Meikkisuosikit

~höpinää meikkituotteista~

Arkimeikki  järjestyksessä:

1) Kosteusvoiteen päälle primer (lähinnä otsaan ja poskille nenän molemmin puolin) – 2) mineraalimeikkipohja – 3) valokynää silmien alle ja kulmien väliin – 4) poskipunaa poskipäille (+ ihan sipaisu leukaan ja ihan ihan pieni sipaisu nenänpäähän) – 5) kulmakynää kulmiin – 6) ripsiväri – 7) jotain huuliin, vaikka vain rasvaa.

^Tasoittava primer ei pienennä ihohuokosia, mutta tekee ihosta sileämmän näköisen. Pidän sekä Lumenesta että Diorista, eroa en huomaa vaikka hintaa välissä on pari kymppiä…

 

Laitan ensin vaaleaa luomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Tummaa luomiväriä levitän ihan ripsen juureen, vähän kuin rajauskynäksi, mutta paksulti. Tummaa luomiväriä laitan lisäksi luomivakoon koko liikkuvan luomen pituudelle. Opin tässä vähän aikaa sitten, että koskapa meillä suomalaisilla on helposti vähän ulkosyrjältä raskaat/ roikkuvat luomet, ei meidän aina kannata meikatakaan vain sitä ulkosyrjää tummimmaksi. Silmään saa suuruutta ja näyttävyyttä kun ottaa koko luomen mukaan ja levittää siis tummaa luomiväri yhtä lailla lähes silmän sisänurkkaan asti. Kannattaa kokeilla miltä näyttää! 

Pidän ruskeista, mutta vielä enemmän lilaan taittavista luomiväreistä! Suosikki on Diorin Femme-Fleur 156, mutta todella hyvä edullisempi vastine löytyy IsaDoran Pashminasta 95.

 

Ehkä mun eniten käyttämäni ”puna”, Estee Lauder Pure color Mauve Struck

 

1) Loistava arki- ja työpuna Chanel Rouge Coco 35 chintz   2) Estee Lauder Pure Color F9 Mauve Struck   3) Pinkki piristysruiske YvesSaintLaurent Rouge Pur 145  4) Hillitty mattapintainen klassikkopuna Clinique 50 Matte Beauty

Huomaatte että mun punat ovat kaikki aika samaa sävyä… Pidän raikkaista vaaleista sävyistä (kuten poskipunissakin), esimerkiksi ruskeaan taittavat punat eivät ole yhtään mun juttu. Tai ihan kirkkaan punaiset. Mutta huulipunissa arvostan kyllä laatua, sillä vähän arvokkaampi puna pysyy paremmin eikä kuivata huulia. Myönnän että mulla on joku juttu huulipuniin… 😛 Hamstraan niitä lähinnä matkoilla, kun muka halvemmalla saa.

Mineraalipuuteri on ollut jo vuosia mun ainoa meikkipohja, enkä oikein koskaan ole pitänyt voidemaisista meikkipohjista, joten tää on ihan mun juttu. Inikaa (saatu blogin kautta, löytyy mm. täältä) mulle suositteli alunperin Malenami -blogin ystäväiseni Malena ja se onkin nousut suosikiksi. Inika on OFC-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja ja paitsi että meikki siis hoitaa ihoa, Inika myös peittää mun tarpeisiin tosi hyvin. Inikassa on lisäksi jotenkin ihanan hehkuva pigmentti, tykkään tosi kovasti. Kokeiltu on muuten myös oikein hyviä Bare Mineralsia ja Jane Iredalia, mutta ”markettimineraalimeikkien” laatuun en kyllä ole ollut oikein tyytyväinen. Inika taitaa olla ihan lemppari. 🙂  

 

Toinen paljon käytössä oleva, blogin kautta saatu luonnonkosmetiikkatuote on tanskalais-newyorkilaisen Kjær Weisin ylellinen ”hehkuvoide”, jolla voi korostaa tosi kauniisti poskipäitä (ja vaikka nenänvartta, kulmaluita…) Kutsun tota salaiseksi aseeksi, sillä painava rasia on kuin suoraan James Bondista. Metalliboksi on myös niin kiiltävä, että se on peili itsessään. Löytyy Jolie.fistä. Todella ylellinen pikkujuttu, joka sisältää mm. mantelinsiemen- ja jojobaöljyä sekä mehiläisvahaa.

Tarkoituksena on muuten päivittää myös poskipuna Kjær Weisiksi, tässä olisi yksi ihana kevääksi…!

 

Huh, siinäpä meikkihöpinää kerrakseen!! Munhan piti tehdä tää jo perjantaina, mutta on sitten tullut valittua muita juttuja… 🙂 Ainoa mikä nyt tuli mieleen…että postauksesta jäi puuttumaan, on Sensain nestemäinen liner, mutta sitä olen niin usein kehunut, että moni ehkä jo muistaakin. En nimittäin osaa käyttää mitään muuta lineria (sotkematta), Sensain täytettävä liner on siis ihan idioottivarma.

Pidän aika tummasta silmämeikistä ja luonnollisemmasta huulimeikistä, ei varmaan mikään yllätys. 😉 En kuitenkaan luomiväriäkään käytä ollenkaan aina noin paljon, esimerkiksi töissä en välttämättä lainkaan. Iltameikkiin sitten taas jopa vähän enemmän. Runsaat ripset ovat kivat ja siksikin joskus harrastan pidennyksiä; etenkin kevääksi ne taas voisi hankkia kun mulla tuppaa niin kirvelemään silmät herkästi ja kaikki rispivärit valumaan ja suttaantumaan. En ole oikeastaan edes sitä mieltä, että pidennykset ripsissä olisivat välttämättä paremman näköiset (ja ne on pakko pitää tosi luonnollisisna), mutta hyvä apu silloin kun ei kauheasti voi tai ehdi silmiä meikata.

Muuten tässä pitäisi olla suunnillensa ihan kaikki meikkituotteet, joita käytän. En yleensä ihan kamalasti tykkää näistä kirjoitella, sillä en todellakaan ole mikään meikkiekspertti, mutta tällaiset tavat vuosien myötä ovat parhaiksi mulle muokkautuneet. Meikkihän on paras silloin kun se korostaa omia hyviä piirteitä ja on luonnollinen ja raikas. Siksi arvostan punaisia poskia ja kaikkia hehkujuttuja, joilla saa kasvoille sellaista reipasta, luonnollista eloa.

Ja se hymy tietty, se on kaikkein paras meikki. 🙂 Voin vannoa että nääkin kuvat minusta olisivat olleet aika ankeita ilman hymyä -vaikka kuinka paksulti puuteria laittais. 😉

Hyviä meikkivinkkejä saapi jakaa. 🙂 Kivaa sunnuntain jatkoa! ❤

88 vastausta artikkeliin “Meikkisuosikit

 1. Kiitos hauskasta meikkijutusta! Mikä väri sulla on Inikan mineraalimeikistä? Erittäin kiinnostava sarja ja tekisi mieleni kokeilla muutamaa tuotetta! 

  Tykkää

  1. Joo se on tosi hyvä sarja kyllä; mulla on sävy nurture ja se on näin talvella just passeli, mutta aika vaalea… jää keväällä pian liian vaaleaksi mulle. 

   Tykkää

 2. Olipas kiva meikkipostaus. Täytyy testata Isadoran luomivärejä, sillä hakusessa olisi nimenomaan liilan ja ruskean sävyjä.
  Tuo Lumenen beauty base on myös käytössä ja tykkään kovasti.Itsekin suosin mineraalimeikkejä ja meikkipussista löytyykin Joliesta hankitut Absolution meikkivoide ja Couleur caramelin silkkipuuteri. Kjaer Weisin ripsiväriä haluaisin seuraavaksi kokeilla sitten kun nykyinen ripsiväri loppuu sillä olen kuullut siitä paljon kehuja.
  Huulipuna fanilta toiselle; Coco rouge shine kiiltopunan sävy Boy on ihana. Itse en ole nähnyt kyseistä sävyä enää Stockalla tai Sokoksella mutta ehkä lentokentiltä sitä voisi löytyä.
  Rentouttavaa sunnuntaita sinne!

  Tykkää

  1. Ti on niin kamalaa kun hyviä huulipunasävyja lopetaan…! :S Tsekkaan ensi kerralla kaupoilla (ts. lentokentällä) ollessani! 🙂

   Tykkää

  1. Heippa. 🙂 Mun ehkä kaikkein suosikein on Clean -merkin Skin… Ja Giorgio Armanin Aqua di Gioia vähän kevyempänä kesätuoksuna.

   Tykkää

 3. Moikka Johanna! 
  Sellaista olisin kysynyt, että laitatko luomivärin alle myös tuota mineraalipuuteria, ja pysyykö sillä silmämeikki koko päivän hyvänä? Itselläni olen tottunut käyttämään silmämeikin pohjustusvoidetta irtopuuterin alla, ja kun kanssa olen nyt hankkinut kokeiluun mineraalipuuterin, niin olen miettinyt miten silmäni pohjustaisin. 
   
  Kiitos ihanasta blogista

  Tykkää

  1. Mineraalisarjoistakin löytyy usein omat pohjustajansa, mutta en ole kyllä niin perusteellinen meikkaaja, että mulla sellaista olisi… :S Mulla on kyllä yksi sellainen ”mineral veil”, eli ihan valkoinen/väritön kiinnitepuuteri, jota saatan esim. juhlissa ja muuten laittaa luomeenkin. Silloin on pito pitää olla erityishyvä. Mutta arjessa mulla ei oo mitään. :/

   Tykkää

  1. Hei, Inikan puuterissa on Nurture ja poskipuna mulla onkin muuten IsaDora! Se on vaan niin kulunut etten näe siitä sävyä :S

   Tykkää

 4. Kiitos kivasta postauksesta! Kiva lukea välillä uusista tuotteista,  kun itse jumittaa aina vain samoissa. Itsellä on käytössä Bare Mineralsin pohjatuotteet, tykkään niiden antamasta luonnollisesta ilmeestä. Ripsenpidennykset on nyt ollut noin vuoden ja kyllähän ne parhaimmillaan helpottavat arkea tosi paljon. Itse kun omaan tummat, mutta lyhyet ja suorat ripset, joiden taivuttaminen on aina ollut työn ja tuskan takana.  Tosin, onhan pidennyksissäkin omat varjopuolensa, kuten pelkästään se huolloissa ravaaminen vähintään kuukauden välein. Värillisiä huulipunia olen yrittänyt opetella käyttämään (juhlissa), mutta aika nopeasti ilme muuttuu suttuiseksi. Ehkä en ole vielä tarpeeksi harjaantunut käyttäjä. 🙂 Käytätkö punien kanssa rajausta?
  Aurinkoisia kevättalvipäiviä sinne Norjaan! -Silja

  Tykkää

  1. Kuulostaa ihan multa Silja 😉 Luulen että mulla on ainakin tossa huulipuna-asiassa joku ihonsävyongelma… Että pitäis vaan löytää just se omaan ihonsävyyn mätsäävä puna ettei tulis sitä suttuista vaikutelmaa… :/ En tiedä. Yritän kanssa! 😀 Käytän rajausta punaisten punien kanssa, mutta en vaaleiden… Bare minerals on ihan loistosarja, se mullakin on eniten ollut käytössä ennenkuin nyt sain tätä Inikaakin käytöön. 

   Tykkää

 5. Sensain tuuheuttava pullea ripsari on aivan huippu! Pysyy siistinä ja on aidon kaunis. Suosittelen! Kuvasi ovat ihania! Luonnollisuus on hurmaavaa! Helmiterveisin Tuija

  Tykkää

 6. Moikka! Jos tuollaista Sensain rajauskynää lähtee kaupasta metsästämään, niin mahtaako niitä olla useammanlaisia vai vaan tätä yhdenlaista? Lukeeko paketissa jotain muuta mahdollisesti? Sillä vaan, että löytyis oikea paketti tähänkin käteen 🙂 ja mulla kans kiinnostais mineraalipuuterin ja poskipunan sävyt 🙂

  Tykkää

  1. En usko että sitä on monenlaista… Esim Stokkalla mun mielestä oli vain tämä yksi laatu, kysy täytettävän linerin perään… Ei muistaakseni ollut vaihtoehtoja. 🙂 Mineraalipuuterista mulla on tosiaan nurture ja IsaDoran poskipuna on niin kulunut, etten näe lukea sävyä siitä… :S Mutta joku aika pinkki, ei punainen eikä ruskeahko.

   Tykkää

 7. Meikku suosittelee kyllä lämpimästi myös suomalaisen Flow-kosmetiikan mineraalimeikkejä, jotka ovat laadultaan erinomaisia ja hinnoiltaan todella edullisia. Flown mineraalimeikkipuuteri on ihan ehdoton suosikkini nimenomaan arkimeikissä. Peittää hyvin, mutta ihanan kevyt ja naturelli. Flow on myös Pro luonnonkosmetiikka Ry:n jäsen. 🙂 Iltameikissa kun haluan hieman enemmän peittävyyttä, mutta edelleen sitä naturellia lookkia, suosin baremineralsseja. Bm:lla on myös ihania luomivärejä! 🙂 Inika on kyllä ihan uusi tuttavuus, joten jos sitä vaikka sitten seuraavaksi kokeilisi putelin loputtua. 🙂

  Tykkää

  1. Heippa kiitti tuhannesti hyvistä vinkeistä!! omiin tapoihin ja tuotteisiin jää niin helposti kiinni, ettei huomaakaan mitä kaikkea uutta olisi tarjolla! :))

   Tykkää

 8. Aikun hyvä vinkki tuo suomalainen Flow! Aina kun vain mahdollista ja tarkoituksenmukaista on fiksua suosia kotimaista.

  Tykkää

 9. Hei, ja kiitos innostavasta postatuksesta. Jostain syystä itselläni myös silmät herkistyneet eikä tutut ripsarit enää sovelllu. Otin asian puheeksi Saksan matkalla, ja kosmetiikkamyyjä suositteli Artdeco-tuotetta; ” All in One Mineral Mascara”. Sain tästä avun silmien vuotamiseen. Itse käytän valokynää myös ”salaisena aseena” kulmaluulle, jota myös suositellan sinne laitettavaksi.. Jostain luin että sitä voisi laittaa myös liikkuvalle luomelle, niin luomiväri pysyy paremmin?  -Tuo K W:n poskipuna vaikuttaa mielenkiintoiselta, samoin mineraalimeikki. Mutta kasvojen puhdistuksessa en luovu ranskalaisesta Méthode Jeanne Piaubertista enkä Skin Saver Chrono-seerumista. Käytön jälkeen kasvot heräävät eloon.. Lancomen Gènifique-seerumi tämän rinnalla ei tunnu missään, ja luulen että kallimpikin.. Myyjä tunnisti itsellään saman tunteen.. Ja mikä plussaa, Müllerissä on aina valtavan ihana palvelu.
   

  Tykkää

  1. No Art decot ovat kyllä olleet hyviä! Laitan kanssa valokynää kulmaluulle, totta! Kiitti vinkeistä, tosi mielenkiintoisen tuntuisia tuotteita…!

   Tykkää

  2. No Art decot ovat kyllä olleet hyviä! Laitan kanssa valokynää kulmaluulle, totta! Kiitti vinkeistä, tosi mielenkiintoisen tuntuisia tuotteita…!

   Tykkää

 10. Ihana tuo luomiväripaletti, just täydellisen sävyinen. Muutenkin tykkään tuollaisesta tyylikkäästä meiningistä:)
  Jos jollain on ideaa siitä, miten atopisen ihon kanssa näytetään ihmiseltä esim. juuri töissä eikä punasilmäiseltä hilseilevältä hirviöltä, niin vinkkiä saa antaa. Perusvoiteet ja kortisoni on niin nähty…Huoh. Eikä unohdeta niitä näppylöitäkään. Mutta tuskin tähän meikkiä auttaa päälle vetää, mieli kyllä tekisi! Ja sitten nuo ”ryppyvoiteet” mitään ihanaa hajustettu ei uskalla enää laittaa. Oikeasti, apua.;) nimim. talvessa ikää lisää 10 vuotta naamasta arvioiden.
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Mmm, voi vitsi. Tiedän niin ton tunteen kun iho ei ole kunnossa… 😦 Mulla on nuorempana ja siis vielä 10 vuotta sitten ollut aika ongelmat finnien ja oikeastaan aknen kanssa… Siitähän se lähtee että iho on kunnossa ennenkuin meikkiä voi alkaa kauheasti laittamaan… Aargh. En osaa yhtään kyllä auttaa, sun täytyy mennä ihotautilääkärille (vaikka varmaan oot jo ollutkin). Huoh, talvi ei oo tosiaan mikään helppo aika iholle.

   Tykkää

 11. mitä kulmakynää käytät ja missä sävyssä?
  kiitos ihanasta blogista, josta tulee aina hyvälle tuulelle.

  Tykkää

  1. Heippa, juu se on tosiaan vanha virkattu huivi, mutta en kyllä yhtään muista miten sen olen tehnyt… 😦 Pahoittelen… 😦

   Tykkää

 12. Just tällainen meikkipohja on paras, luonnollinen ja raikas. Kiitos Inika-vinkistä, se voisi olla seuraava kokeilun arvoinen juttu. Tosin pidän itse myös tosi paljon Body Shopin mineraalipuuterista. Siinä on mielestäni hintalaatusuhde kohdallaan.
  Ja kiitos vielä tuosta Stormberg alekoodista. En ollut ikinä kuullutkaan kyseisestä puodista ennen. Nyt lähti tilaukseen intervaltrikoot, jumppa t-paita, jumppatakki ja tuulitakki, kaikki alle 100 euroa. Mielenkiinnolla odotan pakettia 😉
  Kivaa viikkoa!
  Reeta

  Tykkää

  1. Hei, body shoppia en ookaan kokeillut, kiitos siis jälleen hyvästä vinkistä!! Jee.
   Ja kiva kuulla että Stormberg tuli tutuksi; se on tosiaan ISO juttu täällä Norjassa ja oikein kohtuuhintainen, toivottavasti oot tyytyväinen tuotteisiin! :))

   Tykkää

 13. Heippa!
  Kiitos taas kerran kauniista kuvista, blogistasi tulee joka kerta hyvälle mielelle 🙂
  Ajattelin kommentoida ripsiväriä, itselläni kun on suorat, hieman alaspäin kääntyvät ja haastavat saada näyttämään hyvältä. Muutama vuosi sitten löysin Chanelin veenkestävän ripsarin ja täytyy sanoa, että en ole parempaa löytänyt! Loistotuote ja ripset pysyvät kauniina ja kääntyneinä koko päivän, edes vesisade ei saa ripsiä valumaan, vedenkestävä kun on 🙂 Suosittelen kaikille lämpimästi, on hintansa väärti!
  Mukavaa kevään odotusta ❤
  Sanna

  Tykkää

  1. Kiitos hyvästä vinkistä! Te ootte kyllä supereita, paljon hyviä vinkkejä! :))

   Tykkää

 14. Vierailija
  02.02.2015 klo 05:50

  Ihana tuo luomiväripaletti, just täydellisen sävyinen. Muutenkin tykkään tuollaisesta tyylikkäästä meiningistä:)
  Jos jollain on ideaa siitä, miten atopisen ihon kanssa näytetään ihmiseltä esim. juuri töissä eikä punasilmäiseltä hilseilevältä hirviöltä, niin vinkkiä saa antaa. Perusvoiteet ja kortisoni on niin nähty…Huoh. Eikä unohdeta niitä näppylöitäkään. Mutta tuskin tähän meikkiä auttaa päälle vetää, mieli kyllä tekisi! Ja sitten nuo ”ryppyvoiteet” mitään ihanaa hajustettu ei uskalla enää laittaa. Oikeasti, apua.;) nimim. talvessa ikää lisää 10 vuotta naamasta arvioiden.
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  hei,
   
  pojallani on paha atooppinen ihottuma, pahimmillaan päästä varpaisiin iho hilseili. Lääkäri kirjoitti lähetteen valohoitoon, mikä auttoi mahtavasti. Vaikka hoidosta on jo kolmisen vuotta, niin ihottuma on pysynut sen jälkeen aisoissa. Hintakaan ei ollut lähetteen kanssa paha. Kannattaa jutella lääkärin kanssa asiasta.
   
  terkuin, ReetaJohanna

  Tykkää

  1. Jeps… Kyllä siihen nykyään varmaan jotain hoitoja löytyy, vaikkei varmaan kaikille yhtä tehokkaita… Tsemppiä ja toivottavasti löydät jonkun toimivan!!!

   Tykkää

 15. Moni tuntui saaneet apua atopisen ihonsa hoitoon kookosöljystä. Oletko jo kokeillut? Tästä oli postaus tammikuun alkupäivinä..

  Tykkää

 16. Hei,
  jotenkin tuo primer on itselle ihan uusi juttu. Hyvin olen pärjännyt siis ilmankin, mutta kerrotko lisää? Tai onko suositella jotain Dioria edullisempia vaihtoehtoja? Kuuluuko kosmetiikkaosastojen perusvaikoimaan?
  AuliMaria

  Tykkää

 17. Vierailija
  03.02.2015 klo 10:41

  Hei,
  jotenkin tuo primer on itselle ihan uusi juttu. Hyvin olen pärjännyt siis ilmankin, mutta kerrotko lisää? Tai onko suositella jotain Dioria edullisempia vaihtoehtoja? Kuuluuko kosmetiikkaosastojen perusvaikoimaan?
  AuliMaria

   
  Tuossahan on mainittu Lumenen yhtä hyvä, mutta edullisempi primer!!

  Tykkää

 18. Hei, jos joku kaipailee apua silmämeikin tekoon, niin Eeva-lehden sivulta löytyy siihen nyt simppeli video. =)

  Tykkää

 19. Ripsiväriongelmaisena olen löytänyt kaksi kelvollista, ennen käytin juuri tuota Sensaita, mutta vieläkin parempia ainakin minulle on apteekin La Roche Posay ja Jane Iredalen tuubimascara.
  Haaveilin ripsipidennyksistä, koska ois niin helpot koska salil eka salil vika ja suihkussa pari kertaa päivässä, mutta viime kesän geelikynsien jälkeen, jotka kesti mulla viikon verran kosmetologini ilmoitti, ettei aio suostua parin päivän huoltoväleihin. Kummallista!
   
  HannaHoo

  Tykkää

 20. Onko se totta, että pitää noin paljon olla purnukoita ja meikkejä. Mun kosmetologi sanoi, että jos käyttää liikaa tuotteita, siitä ei hyvä seuraa. Itse käytän tosi vähän ja mua luullaan yleensä paljon nuoremmaksi. Ei siis meikit aina ole kovin hyvä juttu.

  Tykkää

 21. Kiitos hauskasta meikkijutusta! Mikä väri sulla on Inikan mineraalimeikistä? Erittäin kiinnostava sarja ja tekisi mieleni kokeilla muutamaa tuotetta! 

  Tykkää

  1. Joo se on tosi hyvä sarja kyllä; mulla on sävy nurture ja se on näin talvella just passeli, mutta aika vaalea… jää keväällä pian liian vaaleaksi mulle. 

   Tykkää

 22. Olipas kiva meikkipostaus. Täytyy testata Isadoran luomivärejä, sillä hakusessa olisi nimenomaan liilan ja ruskean sävyjä.
  Tuo Lumenen beauty base on myös käytössä ja tykkään kovasti.Itsekin suosin mineraalimeikkejä ja meikkipussista löytyykin Joliesta hankitut Absolution meikkivoide ja Couleur caramelin silkkipuuteri. Kjaer Weisin ripsiväriä haluaisin seuraavaksi kokeilla sitten kun nykyinen ripsiväri loppuu sillä olen kuullut siitä paljon kehuja.
  Huulipuna fanilta toiselle; Coco rouge shine kiiltopunan sävy Boy on ihana. Itse en ole nähnyt kyseistä sävyä enää Stockalla tai Sokoksella mutta ehkä lentokentiltä sitä voisi löytyä.
  Rentouttavaa sunnuntaita sinne!

  Tykkää

  1. Ti on niin kamalaa kun hyviä huulipunasävyja lopetaan…! :S Tsekkaan ensi kerralla kaupoilla (ts. lentokentällä) ollessani! 🙂

   Tykkää

  1. Heippa. 🙂 Mun ehkä kaikkein suosikein on Clean -merkin Skin… Ja Giorgio Armanin Aqua di Gioia vähän kevyempänä kesätuoksuna.

   Tykkää

 23. Moikka Johanna! 
  Sellaista olisin kysynyt, että laitatko luomivärin alle myös tuota mineraalipuuteria, ja pysyykö sillä silmämeikki koko päivän hyvänä? Itselläni olen tottunut käyttämään silmämeikin pohjustusvoidetta irtopuuterin alla, ja kun kanssa olen nyt hankkinut kokeiluun mineraalipuuterin, niin olen miettinyt miten silmäni pohjustaisin. 
   
  Kiitos ihanasta blogista

  Tykkää

  1. Mineraalisarjoistakin löytyy usein omat pohjustajansa, mutta en ole kyllä niin perusteellinen meikkaaja, että mulla sellaista olisi… :S Mulla on kyllä yksi sellainen ”mineral veil”, eli ihan valkoinen/väritön kiinnitepuuteri, jota saatan esim. juhlissa ja muuten laittaa luomeenkin. Silloin on pito pitää olla erityishyvä. Mutta arjessa mulla ei oo mitään. :/

   Tykkää

  1. Hei, Inikan puuterissa on Nurture ja poskipuna mulla onkin muuten IsaDora! Se on vaan niin kulunut etten näe siitä sävyä :S

   Tykkää

 24. Kiitos kivasta postauksesta! Kiva lukea välillä uusista tuotteista,  kun itse jumittaa aina vain samoissa. Itsellä on käytössä Bare Mineralsin pohjatuotteet, tykkään niiden antamasta luonnollisesta ilmeestä. Ripsenpidennykset on nyt ollut noin vuoden ja kyllähän ne parhaimmillaan helpottavat arkea tosi paljon. Itse kun omaan tummat, mutta lyhyet ja suorat ripset, joiden taivuttaminen on aina ollut työn ja tuskan takana.  Tosin, onhan pidennyksissäkin omat varjopuolensa, kuten pelkästään se huolloissa ravaaminen vähintään kuukauden välein. Värillisiä huulipunia olen yrittänyt opetella käyttämään (juhlissa), mutta aika nopeasti ilme muuttuu suttuiseksi. Ehkä en ole vielä tarpeeksi harjaantunut käyttäjä. 🙂 Käytätkö punien kanssa rajausta?
  Aurinkoisia kevättalvipäiviä sinne Norjaan! -Silja

  Tykkää

  1. Kuulostaa ihan multa Silja 😉 Luulen että mulla on ainakin tossa huulipuna-asiassa joku ihonsävyongelma… Että pitäis vaan löytää just se omaan ihonsävyyn mätsäävä puna ettei tulis sitä suttuista vaikutelmaa… :/ En tiedä. Yritän kanssa! 😀 Käytän rajausta punaisten punien kanssa, mutta en vaaleiden… Bare minerals on ihan loistosarja, se mullakin on eniten ollut käytössä ennenkuin nyt sain tätä Inikaakin käytöön. 

   Tykkää

 25. Sensain tuuheuttava pullea ripsari on aivan huippu! Pysyy siistinä ja on aidon kaunis. Suosittelen! Kuvasi ovat ihania! Luonnollisuus on hurmaavaa! Helmiterveisin Tuija

  Tykkää

 26. Moikka! Jos tuollaista Sensain rajauskynää lähtee kaupasta metsästämään, niin mahtaako niitä olla useammanlaisia vai vaan tätä yhdenlaista? Lukeeko paketissa jotain muuta mahdollisesti? Sillä vaan, että löytyis oikea paketti tähänkin käteen 🙂 ja mulla kans kiinnostais mineraalipuuterin ja poskipunan sävyt 🙂

  Tykkää

  1. En usko että sitä on monenlaista… Esim Stokkalla mun mielestä oli vain tämä yksi laatu, kysy täytettävän linerin perään… Ei muistaakseni ollut vaihtoehtoja. 🙂 Mineraalipuuterista mulla on tosiaan nurture ja IsaDoran poskipuna on niin kulunut, etten näe lukea sävyä siitä… :S Mutta joku aika pinkki, ei punainen eikä ruskeahko.

   Tykkää

 27. Meikku suosittelee kyllä lämpimästi myös suomalaisen Flow-kosmetiikan mineraalimeikkejä, jotka ovat laadultaan erinomaisia ja hinnoiltaan todella edullisia. Flown mineraalimeikkipuuteri on ihan ehdoton suosikkini nimenomaan arkimeikissä. Peittää hyvin, mutta ihanan kevyt ja naturelli. Flow on myös Pro luonnonkosmetiikka Ry:n jäsen. 🙂 Iltameikissa kun haluan hieman enemmän peittävyyttä, mutta edelleen sitä naturellia lookkia, suosin baremineralsseja. Bm:lla on myös ihania luomivärejä! 🙂 Inika on kyllä ihan uusi tuttavuus, joten jos sitä vaikka sitten seuraavaksi kokeilisi putelin loputtua. 🙂

  Tykkää

  1. Heippa kiitti tuhannesti hyvistä vinkeistä!! omiin tapoihin ja tuotteisiin jää niin helposti kiinni, ettei huomaakaan mitä kaikkea uutta olisi tarjolla! :))

   Tykkää

 28. Aikun hyvä vinkki tuo suomalainen Flow! Aina kun vain mahdollista ja tarkoituksenmukaista on fiksua suosia kotimaista.

  Tykkää

 29. Hei, ja kiitos innostavasta postatuksesta. Jostain syystä itselläni myös silmät herkistyneet eikä tutut ripsarit enää sovelllu. Otin asian puheeksi Saksan matkalla, ja kosmetiikkamyyjä suositteli Artdeco-tuotetta; ” All in One Mineral Mascara”. Sain tästä avun silmien vuotamiseen. Itse käytän valokynää myös ”salaisena aseena” kulmaluulle, jota myös suositellan sinne laitettavaksi.. Jostain luin että sitä voisi laittaa myös liikkuvalle luomelle, niin luomiväri pysyy paremmin?  -Tuo K W:n poskipuna vaikuttaa mielenkiintoiselta, samoin mineraalimeikki. Mutta kasvojen puhdistuksessa en luovu ranskalaisesta Méthode Jeanne Piaubertista enkä Skin Saver Chrono-seerumista. Käytön jälkeen kasvot heräävät eloon.. Lancomen Gènifique-seerumi tämän rinnalla ei tunnu missään, ja luulen että kallimpikin.. Myyjä tunnisti itsellään saman tunteen.. Ja mikä plussaa, Müllerissä on aina valtavan ihana palvelu.
   

  Tykkää

  1. No Art decot ovat kyllä olleet hyviä! Laitan kanssa valokynää kulmaluulle, totta! Kiitti vinkeistä, tosi mielenkiintoisen tuntuisia tuotteita…!

   Tykkää

  2. No Art decot ovat kyllä olleet hyviä! Laitan kanssa valokynää kulmaluulle, totta! Kiitti vinkeistä, tosi mielenkiintoisen tuntuisia tuotteita…!

   Tykkää

 30. Ihana tuo luomiväripaletti, just täydellisen sävyinen. Muutenkin tykkään tuollaisesta tyylikkäästä meiningistä:)
  Jos jollain on ideaa siitä, miten atopisen ihon kanssa näytetään ihmiseltä esim. juuri töissä eikä punasilmäiseltä hilseilevältä hirviöltä, niin vinkkiä saa antaa. Perusvoiteet ja kortisoni on niin nähty…Huoh. Eikä unohdeta niitä näppylöitäkään. Mutta tuskin tähän meikkiä auttaa päälle vetää, mieli kyllä tekisi! Ja sitten nuo ”ryppyvoiteet” mitään ihanaa hajustettu ei uskalla enää laittaa. Oikeasti, apua.;) nimim. talvessa ikää lisää 10 vuotta naamasta arvioiden.
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Mmm, voi vitsi. Tiedän niin ton tunteen kun iho ei ole kunnossa… 😦 Mulla on nuorempana ja siis vielä 10 vuotta sitten ollut aika ongelmat finnien ja oikeastaan aknen kanssa… Siitähän se lähtee että iho on kunnossa ennenkuin meikkiä voi alkaa kauheasti laittamaan… Aargh. En osaa yhtään kyllä auttaa, sun täytyy mennä ihotautilääkärille (vaikka varmaan oot jo ollutkin). Huoh, talvi ei oo tosiaan mikään helppo aika iholle.

   Tykkää

 31. mitä kulmakynää käytät ja missä sävyssä?
  kiitos ihanasta blogista, josta tulee aina hyvälle tuulelle.

  Tykkää

  1. Heippa, juu se on tosiaan vanha virkattu huivi, mutta en kyllä yhtään muista miten sen olen tehnyt… 😦 Pahoittelen… 😦

   Tykkää

 32. Just tällainen meikkipohja on paras, luonnollinen ja raikas. Kiitos Inika-vinkistä, se voisi olla seuraava kokeilun arvoinen juttu. Tosin pidän itse myös tosi paljon Body Shopin mineraalipuuterista. Siinä on mielestäni hintalaatusuhde kohdallaan.
  Ja kiitos vielä tuosta Stormberg alekoodista. En ollut ikinä kuullutkaan kyseisestä puodista ennen. Nyt lähti tilaukseen intervaltrikoot, jumppa t-paita, jumppatakki ja tuulitakki, kaikki alle 100 euroa. Mielenkiinnolla odotan pakettia 😉
  Kivaa viikkoa!
  Reeta

  Tykkää

  1. Hei, body shoppia en ookaan kokeillut, kiitos siis jälleen hyvästä vinkistä!! Jee.
   Ja kiva kuulla että Stormberg tuli tutuksi; se on tosiaan ISO juttu täällä Norjassa ja oikein kohtuuhintainen, toivottavasti oot tyytyväinen tuotteisiin! :))

   Tykkää

 33. Heippa!
  Kiitos taas kerran kauniista kuvista, blogistasi tulee joka kerta hyvälle mielelle 🙂
  Ajattelin kommentoida ripsiväriä, itselläni kun on suorat, hieman alaspäin kääntyvät ja haastavat saada näyttämään hyvältä. Muutama vuosi sitten löysin Chanelin veenkestävän ripsarin ja täytyy sanoa, että en ole parempaa löytänyt! Loistotuote ja ripset pysyvät kauniina ja kääntyneinä koko päivän, edes vesisade ei saa ripsiä valumaan, vedenkestävä kun on 🙂 Suosittelen kaikille lämpimästi, on hintansa väärti!
  Mukavaa kevään odotusta ❤
  Sanna

  Tykkää

  1. Kiitos hyvästä vinkistä! Te ootte kyllä supereita, paljon hyviä vinkkejä! :))

   Tykkää

 34. Vierailija
  02.02.2015 klo 05:50

  Ihana tuo luomiväripaletti, just täydellisen sävyinen. Muutenkin tykkään tuollaisesta tyylikkäästä meiningistä:)
  Jos jollain on ideaa siitä, miten atopisen ihon kanssa näytetään ihmiseltä esim. juuri töissä eikä punasilmäiseltä hilseilevältä hirviöltä, niin vinkkiä saa antaa. Perusvoiteet ja kortisoni on niin nähty…Huoh. Eikä unohdeta niitä näppylöitäkään. Mutta tuskin tähän meikkiä auttaa päälle vetää, mieli kyllä tekisi! Ja sitten nuo ”ryppyvoiteet” mitään ihanaa hajustettu ei uskalla enää laittaa. Oikeasti, apua.;) nimim. talvessa ikää lisää 10 vuotta naamasta arvioiden.
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  hei,
   
  pojallani on paha atooppinen ihottuma, pahimmillaan päästä varpaisiin iho hilseili. Lääkäri kirjoitti lähetteen valohoitoon, mikä auttoi mahtavasti. Vaikka hoidosta on jo kolmisen vuotta, niin ihottuma on pysynut sen jälkeen aisoissa. Hintakaan ei ollut lähetteen kanssa paha. Kannattaa jutella lääkärin kanssa asiasta.
   
  terkuin, ReetaJohanna

  Tykkää

  1. Jeps… Kyllä siihen nykyään varmaan jotain hoitoja löytyy, vaikkei varmaan kaikille yhtä tehokkaita… Tsemppiä ja toivottavasti löydät jonkun toimivan!!!

   Tykkää

 35. Moni tuntui saaneet apua atopisen ihonsa hoitoon kookosöljystä. Oletko jo kokeillut? Tästä oli postaus tammikuun alkupäivinä..

  Tykkää

 36. Hei,
  jotenkin tuo primer on itselle ihan uusi juttu. Hyvin olen pärjännyt siis ilmankin, mutta kerrotko lisää? Tai onko suositella jotain Dioria edullisempia vaihtoehtoja? Kuuluuko kosmetiikkaosastojen perusvaikoimaan?
  AuliMaria

  Tykkää

 37. Vierailija
  03.02.2015 klo 10:41

  Hei,
  jotenkin tuo primer on itselle ihan uusi juttu. Hyvin olen pärjännyt siis ilmankin, mutta kerrotko lisää? Tai onko suositella jotain Dioria edullisempia vaihtoehtoja? Kuuluuko kosmetiikkaosastojen perusvaikoimaan?
  AuliMaria

   
  Tuossahan on mainittu Lumenen yhtä hyvä, mutta edullisempi primer!!

  Tykkää

 38. Hei, jos joku kaipailee apua silmämeikin tekoon, niin Eeva-lehden sivulta löytyy siihen nyt simppeli video. =)

  Tykkää

 39. Ripsiväriongelmaisena olen löytänyt kaksi kelvollista, ennen käytin juuri tuota Sensaita, mutta vieläkin parempia ainakin minulle on apteekin La Roche Posay ja Jane Iredalen tuubimascara.
  Haaveilin ripsipidennyksistä, koska ois niin helpot koska salil eka salil vika ja suihkussa pari kertaa päivässä, mutta viime kesän geelikynsien jälkeen, jotka kesti mulla viikon verran kosmetologini ilmoitti, ettei aio suostua parin päivän huoltoväleihin. Kummallista!
   
  HannaHoo

  Tykkää

 40. Onko se totta, että pitää noin paljon olla purnukoita ja meikkejä. Mun kosmetologi sanoi, että jos käyttää liikaa tuotteita, siitä ei hyvä seuraa. Itse käytän tosi vähän ja mua luullaan yleensä paljon nuoremmaksi. Ei siis meikit aina ole kovin hyvä juttu.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: