Pieni sisustuspäivitys

operaatio olohuone

Muutama vuosi sitten lelukorit olohuoneessa oli vähän niinkuin must; silloin kun pienten lasten leikkejä vielä oli seurattava jatkuvasti. Viime aikoina leluhomma on kuitenkin vähän levähtänyt (melkein silmiin sattuu kun tota ensimmäistä kuvaa katsoo, mutta julkaistaan se nyt rehellisyyden nimissä) ja lapsetkin ovat jo sen ikäisiä, että leikit voisi rajoittaa omiin huoneisiin.

Ja kun lapsiperheen(kään) olohuoneen ei tarvitse näyttää lastenhuoneelta. 😉

Niin että lelukorien katoamisesta olen haaveillut jo tovin, kun ois vaan jaksanut ja saanut aikaan tehdä jotain. Nyt se sitten tapahtui, tiistaina töiden jälkeen. Hain Ikeasta Bestå -hyllyn korkeakiiltoisilla ovilla ja ostinpa vielä lasilevynkin kanneksi että oikein hieno ja aikuismainen tulisi. 

Ja vielä palmunkin kun alennuksessa oli. Peukut pystyyn että se säilyy hengissä.

No, eipä olohuone ihan leluton ole nytkään, kuten näkyy. En hennonut olohuoneleikkejä kerrasta katkaista, vaan lupasin lapsille omat lelukaapit ajankohtaisimmille leluille ja ihan innoissaan ne nyt kaapeissaan leikkivätkin. Tää on varmaan askel leluttomaan olohuoneeseen, mutta niin vähän aikaa nuo ovat pieniä ja meidän läheisyydessä haluavat touhuta että yhtään tämän enempää en asian eteen näe vaivaa. 🙂

Sitä paitsi ihan leluttomaltahan tää nyt näyttää ja se oli pääasia! *Oikein happy.*

Ps. Ikeassa oli aika kivan näköisä lattioitakin; tuli vaan mieleen kun tästä meidän parketista usein kysellään… Aika samaa tyyliä siis, joten kurkatkaa jos budjetti on matala, mutta joku tällainen lattia pitäis saada. :))

96 vastausta artikkeliin “Pieni sisustuspäivitys

  1. Lasten kaapit on hyvä idea! Itse olemme laittaneet pari vuotta sitten vähän samaan tyyliin olohuoneeseen kaapin lastenlasten leluille, eli he leikkivät osin äitinsä vanhoilla leluilla. Se on nostalgista ja ihanaa, kun pikkuiset löytävät kaapista leluja, joiden parissa viihtyvät. 🙂

    Tykkää

  2. Suihkuttele palmua, helli auringonvalolla, anna mullan kuivahtaa kasteluiden välillä (suihkutusta usein) ja lannota kohta kun kevät alkaa!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: