Vähän nuhaa, lankaa ja hunajaa

ja oma sohva ❤

Jaja. Niinhän siinä kävi. Että flunssahan siitä tuli.

Niinhän siinä käy. Että jollei ehdi pysähtyä niin kroppa pysäyttää. Jaja.

Mut onpas aika ihana tietää, että viikonlopun saa hyvällä omallatunnolla viettää sohvalla! 😛 Ei mitään suunnitelmia, pehmoiset pöksyt jalassa ja lämmitä teetä kupissa. Ja sen verran rohtoja, että huomennahan on varmaan ihan terve olo taas! 😉 

Ihan vahingossa (ja sopivasti) törmäsin uuten lankalaatuunkin tänään; Sadnesin Catenaan. Lankakaupan ohi kulkiessani se sellaisesta alekorista huuteli mulle, enkä voinut vastustaa kun tollaista laatulankaa löytyi puoleen hintaan. Eikä yhtään harmita; voi olla että joutuu hakemaan vielä lisääkin. Niin pehmeä ja lämmin lanka -ja nopea neuloa! 

Mullahan on ollut tässä muitakin syysneuleprojekteja, jotka eivät sitten ole onnistuneet ihan odotettuun malliin, hehe (jos joku ihmettelee miksei mitään ohjeita kuulu). Tästä tulee nyt kyllä ihan varmalla just perfect patenttineule, jossa ei voi kovin montaa päivää mennä, joten nyt näyttäis vihdoin jotain ohjettakin olevan tulossa. 😀 En malta odottaa itsekään, jei.

Mulla oli vähän askeettiset iltapalat, mut täällä itseasiassa aika eksoottista tai ainakin harvinaista herkkua: ruispalat -voissa pannulla paistettu ja raakaa sipulia päälle. Ei paljon paremmaks voi mennä. 😛 

Eli mikäs tässä nuhaillessa, evästä & tekemistä on. Hienoa perjantaita teillekin!

72 vastausta artikkeliin “Vähän nuhaa, lankaa ja hunajaa

 1. Heippa! Tuskin maltan minäkään odottaa että saat tuon neuleen valmiiksi ja kuvaat tänne blogiin! Monta sun ideaa olen jo käyttänyt ja kaikenlaista neulonut. Oletko muuten koskaan ajatellut tekeväsi kirjaa noista sun neuleohjeista ja muista käsitöistä? Minä ainakin sellaisen kirjan ostaisin!  Sulla on niin kivoja ja yksinkertaisia ideoida neulomiseen! Käsityölehtien ohjeet ovat monesti niin monimutkaisia ettei niitä jaksa alkaa edes yrittämään… Mukavaa syksyä sinne Norjaan!
  T. Heli

  Tykkää

  1. Heippa Heli 🙂 Tosi kiva kuulla! Kirja on nimittäin vähän niinkuin työn alla… 🙂 Kun vaan aika riittäisi kaikkeen, mutta kyllä se hyvinkin saattaa pian tulla! Kiitos samoin, kivaa syksyä sinne myös 🙂

   Tykkää

 2. Moi! Hyvältä näyttää flunssankarkotusoperaatio, neule näyttää aivan ihanalta!! Kaunis väri ja yksinkertainen pinta tekee varmasti siitä monikäyttöisen 🙂 Tarttee varmaan ottaa taas tuo patenttineule osaksi omaa neulomusharrastusta, ihan unohtunut pariksi vuodeksi!
  Kiitos mukavasta blogista, tykkään sun luomasta tunnelmasta ja monipuolisista jutunaiheista 🙂 Parane pian! 
  -Suvi

  Tykkää

  1. Kiitos Suvi! joo pantentti on sellainen klassikko kanssa, jolle on tosiaan aina käyttöoä! 

   Tykkää

 3. Hei, sullahan vois olla joku kiva idea mulle kun aina täällä blogissakin on kaikkia huippuja juttuja.
  Meille on syntymässä kolmas lapsi pian ja tästä syystä keskimmäinen jää kotihoitoon. Vein jo kiitosjuttuja yleisesti sinne pojan pk-ryhmään, mutta haluaisin vielä muistaa erityisesti hänen omahoitajaansa joka on ollut kyllä aivan huippu ja sekä tuo 2 v, että me vanhemmat on hänestä tykätty. Ongelma vaan on siinä, että en keksi mitään kivaa persoonallista jossa ois mukava ajatus, mutta kuitenkin neutraalia koska en erityisesti tämän hoitajan henk.koht. elämästä mitään tiedä. Ainoastaan että hän on iältään päälle 40 v ja hänellä on kaks lähes täysikäistä lasta itsellä.
  Jos siis sulla tai vaikka jollain muulla kommentoijalla on joku hieno idea niin saa kertoa. Mulla kun lyö ihan tyhjää tän kanssa.

  Tykkää

  1. Tällaset on aina kamalan vaikeita! 😀 En tiedä uskaltaisinko itsekään lähteä mitään kovin erikoisia juttuja ostamaan kun ei tiedä yhtään… Tällaisissa tapauksissa ajatus on tärkein ja saaja ilahtuu varmasti ihan hirveästi vain siitä että saa _jotain_. Kuten kukkia. Tai sitten jonkun pikkujutun, jossa se ajatus tosiaan on tärkein. Kuten vaikka pieni ”toivomusrasia”, johon kirjoittaa mukaan kortin selityksesti että rasiaan on tarkoitus laittaa pienelle paperille kirjoitettu toive ja antaa sen olla siellä kunnes toive on toteutunut. Ei mikään ihme lahja, mutta ajatuksena viestittää, että antaja toivoo saajalle jotain hyvää. 🙂

   Tykkää

 4. Vähäks ihania t-pusseja : ).  Muun muassa. Blogisi on ihan mahtavan hyväntuulinen, positiivista energiaa tihkuva ja voimaannuttava.
  Hyvää viikonloppua ja paranemisia!
  -seija

  Tykkää

  1. Kiitos Seija ❤ Joo rakastan tota Yogi Teetä, koska kaikissa sorteissa lukee teepusseissa noita pieniä ajatuksia… Teenautinto aina oikein korostuu kun odottaa että mikä juttu sieltä nyt tulee :))

   Tykkää

 5. Kivat housut sinulla,onko ne mistä? Toivottelen sinulle pikaista paranemista ja kiitos inspiroivasta ja kauniista blogista T. Meri

  Tykkää

 6. Ai että mä tykkään tästä sun blogista! Kiitos, kun pidät ❤ Muaki kiinnostas housujen alkuperä 😉

  Tykkää

  1. Kiitti 🙂 Kurkaa yllä oleva vastaus ja linkki, nyt saa housut hyvästä alesta^^

   Tykkää

 7. Hei,
  Mielenkiinnosta kysyn… käsitteletkö itse kuvasi, vai tekeekö Me Naiset toimitus sen?
  Jokatapauksessa upeita kuvia!! Ja tykkään sun blogista edelleen 🙂 !
  V

  Tykkää

  1. Kiitos. 🙂 Minä itse käsittelen, mulla on netistä ilmaiseksi ladattava muokkausohjelma nimeltään Photoscape, googleta ja lataa koneelle 😛 

   Tykkää

 8. Hei! Olipa taas ihania kuvia; miten onnistuneen harmoninen värikokonaisuus ja asetelma tuo kuva sinusta sohvalla! Pikaista paranemista! Kiitos blogistasi!

  Tykkää

  1. Kiitti, kiva kuulla! Joo siinä on istuttu melkeinsä koko viikonloppu, joko yksin tai seurassa 😉

   Tykkää

 9. Et ilmeisesti vaivaudu enää vastaamaan kommenttien kysymyksiin? Se kannattaisi ilmoittaa, ettei täällä turhaan kysellä ja odotella vastausta jota ei koskaan tule.

  Tykkää

  1. No se on tosiaan joskus vähän huonommalla mallilla, mutta en nyt rupea mitään ilmoitusta laittamaan jos joskus sitten kuitenkin ehdin vastaamaan. 😉 Olen pahoillani, yritän tottakai parhaani mukaan käydä vanhojakin joskus läpi ja ymmärrän hyvin että ärsyttää jollei saa vastausta kysymykseen. Jos jaksaa, niin kannattaa kuitenkin kysyä uudelleen; tässäkin yhteydessä olisi ehkä saanut vastauksen kysymykseen. 😉 Mutta ymmärrän toki hyvin pointin, nöyrät pahoittelut!

   Tykkää

 10. me naiset voisi julkaista liitteen ”Johannan neuleohjeet”. Saataisiin sitten kiva paperiversio ohjeista. Voishan joskus olla sitten vaikka ruoka- ja kauneusliitteetkin.

  Tykkää

  1. Neuleohjekirja coming up! Jippii!! Yritän parhaillani, parhaani mukaan löytää aikaa sen kirjoittamiseen 😛

   Tykkää

 11. Johanna voi ihan itse julkaista omat ohjeensa kirjoina, ei siihen mitään välikäsiä tarvita ! Kunnia sille kelle kunnia kuuluu eli ihanalle bloggarille !
   

  Tykkää

 12. Moikka! Kiva kuulla, että jonkun muunkin neulomuksista ei aina tule sitä mitä oli tarkoitus:)
  Pikaista paranemista!
  t. Mia

  Tykkää

 13. Paranemisia sinne – täällä myös lapset olleet flunssassa. Ja villasukkia aloin neulomaan juuri eilen. Neulomukset houkuttelee näin syksyn tullessa. 🙂
  t. Pieni Lintu

  Tykkää

 14. Vierailija
  29.08.2014 klo 08:58

  Hei, sullahan vois olla joku kiva idea mulle kun aina täällä blogissakin on kaikkia huippuja juttuja.
  Meille on syntymässä kolmas lapsi pian ja tästä syystä keskimmäinen jää kotihoitoon. Vein jo kiitosjuttuja yleisesti sinne pojan pk-ryhmään, mutta haluaisin vielä muistaa erityisesti hänen omahoitajaansa joka on ollut kyllä aivan huippu ja sekä tuo 2 v, että me vanhemmat on hänestä tykätty. Ongelma vaan on siinä, että en keksi mitään kivaa persoonallista jossa ois mukava ajatus, mutta kuitenkin neutraalia koska en erityisesti tämän hoitajan henk.koht. elämästä mitään tiedä. Ainoastaan että hän on iältään päälle 40 v ja hänellä on kaks lähes täysikäistä lasta itsellä.
  Jos siis sulla tai vaikka jollain muulla kommentoijalla on joku hieno idea niin saa kertoa. Mulla kun lyö ihan tyhjää tän kanssa.

  Hei, mielestäni huivit on kivoja ja persoonallisia, mutta samalla neutraaleja lahjoja antaa. Mikä on hoitajan lempiväri tai takin väri? Siihen sopiva huivi voisi olla kiva lahja, ei mene ehkä pahasti metsään. Kun hän pukee sen päälleen, niin muistelee sinua ja lastasi lämmöllä.
  Jaana

  Tykkää

 15. Kivoja ohjeita on ollut blogissa. Sitä kyselen, teetkö milloinkaan ohuemmista langoista neuleita? Itse teen yleensä ohuesta langasta, puikot 3-3,5. Joskus innostun neulomaan paksummasta langasta ja toki neuleet saa paljon ripeämmin valmiiksi. 🙂

  Tykkää

 16. Heippa! Tuskin maltan minäkään odottaa että saat tuon neuleen valmiiksi ja kuvaat tänne blogiin! Monta sun ideaa olen jo käyttänyt ja kaikenlaista neulonut. Oletko muuten koskaan ajatellut tekeväsi kirjaa noista sun neuleohjeista ja muista käsitöistä? Minä ainakin sellaisen kirjan ostaisin!  Sulla on niin kivoja ja yksinkertaisia ideoida neulomiseen! Käsityölehtien ohjeet ovat monesti niin monimutkaisia ettei niitä jaksa alkaa edes yrittämään… Mukavaa syksyä sinne Norjaan!
  T. Heli

  Tykkää

  1. Heippa Heli 🙂 Tosi kiva kuulla! Kirja on nimittäin vähän niinkuin työn alla… 🙂 Kun vaan aika riittäisi kaikkeen, mutta kyllä se hyvinkin saattaa pian tulla! Kiitos samoin, kivaa syksyä sinne myös 🙂

   Tykkää

 17. Moi! Hyvältä näyttää flunssankarkotusoperaatio, neule näyttää aivan ihanalta!! Kaunis väri ja yksinkertainen pinta tekee varmasti siitä monikäyttöisen 🙂 Tarttee varmaan ottaa taas tuo patenttineule osaksi omaa neulomusharrastusta, ihan unohtunut pariksi vuodeksi!
  Kiitos mukavasta blogista, tykkään sun luomasta tunnelmasta ja monipuolisista jutunaiheista 🙂 Parane pian! 
  -Suvi

  Tykkää

  1. Kiitos Suvi! joo pantentti on sellainen klassikko kanssa, jolle on tosiaan aina käyttöoä! 

   Tykkää

 18. Hei, sullahan vois olla joku kiva idea mulle kun aina täällä blogissakin on kaikkia huippuja juttuja.
  Meille on syntymässä kolmas lapsi pian ja tästä syystä keskimmäinen jää kotihoitoon. Vein jo kiitosjuttuja yleisesti sinne pojan pk-ryhmään, mutta haluaisin vielä muistaa erityisesti hänen omahoitajaansa joka on ollut kyllä aivan huippu ja sekä tuo 2 v, että me vanhemmat on hänestä tykätty. Ongelma vaan on siinä, että en keksi mitään kivaa persoonallista jossa ois mukava ajatus, mutta kuitenkin neutraalia koska en erityisesti tämän hoitajan henk.koht. elämästä mitään tiedä. Ainoastaan että hän on iältään päälle 40 v ja hänellä on kaks lähes täysikäistä lasta itsellä.
  Jos siis sulla tai vaikka jollain muulla kommentoijalla on joku hieno idea niin saa kertoa. Mulla kun lyö ihan tyhjää tän kanssa.

  Tykkää

  1. Tällaset on aina kamalan vaikeita! 😀 En tiedä uskaltaisinko itsekään lähteä mitään kovin erikoisia juttuja ostamaan kun ei tiedä yhtään… Tällaisissa tapauksissa ajatus on tärkein ja saaja ilahtuu varmasti ihan hirveästi vain siitä että saa _jotain_. Kuten kukkia. Tai sitten jonkun pikkujutun, jossa se ajatus tosiaan on tärkein. Kuten vaikka pieni ”toivomusrasia”, johon kirjoittaa mukaan kortin selityksesti että rasiaan on tarkoitus laittaa pienelle paperille kirjoitettu toive ja antaa sen olla siellä kunnes toive on toteutunut. Ei mikään ihme lahja, mutta ajatuksena viestittää, että antaja toivoo saajalle jotain hyvää. 🙂

   Tykkää

 19. Vähäks ihania t-pusseja : ).  Muun muassa. Blogisi on ihan mahtavan hyväntuulinen, positiivista energiaa tihkuva ja voimaannuttava.
  Hyvää viikonloppua ja paranemisia!
  -seija

  Tykkää

  1. Kiitos Seija ❤ Joo rakastan tota Yogi Teetä, koska kaikissa sorteissa lukee teepusseissa noita pieniä ajatuksia… Teenautinto aina oikein korostuu kun odottaa että mikä juttu sieltä nyt tulee :))

   Tykkää

 20. Kivat housut sinulla,onko ne mistä? Toivottelen sinulle pikaista paranemista ja kiitos inspiroivasta ja kauniista blogista T. Meri

  Tykkää

 21. Ai että mä tykkään tästä sun blogista! Kiitos, kun pidät ❤ Muaki kiinnostas housujen alkuperä 😉

  Tykkää

  1. Kiitti 🙂 Kurkaa yllä oleva vastaus ja linkki, nyt saa housut hyvästä alesta^^

   Tykkää

 22. Hei,
  Mielenkiinnosta kysyn… käsitteletkö itse kuvasi, vai tekeekö Me Naiset toimitus sen?
  Jokatapauksessa upeita kuvia!! Ja tykkään sun blogista edelleen 🙂 !
  V

  Tykkää

  1. Kiitos. 🙂 Minä itse käsittelen, mulla on netistä ilmaiseksi ladattava muokkausohjelma nimeltään Photoscape, googleta ja lataa koneelle 😛 

   Tykkää

 23. Hei! Olipa taas ihania kuvia; miten onnistuneen harmoninen värikokonaisuus ja asetelma tuo kuva sinusta sohvalla! Pikaista paranemista! Kiitos blogistasi!

  Tykkää

  1. Kiitti, kiva kuulla! Joo siinä on istuttu melkeinsä koko viikonloppu, joko yksin tai seurassa 😉

   Tykkää

 24. Et ilmeisesti vaivaudu enää vastaamaan kommenttien kysymyksiin? Se kannattaisi ilmoittaa, ettei täällä turhaan kysellä ja odotella vastausta jota ei koskaan tule.

  Tykkää

  1. No se on tosiaan joskus vähän huonommalla mallilla, mutta en nyt rupea mitään ilmoitusta laittamaan jos joskus sitten kuitenkin ehdin vastaamaan. 😉 Olen pahoillani, yritän tottakai parhaani mukaan käydä vanhojakin joskus läpi ja ymmärrän hyvin että ärsyttää jollei saa vastausta kysymykseen. Jos jaksaa, niin kannattaa kuitenkin kysyä uudelleen; tässäkin yhteydessä olisi ehkä saanut vastauksen kysymykseen. 😉 Mutta ymmärrän toki hyvin pointin, nöyrät pahoittelut!

   Tykkää

 25. me naiset voisi julkaista liitteen ”Johannan neuleohjeet”. Saataisiin sitten kiva paperiversio ohjeista. Voishan joskus olla sitten vaikka ruoka- ja kauneusliitteetkin.

  Tykkää

  1. Neuleohjekirja coming up! Jippii!! Yritän parhaillani, parhaani mukaan löytää aikaa sen kirjoittamiseen 😛

   Tykkää

 26. Johanna voi ihan itse julkaista omat ohjeensa kirjoina, ei siihen mitään välikäsiä tarvita ! Kunnia sille kelle kunnia kuuluu eli ihanalle bloggarille !
   

  Tykkää

 27. Moikka! Kiva kuulla, että jonkun muunkin neulomuksista ei aina tule sitä mitä oli tarkoitus:)
  Pikaista paranemista!
  t. Mia

  Tykkää

 28. Paranemisia sinne – täällä myös lapset olleet flunssassa. Ja villasukkia aloin neulomaan juuri eilen. Neulomukset houkuttelee näin syksyn tullessa. 🙂
  t. Pieni Lintu

  Tykkää

 29. Vierailija
  29.08.2014 klo 08:58

  Hei, sullahan vois olla joku kiva idea mulle kun aina täällä blogissakin on kaikkia huippuja juttuja.
  Meille on syntymässä kolmas lapsi pian ja tästä syystä keskimmäinen jää kotihoitoon. Vein jo kiitosjuttuja yleisesti sinne pojan pk-ryhmään, mutta haluaisin vielä muistaa erityisesti hänen omahoitajaansa joka on ollut kyllä aivan huippu ja sekä tuo 2 v, että me vanhemmat on hänestä tykätty. Ongelma vaan on siinä, että en keksi mitään kivaa persoonallista jossa ois mukava ajatus, mutta kuitenkin neutraalia koska en erityisesti tämän hoitajan henk.koht. elämästä mitään tiedä. Ainoastaan että hän on iältään päälle 40 v ja hänellä on kaks lähes täysikäistä lasta itsellä.
  Jos siis sulla tai vaikka jollain muulla kommentoijalla on joku hieno idea niin saa kertoa. Mulla kun lyö ihan tyhjää tän kanssa.

  Hei, mielestäni huivit on kivoja ja persoonallisia, mutta samalla neutraaleja lahjoja antaa. Mikä on hoitajan lempiväri tai takin väri? Siihen sopiva huivi voisi olla kiva lahja, ei mene ehkä pahasti metsään. Kun hän pukee sen päälleen, niin muistelee sinua ja lastasi lämmöllä.
  Jaana

  Tykkää

 30. Kivoja ohjeita on ollut blogissa. Sitä kyselen, teetkö milloinkaan ohuemmista langoista neuleita? Itse teen yleensä ohuesta langasta, puikot 3-3,5. Joskus innostun neulomaan paksummasta langasta ja toki neuleet saa paljon ripeämmin valmiiksi. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: