Perjantain casual

~ tai koko viikon 😉

Wohou. Perjantai! On ollut jotenkin pikkasen busy viikko. Koulut alkavat ja jumpat alkavat ja kaikki alkavat. 

Koko viikon on satanut (ja ukkostanut), en ole kai keksinyt muutakaan vaateväriä kuin tän harmaan. 😉 Tässä mekossa ollaan menty viimeiset kolme päivää, joten kai se nyt ansaitsee jo tulla ihan kuvatuksikin lopultansa. Trikoomekko on Cubuksen alerekistä, noin kympin. Mut hirmu helppo, niin töissa kuin kotonakin. Ei tarvitse koskaan vaihtaa vaatteita. 😛

Edelliseen postaukseen olisi myös voinut melkein lisätä yhden kesällä saamistani tuotteista, josta on tullut ihan lemppari. Jolie.fi:sta saatu Absolutionin meikkipohja La Creme du Teint. Kuumilla helteillähän ei kauheasti tullut meikkiä käytettyä, mutta nyt tää on noussut ihan lemppariksi jokapäiväiseen käyttöön. Jättää ihoon todella kuulaan pinnan, tosi mukava tuote. 

Jeps. Jos sit ei tekis mitään. 

Iloista perjantaita! :))

Perjantain iloksi myös mun tän hetken biisilemppari, joka on tällä viikolla tehnyt automatkoista päivän kohokohtia. Melkein luulen jo osaavani laulaa mukana. ^^

MAFFiO : No Tengo Dinero (minulla ei ole rahaa)

Para amarte

para  amarte.

42 vastausta artikkeliin “Perjantain casual

 1. Kiva mekko, sopii todellakin sekä kotiin että töihin. Ja ihana taas kerran tuo sun nutturakampaus!! Niin huolettoman ja rennon oloinen, mutta silti jotenkin tyylikäs ja kaunis. Onko nutturan tekoon ohje jossakin aiemmassa postauksessasi? Ihanaa viikonloppua! 🙂
  Tikru

  Tykkää

  1. Kiitti Tikru! Nuttura on niin helppo et voin laittaa ohjeen seur. postaukseen! :)) coming up!

   Tykkää

 2. Kiitos Johanna, heti alkoi tämä perjantai hymyilyttämään tuon biisin myötä. 🙂 Mukava kun jaat näitä. Se viimekertainenkin?, en muista sen nimeä, oli ihan huippu jalkojen liikuttaja.
  Oon muuten monta kertaa miettinyt, että mistäköhän onnistut löytämään noita kivoja, naisellisia korviksia. Itse olen koittanut katsella, mutta ei vain ole sattunut silmään. Aina jotenkin liian suuria tai jotain. Sulla taas näissäkin kuvissa niin ihanat.
  Hyvää viikonloppua!
  t. Ansa

  Tykkää

  1. Joo näistä lattareista (merenguet on mun lemppareita) saa aina vähän ekstra energiaa :))
   Korvikset on Accessorize, kuten monet muutkin, sieltä en osaa lähteä ostamatta 😛

   Tykkää

 3. Kiva mekko on ja noi pupukengät, ihanat!!!
  Kiitos aina näistä ihanista biiseistä(vinkeistä)!
  Viikonloppua
  -Kirsi-

  Tykkää

 4. Mekko tosiaankin yksinkertaisuudessaan kaunis, ja hyvä, edullinen löytö =) Hyvää alkusyksyn jatkoa Norjaan!
  t. Siru

  Tykkää

 5. Komppaan edellisiä 🙂 
  Ois kiva kuulla työpäivistäsi joskus enemmänkin, millaisia työvuoroja jne. Olen ymmärtänyt, että teet osa-aikaisena kouluterkkarin työtä. Oletko unelmaduunissasi nyt vai siintääkö ajatuksissa kenties jotakin muuta? Näitähän me pohdimme itse kukin..
  Kivaa viikkistä!
   
   

  Tykkää

  1. No niinpä…. Olen itseasiassa hakenut ja pääsyt yliopistoon opiskelemaan taidetta kahtena viimeisenä vuonna, mutten ottanut vastaan opiskelupaikkaa… En sit kuitenkaan oo raaskinut jättää töitä 😉 Huoh, ehkä kolmas kerta toden sanoo… 😉 
   Töitä teen kolme päivää viikossa ja yhtenä päivänä vedän aamupäivän jumppaa. 🙂 mut voisin toki yrittää joskus kerroilla enemmänkin!

   Tykkää

 6. Ihana blogi!!!
  Löysin tänne pari päivää sitten ja jäin heti täysin koukkuun :):). Oikea eletty elämä on parasta kaikista, ja elämä ulkomailla vielä ekstra kiinnostavaa Suomi-vinkkelistä.
  Rakastan kaikkea kaunista, ja sitä on runsain mitoin tarjolla, kiitos!!! On ihan kuin lukisi huippu laadukasta naistenlehteä ja samalla saisi sisäpiirin tietoa monesta kiinnostavasta aiheesta. Ja kaiken kukkuraksi saa ”tutustua” teihin, sinuun ja ihaniin lähimpiisi.
  Kiitos, kiitos, kiitos!
   

  Tykkää

  1. :)) kiitos! Ulkomailta saa tosiaan aina vähän jotain uutta näkökulmaa ja ulkosuomalaisten blogit raottavat usein kivasti pikkasen muiden maiden tapoja. Kiva että viihdyt ❤

   Tykkää

 7. Nuo jakamasi biisit eivät ollenkaan muten näy tabletilla. Tulee vain biisin otsikko ja iso tyhjä tila. Voitko vinkatä tästä Menaisten/sivuylläpitäjän suuntaan? Tykkään niin asujutuista ja muista, että olisi kiva kuunnella biisitkin tuosta postauksen alta suoraan. (Vaikka ei se nyt iso vaiva ole avata ne otsikosta uudelle sivulle)
   
  kivaa, että hiusjuttuja tulossa. Onko sulla joku uusi huulipuna tai rajaus vai ootko ottanut täytettä huuliin, kun ilmeesi/hymysi näyttää ihan erilaiselta kuin ennen? Olisi kiva kuulla salaisuus tämänkin takana. Tarkoitus ei ole loukata,  tämä blogi on tosi kiva ja antaa paljon ideoita, joten olisi kiva tietää nikä on jippo tässäkin.
  Kiitos:) 

  Tykkää

  1. Moi joo ei mullakaan näy :/ En tiedä onko sille mitään tehtävissä… Mut kysyn nyt vielä! 🙂 Siksi just laitan aina myös videon linkin että mobiililaitteiltakin pääsee… 
   Hei arvaa mitä, oon alkanut rajaamaan huulia 😛 ei mitään, ymmärrän kysymyksen oikein hyvin. Enoni rajannut huulia about 10 vuoteen kun siitä on teiniajoilta vähän huonoja muistoja 😀 Mut nyt oon ottanut rajauskynän takaisin käyttöön. Mulla on joku Lumene, oisko sävy Wild Flower…. Kaikki huulen ym täytät ovat vielä tosi kaukana mun ajatusmaailmasta, vaikka täällä Norjassa sekin on ymmärtääkseni Suomea tosi paljon yleisempää… :S

   Tykkää

 8. Oikein mukavaa syksyn alkua sinne Norjaan! Onhan se mukavaa, kun on vihdoin hieman viileämpää ja kasvit saavat vettä. Oliko siellä myös tämä 5-viikon helleputki +30c takana?
  Tosiaan työsi kiinnostaa monia. Onhan paljon suomalaisia terveydenhuoltoalalla, jotka haaveilevat töistä ulkomailla, samoin kuin monet ovat muuten vaan kiinnostuneita alasta siellä. Kerro ihmeessä jotain!
  Miten mä muistelin jossain lukeneeni, että olit aloittanut yliopisto-opinnot siellä Kristiansandin yliopistossa. Muistanko nyt ihan väärin? Ja oliko peräti niin, että ala oli jokin taideaine. Valaise nyt hieman lisää… Taiteet kyllä sopii sunlaiselle esteetikolle. Susta tulis niin mainio sisustussuunnittelija tai stailaaja tai vaikka voguen päätoimittaja.

  Tykkää

 9. Mun Samsungin tabletilla on kyllä kaikki biisit näkyneet ihan hyvin, ei mitään ongelmia. Kiva asu sulla ja noi kengät on aivan ihanat!
  – M

  Tykkää

 10. Sisustussuunnittelusta puheenollen, päädyin Kotivinkki-lehden artikkelin myötä Valkoisen Talon Tarina- blogiin, jota pitää myöskin etelä-Norjaan muuttanut suomalaisperheen kolmikymppinen äiti, Sonja. Herran tähden sitä sisustamisen paloa! Aivan uskomattoman taitava pari – noh apua myös siitä, ettei taida olla pikkurahan puutetta. Mutta tsekatkaapa ihmeessä aiheesta kiinnostuneet, ei voi kuin ihailla.

  Tykkää

 11. Heissan,
  joo – nutturasi on taas aivan ihana, eikä oma tukka tunnu asettuvan sinnepäinkään…mielellään kuulisin aiheesta postausta. Luulen kyllä että olennaisin ero omiin hiuksiini on se, että sinulla on rullakampaus pohjana. Itselläni piikkisuora, jolloin se rentous ja kuohkeus jää puuttumaan, nutturat ovat sellaisia lättänöitä ja päätä myöten lysähtäviä.
  Kuulasta Syksyä sinne Norjaan,
  T. ”vakkarilukiasi” Erika

  Tykkää

 12. Heippa Johanna! Kiitos kivasta blogistasi! Mistä löydät näitä kivoja lattaribiisejä? Itse tykkäilen kans kovin lattarimusasta ja harrastan zumbaa 🙂 Zumbapostaus oliskin tosi huippu!  Osaatko muuten espanjaa? Itse en mutta lattari-innostuksen myötä alkanut harkitsemaan opiskelua 🙂

  Tykkää

 13. TOsi kiva mekko! Millainen tossa on tuo vyötärö? Ei oikein saa selvää. 🙂 Onko siinä joku kuminauha vai onko kaksiosainen vai mitä? Toi olis just passeli munkin töihin. Oon sosiaalityöntekijä ja olis kivaa olla siisti ja nätti, mut ei oikein tunnu hyvältä olla LIIAN hienona, kun käsittelee ihmisten vaikeita asioita päivät pitkät. Työpukeutuminen on joskus kinkkistä!

  Tykkää

 14. Kiva mekko, sopii todellakin sekä kotiin että töihin. Ja ihana taas kerran tuo sun nutturakampaus!! Niin huolettoman ja rennon oloinen, mutta silti jotenkin tyylikäs ja kaunis. Onko nutturan tekoon ohje jossakin aiemmassa postauksessasi? Ihanaa viikonloppua! 🙂
  Tikru

  Tykkää

  1. Kiitti Tikru! Nuttura on niin helppo et voin laittaa ohjeen seur. postaukseen! :)) coming up!

   Tykkää

 15. Kiitos Johanna, heti alkoi tämä perjantai hymyilyttämään tuon biisin myötä. 🙂 Mukava kun jaat näitä. Se viimekertainenkin?, en muista sen nimeä, oli ihan huippu jalkojen liikuttaja.
  Oon muuten monta kertaa miettinyt, että mistäköhän onnistut löytämään noita kivoja, naisellisia korviksia. Itse olen koittanut katsella, mutta ei vain ole sattunut silmään. Aina jotenkin liian suuria tai jotain. Sulla taas näissäkin kuvissa niin ihanat.
  Hyvää viikonloppua!
  t. Ansa

  Tykkää

  1. Joo näistä lattareista (merenguet on mun lemppareita) saa aina vähän ekstra energiaa :))
   Korvikset on Accessorize, kuten monet muutkin, sieltä en osaa lähteä ostamatta 😛

   Tykkää

 16. Kiva mekko on ja noi pupukengät, ihanat!!!
  Kiitos aina näistä ihanista biiseistä(vinkeistä)!
  Viikonloppua
  -Kirsi-

  Tykkää

 17. Mekko tosiaankin yksinkertaisuudessaan kaunis, ja hyvä, edullinen löytö =) Hyvää alkusyksyn jatkoa Norjaan!
  t. Siru

  Tykkää

 18. Komppaan edellisiä 🙂 
  Ois kiva kuulla työpäivistäsi joskus enemmänkin, millaisia työvuoroja jne. Olen ymmärtänyt, että teet osa-aikaisena kouluterkkarin työtä. Oletko unelmaduunissasi nyt vai siintääkö ajatuksissa kenties jotakin muuta? Näitähän me pohdimme itse kukin..
  Kivaa viikkistä!
   
   

  Tykkää

  1. No niinpä…. Olen itseasiassa hakenut ja pääsyt yliopistoon opiskelemaan taidetta kahtena viimeisenä vuonna, mutten ottanut vastaan opiskelupaikkaa… En sit kuitenkaan oo raaskinut jättää töitä 😉 Huoh, ehkä kolmas kerta toden sanoo… 😉 
   Töitä teen kolme päivää viikossa ja yhtenä päivänä vedän aamupäivän jumppaa. 🙂 mut voisin toki yrittää joskus kerroilla enemmänkin!

   Tykkää

 19. Ihana blogi!!!
  Löysin tänne pari päivää sitten ja jäin heti täysin koukkuun :):). Oikea eletty elämä on parasta kaikista, ja elämä ulkomailla vielä ekstra kiinnostavaa Suomi-vinkkelistä.
  Rakastan kaikkea kaunista, ja sitä on runsain mitoin tarjolla, kiitos!!! On ihan kuin lukisi huippu laadukasta naistenlehteä ja samalla saisi sisäpiirin tietoa monesta kiinnostavasta aiheesta. Ja kaiken kukkuraksi saa ”tutustua” teihin, sinuun ja ihaniin lähimpiisi.
  Kiitos, kiitos, kiitos!
   

  Tykkää

  1. :)) kiitos! Ulkomailta saa tosiaan aina vähän jotain uutta näkökulmaa ja ulkosuomalaisten blogit raottavat usein kivasti pikkasen muiden maiden tapoja. Kiva että viihdyt ❤

   Tykkää

 20. Nuo jakamasi biisit eivät ollenkaan muten näy tabletilla. Tulee vain biisin otsikko ja iso tyhjä tila. Voitko vinkatä tästä Menaisten/sivuylläpitäjän suuntaan? Tykkään niin asujutuista ja muista, että olisi kiva kuunnella biisitkin tuosta postauksen alta suoraan. (Vaikka ei se nyt iso vaiva ole avata ne otsikosta uudelle sivulle)
   
  kivaa, että hiusjuttuja tulossa. Onko sulla joku uusi huulipuna tai rajaus vai ootko ottanut täytettä huuliin, kun ilmeesi/hymysi näyttää ihan erilaiselta kuin ennen? Olisi kiva kuulla salaisuus tämänkin takana. Tarkoitus ei ole loukata,  tämä blogi on tosi kiva ja antaa paljon ideoita, joten olisi kiva tietää nikä on jippo tässäkin.
  Kiitos:) 

  Tykkää

  1. Moi joo ei mullakaan näy :/ En tiedä onko sille mitään tehtävissä… Mut kysyn nyt vielä! 🙂 Siksi just laitan aina myös videon linkin että mobiililaitteiltakin pääsee… 
   Hei arvaa mitä, oon alkanut rajaamaan huulia 😛 ei mitään, ymmärrän kysymyksen oikein hyvin. Enoni rajannut huulia about 10 vuoteen kun siitä on teiniajoilta vähän huonoja muistoja 😀 Mut nyt oon ottanut rajauskynän takaisin käyttöön. Mulla on joku Lumene, oisko sävy Wild Flower…. Kaikki huulen ym täytät ovat vielä tosi kaukana mun ajatusmaailmasta, vaikka täällä Norjassa sekin on ymmärtääkseni Suomea tosi paljon yleisempää… :S

   Tykkää

 21. Oikein mukavaa syksyn alkua sinne Norjaan! Onhan se mukavaa, kun on vihdoin hieman viileämpää ja kasvit saavat vettä. Oliko siellä myös tämä 5-viikon helleputki +30c takana?
  Tosiaan työsi kiinnostaa monia. Onhan paljon suomalaisia terveydenhuoltoalalla, jotka haaveilevat töistä ulkomailla, samoin kuin monet ovat muuten vaan kiinnostuneita alasta siellä. Kerro ihmeessä jotain!
  Miten mä muistelin jossain lukeneeni, että olit aloittanut yliopisto-opinnot siellä Kristiansandin yliopistossa. Muistanko nyt ihan väärin? Ja oliko peräti niin, että ala oli jokin taideaine. Valaise nyt hieman lisää… Taiteet kyllä sopii sunlaiselle esteetikolle. Susta tulis niin mainio sisustussuunnittelija tai stailaaja tai vaikka voguen päätoimittaja.

  Tykkää

 22. Mun Samsungin tabletilla on kyllä kaikki biisit näkyneet ihan hyvin, ei mitään ongelmia. Kiva asu sulla ja noi kengät on aivan ihanat!
  – M

  Tykkää

 23. Sisustussuunnittelusta puheenollen, päädyin Kotivinkki-lehden artikkelin myötä Valkoisen Talon Tarina- blogiin, jota pitää myöskin etelä-Norjaan muuttanut suomalaisperheen kolmikymppinen äiti, Sonja. Herran tähden sitä sisustamisen paloa! Aivan uskomattoman taitava pari – noh apua myös siitä, ettei taida olla pikkurahan puutetta. Mutta tsekatkaapa ihmeessä aiheesta kiinnostuneet, ei voi kuin ihailla.

  Tykkää

 24. Heissan,
  joo – nutturasi on taas aivan ihana, eikä oma tukka tunnu asettuvan sinnepäinkään…mielellään kuulisin aiheesta postausta. Luulen kyllä että olennaisin ero omiin hiuksiini on se, että sinulla on rullakampaus pohjana. Itselläni piikkisuora, jolloin se rentous ja kuohkeus jää puuttumaan, nutturat ovat sellaisia lättänöitä ja päätä myöten lysähtäviä.
  Kuulasta Syksyä sinne Norjaan,
  T. ”vakkarilukiasi” Erika

  Tykkää

 25. Heippa Johanna! Kiitos kivasta blogistasi! Mistä löydät näitä kivoja lattaribiisejä? Itse tykkäilen kans kovin lattarimusasta ja harrastan zumbaa 🙂 Zumbapostaus oliskin tosi huippu!  Osaatko muuten espanjaa? Itse en mutta lattari-innostuksen myötä alkanut harkitsemaan opiskelua 🙂

  Tykkää

 26. TOsi kiva mekko! Millainen tossa on tuo vyötärö? Ei oikein saa selvää. 🙂 Onko siinä joku kuminauha vai onko kaksiosainen vai mitä? Toi olis just passeli munkin töihin. Oon sosiaalityöntekijä ja olis kivaa olla siisti ja nätti, mut ei oikein tunnu hyvältä olla LIIAN hienona, kun käsittelee ihmisten vaikeita asioita päivät pitkät. Työpukeutuminen on joskus kinkkistä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: