pari kysymystä Teille

& kokondenimiä trenssillä

Hellou! 🙂 

Kokofarkku (,punainen huulipuna) ja trenssi on aika ålrait yhdistelmä, eikö! Farkut on vanhat Zarasta, farkkupaita H&M ja nilkkurit (lemppariltani) Laura Bellarivalta. 

Oikeastaanhan mulla oli teille pari kysymystä tällä kertaa! 

1) Etsin kansallispukua. Kyllä. 😀 Suomen kansallispukua. Jos teille tulee mieleen joku, jolla on kansallispuku, joku joka voisi myydä tai lainata tai joku joka tietää jonkun toisen jolla saattaa olla, niin ottakaa pliis yhteyttä! Kymenlaakson puku olisi plussaa, mutta loppujen lopuksi ihan mikä tahansa suomalainen kansallispuku käypi eikä tarvitse olla mitenkään täydellisessä kunnossa, mutta suunnilleen sopiva mulle :D. Iso kiitos, jos viitsit laittaa asiasta viestiä ihan privana: kalastajanvaimo@yahoo.com.

2) Me Naiset tekevät nyt kovasti muutoksia ja parannuksia täällä sivuilla. Testailen parhaillaan itse muutoksia ja ehdottelen omia parannuksia. Kertokaa ihmeessä tekin! Joku mainitsikin, että (alas)peukutukset pitäisi saada kommenttiboksista pois; samaa mieltä. Mitä muuta? Mobiiliversiota pitää toki myös parantaa; en itseasiassa käytä mobiiliveriota lainkaan, vaan selaan blogin puhelimestakin ihan normaaliveriona; suosittelen sitä. Mutta luulen, että ihan tässä kevään aikana näistä sivuista tulee paljon selkeämmät ja paremmat! :))

Ja hei, huomenna arvon vihdoin hiusylellisyyksien voittajan – ja laitanpa linjoille ihan uuden, hauskan arvonnan! Niin että pysykää kuulolla taas joskus huomen illalla! 😀 

Go’ natt – ja superia perjantaita! ❤

98 vastausta artikkeliin “pari kysymystä Teille

 1. Blogille mielellään kunnon blogipohja, jossa voi lukea monta kirjoitusta putkeen ilman että tarvitsee klikata seuraavaa auki (tämä nykyinen soveltuu paremmin artikkeleihin), ja samalla voisi tuon osoitteen muuttaa muotoon kalastajanvaimo.menaiset.fi tms. (vrt. indiedays, bellablogit yms.)

  Tykkää

 2. Vierailija
  20.04.2015 klo 02:37

  Blogille mielellään kunnon blogipohja, jossa voi lukea monta kirjoitusta putkeen ilman että tarvitsee klikata seuraavaa auki (tämä nykyinen soveltuu paremmin artikkeleihin), ja samalla voisi tuon osoitteen muuttaa muotoon kalastajanvaimo.menaiset.fi tms. (vrt. indiedays, bellablogit yms.)

   
  Samaa mieltä tuosta blogipohjasta – olisi kiva jos skrollaamalla voisi lukea usean postauksen putkeen 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: