Kaksi ranskalaistyttöä

& yksi tabula rasa

Ranskalaistyttöjä siksi, että näiden syntyessä ovat ranskalaispiirustukset ja -kynät olleet maailmanlaajuisesti medioiden pääaihe Charlie Hebdon toimituksen jouduttua terrorismin kohteeksi. Siksi tuo kynäkuvakin; se oli jotenkin niin kaunis. Ja vahva. Niin sanotaan näitä tyttöjä ranskalaisiksi, Charlien kunniaksi.

No näissä mun piiroksissahan ei ole mitään kantaaottaavaa eivätkä ne liity maailman tapahtumiin mitenkään, kuten huomaa. Mun on vaan jo tovin tehnyt mieli piirellä ja maailailla (se on muka niin turhaa hommaa että aivan liian harvoin ottaa aikaa moiselle). Ja no, korvata Keep Calm -julisteet jollain muulla -nyt toi villapaitatyttö sitten pääsi toisen paikalle. Sohvalla odottelee vielä yksi tabula rasa -jos tekisi siihen vaikka jonkun keltaisen väripilkun sohvan ylle. Lasten kuviahan meillä alkaa olemaan seinillä niin piiroksina kuin valokuvinakin, joten nyt jotain muuta. Jotain muuta piristävää.

Silmälasityttö jäi nyt sitten muuten ilman kotia; hihkaiskaa jos joku ihastui siihen niin lähetän uuteen kotiin. :)) Ilman kehystä toki, mutta Ikean Ribba passaa hienosti.

Hyvää perjantai-iltaa! Tehkää toki jotain kivaa ja ihan turhaa jos siltä tuntuu. 😉

202 vastausta artikkeliin “Kaksi ranskalaistyttöä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: