Viikonloppuneule

& eka pörriäinen

Ei täällä todellakaan ihan näin rauhallista ja seesteistä ole ollut. 😉 Noi pääsiäistiput pöydän alla ovat lähinnä viikonlopun tapahtumien totuutta. Ja monelta on lähtenyt jo pää. 

Kaikesta kaaoksesta ei vaan saanut kovin kauniita kuvia, joten ne jäivät omaan kansioonsa. Vaikka ihan täysin sitä mieltä olenkin että sotkut ja kaikki muut omituisuudet elämästä tekevät kaunista… Hmm, mun täytyy ilmeisesti vaan oppia ottamaan kauniimpia kuvia sotkuista! 😀

Viikonloppuna päällä on ollut omatekemä, ihan suosisiksi nousut (ja aika pääsiäshenkinen!) neule. Neuleen ohjeen olen jo myynyt Suurelle Käsityölehdelle joten tähän en voi laittaa; toukokuussa voitte sitten kurkata kunnon ohjeen lehdestä ja lukea haastattelua. 🙂 Mietin muuten jo että tää neule toimisi hyvin syksyksi suklaisella tumman ruskealla pohjalla… Voisi tehdä sitten uuden.

Mutta eipä hätää; puikoilla on jo hyvää vauhtia tulossa uusi kevätneule, johon saan ohjeen esille blogiin jo toivottavasti ensi viikolla. Ihan varmasti ennen pääsiästä! 🙂 En malttais odottaa. :)) 

Ja hei, eka pörriäinen bongattu! Siitä se kesäkin vähitellen tulee! :))

Hyvää alkavaa kevätviikkoa ❤

Kaffia kuppiin, aurinkoa poskille ja lenkkarit asfalttiin! 

26 vastausta artikkeliin “Viikonloppuneule

 1. Ihan rusketus säilynyt! Kiva neule ja mikä kutomisen tahti 🙂 Itselläni vielä talvella aloitettu työ ja pahasti kesken. Täytyykin hankkia irtonumero kyseisestä lehdestä, sillä en enää sitä ole vuosiin tilannut, niin ja kirjaasi myös odottelen, joten onnea siintä.:)

  Tykkää

 2. Tosi kauniin neuleen olet kutonut ja sen kasiala kadehdittavan tasaista. Harmi vaan, kun en taida mistaan sita Suurta Kasityolehtea saada kasiini ja viela vahemman lankoja, ellei tule suomessa kaytya. Monessako paivassa sen kudoit? Minulta varmaan ottaisi kuukauden pari. Hyvaa kevaan jatkoa 🙂

  Tykkää

 3. Johanna hyvä! Miten taitava ja aikaansaava oletkaan. Ihailen kovasti kaikenlaista käsintehtyä. Kaunis pusero.
  Kiitos kiinnostavasta, inspiroivasta, kauniista ja tyylikkäästä blogistasi. Ilahdutat monia, näin uskon.
  Kaunista kevään jatkoa Sinä ihana ❤ ja kaikki blogin seuraajat.
  PirjoW / Virtuaali Moleskine®

  Tykkää

 4. Hei! Näissä kuvissasi on todella kaunis ”soft tone” sävy, mitä kuvankäsittelyä käytät? Tämän postauksen ensimmäinen kuva suorastaan vangitsi katseeni, aivan ihana tunnelma välittyi siitä.
  Kaunis neule päälläsi, mutta ihanalta näyttää tuo työalla olevakin, ihan mun lempiväriä 🙂 
  Keväistä alkavaa viikkoa sinulle ja perheellesi. Kiitos tästä hyvänmielen blogistasi, on aina ilo lukea juttujasi ja katsella kauniita kuviasi. 

  Tykkää

 5. Moikka! Sotkuja tai seesteisyyttä, mun mielestä sulla on kuitenkin tosi mahtava väri- ja sommittelusilmä, joka tekee tän blogin kuvapuolesta just niin herkullisen. Onnea muuten vielä oman kirjan johdosta! 🙂
  Anna / Pikkukioski

  Tykkää

 6. Hei! Olen satunnaisen vakituinen vierailija blogissasi 🙂 Eksyn tänne ihanien kuvien ja tunnelman vuoksi. Yksi asia kuitenkin pistää kuvissa silmään. Sinulla on muuten seesteisissä kuvissasi usein toinen käsi tiukasti nyrkissä ja oletan sen johtuvan siitä, että puristat sillä kameran kaukolaukaisijaa? Erityisesti tämä näkyy tämän päivän kirjoituksen viimeisessä omakuvassa 🙂
   
  Ihanaa kevättä kuitenkin ja kiitos kivasta blogista 🙂

  Tykkää

 7. Heh, meillä on sotkuista ihan omasta takaa, joten kiva katsoa näitä sun kuvia kun sotkut on rajattu pois:)) Kiitti kauniista kuvista ja innolla oottelen kirjan ilmestymistä. Nyt jus on sun innoittamana kudottu Skappel neule päällä kun tuli yllättäen lunta taas ja tuntuun NIIN kylmältä. Harmi kun kirjan julkkaritilaisuus menee ohi:(
  Aurinkoista viikkoa!

  Tykkää

 8. Ihanan piristävän aurinkoinen postaus sateista päivää kaunistamaan 🙂 Odotan innolla kirjasi saamista käsiini ja tutkailemaan, mitä seuraavaksi neuloisi (ellei sitten ko. postauksen neule ehdin työnalle ensin). Ja kuinka kauniin sävyinen takkisi kuvissa on, minkä merkin takista onkaan kyse?
  Aurinkoisia kevätpäiviä,
  terkuin Kristina

  Tykkää

 9. Sulla on kyllä ihania neuleita ja mahtavaa ko olet noin taitava tekemään, itelle ei ole noita lahjoja suotu. Ihana tämäkin neule ja piristää kivasti vihertävä zik zak kuvio, I LIKE <3.
  Muuttuvakotini Päivi S

  Tykkää

 10. Ihan rusketus säilynyt! Kiva neule ja mikä kutomisen tahti 🙂 Itselläni vielä talvella aloitettu työ ja pahasti kesken. Täytyykin hankkia irtonumero kyseisestä lehdestä, sillä en enää sitä ole vuosiin tilannut, niin ja kirjaasi myös odottelen, joten onnea siintä.:)

  Tykkää

 11. Tosi kauniin neuleen olet kutonut ja sen kasiala kadehdittavan tasaista. Harmi vaan, kun en taida mistaan sita Suurta Kasityolehtea saada kasiini ja viela vahemman lankoja, ellei tule suomessa kaytya. Monessako paivassa sen kudoit? Minulta varmaan ottaisi kuukauden pari. Hyvaa kevaan jatkoa 🙂

  Tykkää

 12. Johanna hyvä! Miten taitava ja aikaansaava oletkaan. Ihailen kovasti kaikenlaista käsintehtyä. Kaunis pusero.
  Kiitos kiinnostavasta, inspiroivasta, kauniista ja tyylikkäästä blogistasi. Ilahdutat monia, näin uskon.
  Kaunista kevään jatkoa Sinä ihana ❤ ja kaikki blogin seuraajat.
  PirjoW / Virtuaali Moleskine®

  Tykkää

 13. Hei! Näissä kuvissasi on todella kaunis ”soft tone” sävy, mitä kuvankäsittelyä käytät? Tämän postauksen ensimmäinen kuva suorastaan vangitsi katseeni, aivan ihana tunnelma välittyi siitä.
  Kaunis neule päälläsi, mutta ihanalta näyttää tuo työalla olevakin, ihan mun lempiväriä 🙂 
  Keväistä alkavaa viikkoa sinulle ja perheellesi. Kiitos tästä hyvänmielen blogistasi, on aina ilo lukea juttujasi ja katsella kauniita kuviasi. 

  Tykkää

 14. Moikka! Sotkuja tai seesteisyyttä, mun mielestä sulla on kuitenkin tosi mahtava väri- ja sommittelusilmä, joka tekee tän blogin kuvapuolesta just niin herkullisen. Onnea muuten vielä oman kirjan johdosta! 🙂
  Anna / Pikkukioski

  Tykkää

 15. Hei! Olen satunnaisen vakituinen vierailija blogissasi 🙂 Eksyn tänne ihanien kuvien ja tunnelman vuoksi. Yksi asia kuitenkin pistää kuvissa silmään. Sinulla on muuten seesteisissä kuvissasi usein toinen käsi tiukasti nyrkissä ja oletan sen johtuvan siitä, että puristat sillä kameran kaukolaukaisijaa? Erityisesti tämä näkyy tämän päivän kirjoituksen viimeisessä omakuvassa 🙂
   
  Ihanaa kevättä kuitenkin ja kiitos kivasta blogista 🙂

  Tykkää

 16. Heh, meillä on sotkuista ihan omasta takaa, joten kiva katsoa näitä sun kuvia kun sotkut on rajattu pois:)) Kiitti kauniista kuvista ja innolla oottelen kirjan ilmestymistä. Nyt jus on sun innoittamana kudottu Skappel neule päällä kun tuli yllättäen lunta taas ja tuntuun NIIN kylmältä. Harmi kun kirjan julkkaritilaisuus menee ohi:(
  Aurinkoista viikkoa!

  Tykkää

 17. Ihanan piristävän aurinkoinen postaus sateista päivää kaunistamaan 🙂 Odotan innolla kirjasi saamista käsiini ja tutkailemaan, mitä seuraavaksi neuloisi (ellei sitten ko. postauksen neule ehdin työnalle ensin). Ja kuinka kauniin sävyinen takkisi kuvissa on, minkä merkin takista onkaan kyse?
  Aurinkoisia kevätpäiviä,
  terkuin Kristina

  Tykkää

 18. Sulla on kyllä ihania neuleita ja mahtavaa ko olet noin taitava tekemään, itelle ei ole noita lahjoja suotu. Ihana tämäkin neule ja piristää kivasti vihertävä zik zak kuvio, I LIKE <3.
  Muuttuvakotini Päivi S

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: