Kaikki maailman nallet

ja tuhat kuvaa!

Havanassa oli meidän reissun aikaan juuri United Buddy Bears -näyttely, jossa maailman jokaista maata siis edusti oma, maan tapaan sopivasti kuvioitu nallensa. The Art of Tolerance. Mulla tulee noista nalleista nyt lähinnä mieleen se polttavan kuuma aurinko, joka sai meidät hikoilemaan possunpunaisina. Aino-raukallekin on näköjään vedetty sukat polviin (why?!? :D).

Mun hatun ja puuhelmethän ostin Havannasta, mutta ihanan Johanna -pellavatopin on sain taas vanhan, hyvän yheistyökumppanini By Pias’n kesävalikoimista. Kaupunkikelpoinen ja silti ilmavan vilpoinen helletoppi! Ihan suosikki. Ja heh, ainiin, ennen kuin kukaan huomaa ettei miehen(kään) vasemmassa nimettömässä ole sormusta, niin kerron että norjalaiset pitävät muuten vihkisormuksiaan oikeassa kädessä. Ja hitsi mun vihkisormuksen korjauksesta annettiin sen verran korkea hinta-arvio, että saisin uuden edullisemmin. Äh. Voi olla että olen vielä tovin ilman sitä sormusta.

En kuitenkaan sen enempää vaivaa höpinöilläni tällä kertaa; eiköhän kuvissa ole tarpeeksi tarinaa. Vähän lisää viikonloppuväriä ja -fiilistä kuitenkin mukaan kuubalaisen Laritza Bacallaon mielettömän aurinkoisesta ja energisestä biisistä… Sit vaan hyvää lauantaita, onnellisia hymyjä ja levollisia hetkiä teille. & Skål! 🙂

30 vastausta artikkeliin “Kaikki maailman nallet

 1. Voi Ihana miten herkullisia kuvia! Mitkä värit ja mikä tunnelma! Kiitos,  näiden kanssa lauantaiaamu sai hymyilevän alun

  Tykkää

 2. Miksiköhön näistä viime aikojen matkakuvista tulee ihan vähän sellainen fiilis, että täytyy todistella kaiken olevan hyvin, kun muutama lukija on epäillyt.. Anteeksi, jos olen väärässä. Mutta hitsi vie, eihän parisuhteesi tila tai mikä tahansa elämäsi asia kuulu kenellekään, jollet itse niin halua. 

  Tykkää

  1. Hahaa, no en tosiaan parisuhdeasioita yleensä kirjoittele ja nyt oli ihan kokonainen postaus, ymmärrän. 😀 Mut kyllähän sekin on aika tärkeä aihe ja kyllähän ton miehenkin täällä joskus täytyy vilahdella kun mekin joskus ollaan yhdessä. 😛 Ja juu, tiedän kyllä mitä mun ”pitää” ja ei pidä ja mitä haluan täällä jakaa, kaikki ok. 🙂

   Tykkää

 3. Peace & love. Kiitos, että jaksat meille jakaa elämääsi näin blogin välityksellä juuri siinä määrin kuin sinusta sopivalta tuntuu. Aurinkoista kevättä ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

  Tykkää

 4. Upeaa väriä ja tunnelmaa maasta, mihin luultavasti en koskaan eksy muuten 🙂
  Johanna, sinun jutut on niin kivoja 🙂 All the best! 
  -Nipsu

  Tykkää

 5. Upeita lomakuvia. Oliko tuo riikinkukko ihan oikea? Ja jos oli niin tallusteliko kadulla vapaana? Meillä lapsi on ihastunut riikinkukkoihin. On todella upea ja värikäs luonnon luomus. 

  Tykkää

 6. Ihania kuvia! Mun mies on pitänyt sormusta noin ekat puoli vuotta avioliitosta. On kirurgi ja töissä se menis suurella todennäköisyydellä hukkaan ja sitten se pitäminen jäi vapaa-ajallakin. Itellä kyllä tulee kieltämättä tyhjä olo jos ulos(en käytä kotona koruja) ilman sormusta lähden. Ja ihmiset ainakin tässä meidän pienessä keski-eurooppalaisessa kylässä kyllä rupeavatjuoruamaan. Mulla tehtiin kerran pieni toimenpide, jonka takia nimetön turpos ja mä pidin sen takia LVn muovisormusta, joka on isompi kooltaan, nimettömässä

  Tykkää

 7. Ihania lomakuvia ja olet tosi hyvä valokuvaaja! Itse vasta opettelen kuvaamaan järkkärillä manuaalisäädöillä, automaatilla on niin helppo ottaa. Kuuba kiinnostaisi kovasti mutta sinne on niin rasittavan pitkät lennot ja se aikaero! Tykätään Intian valtameren saarivaltioista (Mauritius, Seychellit) koska aikaero vain pari tuntia.

  Tykkää

 8. Hei Johanna,
   
  Vuosia jo blogiasi seuranneena ja ainuttakaan kommenttia jättäneenä tuli minulle tunne, että rustaanpa nyt muutaman sanasen. Olen kauniiden kirjoitustesi perusteella käsittänyt, että meitä yhdistää niin työ kuin monilta osin elämäntilannekin. Huomasin hauskana yhteensattumana lisäksi, että olemme perheinemme olleet samoilla seuduilla Kuubassa – samaan aikaan. On ollut mukava palata lomatunnelmiin kauniiden kuviesi kautta!
   
  Kaunis kiitos kauniista elämänmakuisista kirjoituksistasi. Uppouduin niihin mielelläni aina, kun arki antaa periksi!

  Tykkää

 9. Enpä olisi tiennyt tuota, että vihkisormusta pidetään Norjassa oikeassa kädessä! Pidetäänkö kihlasormusta myös oikeassa nimettömässä? 

  Tykkää

 10. Hei, monessa muussakin maassa pidetään sormukset oikeassa kädessä uskonnon mukaan. Ei tarvitse lähteä keskieurooppaa kauemmaksi… Mutta ei täällä kyllä juoruta ihan pienistä sormusten poissaoloistakaan. Meidän paikalliset kaverit ja kummatkaan eivät pidä sormuksia, ovat tukevasti naimisissa ja juhlivat aina loisteliaasti hääpäiväänsä. Sormukset ei kerro parisuhteen tilasta loppujenlopuksi yhtään mitään. Jos jotain häiritsee se on oma ongelmansa, samoin olemattomat kuvitelmansa.

  Tykkää

 11. Voi Ihana miten herkullisia kuvia! Mitkä värit ja mikä tunnelma! Kiitos,  näiden kanssa lauantaiaamu sai hymyilevän alun

  Tykkää

 12. Miksiköhön näistä viime aikojen matkakuvista tulee ihan vähän sellainen fiilis, että täytyy todistella kaiken olevan hyvin, kun muutama lukija on epäillyt.. Anteeksi, jos olen väärässä. Mutta hitsi vie, eihän parisuhteesi tila tai mikä tahansa elämäsi asia kuulu kenellekään, jollet itse niin halua. 

  Tykkää

  1. Hahaa, no en tosiaan parisuhdeasioita yleensä kirjoittele ja nyt oli ihan kokonainen postaus, ymmärrän. 😀 Mut kyllähän sekin on aika tärkeä aihe ja kyllähän ton miehenkin täällä joskus täytyy vilahdella kun mekin joskus ollaan yhdessä. 😛 Ja juu, tiedän kyllä mitä mun ”pitää” ja ei pidä ja mitä haluan täällä jakaa, kaikki ok. 🙂

   Tykkää

 13. Peace & love. Kiitos, että jaksat meille jakaa elämääsi näin blogin välityksellä juuri siinä määrin kuin sinusta sopivalta tuntuu. Aurinkoista kevättä ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

  Tykkää

 14. Upeaa väriä ja tunnelmaa maasta, mihin luultavasti en koskaan eksy muuten 🙂
  Johanna, sinun jutut on niin kivoja 🙂 All the best! 
  -Nipsu

  Tykkää

 15. Upeita lomakuvia. Oliko tuo riikinkukko ihan oikea? Ja jos oli niin tallusteliko kadulla vapaana? Meillä lapsi on ihastunut riikinkukkoihin. On todella upea ja värikäs luonnon luomus. 

  Tykkää

 16. Ihania kuvia! Mun mies on pitänyt sormusta noin ekat puoli vuotta avioliitosta. On kirurgi ja töissä se menis suurella todennäköisyydellä hukkaan ja sitten se pitäminen jäi vapaa-ajallakin. Itellä kyllä tulee kieltämättä tyhjä olo jos ulos(en käytä kotona koruja) ilman sormusta lähden. Ja ihmiset ainakin tässä meidän pienessä keski-eurooppalaisessa kylässä kyllä rupeavatjuoruamaan. Mulla tehtiin kerran pieni toimenpide, jonka takia nimetön turpos ja mä pidin sen takia LVn muovisormusta, joka on isompi kooltaan, nimettömässä

  Tykkää

 17. Ihania lomakuvia ja olet tosi hyvä valokuvaaja! Itse vasta opettelen kuvaamaan järkkärillä manuaalisäädöillä, automaatilla on niin helppo ottaa. Kuuba kiinnostaisi kovasti mutta sinne on niin rasittavan pitkät lennot ja se aikaero! Tykätään Intian valtameren saarivaltioista (Mauritius, Seychellit) koska aikaero vain pari tuntia.

  Tykkää

 18. Hei Johanna,
   
  Vuosia jo blogiasi seuranneena ja ainuttakaan kommenttia jättäneenä tuli minulle tunne, että rustaanpa nyt muutaman sanasen. Olen kauniiden kirjoitustesi perusteella käsittänyt, että meitä yhdistää niin työ kuin monilta osin elämäntilannekin. Huomasin hauskana yhteensattumana lisäksi, että olemme perheinemme olleet samoilla seuduilla Kuubassa – samaan aikaan. On ollut mukava palata lomatunnelmiin kauniiden kuviesi kautta!
   
  Kaunis kiitos kauniista elämänmakuisista kirjoituksistasi. Uppouduin niihin mielelläni aina, kun arki antaa periksi!

  Tykkää

 19. Enpä olisi tiennyt tuota, että vihkisormusta pidetään Norjassa oikeassa kädessä! Pidetäänkö kihlasormusta myös oikeassa nimettömässä? 

  Tykkää

 20. Hei, monessa muussakin maassa pidetään sormukset oikeassa kädessä uskonnon mukaan. Ei tarvitse lähteä keskieurooppaa kauemmaksi… Mutta ei täällä kyllä juoruta ihan pienistä sormusten poissaoloistakaan. Meidän paikalliset kaverit ja kummatkaan eivät pidä sormuksia, ovat tukevasti naimisissa ja juhlivat aina loisteliaasti hääpäiväänsä. Sormukset ei kerro parisuhteen tilasta loppujenlopuksi yhtään mitään. Jos jotain häiritsee se on oma ongelmansa, samoin olemattomat kuvitelmansa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: