Bless This Mess!

Terkkuja Tallinnasa!

Heippa -ja etenkin taas meille vaateintoilijoille! 🙂 Nyt on nimittäin ihan vaan vaateinspistä tällä kertaa! :))

Ja niin; terkkuja Tallinnasta tietenkin!

Olen tänään treffanut supersöpöjä Leelaa ja Miaa; tyttöjä Tallinnalaisen Bless This Mess -vaatemerkin takaa. Oletteko törmänneet merkkiin vielä?

Leela poimi minut satamasta kyytiinsä ja vei kurkkaamaan studiota -nää ovat vaan mun mielestä niiiin ihania! :)) Vaatteet valmistetaan tyttöjen ja parin muun ompelijan toimesta Tallinnassa ja niitä myydään mm. Tallinnan vanhan kaupungin Namarie fashion shopissa (tai netissä siison.ee ja facebookistakin löytyy).  -Jos kiinostuitte. Mun oli vaan pakko päästä kurkkaamaan näitä ihanuksia kuvien välityksellä mekkoja jo tovin ihailleena!

Sellainen pikku pukeutusmisinspis tällä kertaa. 🙂

Kivaa keskiviikkoiltaa, see you! ❤

26 vastausta artikkeliin “Bless This Mess!

 1. Onpa ihania yksityiskohtia! Kun kirjoitit, että vaatteet valmistetaan näiden muutaman naisen ”toimesta” niin tarkoitatko, että he valmistavat (ompelevat jne) vaatteet itse, vai oliko tuo passiivi tarkoituksella (joku muu tekee vaatteet)? Joka tapauksessa mielenkiintoinen merkki.

  Tykkää

  1. Joo he sekä piirtävät, suunnittelevat, ostavat kankaat ompelevat… Kaiken itse! Merkki on aika suuri täällä Tallinassa ilmeisesti ja myy moniin muihinkin maihin; kasvavassa toivottavasti :))

   Tykkää

 2. äh, puhelimella vaikea korjata, piti kysyä suunnittelusta ja valmistuksesta, suunnittelu jåi pois äsken 🙂

  Tykkää

 3. Vierailija
  02.07.2014 klo 08:14

  Ihania! Mistä noita voi ostaa? 

  Jos jaksat vaivautua kommentoimaan ja ilmeisesti tulemaan myöhemmin kurkkaamaan vastauksen, kannattais varmaan lukea myös postaus.:)
  ”…ja niitä myydään mm. Tallinnan vanhan kaupungin Namarie fashion shopissa (tai netissä siison.ee ja facebookistakin löytyy).”

  Tykkää

 4. Kivan näköisiä vaatteita. Tosiasia on vaan se, ettei vaatteita tarvitse niin paljon kuin niitä ihanuuksia tulee eteen. Itselläni on tosi paljon vaatteita ja nyt on tullut sellainen fiilis, ettei tee enää mieli hankkia uusia kuin harvoin, kun entisiäkin on niin paljon vielä käyttämättä. Ja kenkiä ja kaikkea…. Siitä huolimatta ihania postauksia, mutta itselle se aika näyttää olevan ohi ja muut asiat tulleet tärkeämmiksi. Kiitos kivasta blogista!

  Tykkää

 5. Kivan näköisiä vaatteita. Tosiasia on kyllä se, ettei vaatteita tarvitse niin paljon kuin niitä ihanuuksia tulee eteen. Itselläni on paljon vaatteita, ja nyt on tullut sellainen fiilis, ettei tee enää mieli ostaa uusia kuin harvoin. On niin paljon ihania vaatteita joita voi käyttää ja kenkiä ja kaikkea… Siitä huolimatta on ihania postauksia, mutta itselle on tullut muut asiat tärkeämmiksi. Kiitos kivasta blogista!

  Tykkää

 6. Vierailija
  02.07.2014 klo 05:30

  äh, puhelimella vaikea korjata, piti kysyä suunnittelusta ja valmistuksesta, suunnittelu jåi pois äsken 🙂

  Nyt ehdin kurkata verkkokauppaakin (kuopus 5 pvää vähän pätkii tätä mun surffailua) ja tajusin että tuohan on vähän isompi merkki kuin ensin tajusinkaan. Pitääkin mennä seuzraavalla imetysrundilla kurkkimaan lisää! Kiitos vinkistä! 

  Tykkää

 7. Aivan upeaa työtä. Neitokaisten kyllä kannattaisi laittaa verkkopuoli kuntoon. Tossa verkkokaupassa siison.ee oli muutama mekko ja kaikki loppuunmyyty. Mistään ei löydy kuvien mekkoja. Menekkiä varmaan olisi ja töitä jollekkin joka laittais bisneksen kuntoon. Itsekin voisin vaikka heti tilata mekon tai pari, muttamistä?

  Tykkää

 8. Heippa taas BTM! Fb-sivujen kautta yhteydenotto tai tuotteiden osto tuntuu melkoisen hankalalta koska kieli on eesti, josta ei paljon ymmärrä. Jos aiotte laajentaa toimintasnne Viron ulkopuolelle, kannattaa varmaan harkita sivupäivitysten tekemistä vaikka englanniksi. Ja ymmärsin kyllä että nettikaupassa on vain pieni osa mekoista, mutta mielellään jostain näkisi ns. koko malliston jotta voisi valita mitä ostaa. Ja vaikka kokotaulukko olisi tarpeellinen tieto näin etänä ostettua 🙂

  Tykkää

 9. Olemme vielä pieniä, mutta Etsy kaupan kokoonpano on käynnissä ja sen kautta varmaan paranee tuotteitteemme hankinta myös Viron ulkopuolelle 🙂 

  Tykkää

 10. Apua miten ihania! Ostaisin heti tuon vaalean huiviprinttisen mekon ja pikkulaukun, jos ne vain netistä jostakin saisi, koska Rovaniemeltä Tallinnaan on vähän turhan pitkä matka:)! Ihania mekkoja ja upeita naisia niiden takana! Laittakaa siis nopeasti kansainvälinen nettikauppa pystyyn.

  Tykkää

 11. Onpa ihania yksityiskohtia! Kun kirjoitit, että vaatteet valmistetaan näiden muutaman naisen ”toimesta” niin tarkoitatko, että he valmistavat (ompelevat jne) vaatteet itse, vai oliko tuo passiivi tarkoituksella (joku muu tekee vaatteet)? Joka tapauksessa mielenkiintoinen merkki.

  Tykkää

  1. Joo he sekä piirtävät, suunnittelevat, ostavat kankaat ompelevat… Kaiken itse! Merkki on aika suuri täällä Tallinassa ilmeisesti ja myy moniin muihinkin maihin; kasvavassa toivottavasti :))

   Tykkää

 12. äh, puhelimella vaikea korjata, piti kysyä suunnittelusta ja valmistuksesta, suunnittelu jåi pois äsken 🙂

  Tykkää

 13. Vierailija
  02.07.2014 klo 08:14

  Ihania! Mistä noita voi ostaa? 

  Jos jaksat vaivautua kommentoimaan ja ilmeisesti tulemaan myöhemmin kurkkaamaan vastauksen, kannattais varmaan lukea myös postaus.:)
  ”…ja niitä myydään mm. Tallinnan vanhan kaupungin Namarie fashion shopissa (tai netissä siison.ee ja facebookistakin löytyy).”

  Tykkää

 14. Kivan näköisiä vaatteita. Tosiasia on vaan se, ettei vaatteita tarvitse niin paljon kuin niitä ihanuuksia tulee eteen. Itselläni on tosi paljon vaatteita ja nyt on tullut sellainen fiilis, ettei tee enää mieli hankkia uusia kuin harvoin, kun entisiäkin on niin paljon vielä käyttämättä. Ja kenkiä ja kaikkea…. Siitä huolimatta ihania postauksia, mutta itselle se aika näyttää olevan ohi ja muut asiat tulleet tärkeämmiksi. Kiitos kivasta blogista!

  Tykkää

 15. Kivan näköisiä vaatteita. Tosiasia on kyllä se, ettei vaatteita tarvitse niin paljon kuin niitä ihanuuksia tulee eteen. Itselläni on paljon vaatteita, ja nyt on tullut sellainen fiilis, ettei tee enää mieli ostaa uusia kuin harvoin. On niin paljon ihania vaatteita joita voi käyttää ja kenkiä ja kaikkea… Siitä huolimatta on ihania postauksia, mutta itselle on tullut muut asiat tärkeämmiksi. Kiitos kivasta blogista!

  Tykkää

 16. Vierailija
  02.07.2014 klo 05:30

  äh, puhelimella vaikea korjata, piti kysyä suunnittelusta ja valmistuksesta, suunnittelu jåi pois äsken 🙂

  Nyt ehdin kurkata verkkokauppaakin (kuopus 5 pvää vähän pätkii tätä mun surffailua) ja tajusin että tuohan on vähän isompi merkki kuin ensin tajusinkaan. Pitääkin mennä seuzraavalla imetysrundilla kurkkimaan lisää! Kiitos vinkistä! 

  Tykkää

 17. Aivan upeaa työtä. Neitokaisten kyllä kannattaisi laittaa verkkopuoli kuntoon. Tossa verkkokaupassa siison.ee oli muutama mekko ja kaikki loppuunmyyty. Mistään ei löydy kuvien mekkoja. Menekkiä varmaan olisi ja töitä jollekkin joka laittais bisneksen kuntoon. Itsekin voisin vaikka heti tilata mekon tai pari, muttamistä?

  Tykkää

 18. Heippa taas BTM! Fb-sivujen kautta yhteydenotto tai tuotteiden osto tuntuu melkoisen hankalalta koska kieli on eesti, josta ei paljon ymmärrä. Jos aiotte laajentaa toimintasnne Viron ulkopuolelle, kannattaa varmaan harkita sivupäivitysten tekemistä vaikka englanniksi. Ja ymmärsin kyllä että nettikaupassa on vain pieni osa mekoista, mutta mielellään jostain näkisi ns. koko malliston jotta voisi valita mitä ostaa. Ja vaikka kokotaulukko olisi tarpeellinen tieto näin etänä ostettua 🙂

  Tykkää

 19. Olemme vielä pieniä, mutta Etsy kaupan kokoonpano on käynnissä ja sen kautta varmaan paranee tuotteitteemme hankinta myös Viron ulkopuolelle 🙂 

  Tykkää

 20. Apua miten ihania! Ostaisin heti tuon vaalean huiviprinttisen mekon ja pikkulaukun, jos ne vain netistä jostakin saisi, koska Rovaniemeltä Tallinnaan on vähän turhan pitkä matka:)! Ihania mekkoja ja upeita naisia niiden takana! Laittakaa siis nopeasti kansainvälinen nettikauppa pystyyn.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: