Perjantaita pehmoliivissä

Hupsis, mikä viikko. Rankkoja työjuttuja, mies omissaan. Perjantai tuntuu oikein kivalta. Eilen kuvittelin siivonneeni, mutta mutta. Olohuoneen laittia (ja monet muutkin paikat) olivat (taas) täynnä paperilentsikoita; pari seitsemänvuotiasta täällä on ihan hulluina tekemään noita lennokkeja! Olli katsoo youtubesta lentsikantaittovideoita ja koristelee ne sitten teksteillä ja piiroksilla. Yksi on papukaija-racer täynnä papukaijan ja sulkien kuvia ja toinen joku ihan oikean niminen sotalentsikka (en minä niitä muista) oikeine teksteineen.

Tullut ehdotomasti äitiinsä; rakastin pienempänä origameilua; piirtämisestä puhumattakaan. :)) Hyvä Omppu.

 villamekko ChillNorway (vanha) / huivi Cubus / liivi omatekemä / nilkkurit Laura Bellariva

Perjantaita on lämmitelty karvaliivin kanssa, nyt sitten vähän  karkkia masuun ja kultsin kainaloon. 🙂 Kivaa perjantaita teille kanssa! 🙂 ❤

Ps. Pitkästä aikaa vielä yksi leppoisa zumbafilmi koska noi tekstit! Ne saavat hymyilemään. 🙂  

42 vastausta artikkeliin “Perjantaita pehmoliivissä

 1. Ihanaa, teillä näyttää myös ihan tavalliselta arkikodilta, vaikka usein kuvissa teidän koti on niin kaunis ja siisti. Lohdullista nähdä, että muillakin on välillä eletyn näköistä ja hieman rentoa letkeää meininkiä. Ihana blogi ja ihania ajatuksia sinulla aina.
  nautinnollista syksyn jatkoa ! 🙂

  Tykkää

 2. Kaikkia lasten taideteoksiahan ei mitenkään voi säilyttää, siksi mä aina välillä kokoan ne asetelmiksi ja otan kuvan ennen kuin panen suurimman osan kierrätyspaperien joukkoon tai minne ne nyt milloinkin kuuluvat. Silloin jää kuitenkin kuvamuisto niistä (ja parhaimmat ja hauskimmat tietty säilytetään)

  Tykkää

 3. Toi video tosiaan sai hymyn huulille, vaikka itse tanssi olikin aika tylsä – siis ainakin mun zumbaohjaajani koreografioihin verrattuna! Mutta Niina Shablinskaja onkin entinen MM-tason kilpatanssija, eipä siis ihme, että meno on ihan toisenlaista. Kuitenkin sopivassa suhteessa myös helpompia juttuja.
  Zumba on ihanaa!! 

  Tykkää

  1. Zumba  on ihanaa ja teidän ohjaaja kuulostaa ihan huipulta! 
   Tän videon ohjaaja taisikin sanoa tän kappaleen sopivan parhaiten zumba goldiin eli sellaiseen ikäihmisten zumbaan… Ei oo munkaan energiatasioille sopiva muuten tällainen, sen verran intoa on zumbassa ettei varmaan malttaisi tällaista vetää… 😛

   Tykkää

 4. Heippa Johanna,
  meilläkin taitellaan paperilentsikoita kaiken aikaa. Hyvä, kun lapset vielä innostuvat niitä askartelemaan, välillä kun tuntuu, että eivät muuta teekään kun pelailevat iPadilla.
  Ihana tuo sun karvaliivi! Tykkään niin tuollaisesta pidemmästä mallista, joka lämmittää mukavasti.
  Minäkin olen pyörittänyt viime viikot yksin tätä kotirumbaa, mies työmatkalla Amerikassa. Kauan ei iltaisin tarvitse nukkumattia huhuilla, niin väsynyt olen ollut.
  Mutta on mulla iloistakin kerrottavaa. Ihana ystäväni yllätti minut iloisesti ja tuli stailaamaan kotimme alkavaa juhlakautta ajatellen. Tulehan kurkkimaan, jos vaan ennätät http://www.onnenhetkiaparatiisissa.blogspot.fi
  Terkuin, Teija Turusta

  Tykkää

  1. Moi Teija ❤ Kiitos kommentista 🙂
   joo samoilla linjoilla karvaliivien suhteen ;))
   Koitapa jaksella siellä… ❤

   Tykkää

 5. Voi ei,nuo lautaset..ovatko ne jotakin vanhaa arabian sarjaa vai mistäköhän moisia voisi löytää? Olen vuosia haaveillut niistä. Ihana blogi sinulla, kaikki on niin kaunista 🙂

  Tykkää

 6. Ihanaa, teillä näyttää myös ihan tavalliselta arkikodilta, vaikka usein kuvissa teidän koti on niin kaunis ja siisti. Lohdullista nähdä, että muillakin on välillä eletyn näköistä ja hieman rentoa letkeää meininkiä. Ihana blogi ja ihania ajatuksia sinulla aina.
  nautinnollista syksyn jatkoa ! 🙂

  Tykkää

 7. Kaikkia lasten taideteoksiahan ei mitenkään voi säilyttää, siksi mä aina välillä kokoan ne asetelmiksi ja otan kuvan ennen kuin panen suurimman osan kierrätyspaperien joukkoon tai minne ne nyt milloinkin kuuluvat. Silloin jää kuitenkin kuvamuisto niistä (ja parhaimmat ja hauskimmat tietty säilytetään)

  Tykkää

 8. Toi video tosiaan sai hymyn huulille, vaikka itse tanssi olikin aika tylsä – siis ainakin mun zumbaohjaajani koreografioihin verrattuna! Mutta Niina Shablinskaja onkin entinen MM-tason kilpatanssija, eipä siis ihme, että meno on ihan toisenlaista. Kuitenkin sopivassa suhteessa myös helpompia juttuja.
  Zumba on ihanaa!! 

  Tykkää

  1. Zumba  on ihanaa ja teidän ohjaaja kuulostaa ihan huipulta! 
   Tän videon ohjaaja taisikin sanoa tän kappaleen sopivan parhaiten zumba goldiin eli sellaiseen ikäihmisten zumbaan… Ei oo munkaan energiatasioille sopiva muuten tällainen, sen verran intoa on zumbassa ettei varmaan malttaisi tällaista vetää… 😛

   Tykkää

 9. Heippa Johanna,
  meilläkin taitellaan paperilentsikoita kaiken aikaa. Hyvä, kun lapset vielä innostuvat niitä askartelemaan, välillä kun tuntuu, että eivät muuta teekään kun pelailevat iPadilla.
  Ihana tuo sun karvaliivi! Tykkään niin tuollaisesta pidemmästä mallista, joka lämmittää mukavasti.
  Minäkin olen pyörittänyt viime viikot yksin tätä kotirumbaa, mies työmatkalla Amerikassa. Kauan ei iltaisin tarvitse nukkumattia huhuilla, niin väsynyt olen ollut.
  Mutta on mulla iloistakin kerrottavaa. Ihana ystäväni yllätti minut iloisesti ja tuli stailaamaan kotimme alkavaa juhlakautta ajatellen. Tulehan kurkkimaan, jos vaan ennätät http://www.onnenhetkiaparatiisissa.blogspot.fi
  Terkuin, Teija Turusta

  Tykkää

  1. Moi Teija ❤ Kiitos kommentista 🙂
   joo samoilla linjoilla karvaliivien suhteen ;))
   Koitapa jaksella siellä… ❤

   Tykkää

 10. Voi ei,nuo lautaset..ovatko ne jotakin vanhaa arabian sarjaa vai mistäköhän moisia voisi löytää? Olen vuosia haaveillut niistä. Ihana blogi sinulla, kaikki on niin kaunista 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: