Treeni(vaate)intoilua

matkalla zumbaan

Viime viikolla sain käyttööni austraalialasia Lorna Jane -treenivaatteita ja nyt äiti on joutunut pesemään nää jo pariin kertaan. 😉 Oletteko tutustuneet Lorna Janeen? Ei taida olla vielä Suomessa kovin tunnettu juttu, mutta muuten ympäri maailman ovat saavuttaneet kyllä ansaittua suosiota.

Itse olen törmäillyt Lorna Janeen sellaisen zumbaohjaajien FB -ryhmän kautta ja useaista malleista miettinyt jo pitkään että tosi makeita vaatteita. Nyt voin sanoa, että vielä parempia päällä! 🙂 Nää trikoot ovat tosi napakat ja istuvat täydellisesti; samaa voin sanoa topista (kunnolla topatusta muuten ;)), tosi laadukasta treenivatetta! En kovin udein intoile treenivaatteista enkä mutenkaan ole mikään välineurheilija, mutta vitsi nämä ovat kyllä rehellisesti sanottuna parhaimpia koskaan kokeilemiani.

Mikä parasta, nyt tekin (jos olette uusien treenivaatteiden tarpeessa) saatte Lornan nettikaupasta -15% 10.10. asti koodilla KV151014! Ja vielä parempi, voitte käydä Kampin kauppakeskuksen uudessa liikkeessä CashCowssa (5krs.) kokeilemassa Lornia -ja toteamassa niiden erinomaisuuden. 😉 Ja saatte sielläkin -15%! 

Oletteko muuten tutustuneet CashCowhin muuten? Laadukkaita skadinaavisia naistenvaatteita; monia samoja merkkejä mitä itsekin helposti löydän Norjasta, mutten niin paljon täältä… Nyt voisi vielä loppuun sanoa että eikä siinä vielä kaikki; saatte kaikista CashCown vaatteista -15%! Kurkatkaa ihmeessä! :)) Eli jos olette Kampissa niin eksykää  tutustumaan. 

Nämä kuvat on muuten otettu viime viikonloppuna matkalla zumbaan. Tiesittekö, että täällä Kotkan suunnalla on mielettömät zumbat, voin suositella niitäkin! 🙂 En jätä väliin yhtäkään. Love every minute of it. ❤

80 vastausta artikkeliin “Treeni(vaate)intoilua

 1. Löysin Lorna Janen vuonna 2009 ollessani Australiassa. Samana vuonna löysin Lulu Lemonin ja siitä paluuta muuhun merkkiin ei ole ollut 🙂 erityisesti juoksutrikoot ovat aivan mahtavia! Kannattaa kokeilla! Omani olin ostanut netistä tai jenkeistä. 

  Tykkää

 2. Vierailija
  03.10.2014 klo 12:17

  Olen kai kai ronkeli treenivaatteiden suhteen, kun niitä tuntuu olevan todella hankala löytää. Kuviollisista trikoista en juuri perusta. Nyt haluaisin jonkin muun väriset kuin mustat pitkät laadukkaat perustrikoot, mutta onpa hankala löytää sopivia. Jotkut ovat ”läpinäkyviä”, toiset eivät vain istu jne. Mieluiten ottaisin tummahkon (meleeratun) harmaat, ei siis kiiltävää pintaa. Olen tällaisia nähnyt joillakin, mutta eipä vain tule itsellä vastaan, pöh. Tummanvihreätkin trikoot voisivat olla aika kivat. Olisiko jollakulla vinkkejä?

  Luulenpa, että tykkäisit Adidaksen trikoista, jotka juuri löysin itselleni 🙂 Niissä pääösin mustaa ja armyvihreätä. Mausteena hiukan pinkkiä 🙂 Eikä kiiltele turhan paljoa tuo mustakaan trikoo osuus. Paidankin hankin, aivan ihanat!
  Niina

  Tykkää

 3. Vierailija
  03.10.2014 klo 05:45

  Lornan treenivaatteet ovat todella laadukkaita ja mukavia. Käyttökokemusta on 2,5 vuotta. Lornan trikoot eivät näy läpi ja harmaata kaipaavalle on nettikaupassa nyt pitkä trikoo, ostin pari kuukautta sitten, erinomainen.

  Kiitos vinkistä! EN tosin nopealla katselulla löytänyt harmaita pitkiä trikoita, mutta pitänee tarkastella sivua uudestaan.

  Tykkää

 4. Vierailija
  04.10.2014 klo 12:07

  Vierailija
  03.10.2014 klo 12:17

  Olen kai kai ronkeli treenivaatteiden suhteen, kun niitä tuntuu olevan todella hankala löytää. Kuviollisista trikoista en juuri perusta. Nyt haluaisin jonkin muun väriset kuin mustat pitkät laadukkaat perustrikoot, mutta onpa hankala löytää sopivia. Jotkut ovat ”läpinäkyviä”, toiset eivät vain istu jne. Mieluiten ottaisin tummahkon (meleeratun) harmaat, ei siis kiiltävää pintaa. Olen tällaisia nähnyt joillakin, mutta eipä vain tule itsellä vastaan, pöh. Tummanvihreätkin trikoot voisivat olla aika kivat. Olisiko jollakulla vinkkejä?

  Luulenpa, että tykkäisit Adidaksen trikoista, jotka juuri löysin itselleni 🙂 Niissä pääösin mustaa ja armyvihreätä. Mausteena hiukan pinkkiä 🙂 Eikä kiiltele turhan paljoa tuo mustakaan trikoo osuus. Paidankin hankin, aivan ihanat!
  Niina

  Kiitos sinullekin vinkistä! Olen vain nyt kovin koukussa ajatukseen, että saisin harmaat trikoot. Pitää katsella muitakin vaihtoehtoja, jos ei ala kohta sopivia harmaita löytymään.

  Tykkää

 5. Vierailija
  05.10.2014 klo 03:32

  Vierailija
  04.10.2014 klo 12:07

  Vierailija
  03.10.2014 klo 12:17

  Olen kai kai ronkeli treenivaatteiden suhteen, kun niitä tuntuu olevan todella hankala löytää. Kuviollisista trikoista en juuri perusta. Nyt haluaisin jonkin muun väriset kuin mustat pitkät laadukkaat perustrikoot, mutta onpa hankala löytää sopivia. Jotkut ovat ”läpinäkyviä”, toiset eivät vain istu jne. Mieluiten ottaisin tummahkon (meleeratun) harmaat, ei siis kiiltävää pintaa. Olen tällaisia nähnyt joillakin, mutta eipä vain tule itsellä vastaan, pöh. Tummanvihreätkin trikoot voisivat olla aika kivat. Olisiko jollakulla vinkkejä?

  Luulenpa, että tykkäisit Adidaksen trikoista, jotka juuri löysin itselleni 🙂 Niissä pääösin mustaa ja armyvihreätä. Mausteena hiukan pinkkiä 🙂 Eikä kiiltele turhan paljoa tuo mustakaan trikoo osuus. Paidankin hankin, aivan ihanat!
  Niina

  Kiitos sinullekin vinkistä! Olen vain nyt kovin koukussa ajatukseen, että saisin harmaat trikoot. Pitää katsella muitakin vaihtoehtoja, jos ei ala kohta sopivia harmaita löytymään.

   
  Meleerattua harmaata on myyty ainakin Stadiumissa, merkki on Soc. Itselläni on sekä pitkät että puolipitkät ja hyvin ovat kestäneet. Nyt innostuin kyllä värikkäämmistä tän postauksen jälkeen. Uskomatonta Johanna, mutta oletpa notkea. Täytyis itsekin ruveta venyttelemään kun olo on kuin rautakangella.

  Tykkää

 6. mä olen tosi kiinnostunut sn alkuajoista norjassa… etenkin miten pian tapaamisesta muutitte sinne? miten kielen oppimisen laita oli? puhutko lapsille suomea vai norjaa?

  Tykkää

  1. Heippa 🙂 Muutin Norjaan vajaan vuoden päästä tapaamisesta ja opetetlin sinnikkäästi jo ennen muuttoa, vaikka täällä paikan päällähän sitä vasta kunnolla oppi. Lapsille puhun vain suomea, ne ovat sen jo ihan kivasti oppineet. 🙂

   Tykkää

 7. Ihanan värikkäitä ja energisiä kuvia!
  Kyllä se niin on, että jos vain on hyvä ohjaaja, meikäläinen ainakin on valmis harrastamaan suurinpiirtein mitä tahansa!
  Minäkin olen täysin hurahtanut zumbaan, mikä on oikeastaan vain ja ainoastaan mahtavan ohjaajan ansiota. Minulla täällä Brysselissä se on virolainen Niina Shablinskaja (josta kenties olet kuullutkin?) 
  http://www.zumbabruxelles.com
  Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että sinä Johanna olet varmasti ihan yhtä innostava ja upea ohjaaja kuin Niinakin. Olispa mahtavaa päästä joskus sinun tunnillesi! Eikä sitä koskaan tiedä, tuo toive voi jonain päivänä toteutuakin!
  terveisin Satu

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: