUJEN 😉 Ei voi näyttää kauniilta itse 😛 

   Tykkää

 28. Hienosti kirjoitettu. Minuun kolahti erityisesti toi, että ei pidä syödä kaikkea, mitä mieli tekee, vaan sitä, mikä tekee kropalle hyvää. Mun täytyy varmaan printata toi sun tekstisi ja laittaa se seinälle! Terkuin Kirsi.

  Tykkää

 29. Sinun postauksistasi tulee aina niin hyvä mieli! 🙂 Itse olen aina hävennyt itseäni bikineissä ja se on estänyt rantaelämästä nauttimisen, vaikkka olenkin hoikka ja urheilen paljon.. Koitan ottaa opiksi neuvosi ja alkaa arvostamaan itseäni juuri tällaisena! 🙂

  Tykkää

  1. Niinpä… ymmärrän hyvin mitä tarkoitat… en ehkä itsekään viihdy parhaiten rannoila, joissa on paljon ihmisiä… Koitetaan nautiskella ja unohtaa kropat kokonaan! 😀

   Tykkää

 30. Hyvänen aika, täällähän on meno kuin Herätysjuhlilla! Niin itsestäänselvää ja totta joka sana, mutta kai jonkun on sanottava se ääneen 🙂

  Tykkää

  1. Niinhän se usein on, että ne perusasiat helposti unohtuu ja ovat kuitenkin ne tärkeimmät ja oikeimmat… 🙂

   Tykkää

 31. Olipa hieno kirjoitus! Kiitos! You are so very special 🙂 Kiitos kun muistutit tärkeistä asioista! /Sari

  Tykkää

 32. Ihana kirjoitus, hymy nousi huulille. Kirjoituksesi ansiosta heitän turhan itsekritiikin narikkaan ja nautin kesästä! 😉
  -Johanna

  Tykkää

  1. Niinpä! Nautiskelu ensin! 😉 Kannattaa unohtaa koko kropan miettiminen, keskittyä kesästä nauttimiseen!

   Tykkää

 33. Itse olen miettinyt samoja asioita paljon viime aikoina. Mikä meitä upeita, kauniita naisia vaivaa, kun aina löytyy itsestä jotain huonoa ja moitittavaa. Monesti huomaan tätä ajattelevani, kun olen ystävieni seurassa ja lähes aina joku sanoo jotain negatiivista omasta ulkonäöstään, vaikka oikeasti he kaikki ovat maailman upeimpia ja kauneimpia! Meillä naisilla olisi tässä kyllä kohennuksen paikka, miten muut voisivat meitä arvostaa, jos itse emme..? Ihanaa kesää!
  Elina

  Tykkää

  1. Niinpä Elina!! Jokaisella on ihan varmasti jotain, koska niitä vähän kuuluu murehtia… koska kukaan ei ole photoshopattu malli :((( Aaargh mitä meille syötetään joka tuutista nykyään 😉 Pitäis vaan lopettaa. Kukaan ei voi olla täydellinen, mutta tyytyväinen voi olla! 🙂 

   Tykkää

 34. Vähän ristiriitainen toi sun sanomasi. Sanot, että ei pidä välittää kropasta, ja kuitenkin kerrot kärsiväsi ”läskipäivistä”. En ymmärrä koko postauksesi sanomaa. Onko se ” älkää välittäkö rumat ja lihavat ihmiset, meillä kauniilla ja hoikilla on joskus toooosi vaikeeta”.
   
  ps. Se on kompleksi, ei komplikaatio.

  Tykkää

  1. No, oikeastaan yritän sanoa ja viestiä että jokaisella naisella on niitä läskipäiviä -jopa niillä, jotka kaikkein vähiten murehtivat kroppaansa. Se on tän postauksen sanoma. En oikein ymmärrä mistä kohtaa bongasit ton rumat ja läskit… 😦 Tai että kauniilla ja hoikilla olisi sen vaikeampaa; ielestäni aika selkeästi sanoinkin, että myös hoikilla ja kauniilla voi olla vaikeuksia hyväksyä vartalo sellaisena kuin se on.
   Ja sorry, ihan oikeassa olet kirjoitusvirheeni suhteen, pahoittelen! Kaksi ihan eri asiaa, totta vie! 🙂

   Tykkää

 35. Ihana kirjoitus Johanna ja täyttä asiaa! Miksi sitä aina sortuukin murehtimaan turhia! Ollaan kaikki ihania just sellaisena kun ollaan! Aurinkoista kesää koko teidn perheelle 🙂

  Tykkää

 36. Todella tärkeää ja hyvin kirjoitettua asiaa!! Tähän tekstiin tulen todellakin palaamaan, kun tulee se ”ei-niin-kaunis-ja-ihastuttava-läskipäivä” kohdalle.
  Kiva tuo ensimmäisen kuvan tuikkukuppi (onhan se sellainen?), mahtaako tuollaisia löytyä jostain?

  Tykkää

  1. Kiitos 🙂 Tuikkukuin  ostin täältä Norjasta kaupasta nimeltä Kremmerhuset 🙂

   Tykkää

 37. voi että, miten osaat kirjoittaa ajatuksia niin hyvin! kiitos näistä viisaista sanoista taas. Tuttuahan nämä jutut ovat, mutta niin hyvää tekee kun joku ne sanoo (kirjoittaa) ääneen:) Kiitos siis näistä ”diipeimmistä” postauksista, mitä viimeaikoina olet meille jakanut. Ovat jääneet mieleen pitkäksi aikaa. Esim. innoittamanasi tämä, välillä ujotyttö, on alkanut hymyillä useammin, etenkin silloin kun jännittää hurjasti ja tekisi mieli laittaa pää peiton alle.

  Tykkää

 38. voi että, miten osaat kirjoittaa ajatuksia niin hyvin! kiitos näistä viisaista sanoista taas. Tuttuahan nämä jutut ovat, mutta niin hyvää tekee kun joku ne sanoo (kirjoittaa) ääneen:) Kiitos siis näistä ”diipeimmistä” postauksista, mitä viimeaikoina olet meille jakanut. Ovat jääneet mieleen pitkäksi aikaa. Esim. innoittamanasi tämä, välillä ujotyttö, on alkanut hymyillä useammin, etenkin silloin kun jännittää hurjasti ja tekisi mieli laittaa pää peiton alle.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: