Treeniterveisiä

,lankkua ja vaatealenusta!

treenivaatteet Stormberg, saatu

Heippa ja terkkuja aamutreeneistä! 🙂

Oletteko jo tutustuneet norjalaiseen Stormbergiin, Norjan suurimpaan ulkoiluvaatevalmistajaan? Täällä Norjassa merkillä on vahvat perinteet laadukkaana ja eettisenä treeni- ja ulkoiluvaatteiden tuottajana; sen liikevaihdosta esimerkiksi menee 1% humanitäärisiin tarkoituksiin. Lisäksi firman periaattena on palkata 25% työntekijöiksi henkilöitä, joilla muuten on hankaluuksia päästä työelämään esimerkiksi huume- tai rikostaustan vuoksi. Antaa uusi mahdollisuus.

Jokaisella norjalaisella on varmasti jotain Stormbergiä ja olenpa itsekin ostanut niitä ihan joululahjoiksi asti.

Koskapa mulla sattuu myös olemaan kavereita tuolla Stormbergin markkinointipuolella, lupasin esitellä muutaman treenisuosikkini teillekin. Ja arvatkaapa mitä! Vaikka Stormbergin hinnat ovat huokeita muutenkin, saatte te nyt noista treenipöksyistä ja topeista -25%! Juhuu. Tästä pääset sivulle, johon on kerätty mun suosikit ja alekoodi. Takki ei harmi vaan ole siellä, löytyy taasen täältä. Suosikeista löytyy muuten (etenkin juoksijoille) myös tosi hyvät kompressiotrikoot -ne olivatkin tässä kuvaushetkellä pesussa juoksulenksun jäljiltä…

Paljon herkullisia treenijuttuja muutenkin! 

 

Joskus kysellään muutenkin näistä treeneistä… Mullahan on viikossa kaksi omaa tuntia zumbaa (tämänkin aamun ryhmässä oli kaikkea koulupojista 70+ eläkeläisiin <3). Sen lisäksi lähinnä juoksen. Juoksut vähän kausittain; koska on aikaa ja kiinostusta, ihan sen mukaan mennään. Juoksu on kuitenkin sellainen liikuntamuoto, josta todella nautin. 

Ja sitten on toi lankku. Sitä pyrin tekemään lähes päivittäin vaikken muuten ehtisi liikkumaan, mutten missään nimessä suosittele sitä kaikille. Vatsalihasten täytyy olla ihan ok kunnossa ennen kuin lankuttamaan ryhtyy ettei turhaan aiheuta muita vaivoja. Muista esimerkiksi ettet kuormita selkää liikaa laskemalla peppua liian alas.

Lankku on kuitenkin hirmu hyvä liike vatsalihaksille (ja koko keholle), joten jos haluat ja voit ryhtyä hommaan, niin aloita vaikka 10-20 sekunnilla. Vähitellen lisäät aikaa päivä kerrallaan, pian menee jo monta minuuttia! 🙂 Mulla on tapana laittaa soimaan joku hyvä biisi (tai video youtubesta) ja laskea sen alusta samalla aikaa. Jottei lankutus käy liian tylsäksi, aloitan ekan puoli minuuttia ihan vain paikallani; seuraavat puoli minuuttia nostelen vuorojalkaa suoraan ylös, sitten vaikka kurkoitan vuorokättä ylös… Kun ei jaksa olla paikallaan. 😉

 

Okei, tänään oli niin meikittömia juttuja, että jos huomenna vähän meikkiasiaa sitten… Hyvää perjantaita joka tapauksessa! 🙂

 

114 vastausta artikkeliin “Treeniterveisiä

 1. ihana postaus. Uudet treeni vaatteet ovat olleet ostoslistallani jo pitkään ja viimein löysin mieleiset tämän postauksen kautta 🙂

  Tykkää

 2. Onko sun mielestä nuo kompressiotrikoot kovin läpinäkyvät? Moni asiakas tuntuu Stormbergin tuotesivulla kirjoittamissaan arvioinneissa olevan sitä mieltä, että trikoot ovat liian läpikuultavat. Haluaisin itselleni kompressiotrikoot juoksutreenejä varten, mutta näissä arveluttaa hieman koon valinta sekä tuo materiaalin paksuus.

  Tykkää

  1. Hei, ajattelin heti itsekin että materiaali on kuultavaa, mutta ei kyllä tullut mieleen että läpikuultavaa… En siis ole ajatellut että läpikuultavaa. Paksuus on aika normaali; nythän talvella suosin itse sellaisia fleecella vuorattuja juoksutrikoita niin kaikki muut tuntuu ohuilta, mutta kyllä nää yleisestiottaen ihan normaalit on, sisämatolla juostu monet kerrat näissä. 🙂 Koko mulla on S ihan niinkuin olisi normallistikin, eli vastaavat hyvin kokoa. 🙂

   Tykkää

 3. Johanna,
  Toi lankkuvinkki on hyvä, että pistää jonkun biisin soimaan ja laskee aikaa siitä. Kellottaminen ehkä tuntuu tylsältä ajatukselta, mutta oikeesti se sekkari panee yrittämään enemmän, kun voi tavoitella vaikka ensin täyttä minuuttia ja siitä sitten hivuttaa eteenpäin.
  Mä itse lankkuilen aamulla jo ennen kuin olen edes noussut sängystä!! Ensin venyttelen vähän, ja sitten vaan asetun lankuksi patjalle! Toimii tosi hyvin, koska siinä on hyvä painaa kyynärpäitä alaspäin. Miellyttävämpi alustana kuin pelkkä lattia/joogamatto! Kyynärpäitä tosiaan kannattaa tosissaan painaa alas JA työntää kantapäitä taaksepäin, niin saa kaikki tehot irti ja jaksaa pitempään, tämän opin jumppaohjaajaystävältäni.
  Kokeilkaa ihmeessä patjalankutusta! Se saa veren kiertämään ja aamun käyntiin, ja sitten sitä nouseekin sängystä paljon vireämpänä kuin normaalisti.
  (Sängystä noustuani teen vielä punnerruksia sängyn laitaa vasten… Ja sitten pyörittelen hulahulavannetta, sellaista painavampaa, joita saa urheilukaupoista. Kyllä tossa aamunkankea kroppa vetreytyy kummasti!)
  terv. Satu

  Tykkää

 4. Tuo sinun lankkuvinkki kuulostaa paremmalta ku oma tapa.. laitain yleensä tekstitv:n ja katson sieltä kelloa! Aika ei tunnu millään kuluvan 😉 kiitos myös vaatevinkistä, tilaus lähetetty.  Harmi vaan, koska en ole pinkin ystävä niin alekoodista ei ollut mulle mitään hyötyä. 

  Tykkää

 5.  
  Treeniterveiset täältä Stormbergin suomenkielisestä asiakaspalvelusta! Johannan upeita kuvia katsellessa tekee itsekkin mieli lähteä salille J
   
  Liitän tähän loppuun vielä kompressiotightsien tuotekuvauksen sivuiltamme.
   
  Driftig kompressiotightseissa on todella vartalonmyötäinen istuvuus, ja ne on valmistettu hyvin elastisesta materiaalista. Tightsit antavat lihaksille hyvän tuen, ja niissä on erinomainen liikkuvuus ja jousto. Tightsit sopivat mainiosti juoksuun ja muuhunkin aktiiviseen treeniin. 
   
  Jotta paras mahdollinen kompressiovaikutus saavutettaisiin, istuvat Driftig kompressiotightsit tiukasti kehoa vasten. Elastinen materiaali yhdessä kompression kanssa voi joistakin tuntua siltä, että materiaali on läpikuultava, varsinkin jos valitsee liian pienen koon. Suosittelemme valitsemaan sen koon, jota tavallisestikin käytät treenivaatteissa. Jos olet kahden koon välilssä, suosittelemme valitsemaan isomman koon. Kompressiotuotteet ovat kooltaan hieman pienempiä kuin normaalit treenivaatteet.
   
   
   
  On tosi vaikeaa sanoa mikä treenivaate sopii kullekkin, asia on niin yksilöllinen, toiset pitävät kovasti ja toiset taas suosivat toisenlaista mallia.
   
  Jos kompressiotightsit kiinnostavat, voihan ne tilata ja sitten palauttaa jos eivät sovikkaan. Stormbergiltä ostaessasi sinulla on 100 päivän avoin kauppa, joka koskee sekä normaalihintaisia että tarjous- ja alennustuotteita. Tänä aikana voit vapaasti palauttaa tilaamasi ja vastaanottamasi tuotteet.
   
   
  Ai hurjaa, tulipa hurjasti tekstiä. Oispa kiva kuulla mielipiteitänne ja kommenttejanne. Tuotearvosteluja voisi sivuillamme jäättää ko tuotteen kohdalle, kun rullaa ihan sivun loppuun.
   
  http://www.stormberg.com/fi/driftig-kompressiotightsit.html?nosto=nosto-page-footer#10022790001
   
   
   
  Hyviä viikonlopunjatkoja sinne Suomeen ja miksei vähäsen Norjaankin 😉
   
  Toivottelee Petra – Strombergin Suomi-tiimistä
   

  Tykkää

 6. Moikka! 🙂
  Ovatko nuo galaksepöksyt korkeavyötäröiset? Valuvatko herkästi alaspäin vai pysyykö napakasti ylhäällä? Kiitos 🙂

  Tykkää

  1. Heippa, eivät ole kovin korkeavyötäröiset, mut niissä on mun mielestä tosi hyvän mallinen leikkaus. Mulla ei ole yhtään ollut valumisongelmaa, tosi napakasti pysyvät jalassa, monet zumbat on jo vedetty näissä :))

   Tykkää

 7. Hei, sain juuri oman pakettini Stormbergilta. Ihania treenivaatteita. MUTTA ihan väärän kokoiset ulkoiluhousut – siis itse olin tilannut väärän kokoiset. Ja yllättävä palautusmaksu: 7 euroa! 
  Ja Galaksepöksyt on napakat, sopivan korkeavyötäröiset ja leveän vyötärökaistaleen ansiosta hyvin paikallaan pysyvät.
   
  Ihmettelen.

  Tykkää

  1. Norjaan on kallista lähetellä… 😦 Harmi tietty ettei Stormberg voi auttaa palautusmaksuissa, se varmasti lisäisi uskallusta tilaamiseen… 

   Tykkää

 8. Tilasin just tällä viikolla nuo treenipöksyt ja topin, sekä vähän muutakin urheiluvaatetta. Harmi kun jää nyt hyödyntämättä tuo -25% ale.. 
  Onneksi kertomasi mukaan vaatteet on laadukkaita! Eka kerran nimittäin kyseisen firman vaatteita tilasin! 
  -Paula

  Tykkää

 9. Moi! 
  Täällä on kompressiohousut harkinnassa. Mitä hyötyä itse näet että niistä on? (Lajeina kahvakuula ja juoksu)
  terkkuja kotkasta 😉
   

  Tykkää

  1. Kompressiot on mun mielestä juoksussa ihan ykköset, niin napakat ja tukevat että juoksukin sujuu vähän helpommin. Myös kyykyt ym. liikkeet sujuu hyvin/paremmin kompressioiden kanssa, housuista saa tavallaan vähän tukea liikkeisiin. Ne ei pelkästään oo huomaamattomat, mutta myös tukevat… Jos ymmärrät selityksestä mitä tarkoitan… 😛

   Tykkää

 10. Lukekee hyvät ihmiset ensin aina tilaus- ja palautusohjeet, niin ei tule ihmeteltäviä yllätyksiä.

  Tykkää

 11. Kiitos vinkistä. Ihana oli löytää työtölle 9vee ulkohaalari kotileikkeihin ja mökkeilyyn tässä oman tilailun lomassa.Innostuneena odotan omia treenivaatteita, olen lukenut blogiasia blogspot ajoista lähtien ja ikuisuuteen en ole kommentoinut.Teksteistäsi tykkään & aiheistasi, mutta onneksi skippaan nämä itsestäsi riippumattomat kommenttiboxisi.. Plääh.
  Ihanaa kevättä Norjaan ❤
  T:HeidiS.

  Tykkää

 12. Sain itsekin tätä kautta tilaamani Stormbergin tuotteet äsken, nuo mustat housut ja paidan ja ihan turhan isot vaikka otin M koon ja yleensä ollut M/L tai L urheiluvaatteissa, joten huomio kaikki tilaustaan vielä tekevät!!! Tuosta mallista ainakin S olisi ollut ihan täydellinen. Nyt pohdin jääkö kaappiin jos en palauta ja maksa tuota 7e, mikä nyt vaan opiskelijabudjetilla jo tällaiseen ”ylimääräiseen” heräteostokseen haksahtaneena kirpaisee.

  Tykkää

 13. onko tietoa että tuleeko noita Galakse tightsit housuja viel myyntiin ois s koon housut hakusessa ??? 

  Tykkää

 14. Täytyy todeta, että omalla kohdallani tämä tilaus meni todella ikävästi. Sain tänään Stormbergiltä perintävaroituksen, vaikka vaatteita tai laskua en ole koskaan saanut. Tilasin vaatteet tammikuun lopussa ja valitsin maksutavaksi laskun. Päädyin tilaamaan vaatteet tämän postauksen innoittamana, mutta nyt kyllä harmittaa. Toivottavasti asia selviää pikaisesti ja vaatteet löytävät perille. Toivottavasti muut saavat parempaa palvelua!
  Kiitos Johannalle hienosta blogista!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: