Valmistelua…

G e T t I n G r E a D y

 

villatakki ChillNorwaylta saatuja syysuutuuksia

 

Tiedän, että kommentteihin vastailut ja kaikki ovat nyt piiikkasen hunnigolla. MUTKUN… 😀 Tiukan työviikon (plus yksin lasten kanssa; mies reissussa) jälkeen poimin lapset torstaina työpäivän jälkeen kyytiin ja kaahailin lentokentälle.

Eileinen, perjantai menikin ylläolevissa tunnelmissa. Annetaan kuvien puhua puolestaan ja palailen kommnetteihin joku toinen kerta; kunhan aika antaa myötä. Nyt on jännät paikat. 🙂

Alla mun henkilökohtainen hääbiisilemppari

44 vastausta artikkeliin “Valmistelua…

 1. Romanttisen boheemia… Taitaa olla siskon häät menossa 🙂 Kaunista ja herkkää joka tapauksessa.
  Hyvää hääjuhlaa kumpaisellekin!
  PS: Mikä yhteensattuma muuten. Kävin tänään pika-pikaa Kotkassa urheilukilpailuissa/sohvaostoksilla ja muistuit mieleen.
   

  Tykkää

 2. A life full of love and happiness for your sister! Itse en ollut ollenkaan naimisiin menevää tyyppiä, mutta sitten yks ukko ns. ”kolahti”. Parikymmentä vuotta myöhemmin voi sanoa, että vuosi vuodelta avioliitto vain paranee. Samanlaista onnea sitä toivoisi kaikille!
  Heidi

  Tykkää

 3. Hauskan näköinen vieraskirja, miten se toimii? Kauniin ja tunnelmallisen näköinen on teidän koristelu. Onnea paljon!

  Tykkää

  1. Heippa, vieraskirja on Torni -pelin palikoista tehty eli jokaisen vieraan on tarkoitus jättää yhteen palikkaan oma viestinsä. Vaikka vain nimi, kunhan jotain. Sitten Tornia on kiva pelata jatkossa ja tutkia palikoita 🙂

   Tykkää

 4. Kerro mikä tuo ihana vieraskirja purkki on? 🙂 vuoden päästä syksyllä häät ja ahmin kaikkia ideoita 🙂

  Tykkää

 5. Onnea ja iloa! Mutta huoh, toiseksi viimeinen kuva. Pöytäliinat miten sattuu. Ei olisi iso homma vähän tsekkailla miten tila olisi ”viimeistellympi”. Vaikkei sitä onnea näillä asioilla tehdä tai mitata.

  Tykkää

 6. Vietimme tänään ensimmäistä hääpäiväämme ja vuosi sitten vietettyjen häidemme koristelut olivat hyvin pitkälti samanlaiset kuin siskollasi 🙂 Kukkia roikkuvissa laseissa, juuttiliinaa, pitsiä, herkkiä kukka-asetelmia lasipurnukoissa, viirejä jne.

  Tykkää

 7. Kauniisti ja sopivan rennosti koristeltu häätila. Aivan ihanat nuo pikkupullot jotka roikkuivat seinällä ja joihin oli laitettu kukkia. Samoin pikkuiset tuikkupurkit. Simppeliä ja kaunista. Paikankin tunnistin Kotkalaisena 🙂 Paljon paljon onnea.
  Inger
   

  Tykkää

 8. Heippa ja upeeta!!Lukaiseekohan Johanna koskaan Yahoo-postejaan? Haluaisin kommentteja parista kuvasta.
  Tuija

  Tykkää

 9. Hei mistä nuo menut ja ohjelmakortit on tehty? mistä tuollaisia papereita löytää? ja mistä nuo niissä olevat S&S leimat saa? :O IHANIA
  kyselee: ensi kesän morisan

  Tykkää

 10. Romanttisen boheemia… Taitaa olla siskon häät menossa 🙂 Kaunista ja herkkää joka tapauksessa.
  Hyvää hääjuhlaa kumpaisellekin!
  PS: Mikä yhteensattuma muuten. Kävin tänään pika-pikaa Kotkassa urheilukilpailuissa/sohvaostoksilla ja muistuit mieleen.
   

  Tykkää

 11. A life full of love and happiness for your sister! Itse en ollut ollenkaan naimisiin menevää tyyppiä, mutta sitten yks ukko ns. ”kolahti”. Parikymmentä vuotta myöhemmin voi sanoa, että vuosi vuodelta avioliitto vain paranee. Samanlaista onnea sitä toivoisi kaikille!
  Heidi

  Tykkää

 12. Hauskan näköinen vieraskirja, miten se toimii? Kauniin ja tunnelmallisen näköinen on teidän koristelu. Onnea paljon!

  Tykkää

  1. Heippa, vieraskirja on Torni -pelin palikoista tehty eli jokaisen vieraan on tarkoitus jättää yhteen palikkaan oma viestinsä. Vaikka vain nimi, kunhan jotain. Sitten Tornia on kiva pelata jatkossa ja tutkia palikoita 🙂

   Tykkää

 13. Kerro mikä tuo ihana vieraskirja purkki on? 🙂 vuoden päästä syksyllä häät ja ahmin kaikkia ideoita 🙂

  Tykkää

 14. Onnea ja iloa! Mutta huoh, toiseksi viimeinen kuva. Pöytäliinat miten sattuu. Ei olisi iso homma vähän tsekkailla miten tila olisi ”viimeistellympi”. Vaikkei sitä onnea näillä asioilla tehdä tai mitata.

  Tykkää

 15. Vietimme tänään ensimmäistä hääpäiväämme ja vuosi sitten vietettyjen häidemme koristelut olivat hyvin pitkälti samanlaiset kuin siskollasi 🙂 Kukkia roikkuvissa laseissa, juuttiliinaa, pitsiä, herkkiä kukka-asetelmia lasipurnukoissa, viirejä jne.

  Tykkää

 16. Kauniisti ja sopivan rennosti koristeltu häätila. Aivan ihanat nuo pikkupullot jotka roikkuivat seinällä ja joihin oli laitettu kukkia. Samoin pikkuiset tuikkupurkit. Simppeliä ja kaunista. Paikankin tunnistin Kotkalaisena 🙂 Paljon paljon onnea.
  Inger
   

  Tykkää

 17. Heippa ja upeeta!!Lukaiseekohan Johanna koskaan Yahoo-postejaan? Haluaisin kommentteja parista kuvasta.
  Tuija

  Tykkää

 18. Hei mistä nuo menut ja ohjelmakortit on tehty? mistä tuollaisia papereita löytää? ja mistä nuo niissä olevat S&S leimat saa? :O IHANIA
  kyselee: ensi kesän morisan

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: