Treeni(vaate)intoilua

matkalla zumbaan

Viime viikolla sain käyttööni austraalialasia Lorna Jane -treenivaatteita ja nyt äiti on joutunut pesemään nää jo pariin kertaan. 😉 Oletteko tutustuneet Lorna Janeen? Ei taida olla vielä Suomessa kovin tunnettu juttu, mutta muuten ympäri maailman ovat saavuttaneet kyllä ansaittua suosiota.

Itse olen törmäillyt Lorna Janeen sellaisen zumbaohjaajien FB -ryhmän kautta ja useaista malleista miettinyt jo pitkään että tosi makeita vaatteita. Nyt voin sanoa, että vielä parempia päällä! 🙂 Nää trikoot ovat tosi napakat ja istuvat täydellisesti; samaa voin sanoa topista (kunnolla topatusta muuten ;)), tosi laadukasta treenivatetta! En kovin udein intoile treenivaatteista enkä mutenkaan ole mikään välineurheilija, mutta vitsi nämä ovat kyllä rehellisesti sanottuna parhaimpia koskaan kokeilemiani.

Mikä parasta, nyt tekin (jos olette uusien treenivaatteiden tarpeessa) saatte Lornan nettikaupasta -15% 10.10. asti koodilla KV151014! Ja vielä parempi, voitte käydä Kampin kauppakeskuksen uudessa liikkeessä CashCowssa (5krs.) kokeilemassa Lornia -ja toteamassa niiden erinomaisuuden. 😉 Ja saatte sielläkin -15%! 

Oletteko muuten tutustuneet CashCowhin muuten? Laadukkaita skadinaavisia naistenvaatteita; monia samoja merkkejä mitä itsekin helposti löydän Norjasta, mutten niin paljon täältä… Nyt voisi vielä loppuun sanoa että eikä siinä vielä kaikki; saatte kaikista CashCown vaatteista -15%! Kurkatkaa ihmeessä! :)) Eli jos olette Kampissa niin eksykää  tutustumaan. 

Nämä kuvat on muuten otettu viime viikonloppuna matkalla zumbaan. Tiesittekö, että täällä Kotkan suunnalla on mielettömät zumbat, voin suositella niitäkin! 🙂 En jätä väliin yhtäkään. Love every minute of it. ❤

40 vastausta artikkeliin “Treeni(vaate)intoilua

 1. Ihanan näköisiä vaatteita! Kyllä nätit reenivaatteet tuo ihan erilaisen fiiliksen koko hommaan!
   
  Hih, vieläkö zumbaa harrastetaan? Mun omalta kuntosalilta se poistui jo aaaikoja sitten (vuosi, puoltoista?), eikä oo kaivattu 😀 Ootko testannut Less Mills -konseptitunteja? Niitä tanssitunteja etenkin? Uumama, niistä tykkään!

  Tykkää

  1. Teillä ei vaan oo ollut  tarpeeksi hyvää ohjaajaa 😛 Kyyllä vain, harrastetaan paljonkin! 🙂

   Tykkää

 2. Mukavanvärinen ja -kuvioinen asu, varsinkin housut. Lorna Janea olen hieman karsastanut noiden motivaatiotoppien vuoksi, makuuni aivan liian teinix. Urheiluvaatteita ostaessa tuntuu, kun löytää hyvin istuvan tuotteen, kuosi tai väri ei miellytä tai sitten hyvännäköistä tuotetta kokeiltaessa istuvuus on huono, varsinkin näin pitkäselkäiselle suomalaiselle.

  Tykkää

  1. Joo ei hyviä treenivaatteitakaan oo helppo löytää… :/ Ymmärrän hyvin ton teinix (:D) ajatuksen… Kyllä mullekin se joistain tulee ja yleensä/eniten tykkäänkin ihan yksivärisistä teepaidoista. 

   Tykkää

 3. Sulla on kyllä upeat käsilihakset, olet varmasti tehnyt töitä niiden eteen ja treenannut melko paljon. Ehkäpä voisin haaveilla itselleni ensi kesäksi samanlaisia??!! Onko sulla jotain hyvää treenivinkkiä saada pohkeista pois ylimääräistä läskiä… olen 173 cm pitkä, paino jossain seiskavitosen nurkilla eli ylipainoa kyllä on… Miten onnistuu rasvanpoltto pohkeista, vai onko se vaan -10 kg pois??
   

  Tykkää

  1. First things first; mulla ei oo käsilihaksia. 😛 Inhoan ”painonnostelua” enkä itseasiassa ole ajatellut hankkiakaan tän kummempia käsilihaksia vain siksi että se nyt sattuu olemaan trendikästä… Rasvanpolttoa ei(valitettavasti) voi kohdistaa mihinkään tiettyyn kohtaan, vaan kyllä siinä sitten on pakko pudottaa painoa… Mutta toki kaikki kävely/juoksu/steppaaminen muokkaa niitä pohkeita 🙂

   Tykkää

 4. Vierailija
  03.10.2014 klo 07:40

  Sulla on kyllä upeat käsilihakset, olet varmasti tehnyt töitä niiden eteen ja treenannut melko paljon. Ehkäpä voisin haaveilla itselleni ensi kesäksi samanlaisia??!! Onko sulla jotain hyvää treenivinkkiä saada pohkeista pois ylimääräistä läskiä… olen 173 cm pitkä, paino jossain seiskavitosen nurkilla eli ylipainoa kyllä on… Miten onnistuu rasvanpoltto pohkeista, vai onko se vaan -10 kg pois??

  Rasvaa ei voi polttaa paikallisesti mistään kohtaa kehosta. Rasva palaa tasaisesti joka paikasta. Tietyn alueen lihaksia sen sijaan voi treenillä kasvattaa ja näin muokata vartaloa. Suosittelisin kuitenki punttitreeniä koko kropalle kunnon painoilla, ei mitään akkainlehtien ”näin saat kiinteät ojentajat”-tyyppistä lässytystä jolla ei loppupeleissä ole mitään vaikutusta mihinkään.
  Ja toki kannattaa muistaa se, että treenin vaikutus painonhallintaan on vain n. 20%. Enemmän väliä on sillä mitä suuhunsa lappaa. Lihaksetkaan ei kasva vaikka kuinka treenais, jos syö liian vähän.

  Tykkää

 5. Ihanan energisiä kuvia!!! ❤ Juuri aamukuuden treenin jälkeen nämä kuvat lisäsi omaa energisyyttä entisestään! 
  Kaikki vaan liikkeelle! Se mikä tuntuu hyvältä, sitä jaksaa tehdä ja sitä kautta saa itelleen hyvän olon ja roppaakin muokattua. Muitakin keinoja  on kuin vain kuntosali. Omassa kehossa on ihan riittämiin vastusta! Ei tule tehtyä ainakaan liian keyvesti ;). 
  Energistä viikonloppua, Johanna ja muut!
  -Tanja L

  Tykkää

 6. Ihana energia ja värit. Just nyt itse flunssassa ja tauko jumpista. Jospa ensi vkolla pääsisi! Energiaa syksyyn!

  Tykkää

  1. Heippa, voin kertoa kunhan saan kokeiltua reseptejä, mutta ihan hyvältä/ käyttökelpoiselta näyttää!

   Tykkää

 7. Olen kai kai ronkeli treenivaatteiden suhteen, kun niitä tuntuu olevan todella hankala löytää. Kuviollisista trikoista en juuri perusta. Nyt haluaisin jonkin muun väriset kuin mustat pitkät laadukkaat perustrikoot, mutta onpa hankala löytää sopivia. Jotkut ovat ”läpinäkyviä”, toiset eivät vain istu jne. Mieluiten ottaisin tummahkon (meleeratun) harmaat, ei siis kiiltävää pintaa. Olen tällaisia nähnyt joillakin, mutta eipä vain tule itsellä vastaan, pöh. Tummanvihreätkin trikoot voisivat olla aika kivat. Olisiko jollakulla vinkkejä?

  Tykkää

 8. Tutuissa maisemissa hyvät alkulämpät ennen Anssin zumbaa. Olen itsekin ollut hänen zumbassaan ja voin suositella. Nätit treenivaatteet. Törmäsin ensimmäistä kertaa ko. treenivaatteisiin vuosi sitten Naisten hyvinvointimessuilla Helsingissä ja ihastuin kyllä iloiseen värimaailmaan. Mukavan notkea olet 🙂 Kiitos jälleen kerran innostavista valokuvista ja hyvästä blogista.
  Olin eilen paikallisessa liikuntakeskuksessa jumppaamassa. Tällä kertaa en ollut Les Mills tunnilla, vaan tuikitavallisessa meille naisille suunnatulla tunnilla kuin Lady’s ja kyllä oli hyvä jumppa. Hiki virtasi ja syke nousi. 

  Tykkää

 9. NIIN virkistävää lukea blogia jossa liikutaan paljon ja elämäntapa on terveellinen ja urheilullinen, mutta ei silti aivan joka välissä pullistella lihaksia ja oteta (koomisia) peilin-kautta-selfieitä jossa nostetaan paidanhelmaa ja jännitetään vatsalihaksia 😀 Tarkoitan, että itsetarkoituksena on liikkuminen ja hyvä fiilis, eli se mitä lihaksilla saa aikaan, eikä pelkät lihakset ja liikkumisen avulla saavutetut ulkonäköominaisuudet.

  Tykkää

 10. Meilläpäin täällä landella kyllä zumbataan, sain jopa järkättyä omalle pienelle kylälle ja siellä oli osa jotka ei ollu ikinä zumbannu ja kysy et saadaanko tätä lisää. Minä tykkään, kahden eri vetäjän tunneilla olen nyt käynyt ja eroa on kyllä. Pirtsakoita vaatteita, vahinko vaan et kun ite on tällainen lyllerö niin tiukat ei näytä hyvältä päällä ja pidänkin löysiä housuja.

  Tykkää

 11. Muakin kiinnostaa, että mikä saa jatkamaan zumbaamista 🙂 Kokeilin tässä juuri zumbaa pari kertaa ja totesin, että se on mukavaa, muttei kauhien raskasta. Onko teillä kestozumbailijoilla sellainen ohjaaja, että olette ihan puhki tunnin jälkeen vai saatteko lajista jotain muuta, mitä tällainen kokeilija ei vielä ymmärrä. Olen kyllä muuten urheillut paljon myös eri jumpissa. Olisi mukavaa tykätä tanssijumpasta.. tykkäisin vaan että se kasvattaisi vähän kuntoakin 🙂

  Tykkää

  1. Voi ei, kyllä se voi olla raskastakin ja nimenomaan treenaa hyvin esim. keskivartalon lihaksia; riippuu tietty tunnista ja ohjaajasta… tuntuu että joskus nauitaankin liikaa siitä leppoisesta lattarimeiningistä ja tanssikuvioista ja unohdetaan, että sen on Zumba FITNESS ja kuuluu kyllä kasvattaa kuntoa eli sisältää sitä fitnesiäkin! 

   Tykkää

 12. Hei pitkästä aikaa Johanna! Lueskelen edelleen tasaisin väliajoin teidän kuulumisia. Nyt piti oikein ryhdistäytyä ja kommentoida, nimittäin muistan vielä nuo aikaisemman postaukset ”korkean paikan” kuvat! (Olen vain laiska kommentoimaan jos ei ole mitään ”oikeaa asiaa”) Kylläpä aika menee 🙂
  Pitrsakoita treenivaatteita, pitääpä tutustua. Uusille olisi jo kovasti käyttöä. Zumbasta sen verran, että kyllä sitä edelleen meillä päin harrastetaan 🙂
   
  Mukavaa viikonloppua!
  -Sanna

  Tykkää

 13. Apua ~ kuinka ihanan pirteät treenivaatteet!! Kunpa minäkin saisin taas mennä jumppaan! Ihanaa viikonloppua ♡
  Terkuin/ Lingon

  Tykkää

 14. Ihania vaatteita! Mun uusin innostus on Kari Traan treenivaatteet ja tekniset vaatteet. Vuosi sitten löysin merkin ja vaatevarasto on kasvanut kovaa vauhtia. Onko merkki Norjassa suosittu?
   
  satunnainen vakkarilukija

  Tykkää

 15. Lornan treenivaatteet ovat todella laadukkaita ja mukavia. Käyttökokemusta on 2,5 vuotta. Lornan trikoot eivät näy läpi ja harmaata kaipaavalle on nettikaupassa nyt pitkä trikoo, ostin pari kuukautta sitten, erinomainen.

  Tykkää

 16. Lornan treenivaatteet ovat todella laadukkaita ja mukavia. Käyttökokemusta on 2,5 vuotta. Lornan trikoot eivät näy läpi ja harmaata kaipaavalle on nettikaupassa nyt pitkä trikoo, ostin pari kuukautta sitten, erinomainen.

  Tykkää

 17. Mutta MIKSI kaikki treenivaatteet on nykyään tätä piukeeta, pintaa nuolevaa mallia? Meikäläisen ahterin tunkeminen tuollaisiin pöksyihin muodostaa sellaisen ympäristöhaitan, ettei todellakaan kannata julkisille paikoille lähteä persaustaan hytkyttämään 😀 

  Tykkää

 18. Löysin Lorna Janen vuonna 2009 ollessani Australiassa. Samana vuonna löysin Lulu Lemonin ja siitä paluuta muuhun merkkiin ei ole ollut 🙂 erityisesti juoksutrikoot ovat aivan mahtavia! Kannattaa kokeilla! Omani olin ostanut netistä tai jenkeistä. 

  Tykkää

 19. Vierailija
  03.10.2014 klo 12:17

  Olen kai kai ronkeli treenivaatteiden suhteen, kun niitä tuntuu olevan todella hankala löytää. Kuviollisista trikoista en juuri perusta. Nyt haluaisin jonkin muun väriset kuin mustat pitkät laadukkaat perustrikoot, mutta onpa hankala löytää sopivia. Jotkut ovat ”läpinäkyviä”, toiset eivät vain istu jne. Mieluiten ottaisin tummahkon (meleeratun) harmaat, ei siis kiiltävää pintaa. Olen tällaisia nähnyt joillakin, mutta eipä vain tule itsellä vastaan, pöh. Tummanvihreätkin trikoot voisivat olla aika kivat. Olisiko jollakulla vinkkejä?

  Luulenpa, että tykkäisit Adidaksen trikoista, jotka juuri löysin itselleni 🙂 Niissä pääösin mustaa ja armyvihreätä. Mausteena hiukan pinkkiä 🙂 Eikä kiiltele turhan paljoa tuo mustakaan trikoo osuus. Paidankin hankin, aivan ihanat!
  Niina

  Tykkää

 20. Vierailija
  03.10.2014 klo 05:45

  Lornan treenivaatteet ovat todella laadukkaita ja mukavia. Käyttökokemusta on 2,5 vuotta. Lornan trikoot eivät näy läpi ja harmaata kaipaavalle on nettikaupassa nyt pitkä trikoo, ostin pari kuukautta sitten, erinomainen.

  Kiitos vinkistä! EN tosin nopealla katselulla löytänyt harmaita pitkiä trikoita, mutta pitänee tarkastella sivua uudestaan.

  Tykkää

 21. Vierailija
  04.10.2014 klo 12:07

  Vierailija
  03.10.2014 klo 12:17

  Olen kai kai ronkeli treenivaatteiden suhteen, kun niitä tuntuu olevan todella hankala löytää. Kuviollisista trikoista en juuri perusta. Nyt haluaisin jonkin muun väriset kuin mustat pitkät laadukkaat perustrikoot, mutta onpa hankala löytää sopivia. Jotkut ovat ”läpinäkyviä”, toiset eivät vain istu jne. Mieluiten ottaisin tummahkon (meleeratun) harmaat, ei siis kiiltävää pintaa. Olen tällaisia nähnyt joillakin, mutta eipä vain tule itsellä vastaan, pöh. Tummanvihreätkin trikoot voisivat olla aika kivat. Olisiko jollakulla vinkkejä?

  Luulenpa, että tykkäisit Adidaksen trikoista, jotka juuri löysin itselleni 🙂 Niissä pääösin mustaa ja armyvihreätä. Mausteena hiukan pinkkiä 🙂 Eikä kiiltele turhan paljoa tuo mustakaan trikoo osuus. Paidankin hankin, aivan ihanat!
  Niina

  Kiitos sinullekin vinkistä! Olen vain nyt kovin koukussa ajatukseen, että saisin harmaat trikoot. Pitää katsella muitakin vaihtoehtoja, jos ei ala kohta sopivia harmaita löytymään.

  Tykkää

 22. Vierailija
  05.10.2014 klo 03:32

  Vierailija
  04.10.2014 klo 12:07

  Vierailija
  03.10.2014 klo 12:17

  Olen kai kai ronkeli treenivaatteiden suhteen, kun niitä tuntuu olevan todella hankala löytää. Kuviollisista trikoista en juuri perusta. Nyt haluaisin jonkin muun väriset kuin mustat pitkät laadukkaat perustrikoot, mutta onpa hankala löytää sopivia. Jotkut ovat ”läpinäkyviä”, toiset eivät vain istu jne. Mieluiten ottaisin tummahkon (meleeratun) harmaat, ei siis kiiltävää pintaa. Olen tällaisia nähnyt joillakin, mutta eipä vain tule itsellä vastaan, pöh. Tummanvihreätkin trikoot voisivat olla aika kivat. Olisiko jollakulla vinkkejä?

  Luulenpa, että tykkäisit Adidaksen trikoista, jotka juuri löysin itselleni 🙂 Niissä pääösin mustaa ja armyvihreätä. Mausteena hiukan pinkkiä 🙂 Eikä kiiltele turhan paljoa tuo mustakaan trikoo osuus. Paidankin hankin, aivan ihanat!
  Niina

  Kiitos sinullekin vinkistä! Olen vain nyt kovin koukussa ajatukseen, että saisin harmaat trikoot. Pitää katsella muitakin vaihtoehtoja, jos ei ala kohta sopivia harmaita löytymään.

   
  Meleerattua harmaata on myyty ainakin Stadiumissa, merkki on Soc. Itselläni on sekä pitkät että puolipitkät ja hyvin ovat kestäneet. Nyt innostuin kyllä värikkäämmistä tän postauksen jälkeen. Uskomatonta Johanna, mutta oletpa notkea. Täytyis itsekin ruveta venyttelemään kun olo on kuin rautakangella.

  Tykkää

 23. mä olen tosi kiinnostunut sn alkuajoista norjassa… etenkin miten pian tapaamisesta muutitte sinne? miten kielen oppimisen laita oli? puhutko lapsille suomea vai norjaa?

  Tykkää

  1. Heippa 🙂 Muutin Norjaan vajaan vuoden päästä tapaamisesta ja opetetlin sinnikkäästi jo ennen muuttoa, vaikka täällä paikan päällähän sitä vasta kunnolla oppi. Lapsille puhun vain suomea, ne ovat sen jo ihan kivasti oppineet. 🙂

   Tykkää

 24. Ihanan värikkäitä ja energisiä kuvia!
  Kyllä se niin on, että jos vain on hyvä ohjaaja, meikäläinen ainakin on valmis harrastamaan suurinpiirtein mitä tahansa!
  Minäkin olen täysin hurahtanut zumbaan, mikä on oikeastaan vain ja ainoastaan mahtavan ohjaajan ansiota. Minulla täällä Brysselissä se on virolainen Niina Shablinskaja (josta kenties olet kuullutkin?) 
  http://www.zumbabruxelles.com
  Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että sinä Johanna olet varmasti ihan yhtä innostava ja upea ohjaaja kuin Niinakin. Olispa mahtavaa päästä joskus sinun tunnillesi! Eikä sitä koskaan tiedä, tuo toive voi jonain päivänä toteutuakin!
  terveisin Satu

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: