Pieni sisustuspäivitys

operaatio olohuone

Muutama vuosi sitten lelukorit olohuoneessa oli vähän niinkuin must; silloin kun pienten lasten leikkejä vielä oli seurattava jatkuvasti. Viime aikoina leluhomma on kuitenkin vähän levähtänyt (melkein silmiin sattuu kun tota ensimmäistä kuvaa katsoo, mutta julkaistaan se nyt rehellisyyden nimissä) ja lapsetkin ovat jo sen ikäisiä, että leikit voisi rajoittaa omiin huoneisiin.

Ja kun lapsiperheen(kään) olohuoneen ei tarvitse näyttää lastenhuoneelta. 😉

Niin että lelukorien katoamisesta olen haaveillut jo tovin, kun ois vaan jaksanut ja saanut aikaan tehdä jotain. Nyt se sitten tapahtui, tiistaina töiden jälkeen. Hain Ikeasta Bestå -hyllyn korkeakiiltoisilla ovilla ja ostinpa vielä lasilevynkin kanneksi että oikein hieno ja aikuismainen tulisi. 

Ja vielä palmunkin kun alennuksessa oli. Peukut pystyyn että se säilyy hengissä.

No, eipä olohuone ihan leluton ole nytkään, kuten näkyy. En hennonut olohuoneleikkejä kerrasta katkaista, vaan lupasin lapsille omat lelukaapit ajankohtaisimmille leluille ja ihan innoissaan ne nyt kaapeissaan leikkivätkin. Tää on varmaan askel leluttomaan olohuoneeseen, mutta niin vähän aikaa nuo ovat pieniä ja meidän läheisyydessä haluavat touhuta että yhtään tämän enempää en asian eteen näe vaivaa. 🙂

Sitä paitsi ihan leluttomaltahan tää nyt näyttää ja se oli pääasia! *Oikein happy.*

Ps. Ikeassa oli aika kivan näköisä lattioitakin; tuli vaan mieleen kun tästä meidän parketista usein kysellään… Aika samaa tyyliä siis, joten kurkatkaa jos budjetti on matala, mutta joku tällainen lattia pitäis saada. :))

48 vastausta artikkeliin “Pieni sisustuspäivitys

  1. Oi kiitti, mun mielestä niitä oli kans jännä -lähes pelottava nähdä! 😀 Sitä samaa, oikein hyvää tätä vuotta! 

   Tykkää

  1. Hei, näistä farkuista kysytään melkein aina kun ovat päällä! Tosi makeat farkut, about 10 v vanhat Dieselin Joycet! 🙂

   Tykkää

  1. Se oli ennen lelukorina tossa kaaoksessa! 😉 Eli siis vuosia vanha sekin… Täältä jostain paikallisesta sistustuskaupasta… Oisko se ollut Bloomingville -merkkiä…? En varmaksi muista.

   Tykkää

 1. Voi että miten hieno tuli! Ja on monesti melko pienistä muutoksista kiinni, loppujen lopuksi. Kumma, miten ne lelulaatikot tosiaan pikkuhiljaa tyhjenee tyhjenemistään ja lelut siirtyy omiin huoneisiin. Meillä oli pitkään Expedit tason alahyllyillä kannelliset laatikot juuri leluja varten (joita ennen oli niiiiiiin epäkäytännöllinen iso kirstu josta ei koskaan löytänyt mitään!), mutta nyt ne on melko lailla tyhjillään. Toisaalta ihan kiva niinkin, vaihteeksi! 🙂
  ahintofcashmere.blogspot.com 

  Tykkää

  1. Niinpä! Ei paljon tarvi kun tulee ihan eri näköinen. Ja usein pelkkä siivouskin auttaa. 😛

   Tykkää

 2. Näyttää kivalta:) Meillä on lelut aina pysyneet lastenhuoneessa mutta nyt kun tytöt ovat isompia niin jokapaikassa on paperia, saksia, teippiä ja kyniä. Se vasta ärsyttävää onkin, siivota sitä silppua:D 
  Tuli tästä kuvasta myös mieleen että meillä ei ole nykyään ollenkaan televisiota. Kun muutimme Euroopasta niin mitään johdolla toimivia ei kannattanut ottaa mukaan joten lahjoitimme ihan kaikki väliltä pleikkarista ja televisiosta imuriin ja pesutorniin). Eikä toiveissa ole television hankintaa, Netflixit ja uutiset katsotaan netistä:) Sopii minulle, televisio on aina hankala sisustuksessa, on se sitten kuinka nätti vaan. Sinä oot kyllä osannut sen kivasti naamioida sisustukseen mukaan:)
  Susanna

  Tykkää

  1. Joo telkkari on kyllä vähän hankala… En ole mikään suuri fani; yksin asuessani en ikinä edes katsonut telkkua, se oli mun mielestä jotenkin niin surullista; katsella telkkua yksin. 😀 En tiedä miksi. Siitä tuli vaan surullinen olo kun ei ollut ketään kenen kanssa katsoa 😀

   Tykkää

 3. Kivat lelukaapit:)  Kuten sanoit, lapset on pieniä niin vähän aikaa ja haluavat touhuta vanhempien läheisyydessä. 
  Minusta on jotenkin sääli jos leikit ja lelut pitäisi olla vain omassa huoneessa. Ajan myötä he kyllä linnoittautuvat huoneisiinsa 🙂 -Maarit

  Tykkää

  1. Niinpä, edelleen kaikki leikin tuodaan tänne olohuoneeseen, onneksi. 🙂
   Silti on kiva että ne voi edes päivän päätteksi siivota omiin huoneisiin. 😀

   Tykkää

 4. Hyvältä näyttää, vaikka tuntuukin vähän kurjalta tuo ettei olohuoneen tarvitse näyttää lastenhuoneelta -lausahdus. Onhan se kuitenkin lastenKIN olohuone (oletan). Jotenkin musta niin väärin, että aikuiset saa kyllä omia juttujaan levitellä muuallekin kuin makkariin, mutta lapset ei sais 🙂 Mutta jokaisella on toki oikeus omaan mielipiteeseensä ja kotiinsa, en minä sitä millään pahalla 😉 nimimerkillä teltta olkkarissa….

  Tykkää

  1. Heippa 🙂 No tottakai, lapset saa edelleen meillä leikkiä olohuoneessa, mutta koiteaan pitää ne lelut siellä omissa… Suurimmaksi osaksi. 🙂 Ja hei teltta onkin ihan eri juttu kuin toi meidän kaaos, sellaisen voisin varmasti itsekin laittaa jonnekin muuallekin kuin lastenhuoneeseen. :))

   Tykkää

  1. Jeps. 🙂 Meillä on sen verran tätä ”pehmeyttä” että pieni annos lasia ja korkeakiiltoa tekee oikein hyvää 😉

   Tykkää

  1. Me katsotaan sitä varmaankin sen verran kaukaa, ettei tuo korkeus tunnu yhtään haittaavan… Vaikken kyllä sitä yhtään asentaessa miettinytkään. 😉

   Tykkää

 5. Erittäin onnistunut projekti! Pienillä kivoilla ideoilla saa aivan uudenlaisen ilmeen huoneeseen. Onnistunut päivitys 🙂

  Tykkää

 6. Upea muutos, ja kaapin väri tilaan sopiva. Miten voikaan yksi kaappi muuttaa tunnelman mukavaksi.. Onnea valinnasta! Ja uskon myös, että lapset ovat innoissaan lelukaapeista. 🙂
  Ja vähän toiselle kommentoijalle: ”Eikä toiveissa ole television hankintaa, Netflixit ja uutiset katsotaan netistä:) Sopii minulle, televisio on aina hankala sisustuksessa,…”
  Näin on hyvä, mutta menettää samalla todella paljon kuvan- ja äänenlaadussa. En voisi kuvitella että ohjemat ja musiikin tulisi vain netin kautta. Tai muuten kuin 3D:nä. Kiitos miehelleni (ent muusikko). Se on hyvä että viihdeboxit ovat pienenpiä ja niitä löytyy  langattomina. Tuskin ketään miellyttää se johtomaailma lattialla. Muuten saman krouvin kokeneena. USA;ta saa vuokrattua ihan kaikkea, jopa television huonekauluineen.. Joten hyvää jatkoa, missä sitten asuttekin. Keski-Euroopassa pärjäilee maasta toiseen adapterillä, ettei ihan kaikkia tarvitse kerralla uusia. Vain ne ajan ja kalkkiveden syömät ensin. 😉

  Tykkää

  1. En osaa sanoa tähän mitään, kun meillä ei ole mitään netflixejä eikä nauhoittavia bokseja tms…. Ei itseasiassa edes dvd -soitinta täällä olohuoneessa (alakerran ”man cavesta” löytyy sitten eri pelit)… Enkä muuten ole katsonut mitään netistäkään, paitsi linnanjuhlia… 😛 Aika vähän siis yleensäkään välitän telkusta, kunhan jotain välillä voi katsoa. 😉

   Tykkää

 7. Se on niin lyhyt aika kun lapset leikkii siinä jaloissa!
  Meidän alakoululaiset katoaa nykyisin omiin huoneisiinsa ja itse ihmettelen (aikuismaisessa) olkkarissa että miten tässä näin kävi. 
  Kivat leikit on lapsilla kaapissa. 
  Mikä muuten toi teidän parketti on? Meillä parketin vaihto harkinnassa.
   

  Tykkää

  1. Niinpä. :S Meilläkin onneksi lapset kantavat vielä kaikki leikkinsä tänne olohuoneeseen. 🙂 Toistaiseksi… 
   Meidän parketti on antiikkiharjattua tammea -pieneltä paikalliselta valmistajalta ostettu, joten Suomesta ei ihan just tätä samaa saa.

   Tykkää

 8. Kiva lopputulos. Kiinnitin myös huomion maltillisen kokoiseen telkkuunne: olet onnekas, kun miehesi ei ole ostanut jättisuurta laitetta, niinkuin suomipoijat bruukaa tätä nykyä tehdä. Sisusta siinä sitten olkkaria..
   

  Tykkää

  1. Meillä on oikein kunnon man cave alakerrassa… :S Jättitelkku löytyy siis, mutta joo, onnekas etten joutunut ottamaan sitä olkkariin. 😉

   Tykkää

 9. Jaa, että eka kuva oli kaaosta ja sattuu silmiin…! ; D Kaaos on katsojan silmässä: minä taas en siinä kuvassa näe mitään sekaista tai kaoottista, leluthan ovat järjestyksessä eivätkä minään epämääräisenä kasana lattialla..
   
   

  Tykkää

  1. 😀 No joo, varmaan katsojan silmissä, mutta kun olen jo pitkään tienyt miltä haluaisin ton nurkan näyttävän niin se on ollut vähän kaoos mun silmissä. :)) Ja se oli jotenkin siistimmän näkoinen aluksi… Pari vuotta sitten! 😀

   Tykkää

 10. Ha haa-entapa lemmikit ja niiden lelut(-ja karvat? 😉 ) Meillakin lasten lelut ovat vahentyneet ja siirtyneet tuonne elektroniikkapuolelle..sinansa surullista 😦 Aika aikaansa kutakin-legot ja muut kuuluvat lapsiperheen olkkariin(kin), niista ei kannata turhaa stressia ottaa. Makuuhuoneen olen aina pitanyt omanamme, siella ei ole lasten jalkia juuri nakynyt, mutta muutoin koti on lastenkin koti, eika koti ole ’show house’, se on arkea ja elamista varten 🙂

  Tykkää

  1. Jeps, kyllä tää olohuone vieläkin täyttyy lasten leikeistä, mutta jotenkin kiva että ne voi edes siivota sinne omiin huoneisiin päivän päätteksi… 🙂

   Tykkää

 11. Puhdas ja siisti koti on tosi tärkeä, puhtaushan on puoli ruokaa..
  Ihailen aina kauniita koteja ja kovasti yritän omaanikin kaunistaa, vaikkei olekaan varaa ostaa niitä kaikkia ihania sisustusjuttuja, joiden perään aina kuolaan, tässäkin blogissa.
  Kunpa vain naiset pääsisivät eroon yhdestä pahasta tavasta: siitä että heti kun tulee vieraita, pitää ruveta vähättelemään: ”Meillä on nyt niin sotkuista” tai ”En ole ehtinyt siivota” – vaikka koti olisi täysin tip top!!

  Tykkää

  1. Meillä harvoin on koti tip top -vaikka näissä kuvissa varmaan usein siltä näyttääkin. Enpä ole koskaan esimerkiksi tota nurkkausta kuvaillut tänne… ;)) Eikä tosiaan tarvitse ollakaan. Kamala stressi jos ketään ei voisi pyytää kylään ennen siiovusta. Pöh, elämää se vain on. Tiedän niin ton tunteen; enhän itsekään halua kuvata sotkuja tänne. Muta voin vannoa et niita on -joka päivä!

   Tykkää

 12. Onko hei todella teidän kaikki viihde-elektroniikka tuossa? Missä kaikenmaailman boksit ja laitteet ja kamalat johtoröykkiöt?

  Tykkää

  1. 😀 Joo ei meillä oo mitään ajastavia bokseja ym 🙂 Alakerrassa on lisäksi kaksi laitetta: iso tv ja dvd -soitin…

   Tykkää

 13. Voih, teillä on niin kaunista! Olen seurannut blogiasi parisen vuotta, mutten ikinä ole uskaltautunut kommentoimaan mitään. Sinulla on aivan ihana tyyli, niin sisustuksessa kuin vaatteissakin! Joka ilta kun istahdan työpäivän jälkeen sohvalle ja otan läppärin syliin, tarkistan, onko sinulta tullut postausta. Olen saanut blogistasi hyviä ideoita sisustukseen ja pukeutumiseen. Kiitos=)

  Tykkää

  1. ❤ ❤ Oi kiitti!! Meillä on aika tällaista kodikasta tosiaan, mutta usein se siivous auttaa kaikkein eniten kauneuteen! Tosi kiva kuulla! 🙂

   Tykkää

 14. Teillä on kyllä kaunista ja niin rauhallinen tunnelma eikä liian kliinistä vaan tosi kodikasta. Voi kun jotenkin pääsisi tuohon samaan tunnelmaan! Kivaa alkavaa viikkoa!

  Tykkää

  1. Voi kiitti, niin kiva kuulla! Näitä on aina vähän jännä laittaa julkaisuun, mutta tosi kiva kuulla että inspiroi. Varmaan kaikki ei tykkää, mutta kiva etteivät sitten haukukaan… :))

   Tykkää

 15. Voisin kuvitella nurkkauksen toimivan ehkäpä tosiaan paremmin, jos tv tulisi valkoisen laatikoston yläpuolelle ja hyllyt vastaavasti tv:n päälle niinkuin ” kunniapaikalle”. Pääasia kuitenkin että käytännössä toimii, kuten varmaan tekeekin.
  Mukavaa tulevaa viikkoa 🙂
  Tui

  Tykkää

 16. Heipaan
  kiinnostaisi tietää oletko itse neulonnut tuon ihastuttavan taskullisen villapaidan?  Ja mahtaako ohje olla jossain vanhassa postauksessa…. Vai tulossa kirjaan? Tai kolmas vaihtoehto, jos teit sen itse saisiko ohjeen tänne? On tosi nätti!
  T. Puikon viemää Pia

  Tykkää

 17. Lasten kaapit on hyvä idea! Itse olemme laittaneet pari vuotta sitten vähän samaan tyyliin olohuoneeseen kaapin lastenlasten leluille, eli he leikkivät osin äitinsä vanhoilla leluilla. Se on nostalgista ja ihanaa, kun pikkuiset löytävät kaapista leluja, joiden parissa viihtyvät. 🙂

  Tykkää

 18. Suihkuttele palmua, helli auringonvalolla, anna mullan kuivahtaa kasteluiden välillä (suihkutusta usein) ja lannota kohta kun kevät alkaa!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: