Auringonnousu

& solmittu Suri

Suri -neule omatekemä, farkut Liu Jo

 

Aurinko nousi niin kauniisti tänä aamuna, että lähdin vielä muiden nukkuessa ulos ottamaan kuvan. Omalle pihalle. Ja tien yli, kadun toiselle puolelle. Ja koska aamu oli niin kaunis, kävelin rantaan asti. Fantastinen aamu. Silloin mietin kyllä, että tästä on hyvä aloittaa loma. Ja iltapäivällä otin lapset mukaan katsomaan Paavo Pesusientä leffaan -oli muuten hyvä. 😀

Meillä on tosiaan lomaa ensi viikko ja aamusta pitäisi hypätä lentsikkaan, joten tämä loppuviikko on ollut aikamoista hommien hoitamista. Että kaikki on suunnilleen kohdillaan kun lähdetään. Lomalla ei nimittäin internet aukea. Eikä tasan multitaskata!

Multitaskaaminen on mun mielestä muuten niin hirviösana kuin hirviökäsitekin, jotka yritän viimeiseen asti välttää. Siitä ei yleensä seuraa mitään kovin hyvää. Yksi asia kerrallaan. Ja lomalla ei sitäkään. 😛

Olen ajastanut teille muutaman jutun, mutta vastauksia ette kommenttiboksiin saa pitkään aikaan, sorry… 😦 Palaan levännenenä ja virkeänä ja superkommentointi-vireessä sitten takaisin! Mulla on muuten ihan ikävä blogia tällaisina aikoina, kun tänne ei ehdi tarpeeksi… Tää on niin hengähdyspaikka, ajatusten kokoamista ja niiden hyvien asioiden kertaamista. jotenkin sellaista elämänlaatua -mikä sitten kiiruisina aikoina heikkenee. Mun tekis suunnilleen joka kerta mieli sanoa, että Te olettte mielessä ja haluaisin olla täällä useammin. Ja kiittää uusista Facebook -seuraajista jne jne. Älkää luulko etten huomaa teitä. 😉 Tai mieti teitä.

Jokaisella meistä on enemmän väliä kuin itse tiedämmekään…

Kaunista & energistä viikon alkua itse kullekin! ❤

28 vastausta artikkeliin “Auringonnousu

 1. Oikein rentouttavaa lomaviikkoa. Kokkolassakin on ensi viikko koululaisilla lomaa. Suri neule on ollut menestys meillä kaupalla,monet neulojat ovat tehneet kaksikin puseroa kun ensimmäinen on ollut onnistunut tavallinen neule 🙂 päivänpaisteista kevättä Sinulle ,
  Katariina

  Tykkää

 2. Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa!
  Olet niin herttainen, kauniita kuvia taas. Siellä Norjassa on niin kaunista, täällä Mansessa kamala synkkä lokskakeli, hetken saimme onneksi viettää oikein kaunista talvea. Ihanaa kun päivä jo selkeästi pidentynyt!

  Tykkää

 3. Ihana valo! Kauniita kuvia Johanna – ja sinä olet jotenkin niin herttainen, että jo siitäkin tulee entistä paremmalle tuulelle 😉 Leppoisaa lomaa!
   
  -M

  Tykkää

 4. Missäpäin Norjaa te asutte kun sielläkään ei näytä olevan lunta nimeksikään? En ole kauaa seurannut blogiasi niin en ole asioista oikein perillä. Todella surullista kun pohjoismaissakaan ei ole talvella enää kunnon talvi. 😦

  Tykkää

 5. Rentouttavaa lomaa 🙂 Loma tekee aina ihmeitä, itse juuri perheen kanssa viikon aktiiviloma takana. Olen alkanut seuraamaan blogiasi vastikään, kiitos kivasta ja positiivisestä hengestä!
  -Heidi

  Tykkää

 6. Blogisi herättää joka lukukerralla ajatuksia. Siinä on kaksi erilaista puolta, kauniisti otettuja kuvia, mutta myös syvällisempää pohdintaa asioista. Kiitos positiivisuudestasi, tällaista tarvittaisiin maailmaan enemmän. 🙂
  Rentouttavaa lomaa!
  -Maiju

  Tykkää

 7. Norja on niin uskomattoman kaunis maa! Olen kerran käynyt siellä enoni ja hänen vaimonsa luona… Haikailen
  päästä uudestaan!
  Oikein ihanaa lomaa teille. 🙂 

  Tykkää

 8. Oikein rentouttavaa lomaviikkoa. Kokkolassakin on ensi viikko koululaisilla lomaa. Suri neule on ollut menestys meillä kaupalla,monet neulojat ovat tehneet kaksikin puseroa kun ensimmäinen on ollut onnistunut tavallinen neule 🙂 päivänpaisteista kevättä Sinulle ,
  Katariina

  Tykkää

 9. Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa!
  Olet niin herttainen, kauniita kuvia taas. Siellä Norjassa on niin kaunista, täällä Mansessa kamala synkkä lokskakeli, hetken saimme onneksi viettää oikein kaunista talvea. Ihanaa kun päivä jo selkeästi pidentynyt!

  Tykkää

 10. Ihana valo! Kauniita kuvia Johanna – ja sinä olet jotenkin niin herttainen, että jo siitäkin tulee entistä paremmalle tuulelle 😉 Leppoisaa lomaa!
   
  -M

  Tykkää

 11. Missäpäin Norjaa te asutte kun sielläkään ei näytä olevan lunta nimeksikään? En ole kauaa seurannut blogiasi niin en ole asioista oikein perillä. Todella surullista kun pohjoismaissakaan ei ole talvella enää kunnon talvi. 😦

  Tykkää

 12. Rentouttavaa lomaa 🙂 Loma tekee aina ihmeitä, itse juuri perheen kanssa viikon aktiiviloma takana. Olen alkanut seuraamaan blogiasi vastikään, kiitos kivasta ja positiivisestä hengestä!
  -Heidi

  Tykkää

 13. Blogisi herättää joka lukukerralla ajatuksia. Siinä on kaksi erilaista puolta, kauniisti otettuja kuvia, mutta myös syvällisempää pohdintaa asioista. Kiitos positiivisuudestasi, tällaista tarvittaisiin maailmaan enemmän. 🙂
  Rentouttavaa lomaa!
  -Maiju

  Tykkää

 14. Norja on niin uskomattoman kaunis maa! Olen kerran käynyt siellä enoni ja hänen vaimonsa luona… Haikailen
  päästä uudestaan!
  Oikein ihanaa lomaa teille. 🙂 

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: