Viisi vuotta

& sama nuttura

On tässä viikonloppuna ehtinyt vähän muutakin.

On ehtinyt käydä yhdessä yövurossa vanhassa (rakkaassa) työpaikassa.

Ja on ehtinyt ajamaan puolitoista tuntia per suunta zumbailemaan. Lasten kanssa. Kun ei ollut vahtiakaan. Mut ei se mitään. Niiden(kin) mielestä oli aika hauskaa zumbailla. Ja syödä keksiä penkillä.

Niin ja ollaan me ehditty viettää yhtä hääpäivääkin. Joten valitsen tähän kohtaan hikisen zumbanaaman ja väsyneen yövuoronaaman sijasta onnellisen hääpäivänaaman merenrannassa. ;)) Vaikka Olli kovasti protestoi perinteisen koti-taco-perjantain menetystä. Kyllä toi lämmin ilta-auringossa istuminen kuitenkin voitti. Hyvä palvelu, hyvä ruoka, vähitellen tupaten täyttyvä ravintola, rentoa musiikkia, huumaavaa fiilistä ja parasta seuraa. Eikä se hullumpaa tee yhdessäolollekaan tollainen. ❤

Ja koska lupasin nutturaohjeen, niin liitän vielä pikavideon; tähän nutturaan ei tosiaan mee yli 20 sekunttia! Jotenkin niin idioottihelppo, että kirjallinen selitys tuntuu mahdottomalta. Pohjana kannattaa olla jotain ryhtiäantavaa hiuspuuteria tms. ja huolitellumman nutturan saa tottakai viimeistelemällä lopputuloksen pinneillä. Filmillä vaan se ihan perusarkiversio, poninhännän latvat nutturan alle työnnettynä. 🙂 

 nutturafilmi

Energistä alkua uuteen viikkoon & hyviä yöunia itse kullekin! ❤

46 vastausta artikkeliin “Viisi vuotta

 1. Kyllä. En voi olla toistamatta edellistä kommentoijaa. Kuvista välittyy ihana ja harmoninen toisistaan välittävä perhe. Onnellisuus ja hyvä olo. Ihania kuvia!
  Oikein hyvää hääpäivää!

  Tykkää

 2. Ihanaa hääpäivää teille! Kauniita kuvia taas kerran 🙂 Kiitos nutturaohjeesta. Sun tekemänä näyttää tosi helpolta,mutta annas olla kun itse asetun peilin eteen kokeilemaan 😉 Ja mun hiukset on niin ohuet,että en tiedä mitä pohjustusaineita siinä pitäis käyttää, että siitä sais noin ilmavan ja rennon kun sulla. Mukavaa alkavaa viikkoa!
  Tikru

  Tykkää

 3. Ihanaa hääpäivää! Kauniita kuvia taas kerran, upean näköisiä maisemia ja tunnelmia teillä siellä. Kiitos nutturaohjeesta. Sun tekemänä se näyttää helpolta, mutta annas olla kun itse asetun peilin eteen 😉 Mulla on niin ohuet hiukset, että en tiedä mitä pohjustusaineita siihen pitäisi laittaa, että saisi nutturasta noin ilmavan ja rennon kun sulla. Mukavaa viikon alkua! 
  Tikru

  Tykkää

 4. Onnellista hääpäivää teille! 🙂 Komppaan kommentoija numero kahta 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa!
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 5. Todellakin. Samaa mieltä kaikkien kanssa. Tuo mekko on selkeä ja yksinkertaisen kaunis. Pitäisi vaan itse laihtua, jos tuollaisen päälleen laittaisi. Tämä blogi tuo kyllä iloa elämään. Jatka valitsemallasi tiellä…

  Tykkää

 6. En ole eri mieltä minäkään, hyvän fiiliksen kuvia. Kyselisin lupailemasi syysneulomuksen perään, oikeastaan olen jo langankin löytänyt mutta malliin tarvitsisin vähän jelppiä..
  Eija

  Tykkää

 7. Mahtavia kuvia, jälleen kerran! Ihanaa hääpäivää teille – ja kiitos kauniista blogistasi 🙂
   
  Jilla

  Tykkää

 8. Paljon onnea teille molemmille, blogiasi on aina ilo lukea, rakastan kauniita kuviasi ja positiivistä elämänasennettasi 🙂 Olen itsekin ulkosuomalaisäiti, joten moniin juttuihin on helppo samaistua. Iloista viikon alkua!

  Tykkää

 9. Onnea hääpäivän johdosta. Kuvasi ovat kauniita, kuten aina ja postaus (kuten koko blogi) hehkuu positiivista asennetta elämään ja rakkautta perheeseen.
  Hyvää syksyn alkua!

  Tykkää

 10. Kiitos nuttura ohjeesta:-) Edellinen lettiohje oli kans helppo,olen tehny jo monta kertaa. Ei tarvi alkaa tukkaa kihartaan tai suoristaan. 
  Onpas herkullisen näköinen lautanen ravintolassa. Meillä oli rapujuhlat lauantaina ja oli kyllä taas niiiin namia.
  Kerastasen hoitoaine on ostoslistalla:-) Tää on mun hyväntuulen blogi-Kiitos! 
  Mukavaa viikkoa. KRAM Sanna

  Tykkää

 11. Nro 13. Kerastasen hoitoaine on Stockalla kantis(?)alessa. Nappasin itselleni ja on ihana tuote!
  Hääpäiväonnittelut, Tiina

  Tykkää

 12. Tuo nuttura on niin kaunis, sopii sulle täydellisesti.
  Vesi herahtaa kielelle, kun katson tuota seafood-tarjotinta, mums!
  Äyriäiset ovat suurta herkkuani.
  Kuule Johanna, me treffataan Turussa syyskuussa, ollaan molemmat
  By Pia’s muotinäytöksen malleja 🙂 Hauska päästä tapaamaan sinua ihan
  livenä, blogin kautta olenkin jo tutustunut sinuun pitkän tovin 🙂

  Tykkää

 13. Onnea ja iloa. Bølgen & Moi toimii aina, myös täällä Oslossa.  Kiitos myös inspiroivasta ja feel good bloggista. Kiva lukea suomeksi kirjoitettua vaihteeksi. Älä välitä ikävien ihmisten kateellisista kommenteista, vaan jatka omalle tavallasi. Stå på og fortsatt å spre glede. 
   

  Tykkää

 14. Jospa käytät vähän mielikuvitusta. Ei toi nutturan kiepautus rakettitiedettä sentään ole 😉

  Tykkää

 15. Ihana neuletakki 🙂 onko tuo mikä väriltään ja kooltaan, näyttää niin kivalle, että täytyy yrittää löytää itselle.? Minulla ei ole ollut ChillNorwayn vaatteita, ovatko koot mitoitukseltaan millaisia? Kiitos vastauksista!
  Henna

  Tykkää

 16. Kyllä. En voi olla toistamatta edellistä kommentoijaa. Kuvista välittyy ihana ja harmoninen toisistaan välittävä perhe. Onnellisuus ja hyvä olo. Ihania kuvia!
  Oikein hyvää hääpäivää!

  Tykkää

 17. Ihanaa hääpäivää teille! Kauniita kuvia taas kerran 🙂 Kiitos nutturaohjeesta. Sun tekemänä näyttää tosi helpolta,mutta annas olla kun itse asetun peilin eteen kokeilemaan 😉 Ja mun hiukset on niin ohuet,että en tiedä mitä pohjustusaineita siinä pitäis käyttää, että siitä sais noin ilmavan ja rennon kun sulla. Mukavaa alkavaa viikkoa!
  Tikru

  Tykkää

 18. Ihanaa hääpäivää! Kauniita kuvia taas kerran, upean näköisiä maisemia ja tunnelmia teillä siellä. Kiitos nutturaohjeesta. Sun tekemänä se näyttää helpolta, mutta annas olla kun itse asetun peilin eteen 😉 Mulla on niin ohuet hiukset, että en tiedä mitä pohjustusaineita siihen pitäisi laittaa, että saisi nutturasta noin ilmavan ja rennon kun sulla. Mukavaa viikon alkua! 
  Tikru

  Tykkää

 19. Onnellista hääpäivää teille! 🙂 Komppaan kommentoija numero kahta 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa!
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 20. Todellakin. Samaa mieltä kaikkien kanssa. Tuo mekko on selkeä ja yksinkertaisen kaunis. Pitäisi vaan itse laihtua, jos tuollaisen päälleen laittaisi. Tämä blogi tuo kyllä iloa elämään. Jatka valitsemallasi tiellä…

  Tykkää

 21. En ole eri mieltä minäkään, hyvän fiiliksen kuvia. Kyselisin lupailemasi syysneulomuksen perään, oikeastaan olen jo langankin löytänyt mutta malliin tarvitsisin vähän jelppiä..
  Eija

  Tykkää

 22. Mahtavia kuvia, jälleen kerran! Ihanaa hääpäivää teille – ja kiitos kauniista blogistasi 🙂
   
  Jilla

  Tykkää

 23. Paljon onnea teille molemmille, blogiasi on aina ilo lukea, rakastan kauniita kuviasi ja positiivistä elämänasennettasi 🙂 Olen itsekin ulkosuomalaisäiti, joten moniin juttuihin on helppo samaistua. Iloista viikon alkua!

  Tykkää

 24. Onnea hääpäivän johdosta. Kuvasi ovat kauniita, kuten aina ja postaus (kuten koko blogi) hehkuu positiivista asennetta elämään ja rakkautta perheeseen.
  Hyvää syksyn alkua!

  Tykkää

 25. Kiitos nuttura ohjeesta:-) Edellinen lettiohje oli kans helppo,olen tehny jo monta kertaa. Ei tarvi alkaa tukkaa kihartaan tai suoristaan. 
  Onpas herkullisen näköinen lautanen ravintolassa. Meillä oli rapujuhlat lauantaina ja oli kyllä taas niiiin namia.
  Kerastasen hoitoaine on ostoslistalla:-) Tää on mun hyväntuulen blogi-Kiitos! 
  Mukavaa viikkoa. KRAM Sanna

  Tykkää

 26. Nro 13. Kerastasen hoitoaine on Stockalla kantis(?)alessa. Nappasin itselleni ja on ihana tuote!
  Hääpäiväonnittelut, Tiina

  Tykkää

 27. Tuo nuttura on niin kaunis, sopii sulle täydellisesti.
  Vesi herahtaa kielelle, kun katson tuota seafood-tarjotinta, mums!
  Äyriäiset ovat suurta herkkuani.
  Kuule Johanna, me treffataan Turussa syyskuussa, ollaan molemmat
  By Pia’s muotinäytöksen malleja 🙂 Hauska päästä tapaamaan sinua ihan
  livenä, blogin kautta olenkin jo tutustunut sinuun pitkän tovin 🙂

  Tykkää

 28. Onnea ja iloa. Bølgen & Moi toimii aina, myös täällä Oslossa.  Kiitos myös inspiroivasta ja feel good bloggista. Kiva lukea suomeksi kirjoitettua vaihteeksi. Älä välitä ikävien ihmisten kateellisista kommenteista, vaan jatka omalle tavallasi. Stå på og fortsatt å spre glede. 
   

  Tykkää

 29. Jospa käytät vähän mielikuvitusta. Ei toi nutturan kiepautus rakettitiedettä sentään ole 😉

  Tykkää

 30. Ihana neuletakki 🙂 onko tuo mikä väriltään ja kooltaan, näyttää niin kivalle, että täytyy yrittää löytää itselle.? Minulla ei ole ollut ChillNorwayn vaatteita, ovatko koot mitoitukseltaan millaisia? Kiitos vastauksista!
  Henna

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: