Oldies but goodies

-ja kampaamoilta-etsintäkuulutus!

Kuten mainitsin, olen viimeaikoina selaillut paljon vanhoja kuvia. En voinut vastustaa kiusausta heittää muutamaa näistä tännekin… :)) Muistatteko? Tai eivät nämä kaikki ole taineet blogissa ollakaan, mutta jokusen saatatte muistaa. Hehhee. 

Sitten naiset… sinne kampaamoiltaan olisi yksi paikka auki… Etsintäkuulutus seuraavalle kommentille; vieläkö pääset tulemaan? :))

Vierailija

16.9. klo 17:45

Syöpähoidot veivät hiukset viime vuoden lopulla, nyt päässäni on hiukset, jotkamuistuttavat latelammasta, joka on osittain saanut kiharat suoristettua. Olen ihmeissäni ja keinoton, kun ennen minulla oli pitkät suorat hiukset.

Hiushoito olisi ihana yllätys nyt, kun ensimmäinen vuosikontrolli on ohitse hyvin tuloksin. Syöpä ei ole uusinut.. Shampanja ja hyvä seura piristäisi!

Voit kiittää muita lukijoita, jotka ovatt toivoneet, että pääsisit mukaan. ❤ :')

Laita s-postia kalastajanvaimo@yahoo.com jos pääset. 🙂

56 vastausta artikkeliin “Oldies but goodies

 1. Kiitos teille ihanat kanssalukijat, jotka komppasitte aiemman postauksen ehdotusta valita minut mukaan kampaamoiltaan. Sain järjestymään lasten illan harrastuskuljetuslogistiikan, joten pääsen mukaan. Tämän rankan sairaustaipaleen aikana on ollut ihana huomata miten vierailtakin ihmisiltä voi saada tukea ja tsemppiä. Kiitos! T se syöpäkaljun jälkeisten hiustensa kanssa ihmeissään oleva

  Tykkää

 2. Toi vika kuva on aivan hullu!!!! Pisti miettimaaan, etta pystyisinko itse?? Ehka en… tai sitten joo… tai ei kuitenkaan. Sinulla on kiva blogi. J a ne Minna Parikan pupu-kengat saisi esiintya joka postauksessa!!! Jopa ton hullun kiven paalla.  I’m in love with them. 

  Tykkää

 3. Ihana nostalgiapläjäys ❤ Kun aloin seuraamaan blogiasi oli blogin yläbannerin kuvana huikean upea jyrkänteen reuna ja sinä katselit kaunista maisemaa selin kameraan. Onkohan tämän postauksen eka ja vika kuva samalta ajalta? Kuinka kauan siitä mahtaa olla? Oma muistini ei riitä, että niin kauan ainakin 😀
  *Pipari / Virtuaali Moleskine®

  Tykkää

 4. Vierailija
  23.09.2014 klo 02:49

  Kyllä on hurjan upea kuva tuo viimeinen! Missä päin Norjaa on tuo kiven palanen. Ihan mahan pohjasta ottaa, kun katsookin tuota kuvaa. Hui Hurja!!

  Kjeragbolten taitaa olla kyseessä.. Correct me if I’m wrong 🙂
  scandinavyanlife.blogspot.fi

  Tykkää

 5. Oi sentään, miten nostalginen postaus ja miten nostalgiseksi se veti minut.. Ihana muistaa nuo elämäsi tapahtumat ja sen kun niistä blogistasi luin. Teidän edellinenkin koti oli niin kaunis ❤ Nuo remppakuvat veivät minut melkein kymmenen vuoden taakse, eteläiseen Norjaan, jossa silloin remontoimme ekaa ihan omaa kotia, seiskytluvun omakotitaloa pikkuvuoren laella. Sama juttu portaikon kanssa yms!! 😀 Toi kivi on kyllä päätähuimaava.. mekin käytiin Kjeragilla, mutta onnistuttiin suunnistamaan niin että oltiin jonkin hirmuisen kuilun väärällä puolella suhteessa tuohon kiveen.. 😀 Eipä silti en olis ikuna uskaltanut mennä sinne seisomaan!! Kun oltiin lähtemässä huipulta (?) alaspäin iski sinne hirmuinen sumu  ja lumimyräkkä ihan yhtäkkiä.. pysyttiin sumun etureunassa, joten löydettiin kotiin.  Vastaantulleet, vähävaatteiset turistinuoret vaan jatkoivat matkaa huipulle, vaikka koitettiin neuvoa kääntymään takas. Voi sentäs, tulipas melkoinen sepustus.. mutta onnistuit viemään lukijasi nyt ihan muihin maisemiin ja tunnelmiin. Kiitos taas! ❤
  Pitäkää ihana kampaamoilta ja nauttikaa!! ❤
  http://esteetikonunelmia.blogspot.se/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: