Syysneuletta shortseilla

& syksyn tapahtumista!

 Good Morning kaunottaret -ja keskiviikko! 🙂

Eilen kävelimme kaupungin läpi Omppua hakemaan ja napismme  sitten matkan varrella vähän kuvia kun noin kaunis ilta-aurinko lämmitteli. Tyyni, pehmoinen ilta. 

Kuvissa on taas mukana ChillNorwaylta saatuja syysuutuuksia. Tätä mun oikeastaan piti vain kokeilla päälle, mutta neule oli kyllä niin pehmoinen ja kevyt, että jäi päälle, ehdottomasti.  Ei kutise yhtään vaikka villaa vähän sisältääkin. Tässä on sitäpaitsi matskun lisäksi ääreistsöpö leikkaus. Tykkään siis. (Saa vinkata, jos joku tietää mistä näitä voi ostaa.)

Mut hei, on mulla ihan tärkeääkin asiaa! Joku teistä on ehkä jo saattanut bongata tämän ja reilu kuukauden päästä on suunnitteilla toinen tapahtuma, johon nyt kysynkin jo alustavasti teiltä apuja. Kyseessä on nimittäin vakikampaamoni Inochin  järjestämä ilta noin 10 lukijalle (plus mulle); tilaisuus, jossa Inochin taitavat tytöt laittavat hiuksiamme ja neuvovat kaikkia niksejä ja me juomme shamppanjaa. 😛  Mun probleema on vain se kamalan vaikea valinta….millä valitsen ne 10 tilaisuuteen haluavaa? Oletus on nyt ilmeisestikin, että halukkaita on enemmän kuin kymmenen…;) Ehheh. Eli siis saa ehdottaa jos tulee mieleen joku hyvä arvontatapa! Onko kymmenen ensimmäistä kommentin jättänyttä tarpeeksi hyvä?

Joka tapauksessa: kiva nähdä teitä tässä syksyn mittaan! 🙂 Kiva että te käytte täällä, tykkäätte ja saatte inspiraatiota ja edes jotain pieniä ilonpoikasia elämäänne. Niin minäkin; kiitos! 😀 Tulen iloiseksi jokaisesta ja tykkäyksestä ja kommentista ja kaiksta teistä, joille tää antaa jotain, vaikket mitään koskaan sanoisikaan. ❤

Palaan vastailemaan vielä ed. kommentteihin päivän aikana, suuri kiitos taas niistäkin! Kiva että jaksatte käydä jättämässä omia juttujanne ja herätätte keskustelua (vaikkapa suolan käytöstä)… Olipas kiitollisuuspuuska tähän heti aamuun, mutta ihan hyvää se teki kyllä. 😀 Näin nää aamut kai pitäis aloittaa. Olemalla kiitollinen. Taidankin mennä nuuhkimaan meidän sänkyymme yönaikana rantautuneita kultakimpaleita ennen kuin ne heräävät; kiitollisuudesta puheenollen… 🙂

See you! 

220 vastausta artikkeliin “Syysneuletta shortseilla

 1. Kiitos Johanna blogistasi, joka on lähes päivittäin tuonut hyvää mieltä mukanaan! Eritoten inspiroidun kauniista valokuvistasi ❤ Tärkeä on ollut huomata myös, että vaikka suosiota olet saanut, vaikutat maanläheiseltä ihmiseltä. Toki sitä glamouriakin saa elämässä olla, jos se tuo hyvää mieltä 🙂 Harvemmin pääsen kommentoimaan, kun kännykässäni ei jostain syystä avaudu kommenttiboksi. Kiitos siis niistä blogikirjoituksista joita olen vuosien aikana lukenut! Lämmintä syksyn aikaa sinulle ja perheellesi! Terveisin. Ukka

  Tykkää

 2. Heippa Johanna! Voisinko minä päästä, kun olen jakanut sivuasi kavereille tietoon jo vuosien ajan, paljon ja asun Espoossa, pääsisin kätevästi paikanpäälle. 🙂

  Tykkää

 3. Heip! Blogisi ”keltanokka” ilmottautuu arvontaan mukaan, jos sellainen järjestetään. Olen koukussa 😉

  Tykkää

 4. Nyt ihan vaan pyydät perustelut miksi kukin tuntisi ansaitsemansa pääsevänsä mukaan tuohon juttuun. Itse ainakin tietäisin kymmenen syytä miksi voisin ehkä tuntea olla onnellisesti kerrankin oikeutettu tällaiseen hemmotteluun. Oi, kun pääsisikin oikein surkuttelemaan kohtaloani ja kerrankin olisi onni myöten…

  Tykkää

 5. Yritin katsoa kommenteista oletko vastannut kysymääsi ja samaan liittyen minun kysymään kommenttiin. Ei löydy, tai sitten en osaa käyttää tätä kommentointisivua. Taisi olla kommentti n. 59, tai 60 ja liity neulepaitaasi.
  RK

  Tykkää

 6. Kiitos kutsusta, tulossa ollaan 😉 Mukana siis avonnassa! Toivoisin arvontaa, joka ottaisi tasapuolisesti huomioon halukkaat osallistujat ja innokkaat lukijat. Hemmotteluhetkiä ehdottomasti tarvitaan piristämään alkavan syksyn pimeyttä, keskellä flunssakautta ja arjen kiireitä.

  Tykkää

 7. Oih, olisipa ihanaa päästä mukaan! Olen loppuvuodesta palaamassa töihin hoitovapaalta, hiukset huutavat hemmottelua ja mamma pientä irtiottoa arjesta! Peukut siis pystyyn 😉
  t. Auringonkukka

  Tykkää

 8. Kuulostaapa kivalta! 
  Arvonta olis varmaan se reiluin tapa (vaikka mulla ei arpaonnea koskaan ookkaan ;)). 
  Uhmaan kohtaloa ja ilmoittaudun halukkaaksi 10 joukkoon ja toivottavasti juuri arvonnan kautta.
  t.Suski

  Tykkää

 9. Hei, ja kiitos ihanasta blogista. Aiheuttaa ihastusta ja välillä vähän toki kadehtien olen kampauksia yrittänyt matkia. Toki tiedän, ettei tukkani ihan samanlaiseksi tule, mutta että edes sama kampaaja…
  Arvonta on mielestäni ainoa oikea tapa. Kommenttien kesken vaan arvonta pystyyn. Jokaisella omat hyvät syynsä ja niitä vaikea arvottaa.
  juhlakuvien tarinaa odotellessa.
  hiuksia kasvattava äiti

  Tykkää

 10. Ehdottaisin että sadannesta kommentista eteenpäin seuraavat kymmenen pääsis mukaan 🙂 😀 🙂 😀 Nooo vitsivitsi 😉 Arvonta on hyvä, kaikille reilu.
  terkuin Katariina

  Tykkää

 11. 10 ensimmäistä ei ole  mielestäni reilu 😦 kannatan mielummin että 10 satunnaista kaikista kommentin jättäneistä? aina ei ehdi, mutta intoa ja halua olisi osallistua.
  /minttu

  Tykkää

 12. Oih, kaikki hiusvinkit on tarpeen, joten tämä arpajaispalkinto olisi niiiin mahtava voittaa :). AH

  Tykkää

 13. Minustakin arvonta olisi tosi mukava juttu. Kahden pienen lapsen äitinä ja työputkessa uurastavana en ole käynyt kampaajalla puoleen vuoteen, sipaisen vain pinneillä kiinni tuonne jonnekin jottei niin näkyisi että olen itse latvoja leikellyt :/ tai sitten laittaminen kestää jotta hiukset asettautuisivat ja pysyisivätkin jotenkin.. Kampaajallakäynti on kyllä aina niin ihana oman itse huolehtimishetki. Mieluiten menen yleensä kivalle kampaajalle viihtyisään kampaamoon, kuin että menisi hätäisesti minne vain. Joskus käyn ekokampaajalla, joskus ”tavallisella”. Nyt kaipaisin todella jotain naisellista kohentumista jälleen. Olen mielelläni mukana arvonnassa! t. Jenni

  Tykkää

 14. Mielestäni oikeudenmukaisin olisi, jos itse valitset 10 numeroa vaikka 1-300 ja kommentoineista he pääsevät mukaan kenen kommentti sattuu olemaan joku niistä. Varmaan aikamoinen tunku mukaan…. 😉

  Tykkää

 15. Voi upeaa! Ne jotka pääsee Inochiin Johannan kanssa ovat onnekkaita. Olisipa tosiaan ihanaa päästä mukaan! Ehkä tästä illasta saadaan ainakin kuvamateriaalia ja vinkkejä blogin puolelta jos ei ole niin onnekas että pääsee mukaan

  Tykkää

 16. Oih, kuinka hieno tilaisuus olisi päästä näkemään sinua livenä! Täällä yksi innokas arvontaan osallistuja siis myös! Toivotaan, että arvonta tehdään kaikkien kommentoijien kesken ;).
  Ihania syksyisiä ilmoja odotellessa ja odotan oikein aikaa, että pääsen pitämään neulepaitoja ja -takkeja!
  T. Marjo

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: