Sohvapöytä

uutta olkkarissa

Tammikuun toisena; heti kun kaupat aukesivat, kävin tilaamassa uuden sohvapöydän mietittyäni asiaa varmaan lähemmäs vuoden. Siis etsittyäni justiinsa sopivan mallista ja väristä pöytää. Entinenkin oli ja on kaunis ja jää vielä ainakin toistaiseksi varastoon odottamaan. Mutta nyt näin, vähän kevyemmin ja vähän puunvärisemmin.

Ihastuin tähän tammiseen Habitatin pöytään itseasiassa viime syksynä enkä ole parempaa melko kattavankaan selvityksen jäkeen löytänyt… Nyt kun se oli joulun jälkeen -30% alessa, kävin sitten tosiaan tilaamassa. Ja tykkään kyllä just niin paljon kuin kuvittelinkin. Just meille sopivan retro, sopivan etninen ja sopivan skandinaavinen.

Noin muuten mulla on ollut oikeinkin kiva viikko, vaikken tänne paljon olekaan ehtinyt. Vain yhtenä aamuna herätessäni auto oli lumen alla ja aura kasannut aamuyöstä sellaisen lumikinoksen sen eteen että sain huhkia hyvän aamuaerobisen. Salaa toivoin, että lunta olisi tullut vähän enemmänkin miehen poissaollessa ja olisin ansainut aika monet kukkaset ja hartiahieronnat, mut aika helpolla pääsin. Höh. 😉 

No, nyt on mies kotona, herkullisen värisiä ruusuja pöydässä ja taas yksi tabula rasa päätynyt seinälle asti. Ja uusia neuleprojekteja, ihonhoito- ja meikkijuttuja sekä liikunta-aiheisia postauksia tulossa! Olen kyllä ehtiyt kaikenlaista muuta touhuilemaan kuin blogia… Että hyvähän tässä on viikonloppu aloittaa. :)) Ihan ekaksi, nyt just pienelle juoksulle.

(Huomatteko, eikö kuulostakin siltä että mulla on ihan ihme energinen olo? ;))

Hyvää perjantai-iltaa teillekin! ❤

60 vastausta artikkeliin “Sohvapöytä

 1. Kaunis pöytä, sopii tosi hyvin paikkaansa ja tyyliinne muutenkin. 
  Ja entä toi sun neule sitten, mäkin haluun! Sattuisiko se mahdollisesti olemaan sun itse tekemä..? Josko ohje vaikka löytyisi jostakin..?
  Hyvää viikonloppua! Nautihan siitä, että ootte taas koko perhe koolla. 
  -Suvi

  Tykkää

 2. Energistä viikonloppua 🙂 Postauksen perusteella sellainen odotettavissa. Meillä noi kuvassa vilahtavat pistaasipähkinät herkkua. Pienin jo yhtenä iltana totesi ettei jaksa enää näitä käpyjä syödä 🙂
  Iloa ja Valoa, Vanamo
   

  Tykkää

 3. kiva pöytä! kuinka pitkiä lenkkejä juokset yleensä?
  just hain langat Simppeliin Suriin, ja taidan alkaa neuloa sitä tässä viikonlopun aikana =)

  Tykkää

  1. Jee! Se Suri on kyllä niin ihanaa lankaa, voisin pitää paitaa koko ajan…! 
   Mun lenksut on kaikkea 5 ja 13 km väliltä, tänään meni 9km -tosin vain kuntosalin juoksumatolla… 🙂

   Tykkää

  1. Aika vähän… Tai siellä on enemmän kanavia kuin täällä olohuoneessa ja paljon isompi tv niin mies katselee jalkapalloa tai jotain vastaavaa urheilua siellä..  Ja dvd-laite löytyy myös vain takkahuoneesta niin jos filmiä haluaa katsoa niin siellä sitten (kun mitään netfliksejä meillä ei oo :)).

   Tykkää

 4. Hieno uusi pöytä, nappiostos! Kun itsekin jaksaisi harkita ostoksiaan noin kauan… tulisikin kait sitte kerralla hyvä! Tuo koru on tosi kaunis, en itse osaisi siihen pukeutua, mutta sinulle sekin istuu kuin nappi silmään 😉 Oletko käynyt täällä pohjoisnorjassa milloinkaan?

  Tykkää

 5. Kaunis pöytä, minä olen sopivaa pöytää etsinyt jo useamman vuoden, tuossa olisi kyllä potentiaalia… Hyvää viikonloppua!
   
  -Anu

  Tykkää

 6. Kaunis pöytä, vaikka pidin siitä vanhastakin. Nyt vaan odotan milloin pöydän alle ilmestyy matto ja onko se aito perialainen, kelim  vai 70 luvun paimentolaismatto. Yleensähän projektit laajenevat 😉
  Tekisitkö joskus postauksen miten säilytät kirjat. Olette ilmeisesti lukeva perhe, missä säilytät kirjoja ja käytättekö kirjastoa vai hankitko kirjat kaupasta tai netistä.
  Muutenkin kiinnostaa ostostottumuksesi, kotisi näyttää harkitulle, oletko kuluttajana sellainen joka haluaa hypistellä ja harkita ennen ostospäätöstä vai tilaatko summamutikassa netistä läjäpäin tavaraa ja palautat epäsopivat (tästä tyylistä en itse pidä ja säälin nettikauppiaita)
  Energistä viikonloppua, muista pysähtyä välillä nauttimaan kauniista ruusuistasi 😉

  Tykkää

  1. Tiedän; mietin heti tota mattoasiaa, mutta kun meillä on jo yksi  persialainen (alakerrassa) enkä usko että sitä ainakaan otetaan tänne… Luulen että tää talja pysyy! :))
   kirjojen säilytys meillä on vähän tällaisissa pinoissa 😉 haaveissa on joku kunnon kirjahylly, että ehkä se ois sit seuraava projekti. Kirjoja meillä on nyt vähän kaikkialla, hyllyillä, pöydillä.. 😉
   Ostan tosiaan aika harkiten. Tiedän aina aika tarkalleen mitä haluan enkä tyydy oikeastaan mihinkään sinnepäin. Ehkä siksikään en koskaan oo tilannut mistään mitään, mikä olisi pitänyt palauttaa… Ei ainakaan tuu mieleen nyt. Mulle ois kauhea stressi saada kotiin tavaraa joka pitäis vielä jaksaa palauttaakin… No Thanks 😀 Eli joo aika harkitseva ostelija ja joskus tosi ärsyttävänkin ”säästeliäs”, mun kanssa ei oo hauskaa shoppailla 😛 
    

   Tykkää

 7. Hyvä pöytä. Sopii erittäin hyvin ympäristöönsä.
  Oli pakko googlata tuo yksi teidän kirja, tässä tulos (LOL, verilöylytkin…):
  This was a popular book in its day and was reprinted at least three times, which is unusual for any book on fishing – the title must have helped. In a nutshell, you get just over 300 pages of total bloodbath, and I do not exaggerate, because there isn’t much rod and line fishing in here and Mitchell Hedges used whatever method worked regardless of how unsubtle it might have been. At one time he considered using explosives, but in the end he settled for capturing most of his fish using half inch hawsers and massive hooks attached to ten foot chains loaded with up to 70 pounds of deadbait. Subtle, it ain’t and the pages are full of thousand pound sharks being polished off with rifles and revolvers and when Mitchell Hedges got bored of that, he went and shot crocodiles just for the fun of it. He even caught a porpoise.
  Mitchell Hedges wasn’t a great writer and the endless slaughter does get a bit wearying – even he must have realised the sheer pointlessness of it all, and quite how Lady Richmond Gordon, his companion, put up with it, I have no idea. The vast majority of the catches were cut up and dumped back in the sea and if it wasn’t for the regular changes of location the whole book would degenerate into something resembling the Texas Chainsaw Massacre. But, given that there are readers who enjoy the TCM, this book does have an audience and I’ll concede, it is one of a kind, unless you count Scull’s Lassoing Wild Animals in Africa, which is equally improbable, but has no fishing in it at all. Quite why Mitchell Hedges kept at it for so long, I have no idea, but I guarantee that you won’t read anything like it. Not recommended for catch and release anglers or readers of a nervous disposition.

  Tykkää

  1. Haha 😀 Kirjaa ei oo varmaan koskaan edes luettu, vaikka kyllä meidän catch and release -mies verilöylyistäkin tykkää… 😉 Mut se on kaunis! ;D

   Tykkää

 8. Todella kauniin pöydän löysit teidän kotiin! Kannatti katsella ja odottaa. Olohuone muuttui ihan eri näköiseksi, yksi huonekalu muuttaa koko tyylin! Ja niin ihana tabula!
  – M –
   

  Tykkää

 9. saako Täälä sanoa jos ei tykkää?..mun mielestä vaan ei sovi. Kovin tunkkanen vaikutelma,kun eri puunsävyjä,ainakin kuvissa.

  Tykkää

  1. No saahan sitä sanoa 🙂 Eihän kaikki tykkää samoista jutuista ja makunsa kullakin. Siitä en tiedä onko meillä kauheasti erilaisia puunsävyjä, mun mielestä toi tamminen pöytä meinasi upota tammiseen lattiaan liiankin hyvin 😉 Mut joo, en tietenkään oleta että kaikki tykkää, vaikkei  muuta sanoisikaan. 😉

   Tykkää

 10. Kiitos sinulle ihanasta blogista. Noin vuosi sitten eronneena ja saman verran tummissa tunnelmissa velloneena, sinä olet tuonut vuoteeni iloa, valoa, energiaa ja kauneutta. Toivottavasti jaksat jatkaa…
  Ihanan näköinen tv-nurkkaus ja ilme vaaleni uuden tason ja järjestelyn ansiosta. Olohuoneen pöytä on oikein sopiva ja laadukkaan näköinen. Pehmentää tunnelmaa.
  -Päivi Kuopiosta
   

  Tykkää

 11. Miten pystyn seuraamaan sinun blogia blogger.comin kautta, minkä nettiosoitteen laitan? Jos kopioin sinun osoitteen se ei toimi vaan menee Me Naiset etusivulle. 

  Tykkää

 12. Moikka Johanna!
  En oo aiemmin kommentoinut, mutta nyt tuli sellanen fiilis, että jotain pitää raapustaa. Sulla tuntuu olevan niin ihana asenne elämään, joka oikein huokuu tänne ruudun toiselle puolelle ja antaa enegiaa ja rauhaa munkin hektiseen opiskelijaelämään. Kiitos siis tosi paljon blogista ja ihanaa kevään odotusta teidän perheelle!  
  -Susanna

  Tykkää

 13. Kaunis pöytä, sopii tosi hyvin paikkaansa ja tyyliinne muutenkin. 
  Ja entä toi sun neule sitten, mäkin haluun! Sattuisiko se mahdollisesti olemaan sun itse tekemä..? Josko ohje vaikka löytyisi jostakin..?
  Hyvää viikonloppua! Nautihan siitä, että ootte taas koko perhe koolla. 
  -Suvi

  Tykkää

 14. Energistä viikonloppua 🙂 Postauksen perusteella sellainen odotettavissa. Meillä noi kuvassa vilahtavat pistaasipähkinät herkkua. Pienin jo yhtenä iltana totesi ettei jaksa enää näitä käpyjä syödä 🙂
  Iloa ja Valoa, Vanamo
   

  Tykkää

 15. kiva pöytä! kuinka pitkiä lenkkejä juokset yleensä?
  just hain langat Simppeliin Suriin, ja taidan alkaa neuloa sitä tässä viikonlopun aikana =)

  Tykkää

  1. Jee! Se Suri on kyllä niin ihanaa lankaa, voisin pitää paitaa koko ajan…! 
   Mun lenksut on kaikkea 5 ja 13 km väliltä, tänään meni 9km -tosin vain kuntosalin juoksumatolla… 🙂

   Tykkää

  1. Aika vähän… Tai siellä on enemmän kanavia kuin täällä olohuoneessa ja paljon isompi tv niin mies katselee jalkapalloa tai jotain vastaavaa urheilua siellä..  Ja dvd-laite löytyy myös vain takkahuoneesta niin jos filmiä haluaa katsoa niin siellä sitten (kun mitään netfliksejä meillä ei oo :)).

   Tykkää

 16. Hieno uusi pöytä, nappiostos! Kun itsekin jaksaisi harkita ostoksiaan noin kauan… tulisikin kait sitte kerralla hyvä! Tuo koru on tosi kaunis, en itse osaisi siihen pukeutua, mutta sinulle sekin istuu kuin nappi silmään 😉 Oletko käynyt täällä pohjoisnorjassa milloinkaan?

  Tykkää

 17. Kaunis pöytä, minä olen sopivaa pöytää etsinyt jo useamman vuoden, tuossa olisi kyllä potentiaalia… Hyvää viikonloppua!
   
  -Anu

  Tykkää

 18. Kaunis pöytä, vaikka pidin siitä vanhastakin. Nyt vaan odotan milloin pöydän alle ilmestyy matto ja onko se aito perialainen, kelim  vai 70 luvun paimentolaismatto. Yleensähän projektit laajenevat 😉
  Tekisitkö joskus postauksen miten säilytät kirjat. Olette ilmeisesti lukeva perhe, missä säilytät kirjoja ja käytättekö kirjastoa vai hankitko kirjat kaupasta tai netistä.
  Muutenkin kiinnostaa ostostottumuksesi, kotisi näyttää harkitulle, oletko kuluttajana sellainen joka haluaa hypistellä ja harkita ennen ostospäätöstä vai tilaatko summamutikassa netistä läjäpäin tavaraa ja palautat epäsopivat (tästä tyylistä en itse pidä ja säälin nettikauppiaita)
  Energistä viikonloppua, muista pysähtyä välillä nauttimaan kauniista ruusuistasi 😉

  Tykkää

  1. Tiedän; mietin heti tota mattoasiaa, mutta kun meillä on jo yksi  persialainen (alakerrassa) enkä usko että sitä ainakaan otetaan tänne… Luulen että tää talja pysyy! :))
   kirjojen säilytys meillä on vähän tällaisissa pinoissa 😉 haaveissa on joku kunnon kirjahylly, että ehkä se ois sit seuraava projekti. Kirjoja meillä on nyt vähän kaikkialla, hyllyillä, pöydillä.. 😉
   Ostan tosiaan aika harkiten. Tiedän aina aika tarkalleen mitä haluan enkä tyydy oikeastaan mihinkään sinnepäin. Ehkä siksikään en koskaan oo tilannut mistään mitään, mikä olisi pitänyt palauttaa… Ei ainakaan tuu mieleen nyt. Mulle ois kauhea stressi saada kotiin tavaraa joka pitäis vielä jaksaa palauttaakin… No Thanks 😀 Eli joo aika harkitseva ostelija ja joskus tosi ärsyttävänkin ”säästeliäs”, mun kanssa ei oo hauskaa shoppailla 😛 
    

   Tykkää

 19. Hyvä pöytä. Sopii erittäin hyvin ympäristöönsä.
  Oli pakko googlata tuo yksi teidän kirja, tässä tulos (LOL, verilöylytkin…):
  This was a popular book in its day and was reprinted at least three times, which is unusual for any book on fishing – the title must have helped. In a nutshell, you get just over 300 pages of total bloodbath, and I do not exaggerate, because there isn’t much rod and line fishing in here and Mitchell Hedges used whatever method worked regardless of how unsubtle it might have been. At one time he considered using explosives, but in the end he settled for capturing most of his fish using half inch hawsers and massive hooks attached to ten foot chains loaded with up to 70 pounds of deadbait. Subtle, it ain’t and the pages are full of thousand pound sharks being polished off with rifles and revolvers and when Mitchell Hedges got bored of that, he went and shot crocodiles just for the fun of it. He even caught a porpoise.
  Mitchell Hedges wasn’t a great writer and the endless slaughter does get a bit wearying – even he must have realised the sheer pointlessness of it all, and quite how Lady Richmond Gordon, his companion, put up with it, I have no idea. The vast majority of the catches were cut up and dumped back in the sea and if it wasn’t for the regular changes of location the whole book would degenerate into something resembling the Texas Chainsaw Massacre. But, given that there are readers who enjoy the TCM, this book does have an audience and I’ll concede, it is one of a kind, unless you count Scull’s Lassoing Wild Animals in Africa, which is equally improbable, but has no fishing in it at all. Quite why Mitchell Hedges kept at it for so long, I have no idea, but I guarantee that you won’t read anything like it. Not recommended for catch and release anglers or readers of a nervous disposition.

  Tykkää

  1. Haha 😀 Kirjaa ei oo varmaan koskaan edes luettu, vaikka kyllä meidän catch and release -mies verilöylyistäkin tykkää… 😉 Mut se on kaunis! ;D

   Tykkää

 20. Todella kauniin pöydän löysit teidän kotiin! Kannatti katsella ja odottaa. Olohuone muuttui ihan eri näköiseksi, yksi huonekalu muuttaa koko tyylin! Ja niin ihana tabula!
  – M –
   

  Tykkää

 21. saako Täälä sanoa jos ei tykkää?..mun mielestä vaan ei sovi. Kovin tunkkanen vaikutelma,kun eri puunsävyjä,ainakin kuvissa.

  Tykkää

  1. No saahan sitä sanoa 🙂 Eihän kaikki tykkää samoista jutuista ja makunsa kullakin. Siitä en tiedä onko meillä kauheasti erilaisia puunsävyjä, mun mielestä toi tamminen pöytä meinasi upota tammiseen lattiaan liiankin hyvin 😉 Mut joo, en tietenkään oleta että kaikki tykkää, vaikkei  muuta sanoisikaan. 😉

   Tykkää

 22. Kiitos sinulle ihanasta blogista. Noin vuosi sitten eronneena ja saman verran tummissa tunnelmissa velloneena, sinä olet tuonut vuoteeni iloa, valoa, energiaa ja kauneutta. Toivottavasti jaksat jatkaa…
  Ihanan näköinen tv-nurkkaus ja ilme vaaleni uuden tason ja järjestelyn ansiosta. Olohuoneen pöytä on oikein sopiva ja laadukkaan näköinen. Pehmentää tunnelmaa.
  -Päivi Kuopiosta
   

  Tykkää

 23. Miten pystyn seuraamaan sinun blogia blogger.comin kautta, minkä nettiosoitteen laitan? Jos kopioin sinun osoitteen se ei toimi vaan menee Me Naiset etusivulle. 

  Tykkää

 24. Moikka Johanna!
  En oo aiemmin kommentoinut, mutta nyt tuli sellanen fiilis, että jotain pitää raapustaa. Sulla tuntuu olevan niin ihana asenne elämään, joka oikein huokuu tänne ruudun toiselle puolelle ja antaa enegiaa ja rauhaa munkin hektiseen opiskelijaelämään. Kiitos siis tosi paljon blogista ja ihanaa kevään odotusta teidän perheelle!  
  -Susanna

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: