Oldies but goodies

-ja kampaamoilta-etsintäkuulutus!

Kuten mainitsin, olen viimeaikoina selaillut paljon vanhoja kuvia. En voinut vastustaa kiusausta heittää muutamaa näistä tännekin… :)) Muistatteko? Tai eivät nämä kaikki ole taineet blogissa ollakaan, mutta jokusen saatatte muistaa. Hehhee. 

Sitten naiset… sinne kampaamoiltaan olisi yksi paikka auki… Etsintäkuulutus seuraavalle kommentille; vieläkö pääset tulemaan? :))

Vierailija

16.9. klo 17:45

Syöpähoidot veivät hiukset viime vuoden lopulla, nyt päässäni on hiukset, jotkamuistuttavat latelammasta, joka on osittain saanut kiharat suoristettua. Olen ihmeissäni ja keinoton, kun ennen minulla oli pitkät suorat hiukset.

Hiushoito olisi ihana yllätys nyt, kun ensimmäinen vuosikontrolli on ohitse hyvin tuloksin. Syöpä ei ole uusinut.. Shampanja ja hyvä seura piristäisi!

Voit kiittää muita lukijoita, jotka ovatt toivoneet, että pääsisit mukaan. ❤ :')

Laita s-postia kalastajanvaimo@yahoo.com jos pääset. 🙂

28 vastausta artikkeliin “Oldies but goodies

 1. Iki ihania kuvia ja oi niitä aikoja, mutta tuo viimeinen kuva.. hui sentään, siinä sitä vasta on jotakin. :)) Kampaamoillassa nähdään ❤ -Jatta

  Tykkää

 2. Hih, muistaakseni pelkäsit melkomoisesti tolle kivelle hyppäämistä A:n kanssa?? Voi vitsit, kylläpä aika on juossut nopsaan!

  Tykkää

 3. Hui, tuo viimeinen kuva!!! Toivottavasti etsintäkuulutettu pääsee mukaan 🙂 Vaikkei itseä siis arpaonni suositnut.

  Tykkää

 4. Ei mulla muuta mut toi viimeinen kuva! Herranjestas! Miten sä uskalsit?! Sydän jätti kyllä yhden lyönnin väliin, kun ton näin. Toivottavasti toi kivi oli leveämpi kuin tuossa kuvassa näyttää. :/ Muuten kiva blogi! 😀 

  Tykkää

 5. Tuttuja kuvia…eikä niistä kauaa ole. Joskus palasin etsimään vanhoja kuvia ja joitakin vahingossa netistä löysin.
  Onnea ja iloa kaikille kampaamoiltaan osallistuville!

  Tykkää

 6. Aika moni kuva näyttää tutulta ! Mietin tässä yksi päivä että vieläköhän sulla on se iso taulu jossa oli tärkeitä päivämääriä. Se oli musta niin ihana!  Ei ole tullut vastaan missään kuvissa. Toivottavasti etsintäkuulutettu löytyy! Varmasti ihana ilta tiedossa kaikille onnekkaille 

  Tykkää

 7. Olen vissiin uskollinen lukija kun kaikki kuvat oli tuttuja. 🙂 No, tuosta pilkkihaalarikuvasta en ole ihan varma… Taisin alkaa seurailemaan joskus vähän ennen kuin aloit odottaa Ollia. Kuinkakohan kauan olit sitä ennen kirjoittanut?
  Nostalgista katsoa vanhoja kuviasi kun muistaa että omakin elämä ja elämäntilanne oli silloin erilainen. Ja hauskaa muistella tapaa millä kirjoitit vielä silloin alkuaikoina kun lukijoina oli vasta perheesi ja ystäväsi ja me muutama (sata? tuhat?) vierasta. Välillä todella henkilökohtaisistakin asioista. Ymmärrettävää toki ettet enää halua tai pysty kun meitä on näin paljon. Blogisi on silti aina ollut ja tulee varmaan olemaankin suosikkini, joka pysyy lukulistalla niin kauan kuin tätä kirjoitat. 🙂
  -A
   

  Tykkää

 8. Kyllä muistan! Kiva kun laitoit tuon ”kivikuvan”, sitä jo joku aika takaperin kaipailin 🙂 Se on MAHTAVA (ja pelottava)! Blogiasi on tullut seurailtua ihan alkutaipaleelta asti, oot ihana!
  -Lellu

  Tykkää

 9. Pilkkihaalarikuvastasi ei ole muistikuvaa mutta muut kyllä tunnistin. Ihana nostalgiapläjäys 🙂
  Aurinkoista tiistaita!
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 10. Herranjumala toi alin kuva. Mua ei ois saanut kilon palasinakaan tonne seisomaan! Tuon  t ä y t y y  olla yhteisen taipaleenne alkuvaiheilta, jolloin olit valmis sokeasti seuraamaan sydämesi valittua minne vaan..? Niin, ja samanlaiset takitkin vielä 😉

  Tykkää

 11. Huiii mikä kuva toi vika. Ja muutkin tosi hyviä 🙂
  Mukavaa kampaamoiltaa kaikille onnekkaille! Saas nähdä näemmekö kuvia siitä täällä 🙂
  t.TerhiKoo

  Tykkää

 12. Ihania kuvia vuosien varrelta, tosi kiva nähdä sillä minä olen lukenut blogiasi uskollisesti vasta pari vuotta kun löysin sen ystäväni suosittelemana. Mahtavaa nähdä noita vanhoja kuvia myös. Ja kuten muutkin ovat sanoneet, tuo viimeinen kuva on kyllä ihan hurja, oikeasti mahassa kääntyy kun sitä vaan katsoo! http://lifeofluxonen.blogspot.com

  Tykkää

 13. En ole lukenut blogiasi piiitkään aikaan. Muistan hyvin nuo kuvat. Voit siis kuvitella miltä tuntuu ikuisuudelta tuntuvan ajan jälkeen tulla kurkkaamaan blogiisi kun ensimmäisenä on kuvia siltä ajalta kun olen blogia seurannut!! 😀
  Hetken mietin että mitämitä, olenko mä seonnut 😀

  Tykkää

 14. Vaude, tuota viimeistä kuvaa! Aivan älyttömän upea otos ja rohkeat kuvattavat 😉
  Mukavia nämä kuvalaarin löydökset. Pidän itsekin Vanhojen kuvien selailusta,ne vie mennessään ja liikutukselta ei voi välttyä.
   
  Olet muutenkin erittäin taitava löytämään kauniita kuvattavia kohteita. Saat napattua ”just sen hetken” ja kuvista välittyy tietty tunnelma. Kiitos siitä!
  -Jonna-

  Tykkää

 15. Kiitos upeista valinnoista kampaamoiltaan. Ei harmita vaikka en itse päässyt mukaan arvontaan osallistumisestani huolimatta. Mahtavia valintoja!
  M

  Tykkää

 16. Kyllä on hurjan upea kuva tuo viimeinen! Missä päin Norjaa on tuo kiven palanen. Ihan mahan pohjasta ottaa, kun katsookin tuota kuvaa. Hui Hurja!!

  Tykkää

 17. Hei ja kiitos aivan ihanasta blogista! Olisi kiva jos saatais pian joku postaus meikkeihin liittyen. Edellisessakin postauksessa sulla oli aivan ihanan sävyinen huulipuna, mikähän oli kyseessä? Sulla on yleensäkin aivan ihania luonnollisia meikkejä.
  Kynttilän valoa syksyn pimeyteen ! Terkuin, Miia

  Tykkää

 18. Hienoja kuvia. Sen olen todennut, olet aika eri näköinen kuvissa kuin MN-lehden mainoksessa. Se on kivan näköinen kuva kamera kädessä.

  Tykkää

 19. Hei! Mulla olisi kysymys postausaiheen vierestä. Osaisitko antaa lahjavinkkejä 7-vuotiaalle tytölle ja 9-vuotiaalle pojalle? Haluaisin muistaa heitä joillakin mukavilla yllätyksillä. 🙂

  Tykkää

 20. Toivotaan että viimeinenkin onnekas pääsee tulemaan kampaamoiltaan. Hän on sen tosiaan ansainnut. Jos kuitenkaan ei ilmoittaudu niin täällä on yksi innokas nainen joka tulee mielellään

  Tykkää

 21. Kiitos teille ihanat kanssalukijat, jotka komppasitte aiemman postauksen ehdotusta valita minut mukaan kampaamoiltaan. Sain järjestymään lasten illan harrastuskuljetuslogistiikan, joten pääsen mukaan. Tämän rankan sairaustaipaleen aikana on ollut ihana huomata miten vierailtakin ihmisiltä voi saada tukea ja tsemppiä. Kiitos! T se syöpäkaljun jälkeisten hiustensa kanssa ihmeissään oleva

  Tykkää

 22. Toi vika kuva on aivan hullu!!!! Pisti miettimaaan, etta pystyisinko itse?? Ehka en… tai sitten joo… tai ei kuitenkaan. Sinulla on kiva blogi. J a ne Minna Parikan pupu-kengat saisi esiintya joka postauksessa!!! Jopa ton hullun kiven paalla.  I’m in love with them. 

  Tykkää

 23. Ihana nostalgiapläjäys ❤ Kun aloin seuraamaan blogiasi oli blogin yläbannerin kuvana huikean upea jyrkänteen reuna ja sinä katselit kaunista maisemaa selin kameraan. Onkohan tämän postauksen eka ja vika kuva samalta ajalta? Kuinka kauan siitä mahtaa olla? Oma muistini ei riitä, että niin kauan ainakin 😀
  *Pipari / Virtuaali Moleskine®

  Tykkää

 24. Vierailija
  23.09.2014 klo 02:49

  Kyllä on hurjan upea kuva tuo viimeinen! Missä päin Norjaa on tuo kiven palanen. Ihan mahan pohjasta ottaa, kun katsookin tuota kuvaa. Hui Hurja!!

  Kjeragbolten taitaa olla kyseessä.. Correct me if I’m wrong 🙂
  scandinavyanlife.blogspot.fi

  Tykkää

 25. Oi sentään, miten nostalginen postaus ja miten nostalgiseksi se veti minut.. Ihana muistaa nuo elämäsi tapahtumat ja sen kun niistä blogistasi luin. Teidän edellinenkin koti oli niin kaunis ❤ Nuo remppakuvat veivät minut melkein kymmenen vuoden taakse, eteläiseen Norjaan, jossa silloin remontoimme ekaa ihan omaa kotia, seiskytluvun omakotitaloa pikkuvuoren laella. Sama juttu portaikon kanssa yms!! 😀 Toi kivi on kyllä päätähuimaava.. mekin käytiin Kjeragilla, mutta onnistuttiin suunnistamaan niin että oltiin jonkin hirmuisen kuilun väärällä puolella suhteessa tuohon kiveen.. 😀 Eipä silti en olis ikuna uskaltanut mennä sinne seisomaan!! Kun oltiin lähtemässä huipulta (?) alaspäin iski sinne hirmuinen sumu  ja lumimyräkkä ihan yhtäkkiä.. pysyttiin sumun etureunassa, joten löydettiin kotiin.  Vastaantulleet, vähävaatteiset turistinuoret vaan jatkoivat matkaa huipulle, vaikka koitettiin neuvoa kääntymään takas. Voi sentäs, tulipas melkoinen sepustus.. mutta onnistuit viemään lukijasi nyt ihan muihin maisemiin ja tunnelmiin. Kiitos taas! ❤
  Pitäkää ihana kampaamoilta ja nauttikaa!! ❤
  http://esteetikonunelmia.blogspot.se/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: