Lauantai on karkkipäivä

& kolme hyasinttia

mohairvillaneule Vila / pellavahousut By Pias*

Päivä alkoi tänään zumbailulla, oikein kunnon maratoni viikonlopun alkuun; juhuu! Nyt on sitten karkit ja muut herkut pöydässä. 😉 Ja tämä piristävän pioninpunainen mohairneule, johon ihastuin muotinäytöksessä niin kovasti, että valkkasin sen mukaani. Sopivan karkkinen pikku herkku.

Norja ei ole muuten karkkifanille mikään unelmamaa… Olen siitä ehkä vähän erikoinenkin nainen, etten (erityisesti ;)) pidä suklaasta enkä jäätelöstä, mutta onneksi noi irtokarkit maistuvat sitten senkin edestä. 😛 Täällä valikoima tosin on hyvin onneton, joten… Prismassa ja makuunissa aina vähän innostuu. 

Niin ja… joku jo huomasikin vihkisormuksen kadonneen sormesta. Mitään suurta draamaa täällä ei (todellakaan) ole menossa; sormuksesta katosi yksi timantti, nyyh. Että korjaukseen pitäisi tuo viedä. Kyllä se sieltä vielä palaa. 🙂 Sama ukkokulta tossa tosiaan vieressä on ja nyt pitäisi sen sykkyliin hypätä loppuiltaa herkuttelemaan. Pitäkää siis tekin huolta toisistanne, ottakaa lasi viiniä ja halatkaa. ❤

***

Niin ja hei muut hyasinttifanit; bongasitteko kaikki kolme? :)) Niitä voi laittaa mihin vain; kahvikuppeihin, lasikulhoihin… Kauniita pieniä jouluajan koristeita ja mitä erilaisemmissa astioissa, sitä hauskempia asetelmia niistä saa! 🙂

22 vastausta artikkeliin “Lauantai on karkkipäivä

 1. Hyasintit on ihania, mun lempi joulukukkia! Se tuoksu tuo mulle niin vahvasti joulun mieleen. Ei joulutähdet, ei mähkät, tulilatvat tai mikään muukaan. Se on oltava hyasintti! Ja hyvä että sormus on tallessa 😉 Ei anna turhaa spekuloinnin aihetta kommentaattoreille. Mukavaa sunnuntaita!
   
  Sanna 

  Tykkää

 2. Mullekin hyasintit on joulun ihanin tuoksu. Kuitenkin vasta jouluna, ei vielä marraskuussa. En ihan ymmärrä tätä nykyistä ”joulunvenytystä” – joillakuilla muovikuusikin paikallaan jo joulukuun alussa.

  Tykkää

 3. Kaikki bongattu! 🙂 Tosi kaunista, tunnelmallista. Ostin just kaupasta hyasintin sipuleita -75% alesta. Ne on käsitelty, joten ne voi vaan istuttaa ruukkuun ja ne alkaa kukkia. Normaalistihan hyasintin sipuli tarttee kylmän jakson, että se virittyy kukkaan. No eniveis, ne on tumman pinkkejä ne hyasintit! 🙂 Täällä päin ei juurikaan käy kuin valkosia, sinisiä ja niitä vaaleanpunaisia. Kivaa vaihtelua tulee pinkin ystävälle 🙂 Lämpöistä viikonloppua!
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 4. Vierailija
  23.11.2014 klo 11:03

  Mullekin hyasintit on joulun ihanin tuoksu. Kuitenkin vasta jouluna, ei vielä marraskuussa. En ihan ymmärrä tätä nykyistä ”joulunvenytystä” – joillakuilla muovikuusikin paikallaan jo joulukuun alussa.

  Ja toisaalta taas sitä, että joulusta on tullut jonkinlainen kirosana. Blogeissa varovasti puhutaan, että ”joko saa puhua j-alkuisesta sanasta” ja kaikenlainen ”jouluhössötys” tuntuu olevan ankarasti kiellettyä. Mitä sitten, jos on kovin jouluihminen ja haluaa nauttia siitä fiiliksestä pidempään? Ei kai siinä mitään pahaa ole eikä sen kuuluisi ketään loukata, jos joku vaikka kokoaakin muovikuusensa vaikka lokakuun lopussa 🙂
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 5. Bongattu 🙂 ja ”jouluhössötys” aloitettu! Ei vaineskaan mikään hössötys mutta hyasintteja jo laitettu (vanhoissa hopeapokaaleissa) ja muutama valkoinen joulukoriste siellä täällä. Fiilistelyä nyt ja jouluksi metsän keskelle kämppään jossa ei ole joulukoristeita tai ”hössötystä” muuta kuin omasta takaa luonnossa kuuset, (ehkä lumi maassa), (ehkä tähdet näkyvissä taivaalla), tuli uunissa ja laavulla (mukaan lämpöisiä lampaantaljoja) ja jäinen puronsolina, sauna ja uinti purossa. Minun joulu ❤ Rakastan hyasintteja. Viime joulun aikoihin yritin kasvattaa sipuleista kirkkaan punaisia hyasintteja. Ne meinasivat aueta mutta sitten jostain syystä kukat kuivuivat kasaan ja vain lehdet jatkoivat kasvuaan. Väri olisi ollut upea, pitää yrittää taas toiste.

  Tykkää

 6. Tykkään ihan hirmuisesti blogistasi kauniiden kuvien, neuleohjeiden sekä asuinspisten ansiosta. Kiitos siis näistä! 🙂 Taannoin lueskelin yövuoroissa vanhoja postauksiasi ja kyllä meni yöt kivan nopsasti kun oli niiiiiin hiljaista. 🙂 Joskus tulee vaan mietittyä, että kuinka saat käytettyä kaikkia vaatteitasi, kun melkein joka postauksessa on jotain uutta? Ymmärrän, että saat vaatteita jonkin verran, mutta eikö sinulle koskaan iske ahdistus kaikesta vaatteiden määrästä? 🙂 Onko sinulla joku ”systeemi” tai laitatko välillä osan vaatteista esim. vintille ja sitten kaivelet niitä käyttöön taas joku toinen kerta? Meillä toimii hyvin kesä/talvivaate systeemi ja vuosien (ja lasten) myötä olen oppinut hillitsemään kaiken kauniin ja ihanan haalimista ympärilleni ja olen jopa huomannut, että vähäisemmällä vaatemäärällä asujen valitseminenkin on ainakin minulle helpompaa. Ja kyllä, minusta on myös kaivautunut kunnon ”tuulipuku” äippä. 😉 Onneksi sporttivaatteetkin on nykyään tosi kivan näköisinä, vaikka ajoittain tekisi mieli sotia vastaan tätä pitää näyttää hyvältä ja huoliteltu- kulttuuria vastaan. 🙂 Tänään siis verkkarit + reikäset villasukat päivä! 😉

  Tykkää

 7. .

  Vierailija
  23.11.2014 klo 11:03

  Mullekin hyasintit on joulun ihanin tuoksu. Kuitenkin vasta jouluna, ei vielä marraskuussa. En ihan ymmärrä tätä nykyistä ”joulunvenytystä” – joillakuilla muovikuusikin paikallaan jo joulukuun alussa.

  Jos vasta jouluna laittaa hysintit ja joulukoristeet, jää joulun aika kauhean lyhyeksi. Itsekään en tykkää siitä, kun kauppoihin ilmestyy joulutavaraa jo lokakuun lopulla, mutta marraskuun lopulla haluan laittaa esille jo jotain jouluun liittyvää, kuten vaikka yhden ihanalta tuoksuvan hyasintin. Ja sitten joulukuun alusta lisätä jouluvalot ikkunoihin jne. Jokaisella on omat perinteensä ja annetaan kaikkien nauttia omistaan!

  Tykkää

 8. Hyasintit ja sun pinkki neule on karkkia silmille 🙂 Neuleen väri sopii todella hyvin sulle. Kuvissa ja tekstissä välittyy hyvä olo, tyylikkyys ja rentous. Niin -kiitos!

  Tykkää

 9. Hyasintit on ihania, mun lempi joulukukkia! Se tuoksu tuo mulle niin vahvasti joulun mieleen. Ei joulutähdet, ei mähkät, tulilatvat tai mikään muukaan. Se on oltava hyasintti! Ja hyvä että sormus on tallessa 😉 Ei anna turhaa spekuloinnin aihetta kommentaattoreille. Mukavaa sunnuntaita!
   
  Sanna 

  Tykkää

 10. Mullekin hyasintit on joulun ihanin tuoksu. Kuitenkin vasta jouluna, ei vielä marraskuussa. En ihan ymmärrä tätä nykyistä ”joulunvenytystä” – joillakuilla muovikuusikin paikallaan jo joulukuun alussa.

  Tykkää

 11. Kaikki bongattu! 🙂 Tosi kaunista, tunnelmallista. Ostin just kaupasta hyasintin sipuleita -75% alesta. Ne on käsitelty, joten ne voi vaan istuttaa ruukkuun ja ne alkaa kukkia. Normaalistihan hyasintin sipuli tarttee kylmän jakson, että se virittyy kukkaan. No eniveis, ne on tumman pinkkejä ne hyasintit! 🙂 Täällä päin ei juurikaan käy kuin valkosia, sinisiä ja niitä vaaleanpunaisia. Kivaa vaihtelua tulee pinkin ystävälle 🙂 Lämpöistä viikonloppua!
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 12. Vierailija
  23.11.2014 klo 11:03

  Mullekin hyasintit on joulun ihanin tuoksu. Kuitenkin vasta jouluna, ei vielä marraskuussa. En ihan ymmärrä tätä nykyistä ”joulunvenytystä” – joillakuilla muovikuusikin paikallaan jo joulukuun alussa.

  Ja toisaalta taas sitä, että joulusta on tullut jonkinlainen kirosana. Blogeissa varovasti puhutaan, että ”joko saa puhua j-alkuisesta sanasta” ja kaikenlainen ”jouluhössötys” tuntuu olevan ankarasti kiellettyä. Mitä sitten, jos on kovin jouluihminen ja haluaa nauttia siitä fiiliksestä pidempään? Ei kai siinä mitään pahaa ole eikä sen kuuluisi ketään loukata, jos joku vaikka kokoaakin muovikuusensa vaikka lokakuun lopussa 🙂
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 13. Bongattu 🙂 ja ”jouluhössötys” aloitettu! Ei vaineskaan mikään hössötys mutta hyasintteja jo laitettu (vanhoissa hopeapokaaleissa) ja muutama valkoinen joulukoriste siellä täällä. Fiilistelyä nyt ja jouluksi metsän keskelle kämppään jossa ei ole joulukoristeita tai ”hössötystä” muuta kuin omasta takaa luonnossa kuuset, (ehkä lumi maassa), (ehkä tähdet näkyvissä taivaalla), tuli uunissa ja laavulla (mukaan lämpöisiä lampaantaljoja) ja jäinen puronsolina, sauna ja uinti purossa. Minun joulu ❤ Rakastan hyasintteja. Viime joulun aikoihin yritin kasvattaa sipuleista kirkkaan punaisia hyasintteja. Ne meinasivat aueta mutta sitten jostain syystä kukat kuivuivat kasaan ja vain lehdet jatkoivat kasvuaan. Väri olisi ollut upea, pitää yrittää taas toiste.

  Tykkää

 14. Tykkään ihan hirmuisesti blogistasi kauniiden kuvien, neuleohjeiden sekä asuinspisten ansiosta. Kiitos siis näistä! 🙂 Taannoin lueskelin yövuoroissa vanhoja postauksiasi ja kyllä meni yöt kivan nopsasti kun oli niiiiiin hiljaista. 🙂 Joskus tulee vaan mietittyä, että kuinka saat käytettyä kaikkia vaatteitasi, kun melkein joka postauksessa on jotain uutta? Ymmärrän, että saat vaatteita jonkin verran, mutta eikö sinulle koskaan iske ahdistus kaikesta vaatteiden määrästä? 🙂 Onko sinulla joku ”systeemi” tai laitatko välillä osan vaatteista esim. vintille ja sitten kaivelet niitä käyttöön taas joku toinen kerta? Meillä toimii hyvin kesä/talvivaate systeemi ja vuosien (ja lasten) myötä olen oppinut hillitsemään kaiken kauniin ja ihanan haalimista ympärilleni ja olen jopa huomannut, että vähäisemmällä vaatemäärällä asujen valitseminenkin on ainakin minulle helpompaa. Ja kyllä, minusta on myös kaivautunut kunnon ”tuulipuku” äippä. 😉 Onneksi sporttivaatteetkin on nykyään tosi kivan näköisinä, vaikka ajoittain tekisi mieli sotia vastaan tätä pitää näyttää hyvältä ja huoliteltu- kulttuuria vastaan. 🙂 Tänään siis verkkarit + reikäset villasukat päivä! 😉

  Tykkää

 15. .

  Vierailija
  23.11.2014 klo 11:03

  Mullekin hyasintit on joulun ihanin tuoksu. Kuitenkin vasta jouluna, ei vielä marraskuussa. En ihan ymmärrä tätä nykyistä ”joulunvenytystä” – joillakuilla muovikuusikin paikallaan jo joulukuun alussa.

  Jos vasta jouluna laittaa hysintit ja joulukoristeet, jää joulun aika kauhean lyhyeksi. Itsekään en tykkää siitä, kun kauppoihin ilmestyy joulutavaraa jo lokakuun lopulla, mutta marraskuun lopulla haluan laittaa esille jo jotain jouluun liittyvää, kuten vaikka yhden ihanalta tuoksuvan hyasintin. Ja sitten joulukuun alusta lisätä jouluvalot ikkunoihin jne. Jokaisella on omat perinteensä ja annetaan kaikkien nauttia omistaan!

  Tykkää

 16. Hyasintit ja sun pinkki neule on karkkia silmille 🙂 Neuleen väri sopii todella hyvin sulle. Kuvissa ja tekstissä välittyy hyvä olo, tyylikkyys ja rentous. Niin -kiitos!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: