Perjantaimekko

Trinen beachousessa

Otin tänä aamuna kameran mukaan lähtiessäni viemään Omppua kouluun. Aurinko oli juuri nousut ja ilma oli sellainen syksyisen kirkkaan sumuinen -niin kaunis, että olisi ollut sääli jättää kuvaamatta.

Koulun pihalta kotiin kierrellessäni törmäsin kuitenkin ystävääni Trineen, joka oli koiransa kanssa juuri menossa maalaamaan uutta liiketilaansa ja kysyi haluanko tulla katsomaan. Jeps! Kuuntelin Trinen suunnitelmia, tarinoita vanhasta rantatalosta -ja niin, kuvailin sitten sielläkin.

Mulla oli päälläni Culturen viininpunainen syysmekko, joka on hauskasti(?) oikeastaan ihan auki edestä. Tässä yhtenä päivänä näytinkin lapsille tämän mielestäni hauskan leikkauksen ajatellen lapsia varmasti naurattavan hölmö mekko. Noup. Molemmat tuijottivat ihan vakavina. ”Onko pappa tehnyt ton?” sai Olli sitten kysyttyä; viitaten mekon hulluun avoimeen etuosaan.

Tovin ihmettelin kauhuissani mikä sai lapset moista luulemaan… Kunnes muistin muutaman suosikkivillapaitani tuhous -episodin tästä menneeltä vuodelta. Mieheni on mm. pessyt yhden suosikkivillatakkini kahdesti pilalle. Kahdesti; sain saman villatakin jo kerran uudelleen, mutta nyt on sekin tuhottu. Se ei kuulemma tuntunut yhtään villalle kun oli niin ohutta ja pehmeää. No niin.

En muista ihan niin kauheasti raivostuneeni, mutta lapset ovat kyllä nykyään aika kauhuissaan, jos mies edes meinaa pestä mun vaatteita. 😛 Että ehkä jonkinlaiset pikkukilarit tuli sitten vedettyä… 

Mutta tätä mekkoa ei pappa ollut pilanut. 😉

Rentoa, iloista perjantai-iltaa: laitan vielä tähän loppuun tän hetken suosikkisalsani -ja ehkä muutenkin soitetuimman biisini just nyt. Videossa on myös niin ihana tunnelma, että voisin katsoa moneen kertaan…

Bajo la Tormenta:

Lähipäivien aikana on muuten tulossa se kampaamoilta -arvonta (muistatteko kun tovi sitten mainitsin tyttöjen illasta kampaamossa? :)) plus pari muutakin aika kivaa juttua, joten pysykää kuulolla! :)) woop woop! :))

106 vastausta artikkeliin “Perjantaimekko

 1. Hei, siis minkä merkkinen tuo mekko on, mistä niitä saa? Kolahti ja kovaa niin malli kuin värikin! Ihania syyspäiviä sulle!

  Tykkää

 2. Hei Johanna!
  Sulla on kiva blogi ja neulovana immeisenä pidän sun neuleista ja diy jutuista. Katoppa harmaata arkea blogin Outin hame, tosi hieno. Kyllä kirpparineuleista ja pilalle pestyistä saa vaikka mitä.
  Mukavaa syksyn alkua sulle!
  T Pirka 

  Tykkää

 3. Voitko kertoa tai laittaa pertäti jotain tutorialia sinun otsalettiin liittyen? olen monesti sitä ihannoinnut ja yrittänyt tehdä samanlaista, mutta ei se vain näytä tuollaiselta kuin sinun letitys 😦 Onko lettisi irrallaan muista hiuksista ja pinneillä kiinnitettynä vai onko sinulla jokin erilainen letitystekniikka? 🙂 kiitos jos vastaat. T; Mira

  Tykkää

 4. Oih, tuo neulemekko on niiiin kaunis!
  Nauroin ääneen noita lastenne reaktiota ja voihan sitä villapyykinpesijää myös! 😀
   
  Iloisia syyspäiviä!
   
  Kati

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: