Sade pesee värit pois

turvallisessa sylissä

”Ei ole huonoa säätä, on vain huonoja varusteita.”

No niinpä. Vitsi että toi raitis ilma tekee hyvää. Sade ja tuuli ja meri. Pahimmilta sateilta kyllä säästyttiin reissussa; nyt ropisee ikkunoihin paljon kovemmin. Meillä siis vielä odotellaan ensilumia ja pakkasia ja niitä idyllisiä aurinkoisia päiviä. 

Kummasti toi sade kyllä pesee kuvista värit. Kaikki on harmaata – melkein mustavalkoista. Eikä silti yhtään surullista, päinvastoin. Tosi voimaannuttavaa; oikein tuntee miten aivot täyttyy hapesta ja kaiken näkee vähän selkeämmin. Paremmin.

Ja kummasti tällaiset yksinkertaiset asiat ovat ihan luksusta.

Asiat, jotka vain tekevät olon paremmaksi, herättävät eloon. Se on hyvinvointia, luksusta.

Asiat, jotka rauhoittavat ja synnyttävät ajatuksia, muttei ahdistusta. Ei kysymyksiä.

Kummasti sitä unohtaakin kaikki kysymykset. Ja miksi kysyä, ei kaikkea tarvitse tietääkään. 

Luonto on vähän niinkuin turvallinen syli. Siinä voi vain olla, eikä tarvitse kysellä. 

***

Lapsilla oli reisussa ruotsalaiselta Didriksonilta saadut ulkovaatteet ja alla fleecepuvut. Paitsi että ihastuin Didriksonin malliston cooliin värimaailmaan, olen kuulut näiden laadusta ja toimivuudesta tosi paljon kehuja -ja niin ollaan mekin kaikki tyytyväisiä. Kannattaa olla muuten kuulolla, sillä jotain arvontaakin saattaa olla tiedossa…! 🙂

Nyt se ois vaan raikasta maanantaita ja uuden viikon alkua! ❤

84 vastausta artikkeliin “Sade pesee värit pois

 1. Kiitos kivasta tekstistä jälleen, ja minä kyllä tykkään myös näistä ”mainoksista” koska useimmiten tuotteet mitä olet vinkannut on olleet minunkin makuuni. Nytkin: Poika esitti pari päivää sitten joululahjatoiveeksi kalastajanhatun (sellainen kuin hänellä oli pienenä). Ja mistäs se nyt löytyikään: Didrikssonilta. Tilaus lähti samantien ja miehellekin löytyi jotain pukinkonttiin. Tunnelmaista joulun odotusta!
  Merja

  Tykkää

 2. Kivan jylhät merimaisemat ja voin vain kuvitella kuvissa tuulen suhinan korvissani.. Mutta mua ihmetyttää nämä mainostamisesta marisijat, kun se ei itseäni haittaa ollenkaan. Ottaako se niissä päähän että joku saa jostain jotain ilmaiseksi? Luultavasti en paljon erehdy kuvitelmissäni. Mutta olkoon.. Kaunista syksynjatkoa Norjaan, täältä toisesta Alppimaasta. Täällä ei ole lunta eikä sitä paljon edes sada talven aikana, mutta tästä alkaa sumuinen kausi ja sekin joskus melkein ahdistaa.. Vaikka sellaista pimeän aikaa kuten suomessa, ei olekaan. Ja alpeilla on aina tasaisen aurinkoista n 1500 metristä ylöspäin.. Tuon meren rantakivineen ottaisin kyllä mieluusti lähemmäksi. 🙂 Mutta hyvä näinkin.

  Tykkää

 3. Ihanat kuvat! Nuo kalliot ovat upeat. Kyllä mannerjäätikkö sekä virtaava vesi saavat ihmeitä aikaan!
  Sina

  Tykkää

 4. Vierailija
  24.11.2014 klo 09:56

  Kivan jylhät merimaisemat ja voin vain kuvitella kuvissa tuulen suhinan korvissani.. Mutta mua ihmetyttää nämä mainostamisesta marisijat, kun se ei itseäni haittaa ollenkaan. Ottaako se niissä päähän että joku saa jostain jotain ilmaiseksi? Luultavasti en paljon erehdy kuvitelmissäni. Mutta olkoon.. Kaunista syksynjatkoa Norjaan, täältä toisesta Alppimaasta. Täällä ei ole lunta eikä sitä paljon edes sada talven aikana, mutta tästä alkaa sumuinen kausi ja sekin joskus melkein ahdistaa.. Vaikka sellaista pimeän aikaa kuten suomessa, ei olekaan. Ja alpeilla on aina tasaisen aurinkoista n 1500 metristä ylöspäin.. Tuon meren rantakivineen ottaisin kyllä mieluusti lähemmäksi. 🙂 Mutta hyvä näinkin.

  Mä vastaan, kun tuohon ylös marisin mainoksista. Ei se varmaan se ole, että ottaisi jotenkin erityisesti päähän, kuten arvelit. Että toinen saa ilmaiseksi vaatteet. Kyllähän täällä on ollut esillä ja esitelty paljon ilmaisia tavaroita ja vaatteita. Ehkä, kun oikein mietin, niin jotenkin lukijana ”petyin”, kun luulin postauksen olevan sittelyä perheen ihanalta merenrantakävelyltä. Mutta sitten se olikin vain vaatteiden ehdoilla tehty mainos ja sen itsetarkoitus oli esitellä saatuja vaatteita. Itsetarkoitus ei ollut retki ja tunnelma, kun alkuun lukija siihen virittätyi. Tai ainakin minä. Kaiken takana oli mainos. Se harmitti. Sellainen aitouden puuttuminen. Jotenkin tuli jymäytetty olo. En osaa oikein tarkemmin sanoa. Ja kuten kerroin itselläni jo on Didriksonin parkatakki ja en uutta tarvitse tällä erää, joten en kylymmärrä mitään kateellisuusjuttuakaan, josta vihjaili selkityksenä.Että näin minun osaltani.

  Tykkää

 5. Mulla vähän samat ajatukset, kun edellisellä kommetoijalla. Ehkä olis kivempi, että selkeät mainospostaukset olisi selvästi erikseen. Tällainen noin selvä mainos tuolla lopussa vähän vesittää postauksen tosi kivat kuvat, tunnelman ja muuten hyvän viestin. Tuli vähän olo, kun oliskin katsonut Didriksonin katalogia ja tajuais sen vasta jälkeenpäin…
  Sinänsä ajoittaiset mainokset on ihan ok ja ymmärrän tosi hyvin, että se on vaikea tehdä fiksusti. Mutta ehkä just niin, että olis selvät mainokset vähän erikseen ja sitten nämä syvällisemmät ja/ tai perhejutut erikseen.
  Tällainen rakentavan kriittinen komentti tällä kertaa – yleensä olen ollut täällä kehumassa :).

  Tykkää

 6. Mainostamista siis ei saa sekoittaa muihin postauksiin. Eli jos haluaa tehdä kauniin postauksen sateisesta kävelyretkestä, ei sinä päivänä saisi pukea lapsia saatuihin vaatteisiin – täytyy kenties ostaa lapsille toiset vaatteet ihan tätä tarkoitusta varten ja jättää blogin kautta saadut vaatteet kokonaan käyttämättä? Sillä eikö sekin olisi ollut väärin, jos tämän postauksen yhteyteen ei olisi kertonut, että sisältää saatuja vaatteita? Huoh, kyllä on vaikeaa pitää blogia, kun lukijat on niin-niin tarkkoja. Minun mielestä oli todella kaunis, tunnelmallinen ja mieltä ilahduttava postaus, ja alkoi kovasti tehdä mieli ulos kävelylle tuonne harmauteen, joka vielä hetki sitten masensi. (Tein siis vain sen virheen, että erehdyin lukemaan näitä kommentteja – nyt minunkin ajatuksina on päällimmäisenä mainostusdidriksonhäijyhuijaus, eikä suinkaan tunne puhtaasta sateen raikastamasta ilmasta keuhkoissa)

  Tykkää

 7. Samaa ajattelen, kuin edelliset kaksi postaajaa. Jotenkin tuki myös ”jymaytetty” olo, niinkuin joku jo mainitsi. Kun mielikuva Johannasta on juuri aitous. No, jokainen mokaa joskus, mutta tämä oli vähän jopa lukijoiden aliarviointia.
  Ja laitetaan samaan syssyyn vielä toinen harmittava huomio. Menee samat alapeukutukset sitten kerralla.
  Kuvataan meriidylliä ja perheen retkeä. Sitten väliin laitetaan äkkiväärä kuva finlandia-pullosta. Mikö sen tarkoitus on? Kuvata Suomea? Täh? Halveksia? On aika itseriittoista. Pilkallista. Vai onko tämä Johannan käsitys siitä mikä on hauskaa?
  Kaikenkaikkiaan epäonnistunut postaus. Mutta kuten sanoin, kaikki tekee virheitä.

  Tykkää

 8. Hei Johanna!
  Noi teidän koti alueen maisemat on kyllä jotain niin upeeta… Olen aina rakastanut Ruotsin ja Norjan saaristoa, harmillista kun oikeastaan vain kesällä siellä päässyt vähän lomailemaan ja enemmänkin Ruotsin puolella.
  Kiitos taas ihanan raikkaista kuvista, melkein jo ehti tämä Suomen pimeys ja harmaus ahdistamaan mutta tälläisistä pikku asioista kun esimerkiksi blogisi lukeminen piristyy kummasti, ainakin hetkeksi 😉 Valoa ja lunta odotellessa ❤
  Linda

  Tykkää

 9. On kuitenkin tosiasia, että jos Johanna ei laita niitä vaatteiden tietoja blogiinsa, niin sitten tämä kommenttipalsta on täynnä kyselyjä, että mistä olet sen ja sen hankkinut/saanut.
  On siis hyvä asia, että tiedot ovat jo alussa Johannan tekstissä. Tietääkseni tämä blogi perustuu osin myös kaupallisuuteen ja varmasti myös tekijältä toivotaan vaatteiden yms. mainostamista välillä.
  Hankkikaa elämä hyvät ihmiset!
   

  Tykkää

 10. ”Ja kuten kerroin itselläni jo on Didriksonin parkatakki ja en uutta tarvitse tällä erää, joten en kylymmärrä mitään kateellisuusjuttuakaan, josta vihjaili selkityksenä.Että näin minun osaltani.”
  No kuitenkin sillä erolla, että itse en sanonut sanaakaan kateudesta. Sanoin, että ottaako ne ilmaiset lahjat jotakuta päähän? Valitettavasti sinä toit tuon kateusteeman esille. Ja toivottavasti se jääkin tähän.. Ja tulevissakin, koska teema on jo ilmeisen kaluttua näissä ympyröissä.. Itse koen postatukset piristäviksi, enkä hae tai kaivele niistä esille pekästäin jotain vikoja.

  Tykkää

 11. Kiitos Johanna jälleen kerran upeista valokuvista. Saaristonne on jotain käsittämättömän upeaa. Blogisi on super ihana joten ethän lannistu.
  Kyllähän se asia nyt on niin että kaikkien olisi syytä ymmärtää että tottahan toki tarkoitus on myös mainostaa erilaisia tuotteita. Jokainenhan meistä tietää jos on lukenut Johannan blogia, että hän ei mainosta tuotteita joista ei itse pidä. Jokaisen tulee myös ymmärtää se asia että ei blogin pitäminen ole mitään hyväntekeväisyyttä. Upea tapa kehittää itseään ja luoda omaa tyyliä.
  Jatka vaan Johanna samaan malliin 🙂

  Tykkää

 12. Mulla kans ollu vähän aikaa olo kun lukisin jotain mainoskatalogia, ikävä kyllä, koska blogista olen aiemmin tykännyt hirmu paljon. Mutta jokainen tavallaan ja moni varmasti tykkää edelleenkin, vaikka tuote-esittelyfiilis pukkaa päälle!

  Tykkää

 13. No juu, tosi feikki juttu oli tämä. Ihmettelen myös, miksi nuo lasten puvut pitää olla noin över ylisuuret? Varmaan hankala liikkua.
   
   
   
   

  Tykkää

 14. [quote author=”Vierailija” time=”25.11.2014 klo 02:57″]
  Kiitos Johanna jälleen kerran upeista valokuvista. Saaristonne on jotain käsittämättömän upeaa. Blogisi on super ihana joten ethän lannistu.
  Kyllähän se asia nyt on niin että kaikkien olisi syytä ymmärtää että tottahan toki tarkoitus on myös mainostaa erilaisia tuotteita. Jokainenhan meistä tietää jos on lukenut Johannan blogia, että hän ei mainosta tuotteita joista ei itse pidä. Jokaisen tulee myös ymmärtää se asia että ei blogin pitäminen ole mitään hyväntekeväisyyttä. Upea tapa kehittää itseään ja luoda omaa tyyliä.
  Jatka vaan Johanna samaan malliin 🙂
   
  ★ Sinunkin olisi syytä ymmärtää, että tottahan toki kaikki ei olla kanssasi samaa mieltä 🙂

  Tykkää

 15. Hei, ja kiitos Johanna kauniista ja innostavasta blogista.
  Ihmettelen kylläkin näitä viestejä joissa blogiasi kritisoidaan ilmaisen tavaran mainonnasta. Kuitenkin täällä kanssalukijat osallistuvat sadoittain ilmaistavaran arvontoihin, joita sinä kuitenkin Johanna jaat. Mutta niinhän se menee, otetaan ilolla ilmaiseksi vastaan mutta samaan hengenvetoon arvostellaan sinua mainonnasta, kun onhan nuo arpajaisetkin jonkinlaista tavaran mainontaa…mutta siitä lukijat eivät kuitenkaan ole pahoillaan…
  Oikein rauhallista marraskuun loppua ja tunnelmallista joulunalusaikaa!
  mm
   

  Tykkää

 16. Hei, selailin blogisi menneitä vuosia ja mielestäni blogin sisältö, kiinnostavuus ja kuvat ovat kehittyneet vuosi vuodelta. Jo alussa blogissa on ollut jotain sellaista, mikä laittaa lukijan hymyilemään ja ajattelemaan elämän positiivisia puolia, mutta vuosien vieriessä olet kehittänyt blogia tästä vielä parempaan suuntaan. You know 🙂

  Tykkää

 17. Ei varmaankaan suurin osa ihmisistä ole nyt kritisoinut ilmaista tavaraa, itselleni sillä ei ainakaan ole mitään merkitystä enkä ole mistään ilmaiseksi saadusta rätistä tai purkista tippaakaan kateellinen. Jos joku jaksaa kuvata itseään ja lapsiaan ja neuleitaan joka päivä ja tehdä niistä vielä postauksen blogiin niin hatun nosto hänelle! Ei haittaa yhtään!
  Ennemminkin ärsyttävää on se tapa, jolla mainostetaan. Kun yritetään olla niiiiiin hirveän hienovaraisia, että mä nyt tässä sohvalla vähän pötköttelen, ai niin mulla on nää saadut By Pia’s housut jalassa, tässä me ollaan elämää suuremmalla merenrantakävelyllä ja lapsukaisilla on muuten saadut Didriksonin ulkoiluvaatteet yllä. Ja tässä mä seisoskelen olohuoneessa kädet ristissä ja tää mun kellohan on saatu sit Seikolta…jne jne. Mainostus on verhoiltu tässäkin postauksessa tuonne Suurten Ajatusten Luonnosta väliin. Aika häpeilemätöntä lukijoiden aliarvostamista ja itsensä nostamista taas kerran pienelle pallille, et hei, mä osaan tän homman toisin kuin kukaan muu. Katsopa Johanna vaikkapa Strictly Stylen mainospostauksia, ihanasti toteutettu, ilman että niitä on verhoiltu mihinkään diipadaapaan. 
   
   

  Tykkää

 18. ”Kuitenkin täällä kanssalukijat osallistuvat sadoittain ilmaistavaran arvontoihin, joita sinä kuitenkin Johanna jaat. Mutta niinhän se menee, otetaan ilolla ilmaiseksi vastaan mutta samaan hengenvetoon arvostellaan sinua mainonnasta, kun onhan nuo arpajaisetkin jonkinlaista tavaran mainontaa…mutta siitä lukijat eivät kuitenkaan ole pahoillaan…”
  Erittäin hyvän pointin toit esille. Kiitos mm! Luulisi korvia polttelevan..;) Itse en ole osallistunut yhteenkään. Vaikka mukavia juttuja onkin ollut tarjolla. Yritän haalia nurkkiini mahdollisimman vähän tavaraa ja osasta onneksi päässyt eroonkin. Lupasin jossain kommenttipalstalla yhden kirjoituksen seurauksena, etten osta uutta laukkua vuoteen. Ja jos vain hipelöinkin niitä kaupassa omatuntoni alkaa kyllä muistuttamaan asiasta. Mieheni toi kyllä USA:sta yhden kalliin laukun ja annoin sen pyöreitä vuosia täyttäneelle sukulaiselle. Ja olen onnellinen, ympärillä on tilaa hengittää, kun tavarapaljous ei rassaa edes mieltä. Ja eikös vaan puhelin soinut ja mieheni kyseli haluaisinko jotain Barcelonasta? Mutta tiedän jujun, kun kyselee, niin voi sitten hyvällä omallatunnolla ostaa itselleen vaikka uutta tuoksua. Kerroin sen ääneen ja vastaukseksi sain ihanan suuren ja tutun naurun. 🙂 Leppoisaa pikkujoulujen aikaa!

  Tykkää

 19. Vierailija
  25.11.2014 klo 06:42

  Hei, ja kiitos Johanna kauniista ja innostavasta blogista.
  Ihmettelen kylläkin näitä viestejä joissa blogiasi kritisoidaan ilmaisen tavaran mainonnasta. Kuitenkin täällä kanssalukijat osallistuvat sadoittain ilmaistavaran arvontoihin, joita sinä kuitenkin Johanna jaat. Mutta niinhän se menee, otetaan ilolla ilmaiseksi vastaan mutta samaan hengenvetoon arvostellaan sinua mainonnasta, kun onhan nuo arpajaisetkin jonkinlaista tavaran mainontaa…mutta siitä lukijat eivät kuitenkaan ole pahoillaan…
  Oikein rauhallista marraskuun loppua ja tunnelmallista joulunalusaikaa!
  mm
   

  Niin noilla arvonnoilla bloggaajat kalastelevat mahdollisimman paljon klikkauksia. Se jos mikä on hyvää mainosta tuotteelle.
  Itse en osallistu ikinä, enkä näin ollen ”ota ilolla ilmaiseksi vastaan” yhtään mitään,  joten ihan huoletta voin arvostella.

  Tykkää

 20. Vierailija 25.11. klo 19:20 26/27:
   
  Lueskelen aika monia blogeja enkä ole vielä yhteenkään törmännyt, missä ei olisi jonkinlaista mainostamista ja yhteistyötä mukana. Mutta onneksi myös useita, joissa ei tarvitse lukea tämänlaatuista palautetta – koskaan! Ovatko he lukijoita jotka arvostavat blogin pitäjää samalla tavalla kuin itseäänkin? Silloin ei manosjutut kolahda kuin hyvällä tavalla, eikä blogipalautetta käytetä pohjana omalle pahalle ololle. Johanna oletko koskaan arvannut, että olet myös eräänlainen terapeutti? 😉 Marras-joulukuu on masentavaa aikaa, menkööt vaikka sen piikkin. Paljon myös vanhuksia kuolee ja hautajaisia toisensa perään.. Vai jättikö se verokarhu sittenkin ne palautuksen maksamatta tiedä häntä.. ?

  Tykkää

 21. Höpö höpö. On useita suomalaisia blogeja, joissa ei koskaan ole mainontaa. Se ei ole mikään bloggaamisen edellytys. Mutta hieno juttu, että saat täältä kaipaamaasi terapiaa.

  Tykkää

 22. Kerro ihmeessä muutama sellainen, en lue enää kuin muutamaa suomalaista blogia. Johannan blogia henhenheimolaisen tapaan, ja upeita kuvia Norjasta on aina mukava katsoa. Valitettavan monet blogit muistuttavat liiaksi toisiaan, eikä ole kiinnostavia.  Ja kun tapanani ei ole arvostella (onnellisen elämäni perusta muuten) en tarvitse kuin väriterapiaa kukista näin talviaikaan..  Sorry vaan kultaseni!

  Tykkää

 23. Johanna ❤  ❤ Jatka samaan malliin, kiiiiiiiiiiiiitos 😀 Hämyisää marraskuun ja loppuvuoden jatkoa 🙂 
  (Voimia teille masentuneille, katkerille ja valittajille sekä kateellisille, jatkanette valitsemallanne tiellä. Tsemppiä!)

  Tykkää

 24. Eikö olisi fiksuinta jättää lukematta blogia, joka sotii niin pahasti omaa ajattelua vastaan. Elää omaa elämäänsä ja antaa muiden elää omaansa.

  Tykkää

 25. Ihana blogi, ihanat kuvat, ja hyödylliset ”mainokset”! Kiitos Johanna, kun jaksat piristää arkeani kaikella kauniilla!
   
  Tuikku

  Tykkää

 26. Älä lannistu Johanna! Blogisi on aivan ihana, mainoksilla tai ilman 😉 
  Tottakai on päivänselvää, että saatuja tuotteita kuuluu kuvata ja niistä kertoa. Mitä se haittaa? Minä ainakin innolla olen ”mainonnan” kohteena, saan vinkkejä ja hyvää mieltä kaikesta kauniista. Jatka vain samaan malliin, piristät kovasti päiviämme! Harjoitelkoot marisijat vähän medialukutaitoa ja pitäkööt mölyt mahassaan. Lukekaa muita blogeja, jos kiskotte noin vähästä herneet neniinne! Minusta Kuva Finlandiasta oli hauska 😛 vähän huumoria kehiin!
  ihanaa joulunalusaikaa koko perheellenne, Johanna! Lähetän täältä Suomen Lapista sinne lunta, pakkasta ja iloista mieltä 🙂

  Tykkää

 27. Huhhuh.. itselle ei kyllä vielä toisellakaan lukemisella tullut sellainen olo että mua olis huijattu. Kuvat on silti kauniita. Enkä usko että lapset jaksais olla kuvattavana montaa kertaa vain sillä että nyt on kuvausretki ja pääasia on ne kuvat eikä se muu. Ja vaatteiden kokoon, eikai kukaan halua kalliita vaatteita lapselleen ihan justia kokoa joka ei sitten vuoden päästä enää mahdu? Näin lapsettoman näkökulma asiaan 😉 
  Tykkään Johanna sun tyylistä, jatka samaa rataa vaan 🙂 

  Tykkää

 28. Välillä hävettää olla suomalainen. Täällä kun tuntuu sikiävän noita katkeria ja kateellisia ihmisiä ihan urakalla. Oleppas Johanna vain onnellinen, että saat asua muualla suurimman osan ajastasi 🙂  Kiitos paljon kauniista blogistasi, jota on aina niiiiin kiva lukea. Kuvat ovat häkellyttävän kauniita ja blogista saa myös kasapäin ihania ideoita omaan arkeen/vaatetukseen. Toivottavasti et millään tavalla noteeraa näitä katkeria (omaan elämäänsä kyllästyneitä) ihmisiä täällä…tai ainakaan muuta toimintatapaasi blogin suhteen heidän käsittämättömien aivopierujen takia. 
  -Anna-

  Tykkää

 29. Vierailija
  26.11.2014 klo 11:02

  Välillä hävettää olla suomalainen. Täällä kun tuntuu sikiävän noita katkeria ja kateellisia ihmisiä ihan urakalla. Oleppas Johanna vain onnellinen, että saat asua muualla suurimman osan ajastasi 🙂  Kiitos paljon kauniista blogistasi, jota on aina niiiiin kiva lukea. Kuvat ovat häkellyttävän kauniita ja blogista saa myös kasapäin ihania ideoita omaan arkeen/vaatetukseen. Toivottavasti et millään tavalla noteeraa näitä katkeria (omaan elämäänsä kyllästyneitä) ihmisiä täällä…tai ainakaan muuta toimintatapaasi blogin suhteen heidän käsittämättömien aivopierujen takia. 
  -Anna-

   
  Moikka!
  Samaa mieltä olen valitettavasti kanssasi Anna. En ole itsekään mikään maailman positiivisin ihminen, mutta kyllä on ihmisillä pakko olla todella paha olo, kun ihan väkisin on aina tehtävä rumaa kaikesta kauniista. Ilmeisesti toisilla ei saa olla mitään kaunista, kun sitä ei ole itselläkään. Ja netissähän on niin helppo sitä pahaa oloaan purkaa viattomiin.
  Minusta tämä oli ihana postaus, enkä todellakaan kokenut itseäni ”huijatuksi”. Omistan itsekin didriksonilta pari takkia ja ovat aivan lemppareitani, menevät säällä kuin säällä ja tottahan ne kuuluu esitelläkin juuri tällaisissa kuvissa. Olisko sitten pitänyt esitellä roikkumassa henkareissa? Hyvänen aika, kun ulkoiluun on vaatteet tarkoitettu!
  En yleensä kommentoi, mutta nyt tuli niin paha mieli puolestasi Johanna, että oli ihan pakko. Näitä mielensäpahoittajia tässä maassa riittää, toivottavasti eivät pilanneet päivääsi. Sinulla on ihana perhe ja ihana blogi, kiitos että jaksat kirjoittaa ja kuvata.
  Iloista joulunodotusta sinne Norjaan!
  -Mia

  Tykkää

 30. Ihmiset on kateellisia, negatiivisia ja voivat pahoin. Ärsytyksensä on pakko ilmaista, vaikka toisaalta voisi vain olla lukematta blogia, joka ärsyttää. Negatiivisuutta on silti joidenkin vain Pakko viljellä… Itse ainakin nimenomaan tahdon tietää mistä vaatteet on saatu/ostettu. Eikö blogissakin ole osittain se ajatus, että ihmiset samaistumisen kautta ovat kiinnostuneet katsomaan, mitä se Johanna on tänään pukenut päälleen. Olisi kurjaa, jos ei saisi ikinä tietää mistä vaate on hankittu, jos vaikka sattuisi haluta samanlaisen…. Johannalla on mahtava tyyli, ja kauniita vaatteita. Luulen, että en olisi itse ainakaan niin kiinnostunut blogia lukemaan, jos Johannan tyyli olisi aivan erilainen kuin itselläni!  Miksi sitä pitäisi salailla, mistä ne vaatteet on, koska kuitenkin ne aina Jostain on ostettu tai saatu!! Pitäkää mölyt mahassanne, ja kirjoittakaa toinen osoite ruutuun, jos ärsyttää niin kovasti!!

  Tykkää

 31. Hei Johanna,
  Minä luen ”säännöllisesti” kaikenmaailman blogeista ainoastaan tätä blogia – ja superharvakseltaan sitäkin. Mutta nyt seurailin tätä keskustelua ja ajattelin ensimmäistä kertaa kirjoittaa palautetta. Luen tätä blogia, koska tästä tulee aina hyvälle mielelle ja juuri koska tästä ei tule paineita olla täydellinen sisustaja/pukeutuja/lasten pukija yms. Finlandiapullo on kaunis ja hauska löytö ja hetkellisenä kuvanakin kaunis. Kateus on piinallinen tunne, jonka vallassa ihmiset löytävät tarpeen myös arvostella sellaista, jonka olisi tarkoitus jakaa vain hyvää. Lämmistä joulun odotusta, terveisin kaima 🙂

  Tykkää

 32. Arvonnat eivät ole minua varten, en ole yhteenkään osallistunut. Se on varmaankin vain klikkausten kalastelua, blogissa kävijöitä näyttää olevan aina tosi paljon, kun on arvonnasta kyse. 🙂 Mukavaa uutta vuotta kaikille, eletään omaa elämää, ei blogien kautta. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: