Mistä on viikonloppu tehty?

*Suunnittelusunnuntai*

Rennon hennoista viikonloppuvetimistä (villatakki Vila / silkkipaita Kalyani / pellavahousut By Pia’s). Toppahousut ja villasukat vaan päälle ja leikkikentälle. 😉

 

Oman kodin aarteista; löysin tämän vanhan puulaatikon toisesta kaapista, jossa se on ollut ihan piilossa. Uudesta hyllysysteemistä tuli vähän kevyempi, kauniimpi ja vielä mieluisampi!

 

Smoothieiesta. Ne kuuluvat vakkarina meidän viikonloppuaamiaisiin. Tarkoitus oli tosin tehdä Kinuskikissan smoothiekakkua, mutta se jäi nyt tälle tasolle sitten.

 

Siististä keittiöstä! Todellinen harvinaisuus tässä taloudessa. 😉 Mutta voi vitsi mikä onnentunne. 

 

Juoksulenksuista. Miehen eriparisissa tennissukissa. Juokseminen maistuu tällä hetkellä aika kivasti. Syytäkin kai, kun Jenni on haastanut Helsinki City Runille. Tuskinpa pääsen paikalle, mutta täytyy yrittää olla kunnossa varmuuden vuoksi. Watatahin Bunda on muuten tän hetken suosikki juoksumusaa; teille uusia biisejä kaipaileville vinkkinä.

 

…Ja löntystelylenksuista auringossa. Niin että posket punottaa ja silmät vuotaa (aurinkolaisit ois ollu kivat).

 

Herkullisen värisistä, tuoreista kukista. 

 

Kaakaotreffeistä rannalla. 

 

Parhaan kaverin synttäreistä.

 

Ja sunnnuntaista sitten. 

Olen itse aika sellainen boheemin spontaani fiilis-ihminen, joka ei juuri suunnittele elämää. En ole esimerkiksi koskaan ajastanut tai edes suunnitellut blogpostauksia (paitsi lomareissun ajalle), vaan kirjoitteelen kun siltä tuntuu, sen päivän asioista. Tai en kirjoittele, jollen ehdi.

Silti, etenkin kun tiedän edessä olevan pikkasen tiukan ”yksinhuoltajaviikon”, on sunnuntain pieni suunnitteluhetki lähes pakollinen. Ihan vaan helpottaakseni omaa elämääni, jotta seuraava viikko sujuisi hymyssä suin. Eikä itkua tihrustaen – sekin on kokeiltu. 

Suunnittelusunnuntaita voin suositella lämpimästi kaikille, jotka kaipaavat parempaa elämänhallintaa edes jollakin osa-alueella. Esimerkiksi painonpudottajalle se tarjoaa loistavan työvälineen. 

Istut hetkeksi alas ja mietit, mitä ehdit tulevalla viikolla tekemään. Minä päivänä ehdit parhaiten kauppaan ja mitä ostat; kirjoita ostoslista samalla. Mitä aiot ja haluat syödä, milloin ehdit liikkuman ja miten. 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! 🙂 Sitäpaitsi kun aivot ovat saaneet tiedon -ja jos se vielä lukee kalenterissa- että tiistaina käyt lenkillä, pitävät ne sitä faktana ja lenkki toteutuu paljon varmemmin kuin ne impulsiiviset spontaanilenkit. Eikä töiden jälkeen väsyneenä ja nälkäisena tarvitse stressata kaupassa että mitä tekisi ruoaksi. Ja niin edelleen. Kokeile ihmeessä; pienellä vaivalla paljon helpompi viikko edessä.

Hyvää sunnuntai-iltaa siis. :))

72 vastausta artikkeliin “Mistä on viikonloppu tehty?

 1. Inspiraatiota sisustupäivitykseen odottelen. Kun sais nuo joulutähdetkin ikkunoista ensin.  Täällä Turussa niin synkkää ja pimeää että olen vähän tarkoituksellakin venyttänyt pois korjaamista. Onneksi ne on valkoisia, niin ei ota pahasti sisään. 
  Lähes naapurissa on by Pia’s myymälä, mutta nuo pellavapöksyt ei näytä minun jalassa yhtään noin hyviltä kuin sinulla.
  Juoksulenkille siis minäkin… 
  Kiitos vinkeistä.

  Tykkää

  1. Juu kyllä munkin mielestä kaikki valot on ihana piristys tähän pimeyteen… Tai ei ehkä kaikki vilkkuvat joulupukit ym. 😉 Mut ei haittaa vaik joku vielä tammikuussa valaiseekin. 
   Lenkkeily on toinen mainio energiantuoja! Ihan kummasti saa lisäpotkua ja iloa elämään!

   Tykkää

 2. Ihanat nuo pellavahoususi, voi kun raaskisin ostaa tuollaiset ja hävittää nämä kamalat rönttäverkkarit…. Hyvältä kuullostaa teidän viikonloppu:). Ja kauniit keittiön matot kauniissa (ja niin siistissä) keittiössä! Hyvää alkavaa viikkoa!
  -Anu

  Tykkää

  1. :)) joo nää pellavahoisut on kyllä hyvät niin kotona kuin ulkonakin…  Kiitti, keittiön siisteys on meille joku ihan ihme mahdottomuus/haaste josta yritän nyt pitää kiinni! :))

   Tykkää

 3. Muistaakseni oot ennenkin ainakin ohimennen maininnut suunnittelusunnuntain, otin sen nimittäin käyttöön 🙂 Toimii mulla varsinkin treenin ja ruokailujen suhteen. 
  Tutulta vaikuttaa pari muutakin sunnuntaijuttuasi; tulppaanit, sisustus, smoothie, juoksun korvasi salitreeni 🙂
  Suvi

  Tykkää

  1. Jep, olen maininnut! Tosi kiva kuulla että jollekin on tarttunut käyttöön! Se on kyllä pieni keino saada vähän niinkuin sellainen itsevarmempi olo  että kaikki on hallinnassa. Ei tarvi niin paljon hosua ja pohtia viikolla kun perusasiat on jo päätetty…  Mulla ainakin toimii 🙂

   Tykkää

 4. Täytyy kyllä ihailla, kuinka jaksat nähdä vaivaa pukeutumalla kotisunnuntainakin nätisti. Vaikka mieskin on poissa. Varmaan se kyllä nostaa omaakin mielialaa, jos on nätit vaatteet kotioloissakin päällä. Täytyy varmaan itsekkin kokeilla joskus, että miten vaikuttaa vaikka sunnuntain chillailuun kotona vähän sievemmin pukeutuneena.
  Kiitos ihanasta blogista. Se on jo inspiroinut mua pukeutumaan paremmin jo uloslähtiessä.

  Tykkää

  1. No, samat oli jo lauantainakin eikä se mies koko päivää ollut poissa 😉 No ei, on mullaki joskus ihan verkkarit ja fleecet päällä, harvemmin vaan tulee niistä blogattua… Ei ehkä inspiroisi samalla tavalla 😀

   Tykkää

 5. On niin totta tuo suunnittelu. Itse tsemppasin nyt ruokalistojen osalta. Helpottaa ihan hurjasti kun katsoo ruokasuunnitelmat läpi ja ei tarte viikolla väsyneenä ihmetellä, mitä kaapista puuttuu ja mitä nyt jaksaisi laittaa ruoaksi… ja säästyy rahaakin, kun keskittää hiukan ruokaostoksia, eikä joka päivä tarvitse hakea jotakin. Ja niin paljon helpommalta tuntuu alkaa laittaa uudestakin reseptistä jotakin, kun on jo resepti käsissä ja tarvikkeet kaapissa. Tsemppiä yksinhuoltajaviikkoon! 
  T. Johanna http://www.ajatuksiakaukana.blogspot.com

  Tykkää

  1. Niinpä! Hyvin suunniteltu on kyll niin puoliksi tehty ja saa viel hyvän mielen kaupan päälle!

   Tykkää

 6. Ihana toi kaulakoru! Ja kivalta kokonaisuudelta näyttää toi tv-nurkkaus uuden kaapin ja uusien löytöjen jälkeen! Olet kyllä taitava monella alalla.
  -M-

  Tykkää

 7. mua kiinnostais mitä tossa smoothiessa on kun lapsetkin siitä ilmeisesti tykkää. Saisko ohjeen?

  Tykkää

 8. Kiitos tästä blogista. Lähes päivittäin käyn katsomassa mitä olet kirjoitellut ja ihastellen upeita kuviasi. Tein eilen aamuna Kinuskikissan Smoothiekakun tyttären tyttären 1-vuotis synttäreille. Mun kakku hyyty vähän yli kolme tuntia, olis saanu hyytyä pidempään, ei pysynyt ihan muodossa, levis vähän, ei paljon, ei haitannut ja oli tosi hyvää. Vuoan öljysin kookosöljyllä ja käytin tavallista sokeria, muuten tein ohjeen mukaan. Lisäksi tein kaksi voileipäkakku ja tytär teki itse täytekakun.

  Tykkää

 9. Sääli noiden Kinuskikissan reseptien kanssa. Itselläni oli maun kanssa ongelma, kun tein raidallista moussekakkua -muistaakseni kevään Divaanista napattujen ohjeiden mukaisesti. Mausta tuli teollinen vaikka kakku oli oikein kauniin näköinen. 

  Tykkää

 10. Ihana keittiö. Mun on ihan pakko tuputtaa omia mieltymyksiä ja vinkata josko sprayaisit vetimet sekä valaisimen mattamustiksi. Tuo kivasti syvyyttä.

  Tykkää

  1. No ei hullu juttu ollenkaan! 🙂 Mun makuun vaan ehkä liikaakin kontrastia sit taas. 🙂 Mun taas tekis mieli vaihtaa noi ovet… Kaduttaa etten alumperinkin  ottanut ihan tasaisia ja korkeakiiltoisia. Nyt ei viittis heti vaihtaa kun on 4v vanha keittiö :S

   Tykkää

 11. Justiinsa.vai tollasissa vetisissä teillä sunnuntaina…..meillä ihan pieruverkkarit ja trikoopaita.tasan ei mee onnen lahjat

  Tykkää

  1. No ei kumpikaan varmaan onnesta oo mitenkään pois :)) joskus verkkareissa, joskus tällaisissa. 🙂

   Tykkää

 12. Mua aina huvittaa nää nykynaisten valitukset, jos joutuvat tilapäisesti yksin huolehtimaan kotitantereesta. Entisaikaan ei miehet juurikaan ottaneet osaa lasten- saati kodinhoitoon. Elämä oli monin verroin työläämpää kuin nykyisin, kun on kaikki mahdolliset koneet ja vempaimet apuna. Silti on niiiiiin rankkaa. Voisi ehkä miettiä vähän isoäitiemme sisua..

  Tykkää

  1. No en kyllä käsittääkseni suuremmin valittanut, kunhan totesin että suunnitella pitää. 🙂 Enkä nyt menis allekirjoittamaan sitäkään että isoäideillä oli niin paljon rankempaa… Varmasti ihan eri systeemit, mutta on nykynaisille tullut aika paljon lisääkin; vaatimuksia, vastuuta ja menoja… Vaikea, ehkä jopa mahdoton verrata! Sisu on tietty aina hyväksi, ja sellainen vanhan ajan työmeininki että pakko on tehdä jos jotain meinaa saada! :)) varmaan joitain asioita nykyään vähän liian helpolla saakin.

   Tykkää

  1. H ja M siis…! 🙂 Unohdan aina ettei tää suostu julkaisemaan ”et”-merkkiä.. Huoh.

   Tykkää

 13. Maailma on muuttunut.Ennen vanhaan tukea sai enemmän sukulaisilta ja ystäviltä,isosiskot ja veljet huolehtivat pienemmistään,elettiin tiiviisti ja oli yhteisöllisyyttä,naapurista sai ja kehtasi pyytää apua ym. Äidit pääasiassa hoiti kodin ja lapset, isien käydessä töissä.Tänä päivänä perhe koot pienentyneet,perheet elävät omissa oloissaan ja ovat ”mökkiytyneet”.Yhteisöllisyys puuttuu,tapahtuu pääasiassa somessa.Äidit työelämässsä(on tämän päivän vaatimus).Yhden ihmisen palkalla kyllä toimeen tulee,mutta tiukkaa on.Työelämä kiireistä,kolmivuorotyötä,työmatkat pitkiä jne.Lasten hoitaminen ja työssäkäynti/opiskelu haasteellista yksinhuoltajalla ilman tukiverkostoa(ilta,viikonloppu ja yö-työ.) Maailma vain muuttuu ja ihmiset sen mukana.Jokaisessa aikakaudessa on omat haasteensa,vaikeutensa ja ihanuutensa.Yhteiskunta ja sen vaatimukset vaikuttaa paljon meihin kaikkiin, lakia ja asetuksia unohtamatta(hoitovapaat,työssäoloehto,työssäkäynti alue,kouluttautuminen,päivähoito,eskarit…….)Joten tämän päivän naisten ja äitien ”helppoutta”en allekirjoita.

  Tykkää

 14. Olen käyttänyt suunnittelujuttua jo vuosikaudet ja se toden totta helpottaa viikon asioita. Eihän sitä kannata tehdä samaa mokaa joka päivä tai viikko vaan muuttaa systeemiä, jos homma ei toimi. Olin aikoinaan neljän lapsen kanssa yksin joitakin aikoja, kun mies oli työmatkoilla. Ja sitten sunnuntai-pukeutumisesta. Mieheni kanssa nyt elellään kahdestaan, ja meille se on aivan tavallista, että kotonakin on kivat vaatteet. Se nimittäin tuo mhyvän mielen. Kuka mitenkin haluaa, mutta meillä verkkarit ovat vain urheilua varten. 🙂

  Tykkää

 15. Parhaat vaatteet on kyllä sellaisia, jotka on niin mukavia, että niissä voi löhötä sohvalla, mutta samalla niin tyylikkäitä, että voi avata oven yllätysvieraille näyttämättä siltä, että on löhönnyt sohvalla! ; D

  Tykkää

 16. Ihana, ihanampi, ihanin…tuli niin hyvä fiilis kun katselin näitä kuvia, että sanotuksi ei muuta saa 🙂
  Mukavaa loppuviikkoa kaikille kauniista asioista tykkääville!

  Tykkää

 17. Isoäitiemme sisua ajatellen. Isoäidillä oli kyllä omat lapset apunaan, jotka tiskasivat, siivosivat sillä välin, kun äiti leipoi perheelle herkkuja. Auttoivat joskus myös ruoanlaitossa, ja pyykkikoneet silloinkin jo useasti apuna. Muistan hyvin kuinka laitoin vaatekaapit järjestykseen ja äiti valitteli ettei löydä niistä enää mitään, kun muutin kotoa pois. Eli ei ne isoäiditkään lopulta kotihommia yksin tehneet. Apu oli vain erilaista kuin nykyaikana.

  Tykkää

 18. Inspiraatiota sisustupäivitykseen odottelen. Kun sais nuo joulutähdetkin ikkunoista ensin.  Täällä Turussa niin synkkää ja pimeää että olen vähän tarkoituksellakin venyttänyt pois korjaamista. Onneksi ne on valkoisia, niin ei ota pahasti sisään. 
  Lähes naapurissa on by Pia’s myymälä, mutta nuo pellavapöksyt ei näytä minun jalassa yhtään noin hyviltä kuin sinulla.
  Juoksulenkille siis minäkin… 
  Kiitos vinkeistä.

  Tykkää

  1. Juu kyllä munkin mielestä kaikki valot on ihana piristys tähän pimeyteen… Tai ei ehkä kaikki vilkkuvat joulupukit ym. 😉 Mut ei haittaa vaik joku vielä tammikuussa valaiseekin. 
   Lenkkeily on toinen mainio energiantuoja! Ihan kummasti saa lisäpotkua ja iloa elämään!

   Tykkää

 19. Ihanat nuo pellavahoususi, voi kun raaskisin ostaa tuollaiset ja hävittää nämä kamalat rönttäverkkarit…. Hyvältä kuullostaa teidän viikonloppu:). Ja kauniit keittiön matot kauniissa (ja niin siistissä) keittiössä! Hyvää alkavaa viikkoa!
  -Anu

  Tykkää

  1. :)) joo nää pellavahoisut on kyllä hyvät niin kotona kuin ulkonakin…  Kiitti, keittiön siisteys on meille joku ihan ihme mahdottomuus/haaste josta yritän nyt pitää kiinni! :))

   Tykkää

 20. Muistaakseni oot ennenkin ainakin ohimennen maininnut suunnittelusunnuntain, otin sen nimittäin käyttöön 🙂 Toimii mulla varsinkin treenin ja ruokailujen suhteen. 
  Tutulta vaikuttaa pari muutakin sunnuntaijuttuasi; tulppaanit, sisustus, smoothie, juoksun korvasi salitreeni 🙂
  Suvi

  Tykkää

  1. Jep, olen maininnut! Tosi kiva kuulla että jollekin on tarttunut käyttöön! Se on kyllä pieni keino saada vähän niinkuin sellainen itsevarmempi olo  että kaikki on hallinnassa. Ei tarvi niin paljon hosua ja pohtia viikolla kun perusasiat on jo päätetty…  Mulla ainakin toimii 🙂

   Tykkää

 21. Täytyy kyllä ihailla, kuinka jaksat nähdä vaivaa pukeutumalla kotisunnuntainakin nätisti. Vaikka mieskin on poissa. Varmaan se kyllä nostaa omaakin mielialaa, jos on nätit vaatteet kotioloissakin päällä. Täytyy varmaan itsekkin kokeilla joskus, että miten vaikuttaa vaikka sunnuntain chillailuun kotona vähän sievemmin pukeutuneena.
  Kiitos ihanasta blogista. Se on jo inspiroinut mua pukeutumaan paremmin jo uloslähtiessä.

  Tykkää

  1. No, samat oli jo lauantainakin eikä se mies koko päivää ollut poissa 😉 No ei, on mullaki joskus ihan verkkarit ja fleecet päällä, harvemmin vaan tulee niistä blogattua… Ei ehkä inspiroisi samalla tavalla 😀

   Tykkää

 22. On niin totta tuo suunnittelu. Itse tsemppasin nyt ruokalistojen osalta. Helpottaa ihan hurjasti kun katsoo ruokasuunnitelmat läpi ja ei tarte viikolla väsyneenä ihmetellä, mitä kaapista puuttuu ja mitä nyt jaksaisi laittaa ruoaksi… ja säästyy rahaakin, kun keskittää hiukan ruokaostoksia, eikä joka päivä tarvitse hakea jotakin. Ja niin paljon helpommalta tuntuu alkaa laittaa uudestakin reseptistä jotakin, kun on jo resepti käsissä ja tarvikkeet kaapissa. Tsemppiä yksinhuoltajaviikkoon! 
  T. Johanna http://www.ajatuksiakaukana.blogspot.com

  Tykkää

  1. Niinpä! Hyvin suunniteltu on kyll niin puoliksi tehty ja saa viel hyvän mielen kaupan päälle!

   Tykkää

 23. Ihana toi kaulakoru! Ja kivalta kokonaisuudelta näyttää toi tv-nurkkaus uuden kaapin ja uusien löytöjen jälkeen! Olet kyllä taitava monella alalla.
  -M-

  Tykkää

 24. mua kiinnostais mitä tossa smoothiessa on kun lapsetkin siitä ilmeisesti tykkää. Saisko ohjeen?

  Tykkää

 25. Kiitos tästä blogista. Lähes päivittäin käyn katsomassa mitä olet kirjoitellut ja ihastellen upeita kuviasi. Tein eilen aamuna Kinuskikissan Smoothiekakun tyttären tyttären 1-vuotis synttäreille. Mun kakku hyyty vähän yli kolme tuntia, olis saanu hyytyä pidempään, ei pysynyt ihan muodossa, levis vähän, ei paljon, ei haitannut ja oli tosi hyvää. Vuoan öljysin kookosöljyllä ja käytin tavallista sokeria, muuten tein ohjeen mukaan. Lisäksi tein kaksi voileipäkakku ja tytär teki itse täytekakun.

  Tykkää

 26. Sääli noiden Kinuskikissan reseptien kanssa. Itselläni oli maun kanssa ongelma, kun tein raidallista moussekakkua -muistaakseni kevään Divaanista napattujen ohjeiden mukaisesti. Mausta tuli teollinen vaikka kakku oli oikein kauniin näköinen. 

  Tykkää

 27. Ihana keittiö. Mun on ihan pakko tuputtaa omia mieltymyksiä ja vinkata josko sprayaisit vetimet sekä valaisimen mattamustiksi. Tuo kivasti syvyyttä.

  Tykkää

  1. No ei hullu juttu ollenkaan! 🙂 Mun makuun vaan ehkä liikaakin kontrastia sit taas. 🙂 Mun taas tekis mieli vaihtaa noi ovet… Kaduttaa etten alumperinkin  ottanut ihan tasaisia ja korkeakiiltoisia. Nyt ei viittis heti vaihtaa kun on 4v vanha keittiö :S

   Tykkää

 28. Justiinsa.vai tollasissa vetisissä teillä sunnuntaina…..meillä ihan pieruverkkarit ja trikoopaita.tasan ei mee onnen lahjat

  Tykkää

  1. No ei kumpikaan varmaan onnesta oo mitenkään pois :)) joskus verkkareissa, joskus tällaisissa. 🙂

   Tykkää

 29. Mua aina huvittaa nää nykynaisten valitukset, jos joutuvat tilapäisesti yksin huolehtimaan kotitantereesta. Entisaikaan ei miehet juurikaan ottaneet osaa lasten- saati kodinhoitoon. Elämä oli monin verroin työläämpää kuin nykyisin, kun on kaikki mahdolliset koneet ja vempaimet apuna. Silti on niiiiiin rankkaa. Voisi ehkä miettiä vähän isoäitiemme sisua..

  Tykkää

  1. No en kyllä käsittääkseni suuremmin valittanut, kunhan totesin että suunnitella pitää. 🙂 Enkä nyt menis allekirjoittamaan sitäkään että isoäideillä oli niin paljon rankempaa… Varmasti ihan eri systeemit, mutta on nykynaisille tullut aika paljon lisääkin; vaatimuksia, vastuuta ja menoja… Vaikea, ehkä jopa mahdoton verrata! Sisu on tietty aina hyväksi, ja sellainen vanhan ajan työmeininki että pakko on tehdä jos jotain meinaa saada! :)) varmaan joitain asioita nykyään vähän liian helpolla saakin.

   Tykkää

  1. H ja M siis…! 🙂 Unohdan aina ettei tää suostu julkaisemaan ”et”-merkkiä.. Huoh.

   Tykkää

 30. Maailma on muuttunut.Ennen vanhaan tukea sai enemmän sukulaisilta ja ystäviltä,isosiskot ja veljet huolehtivat pienemmistään,elettiin tiiviisti ja oli yhteisöllisyyttä,naapurista sai ja kehtasi pyytää apua ym. Äidit pääasiassa hoiti kodin ja lapset, isien käydessä töissä.Tänä päivänä perhe koot pienentyneet,perheet elävät omissa oloissaan ja ovat ”mökkiytyneet”.Yhteisöllisyys puuttuu,tapahtuu pääasiassa somessa.Äidit työelämässsä(on tämän päivän vaatimus).Yhden ihmisen palkalla kyllä toimeen tulee,mutta tiukkaa on.Työelämä kiireistä,kolmivuorotyötä,työmatkat pitkiä jne.Lasten hoitaminen ja työssäkäynti/opiskelu haasteellista yksinhuoltajalla ilman tukiverkostoa(ilta,viikonloppu ja yö-työ.) Maailma vain muuttuu ja ihmiset sen mukana.Jokaisessa aikakaudessa on omat haasteensa,vaikeutensa ja ihanuutensa.Yhteiskunta ja sen vaatimukset vaikuttaa paljon meihin kaikkiin, lakia ja asetuksia unohtamatta(hoitovapaat,työssäoloehto,työssäkäynti alue,kouluttautuminen,päivähoito,eskarit…….)Joten tämän päivän naisten ja äitien ”helppoutta”en allekirjoita.

  Tykkää

 31. Olen käyttänyt suunnittelujuttua jo vuosikaudet ja se toden totta helpottaa viikon asioita. Eihän sitä kannata tehdä samaa mokaa joka päivä tai viikko vaan muuttaa systeemiä, jos homma ei toimi. Olin aikoinaan neljän lapsen kanssa yksin joitakin aikoja, kun mies oli työmatkoilla. Ja sitten sunnuntai-pukeutumisesta. Mieheni kanssa nyt elellään kahdestaan, ja meille se on aivan tavallista, että kotonakin on kivat vaatteet. Se nimittäin tuo mhyvän mielen. Kuka mitenkin haluaa, mutta meillä verkkarit ovat vain urheilua varten. 🙂

  Tykkää

 32. Parhaat vaatteet on kyllä sellaisia, jotka on niin mukavia, että niissä voi löhötä sohvalla, mutta samalla niin tyylikkäitä, että voi avata oven yllätysvieraille näyttämättä siltä, että on löhönnyt sohvalla! ; D

  Tykkää

 33. Ihana, ihanampi, ihanin…tuli niin hyvä fiilis kun katselin näitä kuvia, että sanotuksi ei muuta saa 🙂
  Mukavaa loppuviikkoa kaikille kauniista asioista tykkääville!

  Tykkää

 34. Isoäitiemme sisua ajatellen. Isoäidillä oli kyllä omat lapset apunaan, jotka tiskasivat, siivosivat sillä välin, kun äiti leipoi perheelle herkkuja. Auttoivat joskus myös ruoanlaitossa, ja pyykkikoneet silloinkin jo useasti apuna. Muistan hyvin kuinka laitoin vaatekaapit järjestykseen ja äiti valitteli ettei löydä niistä enää mitään, kun muutin kotoa pois. Eli ei ne isoäiditkään lopulta kotihommia yksin tehneet. Apu oli vain erilaista kuin nykyaikana.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: