Tatuointeja

& muita detaljeja

Ihania koruja kesäiholle saa kultaisena kimaltavista tatuoinneista, esim shinetattoo tai Il Mercatino (saatu). Annoin muuten tatuointeja myös paikallisille tytöille ja yksi 8 -vuotias virkkasi sormin mulle tollaisen punaisen rannekorun, bongaatteko?  ❤

 

Heippa hei, tulipas taas suunniteltua pidempi tauko postauksien välillä. Jutut kun eivät aina mene suunnitellusti. Mun olisi niin tehnyt mieli laittaa teille kuvia krookuksista ja auringosta ja kaikesta mitä täällä nyt tapahtuu, mutta kamera hyytyi täysin. No tuolla reisussa se ilmeisesti kärsi ilmankosteudesta ja viimekesäisestä vesivahingosta, jota en ollut ehtinyt korjaamaan kuntoon, joten nyt se on moooonen viikon korjauksessa. Huoh. Katsotaan mitä tässä nyt keksii.

Toki tämä viikko on ollut myös pikkasen raskas; mainittakoon että palasin reissusta yksin lasten kanssa ja mies kalastelee vielä Kuubassa. Kirjoittelen vielä erikseen näistä parisuhdeasioista pian, joten ei siitä sen enempää tällä kertaa… Mitään kriisiä tai draamaa mulla ei ole kuitenkaan tarjota, ihan vaan niitä normaaleja parisuhdepohdintoja vaan. 🙂

Yllä on muutamia pikkuisia juttuja reissulta. 🙂 Kuvat ovat suurimmaksi osaksi Playa Largasta; voitte vaikka googlettaa jos kiinostaa. Hyviä majataloja ihan rannassa ovat mm. Casa Kiki, Bel’s, Zuleyda & Vinola… Mutta noin yleensäkin voit googlettaa casa particular; näitä löytyy ympäri Kuubaa ja Playa Largastakin tosi monta. Tosi kiva asumismuoto etenkin jollei pelkää kylmää suihkua ja on tottunut mökkeilemään. 😛 Mun mielestäni casa particular asumismuotona tarjoaa enemmän -tai ainakin erilaisia- elämyksiä ja sydämenruokaa. ❤ Kuuban pohjoispuolen rannat ja merivesi myöskään tunnetusti eivät ole yhtä ihania kuin etelärannikon -eli Karibian hiekat ja aallot, joten suosittelen kyllä suuntaamaan Varaderon sijasta etelään. 🙂

Ja nyt hei nähdään kyllä useammin täällä blogissa ja se on lupaus! 😀 

Arki tuntuu alkavan asettua, lomapyykit palailla puhtaana kaappeihin ja unirytmit vakiintua. Jes. Ikävä on, mutta saa ollakin. ❤

8 vastausta artikkeliin “Tatuointeja

 1. hyvä ettei sentään kriisejä ole! näin blogilukijana on ottanut sydämestä erään bloggaajan erouutisen takia, ja hyvä ettette ole samassa jamassa ❤

  Tykkää

 2. Ihania kuvia rantaelämästä! 
  Kurjaa kun kevään henki on se että täytyy todistella että suhteessa kaikki ok, koska lukijat väen väkisin vääntää draamaa sinnekin missä sitä ei ole!
  Ihanaa aurinkoista kevättä Norjan maallekin ja toivon ihan itsekkäästi että saat kamerasi pian kuntoon!

  Tykkää

 3. Lisää ihania kuvia! Kertakaikkiaan kaunista ja onnellissen näköisiä päiviä.
   
  Sen verran Kuubasta piti vielä sanoa, että aikamoisen upeita rantoja löytyy myös pohjoispuolelta, ei tosin Varaderosta, kuten sanoitkin. Täysin samannäköistä kuin omissa kuvissasi esim. Guardalavaca ja Camaguey 😉
   

  Tykkää

 4. Nuo kultaiset tatuoinnit on superihania! En itse ikinä ottaisi oikeaa tatuointia, mutta nuo ovat ihania, kun ihokin on kauniisti ruskettunut. Kaipaa kesää! Ja omaa tulevaa matkaa.

  Tykkää

 5. hyvä ettei sentään kriisejä ole! näin blogilukijana on ottanut sydämestä erään bloggaajan erouutisen takia, ja hyvä ettette ole samassa jamassa ❤

  Tykkää

 6. Ihania kuvia rantaelämästä! 
  Kurjaa kun kevään henki on se että täytyy todistella että suhteessa kaikki ok, koska lukijat väen väkisin vääntää draamaa sinnekin missä sitä ei ole!
  Ihanaa aurinkoista kevättä Norjan maallekin ja toivon ihan itsekkäästi että saat kamerasi pian kuntoon!

  Tykkää

 7. Lisää ihania kuvia! Kertakaikkiaan kaunista ja onnellissen näköisiä päiviä.
   
  Sen verran Kuubasta piti vielä sanoa, että aikamoisen upeita rantoja löytyy myös pohjoispuolelta, ei tosin Varaderosta, kuten sanoitkin. Täysin samannäköistä kuin omissa kuvissasi esim. Guardalavaca ja Camaguey 😉
   

  Tykkää

 8. Nuo kultaiset tatuoinnit on superihania! En itse ikinä ottaisi oikeaa tatuointia, mutta nuo ovat ihania, kun ihokin on kauniisti ruskettunut. Kaipaa kesää! Ja omaa tulevaa matkaa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: