Maalis on kevätkuu

~pieni perjantaipäivitys~

mummomekko Monki

Täällä on ihanasti krookukset pystyssä ja tulppaaninlehdetkin jo kovasti pyrkimässä mullan läpi. Kevät ihan kunnolla vauhdissa siis. 

Olen viettänyt työviikon Monkin sinisessä (Marte-) mummomekossa ja nyt vapaaperjantaina heitin lämmikkeeksi villapaidankin päälle. Ihan siis superrentoa menoa täällä! 

Lomafiilis jatkuu siinäkin muodossa, etten meikkaamaan ole jaksanut (no oli punahtavaa huulirasvaa) tai hiuksia laittamaan. Kuubassahan mulla ei ollut shampoita ja muita ollenkaan mukana (unohtui, hupsis…) ja siellä sitten etsin paikallisista pikkumarkeiteista shampoita –  ilman suurempia odotuksia. Purnukat olivat rivissä hyllyillä kaikkien muiden puhdistusaineiden kanssa ja jokainen purkki maksoi suunnilleen saman verran, peson tai pari. Ja oikein hyvä tuli.

Jeps, viikonloppu (ja kevät!!)fiilistä vielä viime päivinä paljon kuunnellusta cumbiasta:

14 vastausta artikkeliin “Maalis on kevätkuu

  1. Jep! Tänään istuin ulkona neulomassa kolme tuntia ja nyt tuntuu kyllä vähän kurkussa, Hups…

   Tykkää

  1. Ihanaa odottelun aikaa ❤ Parempaan ja lämpöisempään mennään koko ajan! 🙂

   Tykkää

  1. Heips, ne on Emporio Armanit; löysin alesta lentokentältä niin saattaa kyllä olla vanhaa mallistoa… Tarkempia koodeja: EA4016 (malli) 56×18 (koko). Aika edullisetkin merkkilaseiksi, alessa kuutisen kymppiä. 

   Tykkää

 1. Aiheeseen liittymätön kysymys; minkä sävyinen sun Inikan mineraalimeikkipuuteri on? Netistä kun saisi sellaisen ihan hyvään hintaan, mutta tuota sävyä joutuu aina vähän arpomaan.. Voisi sitten vähän vertailla että pitäisikö ottaa esim vaaleampi kuin sinulla tms.. 🙂 Mulla ei ennen ole tuollaista mineraalimeikkipohjaa ollutkaan, mutta kokeileminen houkuttaisi kun kehuitkin sitä taannoin meikkipostauksessasi 🙂

  Tykkää

  1. Jep! Tänään istuin ulkona neulomassa kolme tuntia ja nyt tuntuu kyllä vähän kurkussa, Hups…

   Tykkää

  1. Ihanaa odottelun aikaa ❤ Parempaan ja lämpöisempään mennään koko ajan! 🙂

   Tykkää

  1. Heips, ne on Emporio Armanit; löysin alesta lentokentältä niin saattaa kyllä olla vanhaa mallistoa… Tarkempia koodeja: EA4016 (malli) 56×18 (koko). Aika edullisetkin merkkilaseiksi, alessa kuutisen kymppiä. 

   Tykkää

 2. Aiheeseen liittymätön kysymys; minkä sävyinen sun Inikan mineraalimeikkipuuteri on? Netistä kun saisi sellaisen ihan hyvään hintaan, mutta tuota sävyä joutuu aina vähän arpomaan.. Voisi sitten vähän vertailla että pitäisikö ottaa esim vaaleampi kuin sinulla tms.. 🙂 Mulla ei ennen ole tuollaista mineraalimeikkipohjaa ollutkaan, mutta kokeileminen houkuttaisi kun kehuitkin sitä taannoin meikkipostauksessasi 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: