After treeni

vihreissä & harmaissa

yläosat Stormberg / pellavavousut byPias (saatuja)

 

Ulkona sataa lunta (!) sisällä lämmittää takka, zumba vedetty työpäivän päätteksi ja suihkussa käyty just. Mansikat, ananasmehut ja banaanit muussattu smoothieksi ja omenat dippailtu vaniljarahkaan. Hyvä keksiviikkoilta. 🙂 Paitsi se lumisade. Äh.

Töistä ja zumbasta suuntasin naama punaisena (en sitten osaa treenata muuttumatta punaiseksi) kauppaan ja postiin hakemaan Stormbergilta lähetettyä pakettia. Muistan teidänkin pitäneen kovasti näistä norjalaisista Stormbergin treenivaatteista, joten kuvailinpa heti uutuuksia tännekin. Huomasin muuten myös että yli 65 euron tilauksiin on tullut ilmainen toimitus; vai oliko se viimeksikin? Joka tapauksessa kannattaa vaikka kimppatilata! 

Kaikki postauksen jutut löytyvät täältä ja saatte niistäkin -25%, JEE! 🙂 Huomisen zumban voisi vaikkast vetää tossa pitkähihaisessa vihreässä… Raikkaan keväisiä juttuja, joita ei varmastikaan ole hinnalla pilattu (tulevat nettikauppaan ilmeisesti huomisen aikana! Odottakaa pikku hetki. :)). Melkein teki mieli lähteä juoksemaan zumban perään lenkki kun tämän paketin kotona avasin. 

Jeps, yhtä energistä torstaita siis! 🙂 See you!

(Pakko sanoa. Muuten on ihan huijari olo. Ollaan me kunnon ruokaakin tänään syöty, ei pelkkiä hedelmäherkkuja. McDonalds. Nam. :D)

16 vastausta artikkeliin “After treeni

 1. Oi heti tuli sellainen olo että nyt pitäis päästä lenkille 😀 Uusi juoksutakki odottaa minullakin eteisessä lumen ja pakkasen loppumista, täällä tuli joku takatalvi. Mut hei kiitos tästä! 😉
  terkuin henna

  Tykkää

 2. Vihreä väri ja pinkki huulipuna sopii sulle ihan mainiosti! Tulipa keväinen olo, kun katselee kuvia. Varpaissakin alkoi vipattamaan, pitäisköhän aloittaa taas lenkkeily, vaikka vaatteiden voimalla (innostamana) 🙂

  Tykkää

 3. Hei, ihania treenivaatteita! Mikä koko sulla on tuosta mekosta ja ovatko mielestäsi isoa, pientä vai ihan normikokoa? 🙂
  Eveliina

  Tykkää

 4. Minäkin kyselen kokoja: Mikä koko sinulla on noissa vihreissä treenipuseroissa? Käytän M-koon vaatteita, mutta jos otan M-koon tuosta puserosta, niin onko se löysä? Vai pitääkö pelata varman päälle, ja ottaa L?  
  Ihania värejä, ihania vaatteita ja ihana blogi! 
  Maija

  Tykkää

 5. Kivoja vaatteita ja innoittamanasi tilasinkin heiltä muutamia vatekappaleita. Norjalaista ei tosin taida olla kuin firman nimi, sillä valmistumaana lukee ”made in China”.

  Tykkää

 6. Oi heti tuli sellainen olo että nyt pitäis päästä lenkille 😀 Uusi juoksutakki odottaa minullakin eteisessä lumen ja pakkasen loppumista, täällä tuli joku takatalvi. Mut hei kiitos tästä! 😉
  terkuin henna

  Tykkää

 7. Vihreä väri ja pinkki huulipuna sopii sulle ihan mainiosti! Tulipa keväinen olo, kun katselee kuvia. Varpaissakin alkoi vipattamaan, pitäisköhän aloittaa taas lenkkeily, vaikka vaatteiden voimalla (innostamana) 🙂

  Tykkää

 8. Hei, ihania treenivaatteita! Mikä koko sulla on tuosta mekosta ja ovatko mielestäsi isoa, pientä vai ihan normikokoa? 🙂
  Eveliina

  Tykkää

 9. Minäkin kyselen kokoja: Mikä koko sinulla on noissa vihreissä treenipuseroissa? Käytän M-koon vaatteita, mutta jos otan M-koon tuosta puserosta, niin onko se löysä? Vai pitääkö pelata varman päälle, ja ottaa L?  
  Ihania värejä, ihania vaatteita ja ihana blogi! 
  Maija

  Tykkää

 10. Kivoja vaatteita ja innoittamanasi tilasinkin heiltä muutamia vatekappaleita. Norjalaista ei tosin taida olla kuin firman nimi, sillä valmistumaana lukee ”made in China”.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: