Arvaatteko missä…?

*Tropicana*

Arvaatteko missä olemme? 🙂 Jeps, Kuubassa!

Kuvat ovat viime reissulta. Kävimme silloin Havannassa katsomassa maailmankuulua Tropicana -showta, joka todellakin oli ihan mieletön kokemus; lähestulkoon must jos Havannassa käytte.

Tropicana pyörii (melkein?) joka ilta, siinä esiintyy paitsi aivan loistavia tanssijoita, myös tietysti reilunkokoinen bändi ja laulajia. Vauhti on ihan hirmuinen ja pukuloisto mieletön.

Naiset saavat ovella ruusun, miehet sikarin. Ilmassa on todellista 50- luvun swingiä ja glamouria. Pöytään tuodaan juomaa ja yksinkertaisesti pullo rommia.

Ehkä kaikkein järkevintä ei ole menneä Tropicanaan ensimmäisinä iltoina, sillä show alkaa klo 23 maissa ja ainakin mulla aikaeroväsymys verotti sen verran, että (yhdistettynä pullolliseen rommia? XD) silmät meinasivat mennä pakostakin kiinni. Tosi sääli, sillä normioloissa en olisi malttanut edes räpäyttää silmiä.

Shown lopuksi yleisö saa osallistua tanssiin ja riski siihen, että tollainen vaaleanpunapaitainen kuubalainen (kuvan 3 heppu) tulee hakemaan tanssimaan on suuri. Voitte arvata kävikö niin. 

Niin että me olemme Kuubassa (jippii, aika kiva kirjottaa tällaista tässä omalla sohvalla). Voipi olla että en edes yritä etsiä internetyhteyttä käsiini tälläkään kertaa, joten blogiin olen laittanut muutamia ajastettuja pikkujuttuja. Ja kerron kuulumiset sitten kun palailemme. See you! :)) 

4 vastausta artikkeliin “Arvaatteko missä…?

  1. Kiitos Johanna kauniista, syvällisestä, sydämellisestä ja kerta toisensa jälkeen inspiroivasta blogistasi! Ihanaa lomaa teille, odotan kieli pitkällä kuulumisia ja kuvia Kuubasta, itsekin sinne reissua suunnittelevana 🙂 haluan erityisesti kiittää biisivinkeistä, joita oot vuosien saatossa laitellut! Oon juossut niiden tahdissa puolimaratonin, haaveillut Etelä-Amerikasta ja Karibiasta ja nyt viimeisimpänä kuunnellut T.I.N.A.:n varmaan 20 kertaa putkeen 😀 tykkään kovasti lukea myös treenijuttuja, mietelauseita (esim. se Bob Marleyn), asupostauksia ja kaikkia arjen tunnelmia.. ❤

    Tykkää

  2. Kiitos Johanna kauniista, syvällisestä, sydämellisestä ja kerta toisensa jälkeen inspiroivasta blogistasi! Ihanaa lomaa teille, odotan kieli pitkällä kuulumisia ja kuvia Kuubasta, itsekin sinne reissua suunnittelevana 🙂 haluan erityisesti kiittää biisivinkeistä, joita oot vuosien saatossa laitellut! Oon juossut niiden tahdissa puolimaratonin, haaveillut Etelä-Amerikasta ja Karibiasta ja nyt viimeisimpänä kuunnellut T.I.N.A.:n varmaan 20 kertaa putkeen 😀 tykkään kovasti lukea myös treenijuttuja, mietelauseita (esim. se Bob Marleyn), asupostauksia ja kaikkia arjen tunnelmia.. ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: