Farkkutytöt

& keväinen perjantaikeli

 Heippa hei, millaisias kevätkelejä teillä sitten on? 😀

Torstaiaamuna heräsimme tän talven lumiennästysten keskellä; aamun jumppaankaan ei kovin moni jumppari pääsyt, sillä teiden aurauksessa kesti aikansa. Aura-autot olivat varmasti jo kesätelakoilla.

Lumimäärä pysyi samana tänä aamuna, mutta päivä on muuten ollut ehkä kevään keväisin. Aurinko on nimittäin paistanut ja sulatellut lumia niin, että jokapuolella lorisee, virtaa ja tiputtelee. 🙂 Jollei olisi tullut lunta niin eipä olisi tullut tätä sulavaa kevätfillistäkään!

 Kävin tässä viikolla ostamassa lapsille vähän uutta vaatetta; lähinnä Aino on taas kasvanut melkein kaikista kevääseen käyvistä kuteistaan. Paitsi että Ainolle löytyi mm. toi sopö farkkuhaalari, ostin myös itselleni farkkupaidan (H&M conscious) ja kynähameen. Heräteostoksia juu, mutta harhaostoksia ei! 😉 Pari päivää näissä kuljettu -just tän värisen farkkupaidan olenkin koko talven jo toivonut löytäväni, joten ei sikäli mikään ihan yllärihankinta.

Mutta nyt. Kivaa perjantai-iltaa. Mun täytyy taas vähän herkutella ainakin kakulla ja kuohuvalla; kirja on nimittäin tullut tänään painosta ulos. Se on siis nyt ihan oikea kirja. Iiiks, kuinka jännää. 🙂 Eli kippis sinulle pikku kirjaseni siellä jossain Helsingissä. :)) Pian me nähdään. Ja kippis teille muillekin; perjantai-illan kunniaksi. ❤

20 vastausta artikkeliin “Farkkutytöt

 1. Kippis myös sinulle. Kivoja asuja olet hankkinut sekä Ainolle että itsellesi. Lapsesi näyttävät kasvaneen aika lailla mittaa sitten viime näkemän. Toi takatalvi kuuluu jotenkin niin kevääseen, harvemmin se kevät edistyy ihan tasaista tahtia, vähän niinkuin kaikki muukin kehitys. ”Et skridt frem og to tilbage” sanotaan täällä Tanskassa.
  Hyvää kevään jatkoa
  Veronica

  Tykkää

 2. Heips,
  Onnea kirjastasi, tosi hieno saavutus!
  Jopas on kunnon talvikuvia.  Täällä pukkaa enimmäkseen räntää ja vettä.                       Mukavaa viikonloppua säästä huolimatta.
  t. Maarit
   

  Tykkää

 3. Kippis & skål sekä onnentoivotukset! Kiva asu sinulla jälleen kerran. Ja niin idylliseltä näyttävät nuo lumikuvat, vaikka ei silti ole lunta ikävä. Meillä täällä Tyynenmeren rannalla on +24 asteen kevätkelit.

  Tykkää

 4. Vierailija
  27.03.2015 klo 10:50

  Heips,
  Onnea kirjastasi, tosi hieno saavutus!
  Jopas on kunnon talvikuvia.  Täällä pukkaa enimmäkseen räntää ja vettä.                       Mukavaa viikonloppua säästä huolimatta.
  t. Maarit
   

  Eipä muuten pukka räntää tai vettä vaan on ollut aurinkoiset ilmat ja kunnon hankiaiset..kerrassan upeat  hiihtokelit Itä-Suomessa..saatu jopa herkutella revontulilla!
  Muuten taas kymmen pistettä kuvista maisema/muksujenkin..hienoja  otoksia..jälleen!
   

  Tykkää

 5. Iso onnentoivotus kirjastasi! Todella. Elämä on hetkiä, hetkessä hengittämistä ja läsnäoloa, mutta kyllä se niinkin on, että kun vanhana taaksepäin katsoo, niin olisi kiva, että sellaisia kirjoja tai muita konkreettisia saavutuksiakin sieltä hetkien keskeltä, edes vähän jotain pieniä, löytyisi. 

  Tykkää

 6. Tälläinen (ei ehkä kauhean positiivinen kysymys, mutta kysynpähän kuitenkin, heh!) tuli mieleen, että jos taloonne syttyisi tulipalo yms. mitkä tavarat/asiat ottaisit ensimmäisenä mukaan?

  Tykkää

 7. Onnittelut kirjailijattarelle! Ja huhhui, mikä lumimäärä, toivottavasti on jo sulanut pois ja saatte taas nauttia keväisistä keleistä ja sulista teistä 🙂 Aurinkoista palmusunnuntaita!
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 8. Tosi nätti päivän asu! 🙂 Millaisen ulkotakin yhdistät hameeseen, olisi kiva myös nähdä joskus sellainen yhdistelmä? Itse kun haluaisin pitää enemmän hameita, mutta koen vaikeaksi yhdistää oikein mitään sopivaa takkia hameen pariksi, varsinkin näin talvella/keväällä.

  Tykkää

 9. Kippis myös sinulle. Kivoja asuja olet hankkinut sekä Ainolle että itsellesi. Lapsesi näyttävät kasvaneen aika lailla mittaa sitten viime näkemän. Toi takatalvi kuuluu jotenkin niin kevääseen, harvemmin se kevät edistyy ihan tasaista tahtia, vähän niinkuin kaikki muukin kehitys. ”Et skridt frem og to tilbage” sanotaan täällä Tanskassa.
  Hyvää kevään jatkoa
  Veronica

  Tykkää

 10. Heips,
  Onnea kirjastasi, tosi hieno saavutus!
  Jopas on kunnon talvikuvia.  Täällä pukkaa enimmäkseen räntää ja vettä.                       Mukavaa viikonloppua säästä huolimatta.
  t. Maarit
   

  Tykkää

 11. Kippis & skål sekä onnentoivotukset! Kiva asu sinulla jälleen kerran. Ja niin idylliseltä näyttävät nuo lumikuvat, vaikka ei silti ole lunta ikävä. Meillä täällä Tyynenmeren rannalla on +24 asteen kevätkelit.

  Tykkää

 12. Vierailija
  27.03.2015 klo 10:50

  Heips,
  Onnea kirjastasi, tosi hieno saavutus!
  Jopas on kunnon talvikuvia.  Täällä pukkaa enimmäkseen räntää ja vettä.                       Mukavaa viikonloppua säästä huolimatta.
  t. Maarit
   

  Eipä muuten pukka räntää tai vettä vaan on ollut aurinkoiset ilmat ja kunnon hankiaiset..kerrassan upeat  hiihtokelit Itä-Suomessa..saatu jopa herkutella revontulilla!
  Muuten taas kymmen pistettä kuvista maisema/muksujenkin..hienoja  otoksia..jälleen!
   

  Tykkää

 13. Iso onnentoivotus kirjastasi! Todella. Elämä on hetkiä, hetkessä hengittämistä ja läsnäoloa, mutta kyllä se niinkin on, että kun vanhana taaksepäin katsoo, niin olisi kiva, että sellaisia kirjoja tai muita konkreettisia saavutuksiakin sieltä hetkien keskeltä, edes vähän jotain pieniä, löytyisi. 

  Tykkää

 14. Tälläinen (ei ehkä kauhean positiivinen kysymys, mutta kysynpähän kuitenkin, heh!) tuli mieleen, että jos taloonne syttyisi tulipalo yms. mitkä tavarat/asiat ottaisit ensimmäisenä mukaan?

  Tykkää

 15. Onnittelut kirjailijattarelle! Ja huhhui, mikä lumimäärä, toivottavasti on jo sulanut pois ja saatte taas nauttia keväisistä keleistä ja sulista teistä 🙂 Aurinkoista palmusunnuntaita!
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 16. Tosi nätti päivän asu! 🙂 Millaisen ulkotakin yhdistät hameeseen, olisi kiva myös nähdä joskus sellainen yhdistelmä? Itse kun haluaisin pitää enemmän hameita, mutta koen vaikeaksi yhdistää oikein mitään sopivaa takkia hameen pariksi, varsinkin näin talvella/keväällä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: