Kukkia hiuksissa

 mekko Gant / sandaalit Kuubasta

Heippa juhannuksen viettäjät! (Täällä juhanusta vietetään aina 24.6. -oli viikonpäivä mikä tahansa, eikä juhlinta siksi luonnollisestikaan vastaa Suomen tasoa.)

Ne jotka ovat facebookissa mun blogikavereita, saattoivat jo aiemmin tänään bongata linkin kauniisiin kukkakampauksiin. Tästä itsekin inspiroituneena leikkasin kukat iltapäivällä työponkkarin koristeeksi ennen kuin suuntasimme Ompun kevätjuhliin. Aino sai pikkupionit ja minä vähän isomman -ja yhden ruusun, jonka ansiosta olen nuuhkinut pitkin iltaa ihan huumaavan ihania ruusun tuoksahduksia, hmm. Nyt alkaa kyllä terälehdet vähän tippuilemaan. 🙂

Vaaleanpunaisensävyiset kukat sopivat mun mielestä niin passelisti laventelinsinisen mekon kera (mekon löysin muuten pari vuotta sitten lentokentän alennusmyynneistä) ja herkkuvärejä tasapainottamaan valitsin luonnonnahkaiset, käsintehdyt sandaalit. Nää olen saanut kerran tuliaisiksi Kuubasta ja ovat ihan superhyvät ja pehmeät jalassa. Ettei vaan mee asu turhan hienoksi… 😉

Voi muuten kamala miten myöhässä roikun taas kommenttiboksien kansa; tää viikko on vaan ollut aika hullua menoa… Koulujen ja päiväkotien kevätjuhlia jne. Lupaan ja vannon huomenna käydä kommentit läpi. Jos kukaan niitä juhannuksena ehtii kaipailemaan.

Rentoutukaa, mulla on huomenna töitä…. ;))

46 vastausta artikkeliin “Kukkia hiuksissa

 1. Ihanan raikas look! Teillä on jo pionit täydessä loistossaan, omani ovat vielä tiukalla nupulla. Tiedätkös että nähdessäni viime päivinä kuvia Espanjan uudesta kuningattaresta Letiziasta, en ole voinut välttyä huomiolta, että sinussa ja hänessä on jotakin samaa. 🙂 -Kirsi

  Tykkää

  1. Heippa, hmm, et ole ensimmäinen joka sanoo… että kai siinä jotain perää sitten täytyy olla. 🙂 Kerran yksi espanjalainen opas sanoi että olen _aivan_ saman näköinen… En tiedä, mut kaunishan se Letizia on niin en valita 😛

   Tykkää

 2. Voih, jotkut kommentoivat vain mainostaakseen omaa blogiaan. Ei tietenkään kiellettyä, mutta ei nyt kovin tyylikästä 😦
  Leppoisaa juhannusta Norjaan ja ympäri Suomen!

  Tykkää

  1. No, mun mielestä on aina kiva saada kivoja kommentteja, eipä tuolla niin väliä 🙂 

   Tykkää

 3. Vierailija
  20.06.2014 klo 03:35

  Voih, jotkut kommentoivat vain mainostaakseen omaa blogiaan. Ei tietenkään kiellettyä, mutta ei nyt kovin tyylikästä 😦
  Leppoisaa juhannusta Norjaan ja ympäri Suomen!

  Et tällä kertaa keksinyt Johannan kirjoituksesta naristavaa niin päätit mollata kanssakommentoijia. Kyl täällä blogimaailmassa on vaan tapana vierailla toisten blogeissa ja jättää linkki omaan blogiin. 

  Tykkää

  1. Totta, olen kyllä samaa mieltä, että saahan kommentin yhteyteen toki kertoa kuka sen on jättänyt, no problem! 🙂

   Tykkää

 4. Suomihan on ainoa maa, jossa Juhannus on siirretty viikonlopulle joskus 80-luvun alussa. Ennen sitä juhlittiin silloin, kun se 24.6. sattui olemaan, jolloin keskelle viikkoa saattoi tosiaan osua arkipyhä.
  neitinomad

  Tykkää

  1. Juu, tykkäisin kyllä täälläkin tosta viikonloppusysteemistä; kyllä keskikesä ja yötön yö on sen verran hieno juttu, ehkä vuoden kaunen aika, että voisi siitä ehtiä kunnolla nauttimaankin! 🙂

   Tykkää

 5. Huhhui miten kaunis olet. Erittäin kateellinen miehellesi! Ja hyvin otettuja tarkkoja kuvia mistä välittyy aito tunne. Ei tässä auta kuin laittaa sähkötupakka palaamaan ja palata töihin astetta paremmalla fiiliksellä!

  Tykkää

 6. Ihanan raikas look! Teillä on jo pionit täydessä loistossaan, omani ovat vielä tiukalla nupulla. Tiedätkös että nähdessäni viime päivinä kuvia Espanjan uudesta kuningattaresta Letiziasta, en ole voinut välttyä huomiolta, että sinussa ja hänessä on jotakin samaa. 🙂 -Kirsi

  Tykkää

  1. Heippa, hmm, et ole ensimmäinen joka sanoo… että kai siinä jotain perää sitten täytyy olla. 🙂 Kerran yksi espanjalainen opas sanoi että olen _aivan_ saman näköinen… En tiedä, mut kaunishan se Letizia on niin en valita 😛

   Tykkää

 7. Voih, jotkut kommentoivat vain mainostaakseen omaa blogiaan. Ei tietenkään kiellettyä, mutta ei nyt kovin tyylikästä 😦
  Leppoisaa juhannusta Norjaan ja ympäri Suomen!

  Tykkää

  1. No, mun mielestä on aina kiva saada kivoja kommentteja, eipä tuolla niin väliä 🙂 

   Tykkää

 8. Vierailija
  20.06.2014 klo 03:35

  Voih, jotkut kommentoivat vain mainostaakseen omaa blogiaan. Ei tietenkään kiellettyä, mutta ei nyt kovin tyylikästä 😦
  Leppoisaa juhannusta Norjaan ja ympäri Suomen!

  Et tällä kertaa keksinyt Johannan kirjoituksesta naristavaa niin päätit mollata kanssakommentoijia. Kyl täällä blogimaailmassa on vaan tapana vierailla toisten blogeissa ja jättää linkki omaan blogiin. 

  Tykkää

  1. Totta, olen kyllä samaa mieltä, että saahan kommentin yhteyteen toki kertoa kuka sen on jättänyt, no problem! 🙂

   Tykkää

 9. Suomihan on ainoa maa, jossa Juhannus on siirretty viikonlopulle joskus 80-luvun alussa. Ennen sitä juhlittiin silloin, kun se 24.6. sattui olemaan, jolloin keskelle viikkoa saattoi tosiaan osua arkipyhä.
  neitinomad

  Tykkää

  1. Juu, tykkäisin kyllä täälläkin tosta viikonloppusysteemistä; kyllä keskikesä ja yötön yö on sen verran hieno juttu, ehkä vuoden kaunen aika, että voisi siitä ehtiä kunnolla nauttimaankin! 🙂

   Tykkää

 10. Huhhui miten kaunis olet. Erittäin kateellinen miehellesi! Ja hyvin otettuja tarkkoja kuvia mistä välittyy aito tunne. Ei tässä auta kuin laittaa sähkötupakka palaamaan ja palata töihin astetta paremmalla fiiliksellä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: