Varpaita ja vieraita veneessä

kotikylän merimaisemia

Tänään oli sen verran kuuma päivä, että vieraat oli tottakai vietävä veneilemään! Niin että tuli otettua itsekin vähän kuvia näistä kotiseudun maisemista meriltä käsin. Vitsi täällä on paljon veneitä heinäkuussa! Paitsi että vierasvenesatama on aivan täynnä, ovat kaikki kallionreunatkin asutettu toinen toistaan komeammin purjevenein.

Mulla oli joskus lapsena (aika pitkä-aikainenkin) haave muuttaa aikuisena veneeseen. Ihan tiesin kuulkaa minkä näkoiseenkin. Eikä se ollut mikään näistä norjalaisista luksuspurjeveneistä. 😉

Ehkä vielä joskus. Sitten vanhempana mummelina asun veneessä ja seilaan sillä Norjan ja Suomen väliä. 😉 

Nyt kuitenkin tällaista, hyvää perjantai-itaa (ja yötä)! :

Skål! ❤

50 vastausta artikkeliin “Varpaita ja vieraita veneessä

 1. Hei, ihania maisemia ja lomatunnelmaa sekä hauskoja varpaita. Minulla lomaan on vielä pari viikkoa aikaa, sitten merelle, mustikkaan ja muumimaailmaan.
   
   

  Tykkää

  1. Onnekas sinä, mulla on jo loma ohi ;)Nauti, sekä odotuksesta että itse lomasta! :))

   Tykkää

 2. Upealta näyttää! Kiitos kauniista blogista, ideoista ja ilosta – onnellista kesän jatkoa sinne! Meidän perhe suuntaa Kroatian maisemiin Suomen Kalajoen merimaisemien jälkeen. 

  Tykkää

 3. Upeita maisemia, aina tuo meri on jotenkin vetänyt puoleensa, vaikka sisä-Suomen kasvatti olenkin. Minkähän merkkiset ovat aurinkolasisi? Itselläni uudet lasit ostoslistalla nimittäin, ja kovin ihastuin tuohon malliin.

  Tykkää

 4. Voih, miten henkeäsalpaavan upeita kuvia!! Niistä välittyy niiiin täydellisesti auringon lämpö, meri-ilma, upea maisema ja ihan kaikki tänne näytön toiselle puolelle. Huh, onneksi täällä Turussakin on aurinko ja lämmintä, muuten en ehkä kestäis katsoa näitä!
   
  Ihanaihanaihana blogi, kiitos siitä!! 😀
  t. Pilvi 

  Tykkää

  1. 😀 Niinpä ymmärrän että saattais vähän tehdä tiukkaa, joo nyt onneksi aurinkoa vähän kaikkialla 🙂 Nautitaan ❤

   Tykkää

 5. Tosi kaunista! Ja hienot mojitot.
  Hei mistä noi sun biksut on? Kivat! Rupes tekeen mieli moisia kapistuksia.

  Tykkää

 6. Onpa upeita kuvia, varsinkin merikuva jossa purjevene kaukana horisontissa.  Tuollaista maisemaa voisi ihastella vaikka kuinka kauan. 
  Hyvää ja aurinkoista viikonloppua.
  t: Maarit

  Tykkää

  1. Juu kyllä tuolla merellä mieli lepää…. :)) Aurinkoa ja lepoa viikonloppuun Maarit 🙂

   Tykkää

 7. Hei miten upealla paikalla teidän talo on! Meren katseluun ei kyllästy koskaan (ainakaan minä 🙂 )
  Aurinko, meri ja ystävät, aika täydellinen päivä ❤
  Kaunista kesän jatkoa ja lisää ihania päiviä sinne!

  Tykkää

 8. Olet ahkera auringonpalvoja, kuten itsekin olin vielä sun ikäisenä. Nyt 40+ ei enää huvita, vaan on tullut tarve enempi varjella ainokaista nahkaansa 😉 Kevyt, terve rusketus pukee jokaista, mut aika karmeilta näyttävät itsensä korpuksi paahtaneet. Makuasioita toki. Piti kysymäni, että mitä aurinkosuojaa käytät? Itse vannon kasvoilla apteekkien Eucerin sk 50 fluidin nimeen, ihan ykkönen.

  Tykkää

  1. Joo, täytyyhän auringolta suojata, mutta toisaalta siitä myös nauttia tän lyhyen kesän aikana! 🙂 Eli kohtuudella… Itse olen siitä onnekasta ihotyyppiä etten herkästi pala. Voisin myöskin itseni aika hyvin tuntien väittää tota ahkera auringonpalvoja -kuvausta vastaan; en kovin kauan jaksa ihan vaan auringossa maata tai ruskettamalla ruskettaa. veneily on ihanan raikas tapa viettää hellepäiviä ja siinä tietty myös toi aurinko tarttuu nopsaan. Aurinkosuoja on vähän mitä sattuu kotona olemaan, sk 50 en kuitenkaan juuri käytä normioloissa, vaikka hyvähän se varmasti on! 🙂

   Tykkää

 9. Onpa suolantuoksuisia, rentoja kuvia 🙂 
  Edelliseen kommenttiin, että mullakin on ollut sellainen käsitys, että otat aurinkoa aina kun mahdollista. Ehkä koskapa laitat paljon näitä rantakuvia ja näytät aina kuvissa niin ruskettuneelta. Varmaankin kuvankäsittelyn tulos sitten..
  Hellettä luvassa ensi viikoksi, jeeee! Kesä on kesä, vaikkei lomalla olisikaan 🙂
  – Annika
   
   
   

  Tykkää

 10. Hei, kaivoin esiin tuon vanhan kommenttini keväältä edellisen postauksen saattelemana. Muistelinkin että tuohon et ollut vastannut ja kun kerran ei muutostakaan ole tapahtunut, kokeilen onneani jos nyt vastaisit.:) Oli muutamia tykkäyksiäkin tuohon kommenttiin tuolloin tullut joten ehkä moni muukin on tämän huomannut..
  Toivottavasti asia muuttuisi, sillä Bloglovin’han on tarkoitettu juuri siihen, että blogien seuraamisesta ja itse lukemisesta saadaan helpompaa kun ne kaikki ovat samalla sivulla/samassa sovelluksessa, eikä postauksia tai blogeja tarvitse muuten avata selaimessa. Niin, paitsi siis sun blogi ja tuo tossa kommentissa mainitsemani Strictly Style, jännä kyllä sillä kaikki muut lukemani toimivat loistavasti ja te bloggaatte eri alustoilla Hannan kanssa(, ja esim. Magicpoks toimii vaikka se on Olivia-lehden alla kuten Strictly Stylekin, MeNaisilta en taida lukea muita kuin sinun blogiasi).
  Jos siis aikasi/rahkeesi riittää, toivottavasti korjaat asian ja teet palveluksen lukijoillesi, blogisi on huippu!!
   Vierailija 12.4. klo 12:24
  Hei, ajattelin tulla antamaan palautetta nyt kun muistan! Luulisin että nää johtuu Me naisten blogialustasta, mutta olis kiva saada muutosta, kun harmittaa et näin hyvän blogin lukeminen on niin vaikeaa.
  Luen sun blogia bloglovinin kautta ja se näyttää postauksesta otsikon lisäksi vain postauksen ensimmäisen kuvan ja pari ekaa lausetta. Postaukset pitää siis aina avata selaimeen, mikä on paljon hitaampaa, ja jonka takia itselläni usein kertyy postaukset blogloviniin tai jää kokonaan lukematta. (Sama ongelma on  Strictly Style -blogin kohdalla, joten tämä tuskin johtuu blogialustasta.) Olis kiva jos voisit ottaa yhteyttä blogloviniin ja ne sais korjattua asian, olis taas kivempi ja vaivattomampi seurata sun blogia.:)
  Toinen juttu, mikä taas sitten koskee tätä Me naisten sivua, on se että sit kun sen postauksen avaa selaimesta, mobiiliversiossa ei ole ollenkaan kommenttiboksia eikä mitään ”kommentoi” -linkkiä. Sit kun sivun alalaidasta painaa ”näytä täysversio” tms niin se menee Me naisten etusivulle, josta sitten taas pitää etsiä tänne blogiin. Ei kätevää siis.
  Toivon et huomaat tämän kommentin, olis tosiaan niin kiva, kuten jo sanoin, että näin kivan blogin lukeminen olis helpompaa.

  Tykkää

 11. Niin ja sitä vielä kysyisin, että oletko koskaan ajatellut tekeväsi Instagramiin tiliä, kuvat kun on se kaikkein parhain osa sun blogia, ja olis tosi kiva sua(kin) sitäkin kautta päästä seuraamaan!
  Hyvää loppukesää sinne!:)

  Tykkää

 12. Moikka! Olisin ihan mielenkiinnosta kysellyt, että oletteko purje-vai moottoriveneihmisiä? Oletettavasti kuitenkin muuttorivene, jos miehesi kalastelee. Mutta voihan hänellä tosin olla jokin fiskari sitä varten erikseen 😉 . Teettekö ihan päiväretkiä veneellä tai isomia viikonlopunmatkoja, että oletko venekokki kautta venesisustajafriikki? En ole nähnyt veneilykuvia juurikaan kuin vain näkymää merelle. Toki ne merinäköalat ovat aivan mahtavia. Mutta esittele toki kulkupelikin! Olet varmaan saanut siihenkin jotain ideoita, joista voisi ottaa lukijat myös inspiraatioita…

  Tykkää

 13. Mikä toi ihana raitapaita / keltainen hame yhdistelmä on? Tosi rennon letkeä kesäasu 🙂
  Ihanaa, lämmintä kesää sinne Norjaan! Nautitaan, kun kerrankin on LÄMMIN 😀
  //Zanna

  Tykkää

 14. Hei, ihania maisemia ja lomatunnelmaa sekä hauskoja varpaita. Minulla lomaan on vielä pari viikkoa aikaa, sitten merelle, mustikkaan ja muumimaailmaan.
   
   

  Tykkää

  1. Onnekas sinä, mulla on jo loma ohi ;)Nauti, sekä odotuksesta että itse lomasta! :))

   Tykkää

 15. Upealta näyttää! Kiitos kauniista blogista, ideoista ja ilosta – onnellista kesän jatkoa sinne! Meidän perhe suuntaa Kroatian maisemiin Suomen Kalajoen merimaisemien jälkeen. 

  Tykkää

 16. Upeita maisemia, aina tuo meri on jotenkin vetänyt puoleensa, vaikka sisä-Suomen kasvatti olenkin. Minkähän merkkiset ovat aurinkolasisi? Itselläni uudet lasit ostoslistalla nimittäin, ja kovin ihastuin tuohon malliin.

  Tykkää

 17. Voih, miten henkeäsalpaavan upeita kuvia!! Niistä välittyy niiiin täydellisesti auringon lämpö, meri-ilma, upea maisema ja ihan kaikki tänne näytön toiselle puolelle. Huh, onneksi täällä Turussakin on aurinko ja lämmintä, muuten en ehkä kestäis katsoa näitä!
   
  Ihanaihanaihana blogi, kiitos siitä!! 😀
  t. Pilvi 

  Tykkää

  1. 😀 Niinpä ymmärrän että saattais vähän tehdä tiukkaa, joo nyt onneksi aurinkoa vähän kaikkialla 🙂 Nautitaan ❤

   Tykkää

 18. Tosi kaunista! Ja hienot mojitot.
  Hei mistä noi sun biksut on? Kivat! Rupes tekeen mieli moisia kapistuksia.

  Tykkää

 19. Onpa upeita kuvia, varsinkin merikuva jossa purjevene kaukana horisontissa.  Tuollaista maisemaa voisi ihastella vaikka kuinka kauan. 
  Hyvää ja aurinkoista viikonloppua.
  t: Maarit

  Tykkää

  1. Juu kyllä tuolla merellä mieli lepää…. :)) Aurinkoa ja lepoa viikonloppuun Maarit 🙂

   Tykkää

 20. Hei miten upealla paikalla teidän talo on! Meren katseluun ei kyllästy koskaan (ainakaan minä 🙂 )
  Aurinko, meri ja ystävät, aika täydellinen päivä ❤
  Kaunista kesän jatkoa ja lisää ihania päiviä sinne!

  Tykkää

 21. Olet ahkera auringonpalvoja, kuten itsekin olin vielä sun ikäisenä. Nyt 40+ ei enää huvita, vaan on tullut tarve enempi varjella ainokaista nahkaansa 😉 Kevyt, terve rusketus pukee jokaista, mut aika karmeilta näyttävät itsensä korpuksi paahtaneet. Makuasioita toki. Piti kysymäni, että mitä aurinkosuojaa käytät? Itse vannon kasvoilla apteekkien Eucerin sk 50 fluidin nimeen, ihan ykkönen.

  Tykkää

  1. Joo, täytyyhän auringolta suojata, mutta toisaalta siitä myös nauttia tän lyhyen kesän aikana! 🙂 Eli kohtuudella… Itse olen siitä onnekasta ihotyyppiä etten herkästi pala. Voisin myöskin itseni aika hyvin tuntien väittää tota ahkera auringonpalvoja -kuvausta vastaan; en kovin kauan jaksa ihan vaan auringossa maata tai ruskettamalla ruskettaa. veneily on ihanan raikas tapa viettää hellepäiviä ja siinä tietty myös toi aurinko tarttuu nopsaan. Aurinkosuoja on vähän mitä sattuu kotona olemaan, sk 50 en kuitenkaan juuri käytä normioloissa, vaikka hyvähän se varmasti on! 🙂

   Tykkää

 22. Onpa suolantuoksuisia, rentoja kuvia 🙂 
  Edelliseen kommenttiin, että mullakin on ollut sellainen käsitys, että otat aurinkoa aina kun mahdollista. Ehkä koskapa laitat paljon näitä rantakuvia ja näytät aina kuvissa niin ruskettuneelta. Varmaankin kuvankäsittelyn tulos sitten..
  Hellettä luvassa ensi viikoksi, jeeee! Kesä on kesä, vaikkei lomalla olisikaan 🙂
  – Annika
   
   
   

  Tykkää

 23. Hei, kaivoin esiin tuon vanhan kommenttini keväältä edellisen postauksen saattelemana. Muistelinkin että tuohon et ollut vastannut ja kun kerran ei muutostakaan ole tapahtunut, kokeilen onneani jos nyt vastaisit.:) Oli muutamia tykkäyksiäkin tuohon kommenttiin tuolloin tullut joten ehkä moni muukin on tämän huomannut..
  Toivottavasti asia muuttuisi, sillä Bloglovin’han on tarkoitettu juuri siihen, että blogien seuraamisesta ja itse lukemisesta saadaan helpompaa kun ne kaikki ovat samalla sivulla/samassa sovelluksessa, eikä postauksia tai blogeja tarvitse muuten avata selaimessa. Niin, paitsi siis sun blogi ja tuo tossa kommentissa mainitsemani Strictly Style, jännä kyllä sillä kaikki muut lukemani toimivat loistavasti ja te bloggaatte eri alustoilla Hannan kanssa(, ja esim. Magicpoks toimii vaikka se on Olivia-lehden alla kuten Strictly Stylekin, MeNaisilta en taida lukea muita kuin sinun blogiasi).
  Jos siis aikasi/rahkeesi riittää, toivottavasti korjaat asian ja teet palveluksen lukijoillesi, blogisi on huippu!!
   Vierailija 12.4. klo 12:24
  Hei, ajattelin tulla antamaan palautetta nyt kun muistan! Luulisin että nää johtuu Me naisten blogialustasta, mutta olis kiva saada muutosta, kun harmittaa et näin hyvän blogin lukeminen on niin vaikeaa.
  Luen sun blogia bloglovinin kautta ja se näyttää postauksesta otsikon lisäksi vain postauksen ensimmäisen kuvan ja pari ekaa lausetta. Postaukset pitää siis aina avata selaimeen, mikä on paljon hitaampaa, ja jonka takia itselläni usein kertyy postaukset blogloviniin tai jää kokonaan lukematta. (Sama ongelma on  Strictly Style -blogin kohdalla, joten tämä tuskin johtuu blogialustasta.) Olis kiva jos voisit ottaa yhteyttä blogloviniin ja ne sais korjattua asian, olis taas kivempi ja vaivattomampi seurata sun blogia.:)
  Toinen juttu, mikä taas sitten koskee tätä Me naisten sivua, on se että sit kun sen postauksen avaa selaimesta, mobiiliversiossa ei ole ollenkaan kommenttiboksia eikä mitään ”kommentoi” -linkkiä. Sit kun sivun alalaidasta painaa ”näytä täysversio” tms niin se menee Me naisten etusivulle, josta sitten taas pitää etsiä tänne blogiin. Ei kätevää siis.
  Toivon et huomaat tämän kommentin, olis tosiaan niin kiva, kuten jo sanoin, että näin kivan blogin lukeminen olis helpompaa.

  Tykkää

 24. Niin ja sitä vielä kysyisin, että oletko koskaan ajatellut tekeväsi Instagramiin tiliä, kuvat kun on se kaikkein parhain osa sun blogia, ja olis tosi kiva sua(kin) sitäkin kautta päästä seuraamaan!
  Hyvää loppukesää sinne!:)

  Tykkää

 25. Moikka! Olisin ihan mielenkiinnosta kysellyt, että oletteko purje-vai moottoriveneihmisiä? Oletettavasti kuitenkin muuttorivene, jos miehesi kalastelee. Mutta voihan hänellä tosin olla jokin fiskari sitä varten erikseen 😉 . Teettekö ihan päiväretkiä veneellä tai isomia viikonlopunmatkoja, että oletko venekokki kautta venesisustajafriikki? En ole nähnyt veneilykuvia juurikaan kuin vain näkymää merelle. Toki ne merinäköalat ovat aivan mahtavia. Mutta esittele toki kulkupelikin! Olet varmaan saanut siihenkin jotain ideoita, joista voisi ottaa lukijat myös inspiraatioita…

  Tykkää

 26. Mikä toi ihana raitapaita / keltainen hame yhdistelmä on? Tosi rennon letkeä kesäasu 🙂
  Ihanaa, lämmintä kesää sinne Norjaan! Nautitaan, kun kerrankin on LÄMMIN 😀
  //Zanna

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: