Paketti Tallinnasta

~ Kiitos BTM!

 pellavatoppi Massimo Dutti / aurinkolasit Dolce & Gabbana fashionstore.fi* / hame Bless This Mess*

Voipi olla että nyt tuli pari kuvaa enemmän kuin välttämätöntä olisi ja päivän asusta saisi varmasti jonkinlaisen käsityksen vähemmälläkin, mutkun. Tää hame on vaan niin kaunis. 😛 

Kiitos Bless This Messin tytöt, jotka ompelivat mun mittojeni mukaan tämän sydämeni vieneen hameen ja vieläpä lähettivät mulle Norjaan. Kiitos. Tää on aika täydellinen pala Tallinnaa Norjan rannikolla. (Linkkasin BTM:n facebookin sivulle, sillä tarvittaessa toimituksen Suomeenkin saa varmasti sovittua parhaiten sitä kautta -BTM:n Leela puhuu ihan täydellistä Suomeakin, ei tarvitse pelätä yhteydenottoa :).)

Kävimme perjantai-iltana pitsoilla rannassa -ja taas fiilistelmässä venekylän (=vierasvenesatama) elämää. Kummasti sielu lepää (ja askel hidastuu) mereen heijastuvassa ilta-auringossa. Ja hyvien ystävien seurassa. Kun voi olla ihan oma itsensä, hiljaa silloin kun ei ole sanottavaa ja totinen silloin kun ei naurata. Ja silti kaikki on tosi hyvin. Omppu ja Ainokin olivat aika innoissaan saadessaan työnnellä jotain pikkuista vaunuissa. 😉 Tällaisina kesäiltoina koko tunnelma jotenkin painautuu rauhallisesti päälle kuin lämmin peitto eikä vaan voi tehdä muuta kuin rentoutua. Ja hymyillä. Ja ajatella hyviä ajatuksia. Ihan pakosti. Niitä vaan tulee.

Laittaa käden toisen harteille ja sanoa; vi har det bra.

Meillä on hyvä olla. Kuten mieheni sanoi.

Nautitaan näistä. ❤

Rentoa, nautinnollista alkavaa viikkoa!

74 vastausta artikkeliin “Paketti Tallinnasta

 1. Ihan täydellisen upea hame ja sopii niin hyvin kantajalleen. Kyllä ovatkin osanneet asiansa nuo Bless This Messin tytöt. Ihanaa kesäiltaa ja kesän jatkoa sinne.:))

  Tykkää

  1. Joo tää on kyllä niin kaunis, tykkään ihan hirmu kovasti! 🙂 Ihania kesäiltojen ❤

   Tykkää

  1. Oi… 🙂 Kiitos Seija ❤ Oon kyllä liian lyhkänen, alle 170, joten siihen se ois jo heti alkuunsa kompastunut se ura 😀

   Tykkää

 2. Hei, kiitos ihanasta blogista. Mistähän tuommoisen ihunan pienen käsilaukun olet löytänyt?? Sopisi niin moneen 🙂
  Mukavaa kesän jatkoa ja todellakin nautitaan näistä hetkistä, kun jälleen kerran muistamme kuinka hyvin kaikki loppujen lopuksi on

  Tykkää

  1. Hei, tää on Marimekon nahkapussukka ja tosiaan ollut menossa mukana jo vuosia! Tää sisältää aina avaimet, puhelimen, huulipunaa, rahaa jne ja kulkee laukussa jollei iltamenoissa näin yksinään 🙂

   Tykkää

 3. Voi ihan samantyyppisiä laukkuja olen nähnyt monissa kaupoissa. Kulkekaa siskot silmät auki 😉
  Oikein näpsäkkä hame, Johanna! Malli sopii hyvin kaltaisellesi hoikalle. 
   

  Tykkää

  1. Juu, kyllä vain näitä clutcheja tai pikkupussukoita/ poucheja  on melkeinpä joka kaupassa 🙂 Oikein käteviä! Ja kiitos, olen kanssa hameeseen todella tyytyväinen!

   Tykkää

 4. Kaunis hamonen 🙂 Kiva juttu oli sinusta tänään Kymen Sanomissa. Innolla odotan uuden projektisi tulosta 🙂 Ihanaa loppukesää sinulle ja perheellesi!
  Minna

  Tykkää

 5. Oi miten kaunis! Vähän arvelinkin, että hametta siitä Tallinna-postauksessa esitellystä kangastilkusta varmaankin tehdään 🙂 Tunnelmallisia kuvia, ihania kesäpäiviä teille! 🙂
   
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

  1. Juu, siellä oli kyllä jo yksi tllainen valmiina, mutta kiristi aika pahasti vyötäröltä 😛 Niin sain omani 🙂

   Tykkää

 6. Aivan superkaunis mekko ja niin kauniita kuvia, niin tässä kuin edellisessäkin postauksessa. Kesäillat, meri, ystävät – kyllä ne ovat juuri niitä elämän hetkiä, jolloinka ei voi muuta kuin hymyillä 🙂
  Jilla

  Tykkää

 7. Oiii miten ihana hame! Mun sisko osti just tällä viikolla Bless This Messin babushka-mekon Tallinnasta. Sekin on tosi kaunis, ja laadukas! Nyt mun tekis mieli tollasta hametta kun sulla… 
  -Tinttu (uudetunet.blogspot.com)

  Tykkää

  1. Joo nää on kyllä hyvälaatusia; hyvä alushame tässä ja kaikki. Voi suositella lämpimästi 🙂

   Tykkää

  1. Joo, mut en menis yleistämään 😉 Sit on tällaisia kuin minä jotka eivät pääse mihinkään pressijuttuihin koskaan, ei oo käytettävissä toisia bloggaajia jne. Eli ei mun elämä ainakaan oo tollasta oikeesti 😀

   Tykkää

 8. Oli se mielenkiintoinen siinä mielessä, että löysin jutusta uuden blogin ja sain  matkustusvinkkejä Prahaan, jossa en ole vielä käynyt. Bloginpitäjä Pupulandia pukeutuu  kauniisti, kuten Kalastajan vaimo Johannakin.
  Ei bloginpitäminen kaikille sovi koska se käy työstä, onneksi siitä myös maksetaan. Joillekin se on toinen työmaa. Hyvä asia niille kenelle tämä sopii.

  Tykkää

 9. Ei tietenkään sovi kaikille, niinkuin on minkä tahansa asian kanssa. Työlästä joo, mutta siksi onkin hyvä, että se on täysin vapaaehtoista 🙂

  Tykkää

 10. hyviä ystäviä kylässä ja sä oot että ”nyt minusta otetaan kuvia, ainaki nelkyt kappaletta, minä minä, kuvaa eestä ja takaa, nyt mä seison tässä, ja nyt ku mä kävelen ja hymyilen…” 😉 no ei kai, mietityttää vaan joskus et onkohan sun ystävät, tai vaikka lasten kaverit vanhemmilleen et ”siellä se ollin äiti istu sohvalla tai puuhasi keittiössä ja kuvasi itseään”. kyllä tuosta puuhasta sietääkin maksaa, ei kai kuka tahansa aikuinen ihminen jaksaisi tuollaista.

  Tykkää

  1. No jopas, mikä teitä vaivaa? 😀 Kyllä, etenkin silloin otetaan kuvia kun on vieraita -ja ihan yhtä paljon vieraista; edestä ja takaa 😉 Ei kyllä koskaan oo kukaan  harmitellut  tai ihmetellyt mun kuvaamista enkä nyt (yllätys yllätys) kuvaa itseäni koko päivää ja silloin kun on lasten kavereita kylässä. Sulla on varmasti joku paljon aikuisempi ammatti; toivottavasti oot tyytyväinen siinä 🙂 Kaikenlaista jalkapalloilijaa ja piirtelijää tänne maailmaan kuitenkin mahtuu… Ja aika monta bloggaajaakin. 🙂

   Tykkää

 11. Voi hyvänen aika, kuka tollaista voi kirjoittaa, ei kai kukaan aikuinen tervejärkinen ihminen? Aivan tulee taas mieleen, että on kuin olisi kateudesta vihreä uuden hameesi takia ja käyttäytyy kuin pieni, kiukutteleva lapsi!? Hameesi on todella nätti ja olisin mielelläni katsellut vaikka enemmänkin kuvia edestä ja takaa.;)

  Tykkää

 12. Miksi on niin vaikea hyväksyä, että toinen ajattelee eri lailla – olkoon mielestäsi miten älytöntä tahansa? Bloggaaja vastasi jo fiksusti, mutta koit silti tarpeelliseksi rientää arvostelemaan ja esittämään oman mielipiteesi ainoana oikeana. Ja syynkin löysit heti – yllätys yllätys – kateushan se taas..
  Blogi on laadukas ja kiva lukea, mutta tämän kommenttipalstan voisi sulkea. 

  Tykkää

 13. Yhtälailla voi jättää kommentit lukematta kuin jättää blogin lukematta, jos eivät ole mieleen.

  Tykkää

 14. Tuntu, että turhan monella on mennyt nyt kesä jotenkin pieleen. Ja sitten tullaan purkamaan pahaa oloa. No kai se jotain helpottaa sitten. Alapeukkua pistetään jostain aivan joutavasta. Kateudesta en tiedä, mutta joku porukkaa kovasti vaivaa. Ei yhtään kestetä sitä, että jollain toisella on kivaa. Ei Johanna tätä ilmaiseksi ole saanut. Monen vuoden duunit on tehnyt, että blogistaon tullut näin suosittu. Se on sitten sattumaa ja hyvää tuuria, jos on muuten paremmat lähtökohdat, vaikkapa ulkonäöllisesti tai taiteellisesti tai sosiaalisesti. Mutta turha siitä nyt on tänne kiukutella. Ei se asioiden tilaa muuta. Ei tietenkään kaikilla asiat ole yhtä hyvin, mutta tehkää nyt hyvät ihmiset sekin aika , jonka käytätte täällä pahan olonne purkamiseen, niin johonkin enemmän itseänne kehittävään!

  Tykkää

 15. Yleinen ongelma just näissä blogeissa, joissa esitellään vain kivat jutut, jengi alkaa luulla että bloggaajan elämä on pelkkää juhlaa 24//7 vaikka itsellä naperot oksentaa, mies pettää ja duunit meni alta. Ei tietty oikeuta vihottelee muille ja fiksu pysyisi kaukana tällaisista silloin. Aika inhimillistä kuitenkin.

  Tykkää

 16. Mutta sitä ei varmaan pidetä inhimillisenä seikkana tuon kaiken päälle, että asuu vielä ulkomailla. 😉 Se ei vaan tule heti mieleen, että sekin on aika haasteellista, koska niistä tavallisista asioista ei kysellä eikä haastella pelkällä suomen kielellä.
  Miten ne vähän huonommat päivät olisi kuvattavissa? 🙂 En ole muissakaan blogeissa vielä näitä nähnyt. Tän asian kanssa täytyy oppia elämään. Se kun on tätä päivää.
  Lämmin sää hellii mieltä ja kehoa. Joten nautinnollista kesän jatkoa!

  Tykkää

 17. Vierailija
  21.07.2014 klo 12:12

  Oiii miten ihana hame! Mun sisko osti just tällä viikolla Bless This Messin babushka-mekon Tallinnasta. Sekin on tosi kaunis, ja laadukas! Nyt mun tekis mieli tollasta hametta kun sulla… 
  -Tinttu (uudetunet.blogspot.com)

   
  Hei oikeasti. Ette ole tosissanne? Mä oikein pysähdyin lukemaan näitä kommentteja ja niihin liittyviä peukutuksia suuntaan ja toiseen. Ei voi kuin silmiä pyörittää. Mikä tässäkin noin risoo. Voi hyvä tavaton!

  Tykkää

 18. Sinä senkun kaunistut päivä päivältä – ihania kuvia taas, näissä silmä ja mieli lepää 🙂
  t. Merja

  Tykkää

 19. Mitä höpötystä täällä on puoleen ja toiseen?! Hankkikaa kaikki oma elämä, se auttaa. Jokainen kantaa omaa kyttyräänsä, näkyypä se ulospäin tai ei.

  Tykkää

 20. Hei!
  En yleensä kommentoi näitä blogeja, vaikka monen vakkarilukija olenkin. Tänne Kalastajan vmon blogiin törmäsin sattumalta ja ihastuin oitis. Kun haluan hyvän mielen, katsella kauniita kuvia kauniista naisesta / äidistä, lukea kivoja postauksia, niin silloin tulen tänne. En kadehtimaan ja kiukuttelemaan.
  Itse asiassa päätin juuri, että jokaista kiukuttelevaa kirjoittajaa kohden lähetän yhden positiivisen ja kannustavan viestin. Luin joskus jostakin, että jokaisella meillä on oma tehtävämme tässä maailmassa, toisilla viljellä myrkkyä ja toisilla joku muu. Olen sitä mieltä, että se on tietoinen valinta, miten asioihin ja kanssasisariin suhtautuu.
  Aurinkoa elämäänne siskot ja sinulle Johanna varsinkin.
  t. Mervi
   

  Tykkää

 21. Kiitos samoin, Mervi!
  Hyvä kirjoitus ja ajatus sen mukana. Olen kanssasi samoilla linjoilla. Minusta on erittäin ikävää, jopa surullista, ettei ihmiset ymmärrä ”henkistä” elämää senvertaa, että kaikki toiselle osoitettu ilkeys palaa jossain muodossa takaisin. Se voi tulla työpaikalla, tai missä vain.. sitten kolahtaa ja kovaa!
  Hyvää kesän jatkoa!
  -tiau

  Tykkää

 22. Ihan täydellisen upea hame ja sopii niin hyvin kantajalleen. Kyllä ovatkin osanneet asiansa nuo Bless This Messin tytöt. Ihanaa kesäiltaa ja kesän jatkoa sinne.:))

  Tykkää

  1. Joo tää on kyllä niin kaunis, tykkään ihan hirmu kovasti! 🙂 Ihania kesäiltojen ❤

   Tykkää

  1. Oi… 🙂 Kiitos Seija ❤ Oon kyllä liian lyhkänen, alle 170, joten siihen se ois jo heti alkuunsa kompastunut se ura 😀

   Tykkää

 23. Hei, kiitos ihanasta blogista. Mistähän tuommoisen ihunan pienen käsilaukun olet löytänyt?? Sopisi niin moneen 🙂
  Mukavaa kesän jatkoa ja todellakin nautitaan näistä hetkistä, kun jälleen kerran muistamme kuinka hyvin kaikki loppujen lopuksi on

  Tykkää

  1. Hei, tää on Marimekon nahkapussukka ja tosiaan ollut menossa mukana jo vuosia! Tää sisältää aina avaimet, puhelimen, huulipunaa, rahaa jne ja kulkee laukussa jollei iltamenoissa näin yksinään 🙂

   Tykkää

 24. Voi ihan samantyyppisiä laukkuja olen nähnyt monissa kaupoissa. Kulkekaa siskot silmät auki 😉
  Oikein näpsäkkä hame, Johanna! Malli sopii hyvin kaltaisellesi hoikalle. 
   

  Tykkää

  1. Juu, kyllä vain näitä clutcheja tai pikkupussukoita/ poucheja  on melkeinpä joka kaupassa 🙂 Oikein käteviä! Ja kiitos, olen kanssa hameeseen todella tyytyväinen!

   Tykkää

 25. Kaunis hamonen 🙂 Kiva juttu oli sinusta tänään Kymen Sanomissa. Innolla odotan uuden projektisi tulosta 🙂 Ihanaa loppukesää sinulle ja perheellesi!
  Minna

  Tykkää

 26. Oi miten kaunis! Vähän arvelinkin, että hametta siitä Tallinna-postauksessa esitellystä kangastilkusta varmaankin tehdään 🙂 Tunnelmallisia kuvia, ihania kesäpäiviä teille! 🙂
   
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

  1. Juu, siellä oli kyllä jo yksi tllainen valmiina, mutta kiristi aika pahasti vyötäröltä 😛 Niin sain omani 🙂

   Tykkää

 27. Aivan superkaunis mekko ja niin kauniita kuvia, niin tässä kuin edellisessäkin postauksessa. Kesäillat, meri, ystävät – kyllä ne ovat juuri niitä elämän hetkiä, jolloinka ei voi muuta kuin hymyillä 🙂
  Jilla

  Tykkää

 28. Oiii miten ihana hame! Mun sisko osti just tällä viikolla Bless This Messin babushka-mekon Tallinnasta. Sekin on tosi kaunis, ja laadukas! Nyt mun tekis mieli tollasta hametta kun sulla… 
  -Tinttu (uudetunet.blogspot.com)

  Tykkää

  1. Joo nää on kyllä hyvälaatusia; hyvä alushame tässä ja kaikki. Voi suositella lämpimästi 🙂

   Tykkää

  1. Joo, mut en menis yleistämään 😉 Sit on tällaisia kuin minä jotka eivät pääse mihinkään pressijuttuihin koskaan, ei oo käytettävissä toisia bloggaajia jne. Eli ei mun elämä ainakaan oo tollasta oikeesti 😀

   Tykkää

 29. Oli se mielenkiintoinen siinä mielessä, että löysin jutusta uuden blogin ja sain  matkustusvinkkejä Prahaan, jossa en ole vielä käynyt. Bloginpitäjä Pupulandia pukeutuu  kauniisti, kuten Kalastajan vaimo Johannakin.
  Ei bloginpitäminen kaikille sovi koska se käy työstä, onneksi siitä myös maksetaan. Joillekin se on toinen työmaa. Hyvä asia niille kenelle tämä sopii.

  Tykkää

 30. Ei tietenkään sovi kaikille, niinkuin on minkä tahansa asian kanssa. Työlästä joo, mutta siksi onkin hyvä, että se on täysin vapaaehtoista 🙂

  Tykkää

 31. hyviä ystäviä kylässä ja sä oot että ”nyt minusta otetaan kuvia, ainaki nelkyt kappaletta, minä minä, kuvaa eestä ja takaa, nyt mä seison tässä, ja nyt ku mä kävelen ja hymyilen…” 😉 no ei kai, mietityttää vaan joskus et onkohan sun ystävät, tai vaikka lasten kaverit vanhemmilleen et ”siellä se ollin äiti istu sohvalla tai puuhasi keittiössä ja kuvasi itseään”. kyllä tuosta puuhasta sietääkin maksaa, ei kai kuka tahansa aikuinen ihminen jaksaisi tuollaista.

  Tykkää

  1. No jopas, mikä teitä vaivaa? 😀 Kyllä, etenkin silloin otetaan kuvia kun on vieraita -ja ihan yhtä paljon vieraista; edestä ja takaa 😉 Ei kyllä koskaan oo kukaan  harmitellut  tai ihmetellyt mun kuvaamista enkä nyt (yllätys yllätys) kuvaa itseäni koko päivää ja silloin kun on lasten kavereita kylässä. Sulla on varmasti joku paljon aikuisempi ammatti; toivottavasti oot tyytyväinen siinä 🙂 Kaikenlaista jalkapalloilijaa ja piirtelijää tänne maailmaan kuitenkin mahtuu… Ja aika monta bloggaajaakin. 🙂

   Tykkää

 32. Voi hyvänen aika, kuka tollaista voi kirjoittaa, ei kai kukaan aikuinen tervejärkinen ihminen? Aivan tulee taas mieleen, että on kuin olisi kateudesta vihreä uuden hameesi takia ja käyttäytyy kuin pieni, kiukutteleva lapsi!? Hameesi on todella nätti ja olisin mielelläni katsellut vaikka enemmänkin kuvia edestä ja takaa.;)

  Tykkää

 33. Miksi on niin vaikea hyväksyä, että toinen ajattelee eri lailla – olkoon mielestäsi miten älytöntä tahansa? Bloggaaja vastasi jo fiksusti, mutta koit silti tarpeelliseksi rientää arvostelemaan ja esittämään oman mielipiteesi ainoana oikeana. Ja syynkin löysit heti – yllätys yllätys – kateushan se taas..
  Blogi on laadukas ja kiva lukea, mutta tämän kommenttipalstan voisi sulkea. 

  Tykkää

 34. Yhtälailla voi jättää kommentit lukematta kuin jättää blogin lukematta, jos eivät ole mieleen.

  Tykkää

 35. Tuntu, että turhan monella on mennyt nyt kesä jotenkin pieleen. Ja sitten tullaan purkamaan pahaa oloa. No kai se jotain helpottaa sitten. Alapeukkua pistetään jostain aivan joutavasta. Kateudesta en tiedä, mutta joku porukkaa kovasti vaivaa. Ei yhtään kestetä sitä, että jollain toisella on kivaa. Ei Johanna tätä ilmaiseksi ole saanut. Monen vuoden duunit on tehnyt, että blogistaon tullut näin suosittu. Se on sitten sattumaa ja hyvää tuuria, jos on muuten paremmat lähtökohdat, vaikkapa ulkonäöllisesti tai taiteellisesti tai sosiaalisesti. Mutta turha siitä nyt on tänne kiukutella. Ei se asioiden tilaa muuta. Ei tietenkään kaikilla asiat ole yhtä hyvin, mutta tehkää nyt hyvät ihmiset sekin aika , jonka käytätte täällä pahan olonne purkamiseen, niin johonkin enemmän itseänne kehittävään!

  Tykkää

 36. Yleinen ongelma just näissä blogeissa, joissa esitellään vain kivat jutut, jengi alkaa luulla että bloggaajan elämä on pelkkää juhlaa 24//7 vaikka itsellä naperot oksentaa, mies pettää ja duunit meni alta. Ei tietty oikeuta vihottelee muille ja fiksu pysyisi kaukana tällaisista silloin. Aika inhimillistä kuitenkin.

  Tykkää

 37. Mutta sitä ei varmaan pidetä inhimillisenä seikkana tuon kaiken päälle, että asuu vielä ulkomailla. 😉 Se ei vaan tule heti mieleen, että sekin on aika haasteellista, koska niistä tavallisista asioista ei kysellä eikä haastella pelkällä suomen kielellä.
  Miten ne vähän huonommat päivät olisi kuvattavissa? 🙂 En ole muissakaan blogeissa vielä näitä nähnyt. Tän asian kanssa täytyy oppia elämään. Se kun on tätä päivää.
  Lämmin sää hellii mieltä ja kehoa. Joten nautinnollista kesän jatkoa!

  Tykkää

 38. Vierailija
  21.07.2014 klo 12:12

  Oiii miten ihana hame! Mun sisko osti just tällä viikolla Bless This Messin babushka-mekon Tallinnasta. Sekin on tosi kaunis, ja laadukas! Nyt mun tekis mieli tollasta hametta kun sulla… 
  -Tinttu (uudetunet.blogspot.com)

   
  Hei oikeasti. Ette ole tosissanne? Mä oikein pysähdyin lukemaan näitä kommentteja ja niihin liittyviä peukutuksia suuntaan ja toiseen. Ei voi kuin silmiä pyörittää. Mikä tässäkin noin risoo. Voi hyvä tavaton!

  Tykkää

 39. Sinä senkun kaunistut päivä päivältä – ihania kuvia taas, näissä silmä ja mieli lepää 🙂
  t. Merja

  Tykkää

 40. Mitä höpötystä täällä on puoleen ja toiseen?! Hankkikaa kaikki oma elämä, se auttaa. Jokainen kantaa omaa kyttyräänsä, näkyypä se ulospäin tai ei.

  Tykkää

 41. Hei!
  En yleensä kommentoi näitä blogeja, vaikka monen vakkarilukija olenkin. Tänne Kalastajan vmon blogiin törmäsin sattumalta ja ihastuin oitis. Kun haluan hyvän mielen, katsella kauniita kuvia kauniista naisesta / äidistä, lukea kivoja postauksia, niin silloin tulen tänne. En kadehtimaan ja kiukuttelemaan.
  Itse asiassa päätin juuri, että jokaista kiukuttelevaa kirjoittajaa kohden lähetän yhden positiivisen ja kannustavan viestin. Luin joskus jostakin, että jokaisella meillä on oma tehtävämme tässä maailmassa, toisilla viljellä myrkkyä ja toisilla joku muu. Olen sitä mieltä, että se on tietoinen valinta, miten asioihin ja kanssasisariin suhtautuu.
  Aurinkoa elämäänne siskot ja sinulle Johanna varsinkin.
  t. Mervi
   

  Tykkää

 42. Kiitos samoin, Mervi!
  Hyvä kirjoitus ja ajatus sen mukana. Olen kanssasi samoilla linjoilla. Minusta on erittäin ikävää, jopa surullista, ettei ihmiset ymmärrä ”henkistä” elämää senvertaa, että kaikki toiselle osoitettu ilkeys palaa jossain muodossa takaisin. Se voi tulla työpaikalla, tai missä vain.. sitten kolahtaa ja kovaa!
  Hyvää kesän jatkoa!
  -tiau

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: