Sea sisters

@ Bridget Inn

samettitrikoot Benetton / neule HM / huivi Cubus

siskon takki Muubaa / farkut Desigual

Luin Suomen reissun aikana yhden pitkään aikaan parhaista kirjoista. Englantilaisen (ammattisurffaajan vaimon) Lucy Clarken kirjoittaman The Sea Sisters (norj. Du elsket alltid havet). Kirjassa nuori Mia kuolee seikkaillessaan Balilla ja kotiin Englantiin jäänyt sisko lähtee musertuneena ja epäuskoisena selvittämään siskonsa kuolemaa. Koskettava kirja etenkin meille, joille sisko on yksi maailman tärkeimmistä ihmisistä. ❤

Luin kirjaa Bridget Innissä varmaan yhteen tai kahteen yöllä (en uskaltanut katsoa kelloa), lentiskassa, bussissa jopa ihan vähän ystäväni Ansun sohvalla kylässä (sorry)… Paluumatkalla täpötäydellä Norwegianin lennolla, kahden isokokoisen miehen välissä, aika väsyneenä, noin kello 23 sunnuntai-iltana sain sitten kirjan päätökseen. Ja itkin. 

Kirjaa ei tietääkseni ole suomennettu, mutta jos kielikylpy houkuttelee, niin etsikää käsiinne. Nopeasti luettu, mukaansatempaava ja koskettava romaani.

Ja jos Naantalin majoituspaikkaa joskus tarvitsette, niin (kuten kuvista näkyy) on toi Bridget Inn ihan hirmu ihana; edullisempi ja idyllisempi kuin tavalliset hotellit. Parin minuutin päässä rannasta, Kaivokadulla.

Hyvää yötä, kauniita unita ja sitäkin kauniimpaa aamua! ❤

24 vastausta artikkeliin “Sea sisters

 1. Oletko se muka sinä tuossa kuvassa mustissa avokkaisaa ja valkoisessa paidassa? Miten olet nykyään niin eri näköinen? En tunnistanut sinua laiturikuvistakaan.. Olet jotenkin.. todella erin näköinen mitä aiemmin.

  Tykkää

  1. Joo minä se 😀 Valo, (epä)tarkkuus vuorokauden aika, ilmeet, meikki… Kaikki vaikuttaa…. 🙂 Täällä on yleensä niitä melko tarkkoja ja suunnitellen otettuja kuvia ja aika usein samoja ilmeitäkin; munkaan mielestä en ihan näytä itseltäni näissä mut ehkä se on toi aamunaama ;))

   Tykkää

 2. Älä vaan ikinä lakkaa laittamasta noita asupostauksia, toi tämän päiväinenkin oli niin ihana! Ja aina niistä saa jotain ideoita tai inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Kivalta näytti hotelli ja sisko!;)
  -Marja-

  Tykkää

 3. Vierailija
  10.09.2014 klo 02:44

  Oletko se muka sinä tuossa kuvassa mustissa avokkaisaa ja valkoisessa paidassa? Miten olet nykyään niin eri näköinen? En tunnistanut sinua laiturikuvistakaan.. Olet jotenkin.. todella erin näköinen mitä aiemmin.

   
  Panehan nyt klasit päähän ja katso uudemman kerran 🙂 Varmasti on vähän eri ilmeet ja kuvakulmat, kun kameran takana on sisko ja ehkä jopa hiukan yllättäen (?) otettu kuva. On eri asia kuin ottaa kaukolaukaisimella itse itsestään kuvia. Laiturikuvatkaan eivät olleet Johannan itsensä ottamia vaan ilmeisesti Monan, koska kuvia oli myös hänen blogissaan. Korjatkaa, jos olen väärässä 🙂
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 4. Vierailija
  10.09.2014 klo 02:44

  Oletko se muka sinä tuossa kuvassa mustissa avokkaisaa ja valkoisessa paidassa? Miten olet nykyään niin eri näköinen? En tunnistanut sinua laiturikuvistakaan.. Olet jotenkin.. todella erin näköinen mitä aiemmin.

  Olen miettinyt useammassakin postauksessa samaa, että näytät monissa kuvissa ”eri ihmiseltä”. Siis tämä ei ole mikään moite, vaan kertoo vain siitä, että olet tosi muuntautumiskykyinen 🙂 Meikki, hiukset, ilmeet ja kuvakulmat vaikuttaa tosi paljon…

  Tykkää

 5. Naantalin Bridget Inn on aivan loistopaikka! Yövyimme siellä muutama vuosi sitten kun kävimme moikkaamassa muumeja. Ihana ja idyllinen Naantali. Suosittelen majataloa 🙂
  M3lli

  Tykkää

 6. Naantali on ihana paikka, täydellinen kesäkohde ja Turkukin niin lähellä 🙂
  Täytyy muistaa tuo kirja seuraavan kerran kun käyn kirjakaupassa, kirjastosta ei tuota englanninkielistä löytynyt. Itse luen tällä hetkellä Tracks-nimistä kirjaa; Robyn Davidson- nimisen naisen tarinaa siitä kun hän ylitti Australian aavikon koiransa ja neljän kamelin kera 1970-luvun loppupuolella. Nämä tosielämän tarinat ovat parhaita ❤

  Tykkää

 7. Kiitos ihanista postauksista! 
  Mun lemppari blogi! 
  Benettonin samettitrikoot on pakko saada,en vaan löydä niitä mistään! Auta 🙂 

  Tykkää

 8. Oletko se muka sinä tuossa kuvassa mustissa avokkaisaa ja valkoisessa paidassa? Miten olet nykyään niin eri näköinen? En tunnistanut sinua laiturikuvistakaan.. Olet jotenkin.. todella erin näköinen mitä aiemmin.

  Tykkää

  1. Joo minä se 😀 Valo, (epä)tarkkuus vuorokauden aika, ilmeet, meikki… Kaikki vaikuttaa…. 🙂 Täällä on yleensä niitä melko tarkkoja ja suunnitellen otettuja kuvia ja aika usein samoja ilmeitäkin; munkaan mielestä en ihan näytä itseltäni näissä mut ehkä se on toi aamunaama ;))

   Tykkää

 9. Älä vaan ikinä lakkaa laittamasta noita asupostauksia, toi tämän päiväinenkin oli niin ihana! Ja aina niistä saa jotain ideoita tai inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Kivalta näytti hotelli ja sisko!;)
  -Marja-

  Tykkää

 10. Vierailija
  10.09.2014 klo 02:44

  Oletko se muka sinä tuossa kuvassa mustissa avokkaisaa ja valkoisessa paidassa? Miten olet nykyään niin eri näköinen? En tunnistanut sinua laiturikuvistakaan.. Olet jotenkin.. todella erin näköinen mitä aiemmin.

   
  Panehan nyt klasit päähän ja katso uudemman kerran 🙂 Varmasti on vähän eri ilmeet ja kuvakulmat, kun kameran takana on sisko ja ehkä jopa hiukan yllättäen (?) otettu kuva. On eri asia kuin ottaa kaukolaukaisimella itse itsestään kuvia. Laiturikuvatkaan eivät olleet Johannan itsensä ottamia vaan ilmeisesti Monan, koska kuvia oli myös hänen blogissaan. Korjatkaa, jos olen väärässä 🙂
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 11. Vierailija
  10.09.2014 klo 02:44

  Oletko se muka sinä tuossa kuvassa mustissa avokkaisaa ja valkoisessa paidassa? Miten olet nykyään niin eri näköinen? En tunnistanut sinua laiturikuvistakaan.. Olet jotenkin.. todella erin näköinen mitä aiemmin.

  Olen miettinyt useammassakin postauksessa samaa, että näytät monissa kuvissa ”eri ihmiseltä”. Siis tämä ei ole mikään moite, vaan kertoo vain siitä, että olet tosi muuntautumiskykyinen 🙂 Meikki, hiukset, ilmeet ja kuvakulmat vaikuttaa tosi paljon…

  Tykkää

 12. Naantalin Bridget Inn on aivan loistopaikka! Yövyimme siellä muutama vuosi sitten kun kävimme moikkaamassa muumeja. Ihana ja idyllinen Naantali. Suosittelen majataloa 🙂
  M3lli

  Tykkää

 13. Naantali on ihana paikka, täydellinen kesäkohde ja Turkukin niin lähellä 🙂
  Täytyy muistaa tuo kirja seuraavan kerran kun käyn kirjakaupassa, kirjastosta ei tuota englanninkielistä löytynyt. Itse luen tällä hetkellä Tracks-nimistä kirjaa; Robyn Davidson- nimisen naisen tarinaa siitä kun hän ylitti Australian aavikon koiransa ja neljän kamelin kera 1970-luvun loppupuolella. Nämä tosielämän tarinat ovat parhaita ❤

  Tykkää

 14. Kiitos ihanista postauksista! 
  Mun lemppari blogi! 
  Benettonin samettitrikoot on pakko saada,en vaan löydä niitä mistään! Auta 🙂 

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: