Rakkaat

… and never stop kissing in public …

” Optimisti ja pessimisti voivat olla ihan yhtä oikeassa,

mutta ei ole epäilystäkään, kumman seurassa viihtyy paremmin. ”

 

~ ohje, jonka me saimme hääpäivänämme ~

 

No niin. 🙂 Vihdoin. Häistä arkeen ja töihin ja siitä vielä suoraan työpaikan juhliinkin palaaminen on ollut sen verran hektistä, etten ole omaa tietokonetta saanut edes auki vielä. Ja taitaa mulla jossain aivoissa olla (luojan kiitos) joku ohjelma, joka ihan alitajuisesti blokkaa ylimääräiset hommat silloin, kun  niitä yksinkertaisesti on liikaa. Ettei ihan kauheasti höyryä ja tilttaa. 😛

Mun mieshän tuli häissä käymään kesken -niinikään- kiireisen työrupeaman ja minä olen sitten hoidellut lopun pesueen puuhista. Hyvä että on hereillä pysynyt.

Mut mut, asiaan. Eli häihin. Pukuhan meitä tyttöjä aina ensimmäisenä kiinostaa, joten aloitetaan siitä. 🙂 Sisko osti waaaanhat kaavat etsy.comista ja äiti ompeli. Kampaus oli ihan vaan mun tekemä, joten moisella rahansäästöllähän raaski sitten panostaa kultakimalteisiin Louboutineihin ihan hyvällä omallatunnolla! 🙂

Ja jokuhan jo kyseli ed. postauksessa vieraskirjan ideaa; joka pöytään oli siis laitettu purkillinen sellaisen puisen Torni -pelin palikoita, joihin jokaisen vieraan tuli jättää puumerkkinsä -pienen tervehdyksen kera mahdollisesti. Näin hääparin on tulevaisuudessa pikkasen hauskempi pelata Tornia. 🙂

Näista sekalaisista kuvista KIITOS Paulalle, Timolle, äitille ja Juha Kärkkäiselle; sisko-kaaso kun oli suurimman osan iltaa liian kiireinen (tanssimaan ;))) kuvatakseen. Kiitos hääparille loistavista, hauskoista ja rennoista häistä ja lopuksi vielä tanssikavereille, jotka jaksoivat aamuyöhön asti! Oli päkiät aamulla niin kipeät, että hyvä että kävelemään pääsi :P. Ja väsyttää vieläkin. Mut kivaa oli. Eikä tossa porukassa kai muuta olisi voinut ollakaan. ❤

… älkääkä ikinä lakatko suutelemasta julkisilla paikoilla…

🙂

 

102 vastausta artikkeliin “Rakkaat

 1. Aika hieno kunnia äidille, että on saanut ommella tyttärelleen hääpuvun. Todella kaunis siitä tulikin! Ja sopii morsiamelle hyvin. Suloinen pari, varmasti mukavat juhlat. 🙂 Onnea!

  Tykkää

 2. Olen ollut koko päivän herkässä mielentilassa, joten sanomattakin selvää, että liikutuin kovasti näistä täysin tuntemattomien ihmisten hääkuvistakin. Niin onnellisen ja rakastuneen näköisiä ihmisiä, oi. Siskosi puku on kerrassaan kaunis, kuten morsiankin (kaasoja unohtamatta!). Häiden koristelutkin näyttävät suloisilta ja tuohon morsiuskimppuun ihastuin välittömästi! Voi että, häät ovat niin ihania juhlia. Pääsisipä pian juhlimaan joidenkin rakkautta. :))

  Tykkää

 3. Niin kauniit häät ja kerrassaan säteilevä hääpari, näyttävät aivan ihanilta toisilleen. Kaikkea onnellista heille! 🙂 Ja sulle tsemppiä jaksamiseen ja KIITOS ihanasta blogista, jälleen kerran. (Vuosia blogiasi jo lukeneena ja ihan liian vähän kommentoineena täytyy todeta, että kiitoksia ei voi liikaa jaella.) 🙂 T.Sanni

  Tykkää

 4. Ihana hääpuku, rakastan vintage-henkisiä pitsipukuja. Itse menin naimisiin äitini omassa 28v vanhassa pitsihääpuvussa, jota toki muokkailtiin minulle sopivaksi. Harmittaa oikein että hääpukua pääsee käyttämään vain kerran:) Kaunis on morsiamen kampaus ja koristelutkin. 
  Jaksamista sinulle ja tunnelmallistaa syksyä koko perheelle. 
  Heidi ripaustunnelmaa.blogspot.com

  Tykkää

 5. Kiitos kun jaoit nämä tunnelmat, niin onnellista ja kaunista… Aivan ihana tuo eka hääparin tanssikuva, voiko mies enää rakastavammin vaimoaan katsoa. Liikuttaa ihan vierasta ihmistäkin… ❤ Ja tuo, missä tanssitte piirissä, niin onnellinen tunnelma! Kiitos Johanna 🙂 Onnea ja rakkautta siskollesi ja hänen miehelleen. Ja tsemppiä teidän perheen arkeen – se on toden teolla alkanut täälläkin, välillä ei meinaa ehtiä hengittää – mutta yritetään parhaamme, se riittää 🙂
  -Kaisa-

  Tykkää

 6. Ihania kuvia ja niin onnellisen kaunis morsian. Hääpuku on ihastuttava, erilainen & niiiin romanttinen. Paljon onnea ja rakkautta ❤

  Tykkää

 7. Heips,
  Onneksi olkoon siskollesi ja hänen miehelleen.  Kiitos kun jaoit ihanat kuvat.  Kauniin puvun oli äitinne ommellut.  
  Tsemppiä sulle tälle viikolle 🙂
  t: Maarit
   

  Tykkää

 8. Heips,
  Onnea siskollesi ja hänen miehelleen.  Kiitos kun jaoit ihanat kuvat.  Kauniin puvun oli äitinne ommellut.
  Tsemppiä sulle tälle viikolle 🙂
  t: Maarit
   

  Tykkää

 9. Voih, on ihan pakko kommentoida vaikka lupasin mennä nukkumaan. Puku ja koko häät vaikuttivat hyvin siskosi tyylisiltä (se tyyli, jota olen siis blogin kautta nähnyt) . Pakko sanoa vielä puvusta, että olipa hyvin istuvan näköinen! Onnea parille!

  Tykkää

 10. Kaunis hääpari, puvut, hiukset, tunnelma mikä välittyi. Upea morsian ja taitava äiti…nne. ❤️

  Tykkää

 11. Kaunis morsiuspari! Morsiamen mekossa on oikeasti vanhan ajan henkeä, säväyttävää.
  Kiva niittykukkamainen kimppu. Itsellänikin oli pitsipuku ja päivänkakkaroita hääkimppuna. 

  Tykkää

 12. Oi, ihana hääpari ja tunnelmalliset juhlat! Onnea, onnea ja ilonpilkkuja! Uskomattoman kaunis häämekko. Erilainen kuin kaikilla muilla. 🙂
  t: Tuikku

  Tykkää

 13. Kiitti tästä tunnelmapläjäyksestä, hääkuvia on aina niin kiva katsella 🙂 Viehättävä old fashioned tyyli rentoudella kuorrutettuna. Näyttävät hekin olevan eri ikäpolvea, mikä vain koerostaa sisaresi suloista tyttömäisyyttä. Paljon, paljon onnea!

  Tykkää

 14. Mikä toi hääpaikka siis on? Näyttä sen verran kivalta, että voisi omia häitä ajatellen katsastaa.

  Tykkää

 15. Nyt ärhäkän mumminkin on pakko kommentoida! Ihana morsiuspuku – kerrankin EI se iänikuinen olkaimeton iltapuku, joka kuuluu ihan toisenlaisiin tilaisuuksiin ja sitä paitsi sopii aika harvoille. Sisaresi kropalla sekin taatusti näyttäisi hyvältä, mutta kun tyylitajua löytyy, ei oman kropan esittely nouse ykkösasiaksi. Suloisen rento tunnelma välittyy näistä kuvista, aidosti, oikeasti romanttinen. Onnea, paljon! 

  Tykkää

  1. 🙂 En nyt silti ihan täysin lyttäisi sitä perinteistä hääpukumalliakaan, kyllä sekin oikein passeli ja tyylikäs häihin on ja ehkä sopii jonkun kropalle paremmin kuin vaikkapa tällainen. 🙂 Mutta samaa mieltä, todella tyylikäs siskon valinta! ❤

   Tykkää

 16. Morsiuspuku aivan ihastuttava ja kampaus hienosti sopi kokonaisuuteen. ja sulhanenkin komea. Ei mitään päälle liimattua ja sen näkee kuvista, ilmeistä, kattauksesta, kaasoista, kaikesta. Vaikuttaa kuvien välityksellä onnistuneilta häiltä.
  Kiva kun jaoit tämän hääpostauksen.
   

  Tykkää

 17. Oho, niin häikäisevän kaunis pari että! Oikein paljon onnea 🙂
  P.S. Hei MeNaiset, ottakaa nyt jo noi peukut täältä pois, kiitos. Ne niin masentaa.

  Tykkää

 18. Oi miten ihanan näköiset häät! Aivan siskosi oloiset, mitä hänen tyylistään on blogisi välityksellä saanut käsitystä. Aitoa ja välitöntä, sopivan rentoa. Morsiamen hääpuku on mielettömän kaunis helminappeineen ja morsiuskimppu kuin karamelli.
  Kiitos näistä häätunnelmista, Johanna! 🙂
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 19. Mukavaa päästä näin kuvien kautta häätunnelmaan mukaan 🙂 Siskosi puku on tosi tyylikäs, vanhanaikainen. Muutenkin vastanaineet näyttävät pariskunnalta vuosisadan takaa, vanhempi menestyvä mies joka on ottanut nuoren herkän naisen puolisokseen. No, nämä ovat vaan mielikuvia 😀 Tyylikästä joka tapauksessa, hirmuisesti onnea ja monia ihania armorikkaita vuosia yhdessä!

  Tykkää

 20. Täytyy kyllä sanoa, että siskosi morsiuspuku on kaunein näkemäni pitkään aikaan! Onnea pariskunnalle, ja kiitos sinulle tunnelmallisista kuvista!
   
  -Tinttu

  Tykkää

 21. Kauniit ja lämminhenkiset häät kuvien perusteella. Ja siskon look niin täydellinen, sopii hänelle aivan loistavasti. 🙂

  Tykkää

 22. Kuva missä sulhanen pitää puhetta tai puhuu muuten vain ja morsian istuu pöydän ääressä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tuore aviomies puhuu kauniisti tuoreesta vaimostaan, sydän molemmilla täynnä rakkautta ❤
  Niin kaunista ja herkkää ❤ ❤ ❤
  Minna P

  Tykkää

 23. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! ❤ Et tiedäkään kuinka odotin kuvia sisaresi häistä. 😀
  Ihana pari ja kauniit juhlat. Onnea ja onnellisuutta valtavasti!
  -Nanna

  Tykkää

 24. Ihania kuvia 🙂 Aivan täydellinen hääpuku siskollasi, niin kaunis morsian ja ihana pari. Ihanaa, että jaoit nämä kuvat ja Onnea hääparille!
  -Minna

  Tykkää

 25.  Onnittelut hääparille. Ihania kuvia, ehdein jo odotella näitä, siskosi polttareista asti.
  Teet ihanaa blogia, päivittäin pitää katsoa onko jotain uutta. Kiitos blogista, jatka samoin.
  -nuori mamma
   

  Tykkää

 26. Kauniita kuvia! Morsiamen puku on ainakin hieman erilainen, sopii hyvin hänelle! Mutta en voinut olla huomaamatta yhden kaasoista tekevän aikamoisen etikettivirheen. Hänen pukunsa ainakin näyttää olevan kokovalkoinen?!

  Tykkää

 27. Kiitos kommenteista ❤ Ihan samaa mieltä teidän kanssa :)) Kiva että rakkaus ja tunnelma välittyi kuvista ❤

  Tykkää

 28. Aivan ihana puku morsiammella. Vaihtelua niihin olkaimettomiin. Aina hienoa, kun joku vähän poikkeaa massasta. Niiiin suloinen ja romanttinen puku ja kaunis morsian että ❤️❤️❤️
  Onnea hääparille

  Tykkää

 29. Onnentoivotukset Hääpärille! mielettömän viehättävä morsian ja myös hänen siskonsa,toki huomioiden nuo komeat miehetkin :o) Onnenhetkiä ja kilpailkaa keskenänne kunnioituksen kanssa : o) Iloa , hymyä ja rakkautta vuosiinne  !

  Tykkää

 30. Todella kaunis puku morsiammella! Hanesta loytyi omaperaisyytta ja voimaa ihanaan tyyliin. Ihmettelen nykyaan mika haamekko se on jossa on ’boob-tube’ ylaosana??

  Tykkää

 31. Aivan ihana tuo siskosi hääpuku! 🙂 todella kaunis ja sopii siskollesi erinomaisesti 🙂 kaunis hääpari.
  -Ankka

  Tykkää

 32. [quote author=”Vierailija” time=”28.08.2014 klo 09:45″]
   Onnittelut hääparille. Ihania kuvia, ehdein jo odotella näitä, siskosi polttareista asti.
  Teet ihanaa blogia, päivittäin pitää katsoa onko jotain uutta. Kiitos blogista, jatka samoin.
  -nuori mamma
   
  Häät ovat yleensä intiimi ja yksityinen juhla, joka jaetaan vain rakkaimpien ja läheisten kanssa. Henkilökohtaisesti en olisi omia hääkuviani jakanut kaikelle kansalle blogissa. Enkä usko kaikkien häävieraidenkaan välttämättä halunneen kuviaan nettipalstalle..

  Tykkää

 33. Valitan, että saan valitaa. Kuvaa mielestäni aika hyvin suomalaista tänä päivänä! Katsoin kuvat läpi, enkä edes huomannut tuttuja enkä tuntemattomia.. Hääpari oli tässä aiheena, ja uskon, että heidän mielipiteensä ja muidenkin on asiasta kuultu. -Aika moni näyttäisi levittävän  Facebookin kautta kuvia omista häistään vaikka niiden luulisi olevan se lähiomaisten ja rakkaidsen juhla? Mutta sehän on tietysti sallittua.. vaikka kaikki katselijat ei-niin rakkaita olekaan..:) Kolleegat vinkaavat mielellään hääjuhlan tapahtumia yllättäin myös tuntemattomille silmille – kenenkään huomaamatta. Uups!

  Tykkää

 34. Vierailija
  28.08.2014 klo 10:53

  ”Nyt ärhäkän mumminkin on pakko kommentoida! Ihana morsiuspuku – kerrankin EI se iänikuinen olkaimeton iltapuku, joka kuuluu ihan toisenlaisiin tilaisuuksiin ja sitä paitsi sopii aika harvoille. Sisaresi kropalla sekin taatusti näyttäisi hyvältä, mutta kun tyylitajua löytyy, ei oman kropan esittely nouse ykkösasiaksi. Suloisen rento tunnelma välittyy näistä kuvista, aidosti, oikeasti romanttinen. Onnea, paljon!”
   
  Juuri näin, ihana, erillainen ja persoonallinen morsiuspuku. Mummon kanssa olen täysin samaa mieltä, että se olkaimeton puku sopii hyvin vain todella harvoille. Jotenkin kun katselee hääjuttuja netissä, kaikilla on se sama olkaimeton. Ihanaa että on yksi morsian joka haluaa ja uskaltaa olla persoonallinen. Toivottavasti hän aloittaa uuden morsiuspukutrendin.

  Tykkää

 35. Hei! Olitkin jo aiemmin tuonne kirjoittanut että häissä oli joku 100 vierasta. Haluaisin vielä kysyä onko tämä tila Kotkan höyrypanimon ala-aula? Sivuilla lukee että tilaan mahtuu n. 70 henkilöä. Omatkin häät on tarkoitus höyrypanimolla viettää ja vieraslista on kasvanut uhkaavasti lähelle tuota 100 henkilöä. Mahtuivatko kaikki istumaan samaan tilaan ruokailun ajaksi?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: