Karvahattu auringossa

Ulkoasua siis

takki & neule Zara / tekokarvahattu BikBok / villahuivi secondhandia Etsy.comista

Nää on just näitä juttuja, joista itse olen ihan fiiliksissä ja joita mies katsoo silmät pyöreinä. Tästä karvahatusta se ei esimerkiksi sanonut mitään muuta kuin Nikita… Ehheh.

Enkä kysynyt sen enempää. Jatkoin fiilistelyäni.

Fiilistelköon se niitä siimojaan, mulla on omat juttuni. Ehkä se sit kuitenkin salaa vähän tykkäsikin. Niinkuin minäkin, mokomastakin koukkujen näpertelystä. ❤

Kuvat ovat sunnuntailta, upeasta auringonpaisteesta ja pieneltä kävelyltä perheen kesken. Ja sunnuntaipäivallisestä; perunat on täytetty juustolla ja päälle ripoteltu niin valkosipulia, oliiviöljyä, pippuria kuin suolaakin. Mmm. 

Reipasta alkanutta viikkoa & paljon energiaa teillekin!

26 vastausta artikkeliin “Karvahattu auringossa

 1. Itse hattu ei ole ihan omaan makuuni, mutta pakko sanoa, että sinun päällesi sopisi vaikka säkki! Osaat kantaa vaatteet ja itsesi niin kauniisti 🙂

  Tykkää

 2. Olin kerran alkusyksystä lähdössä iltapäiväselle jollekin humputusretkelle ystävieni kanssa ja huikkasin eteisestä poikaystävällinen morot, jolloin sama silmien nikita-pyöräytys muka salaa ja kulmakarvojen kohotus myös tapahtui. Ainoa yli-iloinen kommentti oli ”No niiii! Vaan taulu puuttuu kainalosta” 😀 😀 Ilmeisesti pitkä mekko-paita-viritelmä, jonkinnäköinen iso huivinliehake, nahkatakki, aurinkolasit ja lierihattu oli insinöörille liikaa.

  Tykkää

 3. Ihania kuvia taas kerran 🙂 Asiasta toiseen; kiitos kun suosittelit jokin aika sitten Kuudes aisti-sarjaa! Olen niiiin koukussa 🙂 -Maarit

  Tykkää

 4. Ihania perunoita! Ja hattukin! Kauanko perunat olivat uunissa ja mikä juusto sopii parhaiten? 🙂

  Tykkää

 5. Olen säilyttänyt äitini vanhaa minkkihattua ja kapeaa minkinkaulusta (kaks minkkiä roikkuu…en kauheesti tykkää) mutta teidän niiden olevan arvokkaita. Mitä niille vois tehdä? Voisko niistä ”tuunata” vaikka muhvin? Oisko sinulla tai kellään lukijalla ideoita? Tiedän, että osa sanoo, ettei saa käyttää aitoja turkiksia, mutta ei nää nyt roskiinkaan sovi!

  Tykkää

 6. No mutta oikeassahan miehesi oli; kyllä tuo hattu- ja huiviyhdistelmä on ehtaa Nikitaa (ja Svetlanaa).. Missä äärin heitä muuten Norjassa asustelee/lomailee?

  Tykkää

 7. Kiitos tosiaan Kuudes aisti -vinkistä. Onpa ollut hyvä sarja, enkä olisi hiffannut sitä ilman vinkkiäsi! Huomenna tuleekin jo viimeiset jaksot ja arvoitus selviää…
  Totta, sinulle sopii mikä asu vain. Kauniita kuvia taas! Kun näin sinut joulun alla Stockalla, olit vielä kauniimpi luonnossa kuin kuvissa. Helposti tunnistettava olit! 🙂 Olin puhelimessa, enkä päässyt tervehtimään. 
  Hyvää talven jatkoa ja mukavaa, että teillä siellä paistaa edes silloin tällöin aurinko. Meillä Helsingissä onkin näköjään pääosin pilvistä tänä talvena. 
  RiLi

  Tykkää

 8. Ihanko ilman mitää esikeittämistä tms. Perunat uuniin?:) kuinka pitkäksi aikaa? Näyttää ihanalta! Ja sain mun perunoita inhoavan miehenkin innostumaan kunnäytin kuvan:)

  Tykkää

 9. Itse hattu ei ole ihan omaan makuuni, mutta pakko sanoa, että sinun päällesi sopisi vaikka säkki! Osaat kantaa vaatteet ja itsesi niin kauniisti 🙂

  Tykkää

 10. Olin kerran alkusyksystä lähdössä iltapäiväselle jollekin humputusretkelle ystävieni kanssa ja huikkasin eteisestä poikaystävällinen morot, jolloin sama silmien nikita-pyöräytys muka salaa ja kulmakarvojen kohotus myös tapahtui. Ainoa yli-iloinen kommentti oli ”No niiii! Vaan taulu puuttuu kainalosta” 😀 😀 Ilmeisesti pitkä mekko-paita-viritelmä, jonkinnäköinen iso huivinliehake, nahkatakki, aurinkolasit ja lierihattu oli insinöörille liikaa.

  Tykkää

 11. Ihania kuvia taas kerran 🙂 Asiasta toiseen; kiitos kun suosittelit jokin aika sitten Kuudes aisti-sarjaa! Olen niiiin koukussa 🙂 -Maarit

  Tykkää

 12. Ihania perunoita! Ja hattukin! Kauanko perunat olivat uunissa ja mikä juusto sopii parhaiten? 🙂

  Tykkää

 13. Olen säilyttänyt äitini vanhaa minkkihattua ja kapeaa minkinkaulusta (kaks minkkiä roikkuu…en kauheesti tykkää) mutta teidän niiden olevan arvokkaita. Mitä niille vois tehdä? Voisko niistä ”tuunata” vaikka muhvin? Oisko sinulla tai kellään lukijalla ideoita? Tiedän, että osa sanoo, ettei saa käyttää aitoja turkiksia, mutta ei nää nyt roskiinkaan sovi!

  Tykkää

 14. No mutta oikeassahan miehesi oli; kyllä tuo hattu- ja huiviyhdistelmä on ehtaa Nikitaa (ja Svetlanaa).. Missä äärin heitä muuten Norjassa asustelee/lomailee?

  Tykkää

 15. Kiitos tosiaan Kuudes aisti -vinkistä. Onpa ollut hyvä sarja, enkä olisi hiffannut sitä ilman vinkkiäsi! Huomenna tuleekin jo viimeiset jaksot ja arvoitus selviää…
  Totta, sinulle sopii mikä asu vain. Kauniita kuvia taas! Kun näin sinut joulun alla Stockalla, olit vielä kauniimpi luonnossa kuin kuvissa. Helposti tunnistettava olit! 🙂 Olin puhelimessa, enkä päässyt tervehtimään. 
  Hyvää talven jatkoa ja mukavaa, että teillä siellä paistaa edes silloin tällöin aurinko. Meillä Helsingissä onkin näköjään pääosin pilvistä tänä talvena. 
  RiLi

  Tykkää

 16. Ihanko ilman mitää esikeittämistä tms. Perunat uuniin?:) kuinka pitkäksi aikaa? Näyttää ihanalta! Ja sain mun perunoita inhoavan miehenkin innostumaan kunnäytin kuvan:)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: