Melkein letti

& tavallinen dagens

Tällaista tällai keskellä kiiruista viikkoa; hirmu helppo tapa saada hiukset pirteälle letille! Tai siis melkein letille. 

Ei siis haittaa mitään vaikket osaisi letittää rankista omiin hiuksiin. Voit kiinnitellä hiusosiot hauskoille pikku palleroille ja kampaus näyttää hauskalta, rennolta letiltä. Ensin solmit siis hiukset pienten läpinäkyvien lenksujen kanssa kiinni -no saa toki käyttää kaikkia neonvärisiäkin! 😛 Hiusosiot vedellään kunnolla auki; sivuille ja keskeltä, niin että lenksujen väleihin muodostuu palleroita.

Suosittelen pohjalle runsaasti muotolutuotetta; hiuspuuteria, muotovaahtoa, what ever. Tai vaikka ihan vanhaa kunnon perunajauhoa! Se on tässä kampauksessa loistoapu. Ja se (paljon kehumani) Kerastasen violetti V.I.P. suihkepuuteri on tässä(kin) loistava tuote. Tarvittaessa voi varmaan myös tupeerata, mutta sitä en ole itse kokeillut.

Päivän mittaan hiusosiota voi hyvin vedellä/kiristellä lisää; letistä tulee vain söpömpi käytössä. 

Bonuksia:

-Jos hiukset ovat kosteat tai kastuvat päivän aikana lumisateessa (kuten mulla tänään), saat illaksi kauniit laineet (kts. kuva nr. 1)!

-Sporttisen reipas olo; tämä pitää sitäpaitsi hiukset hyvin kurissa myös treenatessa! 

34 vastausta artikkeliin “Melkein letti

 1. Kiitos ihanista hiusvinkeistä. Hiukseni ovat saman mittaiset ja jopa sävyiset kuin sinulla, joten vinkit tulevat heti käyttöön 🙂 Just väkersin melkein letin tämän työpäivän kampaukseksi. Tosi kiva tuli!!!
  Taina

  Tykkää

 2. Täytyypä tytöille kokeilla, mulla kun ei kovin hyvin edelleenkään letitys suju. Sivulta sivulle onnistuu jotenkuten mutta perinteinen ranskanletti on aina jotenkin toispuoleinen 😀
  T. Hannele

  Tykkää

  1. Meidän Ainolla taas ei vieläkään oo kovin paljon tukkaa (no on tosi ihana polkka, mutta sillä on aika hitaasti kasvavaa laatua :)) niin mun pitää tehdä tällaisia itselle… No ei vais, tekisin varmasti joka tapauksessa ja varmasti kohta jo Ainollekin!

   Tykkää

 3. Vautsi! Tämähän on se lapsuuden trendikampaus 80-luvulta, mutta hillitymmillä hiuslenkeillä 😀 Enpä olisi keksinyt kokeilla taas vastaavaa. Huomenna testiin 🙂
  -Ninni

  Tykkää

  1. 😀 joo ja saa toki laittaa vaikka minkälaisia hiuslenksuja 😛 tai vaiks rusetteja 😀

   Tykkää

 4. Hei Johanna, mikä tämä pitkä neuletakki on ? Onko sekin SURISTA tehty ja millä ohjeella ? katariina käsityöliikkeen väki 

  Tykkää

  1. Hei… Tänäkin voisi hyvin tehdä surista tai vaikka sandnes garnin Soft aloakadta, mutta tää on tehty Rauma ullfabrikin Puno -langasta! Ohje löytyy varmaan helpoiten ihan googlettamalla 🙂

   Tykkää

 5. Kiva kampaus, kokeilisin itse jos olisi riittävästi hiusmateriaalia :). Muutenkin harmittaa monesti, kun sulla olisi kaikenlaisia kivoja letti- ym.ohjeita, mutta itselläni on niihin ihan liian lyhyet ja ohuet hiukset.
  Ja sitten ihan ohi aiheesta, mutta olen jotenkin kiinnittänyt viimeaikaisissa kuvissa huomiota siihen, ettet käytä nykyään sormuksia?!? Asiahan ei minulle todellakaan millään tavalla kuulu, mutta koska sinusta on blogia monta vuotta seuratessa tullut jotenkin hassulla tavalla läheinen, olen vaan ollut huolissani, että ei kai avioliitossasi ole jotain vakavia ongelmia…? Ei siis ole mitenkään tarkoitus udella tai tungetella, anteeksi jos tämä tuntuu siltä. Eikä tarvitse edes vastata, mikäli et jostain syystä halua!
  Sanna 

  Tykkää

  1. Moikka Sanna 🙂 Juu, siitä onkin jo tovi vierähtänyt kun kerroin täällä että vihkisormuksesta hävisi yksi timantti… :S Enkä vieläkään oo siis saanut vietyä sitä korjaukseen, apua…! Ehkä huomenna?!? Yritän 😀 Eli ei muuta kriisiä kuin sormus raukka jossa kolmannen kiven kohdalla on ruma reikä… :))  Ymmärrän hyvin että ihmettelette -ja kiitos siitä 🙂

   Tykkää

 6. Hei! Ihana kampaus, nopea tehdä näin kotiäidillekin.:) Kysyisin tuosta suosittelemastasi hiuspuuterista. Luuletko, että sopisi myös tummemmalle hiussävylle? Joskus hiuspuuteri näkyy ikävästi tummemmalla hiuspohjalla.. Kiitos, jos ehdit vastata.:)

  Tykkää

 7. Hei! Miten sun blogista voi etsiä juttuja aiheittain? Etsin siis Kategoriat-valikkoa. Haluaisin löytää esim. neuleohjeita, eikä tietenkään ole muistissa milloin just joku tietty juttu on julkaistu.
   
  Mahtis blogi!

  Tykkää

  1. Hmm, ei tosiaan oo kategorioita, mutta kokeile hakusana-kenttää jos jotain muistat mitä siinä postauksessa vois olla…

   Tykkää

 8. Sanna hei, voisit ihmetellä minunkin timanttiani; miksi se on laatikossa? No enpä ole nähnyt vaivana ja käydä suurennuttamassa sormuksia (ystävän kehotuksesta huolimatta) sen jälkeen kun kilpparinvajaus iski. Vihkisormi eli nimetön alkoi särkemään kivusta ja sormukset oli jätettävä pois käytöstä. Timanttini ei kelvannut edes varkaille.. Jätin sen siltä matkalta  kotiin ja oli melkein tyhjässä yöpöydän laatikossa. Sanoin, että sillä oli suojeluksensa, kun löysin sen lopulta. Nyt minulla on erilaisia sormuksia joita käytän mielialan mukaan, mieheni siunauksella, koska hän on katsonut nämä sopivaksi! Älkää nyt ihmiset kaikesta huolestuko, ei sormuksen puuttuminen tarkoita katastrofia tai avioeroa! Timantit kaipaavat myös oman puhdistusoperaationsa, joten olkaa vapaita huolesta.. Hyvää jatkoa stressittömään kevääseen! =)

  Tykkää

 9. Tykkään laittaa ponnarin tuohon tapaan, mutta enpä ole osannut noin kauniisti laittaa ylhäältä asti… Kiitos!

  Tykkää

 10. Kiitos ihanista hiusvinkeistä. Hiukseni ovat saman mittaiset ja jopa sävyiset kuin sinulla, joten vinkit tulevat heti käyttöön 🙂 Just väkersin melkein letin tämän työpäivän kampaukseksi. Tosi kiva tuli!!!
  Taina

  Tykkää

 11. Täytyypä tytöille kokeilla, mulla kun ei kovin hyvin edelleenkään letitys suju. Sivulta sivulle onnistuu jotenkuten mutta perinteinen ranskanletti on aina jotenkin toispuoleinen 😀
  T. Hannele

  Tykkää

  1. Meidän Ainolla taas ei vieläkään oo kovin paljon tukkaa (no on tosi ihana polkka, mutta sillä on aika hitaasti kasvavaa laatua :)) niin mun pitää tehdä tällaisia itselle… No ei vais, tekisin varmasti joka tapauksessa ja varmasti kohta jo Ainollekin!

   Tykkää

 12. Vautsi! Tämähän on se lapsuuden trendikampaus 80-luvulta, mutta hillitymmillä hiuslenkeillä 😀 Enpä olisi keksinyt kokeilla taas vastaavaa. Huomenna testiin 🙂
  -Ninni

  Tykkää

  1. 😀 joo ja saa toki laittaa vaikka minkälaisia hiuslenksuja 😛 tai vaiks rusetteja 😀

   Tykkää

 13. Hei Johanna, mikä tämä pitkä neuletakki on ? Onko sekin SURISTA tehty ja millä ohjeella ? katariina käsityöliikkeen väki 

  Tykkää

  1. Hei… Tänäkin voisi hyvin tehdä surista tai vaikka sandnes garnin Soft aloakadta, mutta tää on tehty Rauma ullfabrikin Puno -langasta! Ohje löytyy varmaan helpoiten ihan googlettamalla 🙂

   Tykkää

 14. Kiva kampaus, kokeilisin itse jos olisi riittävästi hiusmateriaalia :). Muutenkin harmittaa monesti, kun sulla olisi kaikenlaisia kivoja letti- ym.ohjeita, mutta itselläni on niihin ihan liian lyhyet ja ohuet hiukset.
  Ja sitten ihan ohi aiheesta, mutta olen jotenkin kiinnittänyt viimeaikaisissa kuvissa huomiota siihen, ettet käytä nykyään sormuksia?!? Asiahan ei minulle todellakaan millään tavalla kuulu, mutta koska sinusta on blogia monta vuotta seuratessa tullut jotenkin hassulla tavalla läheinen, olen vaan ollut huolissani, että ei kai avioliitossasi ole jotain vakavia ongelmia…? Ei siis ole mitenkään tarkoitus udella tai tungetella, anteeksi jos tämä tuntuu siltä. Eikä tarvitse edes vastata, mikäli et jostain syystä halua!
  Sanna 

  Tykkää

  1. Moikka Sanna 🙂 Juu, siitä onkin jo tovi vierähtänyt kun kerroin täällä että vihkisormuksesta hävisi yksi timantti… :S Enkä vieläkään oo siis saanut vietyä sitä korjaukseen, apua…! Ehkä huomenna?!? Yritän 😀 Eli ei muuta kriisiä kuin sormus raukka jossa kolmannen kiven kohdalla on ruma reikä… :))  Ymmärrän hyvin että ihmettelette -ja kiitos siitä 🙂

   Tykkää

 15. Hei! Ihana kampaus, nopea tehdä näin kotiäidillekin.:) Kysyisin tuosta suosittelemastasi hiuspuuterista. Luuletko, että sopisi myös tummemmalle hiussävylle? Joskus hiuspuuteri näkyy ikävästi tummemmalla hiuspohjalla.. Kiitos, jos ehdit vastata.:)

  Tykkää

 16. Hei! Miten sun blogista voi etsiä juttuja aiheittain? Etsin siis Kategoriat-valikkoa. Haluaisin löytää esim. neuleohjeita, eikä tietenkään ole muistissa milloin just joku tietty juttu on julkaistu.
   
  Mahtis blogi!

  Tykkää

  1. Hmm, ei tosiaan oo kategorioita, mutta kokeile hakusana-kenttää jos jotain muistat mitä siinä postauksessa vois olla…

   Tykkää

 17. Sanna hei, voisit ihmetellä minunkin timanttiani; miksi se on laatikossa? No enpä ole nähnyt vaivana ja käydä suurennuttamassa sormuksia (ystävän kehotuksesta huolimatta) sen jälkeen kun kilpparinvajaus iski. Vihkisormi eli nimetön alkoi särkemään kivusta ja sormukset oli jätettävä pois käytöstä. Timanttini ei kelvannut edes varkaille.. Jätin sen siltä matkalta  kotiin ja oli melkein tyhjässä yöpöydän laatikossa. Sanoin, että sillä oli suojeluksensa, kun löysin sen lopulta. Nyt minulla on erilaisia sormuksia joita käytän mielialan mukaan, mieheni siunauksella, koska hän on katsonut nämä sopivaksi! Älkää nyt ihmiset kaikesta huolestuko, ei sormuksen puuttuminen tarkoita katastrofia tai avioeroa! Timantit kaipaavat myös oman puhdistusoperaationsa, joten olkaa vapaita huolesta.. Hyvää jatkoa stressittömään kevääseen! =)

  Tykkää

 18. Tykkään laittaa ponnarin tuohon tapaan, mutta enpä ole osannut noin kauniisti laittaa ylhäältä asti… Kiitos!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: