Kevyt kevät(kulma)meikki

brows & blushes

Tässäpä tulee mun oma pieni kevätmeikki –how to. 🙂

Mun aamumeikki syntyy viidessä minuutissa eikä käytössä ole kovin montaa meikkituotetta, mutta panostan pohjaan ja hyvinvoivan näköiseen ihoon. Heti ekaan vaiheeseen tarvitaan siis kolme -neljäkin tuotetta jos laitan vielä meikkivoiteen (arkea tärkeäpiin tilanteisiin).

Koskapa mulla on aika suuria ihohuokosia (jotka kyllä hukkuvat aika kätevästi pisamien sekaan :P), levitän näihin ongelmakohtiin ihon ulkonäköä pehmentävää primeria. Esimerkiksi Diorin Pore Minimizeria. 

Primerin jälkeen meikkipohja, joka on tavallisesti Inikan tai BareMineralsin mineraalipuuteri. Lopuksi levitän jonkinlaista valokynää tai ns. peitepuikkoa tuomaan valoa kasvoille; katso allaoleva kuva:

Kulmista ja kulmameikistäkin tulee raikkaampi ja jotenkin tasaisempi ja huolitellumpi, kun kulmien ympäristö (etenkin alaosa) on kirkas ja vaalea.

Sain tovi sitten Lorealilta Brow barin; pienen välineistön täydellisen kulmameikin tekoon. Olin aluksi aika skeptinen enkä meinanut edes vastaanottaa moista turhaketta, sillä olen aina meikanut kulmat kynällä…

No, Brow kitin saatuani ei ole kynä heilunut. Tämä kuulostaa nyt tosi mainokselta, mutta tolla Brow Artist Genius Kitillä saa siis ihan oikeasti luonnollisemman kauniit kulmat kuin ne omat luonnolliset. :’D Hyvä että uskaltauduin tällaistakin uutta hulluutta kokeilemaan. 😉 

Täältä voit käydä katsomassa lisää lookkeja ja ideoita; näiden kanssa saa helposti vaihdeltua luonnollisten ja tosi rohkeidenkin kulmien välillä!

Kynään verrattuna kakkuväri ja sivellin toimii mielestäni paitsi siksi, että lopputulos on kaikkiaan luonollisempi, myös siksi, että se täyttää ”tyhjät” kohdat paremmin ja muotoilee kulmat kauniimmin. Kit on ihan yllättävän helppo käyttää ja nyt parin viikon maalailun jälkeen tämä on mielestäni jopa helpompi tapa kuin kynällä piirtäminen.

Genius kitissä on siis 1) vaha ja 2) kakkuväri. Vedän samalla siveltimellä ensin vahan ja sen päälle värin; mitään vettäkään ei tarvita. Vaha muokkaa kulmat ja kiinnittää väriä, mutta viimeistelen yleensä kulmat myös joko ihan tavallisella geelillä tai sitten Blow Artist Plumperilla, joka sisältää muuten kuitua ja tekee kulmista runsaammat(!).

En ole välttämättä mikään ihan kamalan tuuheiden kulmien fani, vaikka se nyt trendikästä olisikin, mutta pidän luonnollisista kulmista ja pyrin nyppimään pois ihan vain pahimmat hajakarvat. Kulmat saavat olla luonnolliset ja vink vink; luonnollisen paksut kulmat myös yleensä tekevät yleisilmeestä nuoremman näköisen kuin ohueksi nypityt.

Poskipuna^  Love it. 🙂 Kulmien lisäksi toinen mun meikkimust ympäri vuoden. Kesään en tarvitse mitään muuta meikkiä kuin kulmat, poskipunan ja ripset! En aina ehkä mitään, mutta meikkipäivinäkin noilla saa niin paljon aikaiseksi, että muuta ei tarvita. Siistit, selkeät kulmat vain rajaavat kasvot heti selkeämmän näköisksi.

Poskipunana mulla on Isa Doran persikkainen sävy (joku Peach), mutta haaveena (ja seuraavana listalla) on kyllä luomumpi vaihtis eli joko tämä Kjær Weis tai Zuiin persikkainen. 🙂

Vanha kulmamallihan on varmaankin monelle tuttu, mutta kerrataan sekin. 🙂 Kauneimmalta kulman pitäisi näyttää silloin kun se alkaa pisteestä, joka on suorassa linjassa sieraimen ulkoreunasta ja silmän sisänurkasta piirretyn viivan kanssa. Kulman korkein kohta tulisi olla pisteessä, joka kohtaa sieraimen ulkosyrjän ja pupillin ulkosyrjän muodostaman linjan. Kulman tulisi vielä päättyä pisteeseen, joka muodostaa linjan sieraimen ulkoreunan ja silmän ulkoreunan kanssa. 

Sellaista tällä kertaa, kivaa keskiviikkoa! :))

17 vastausta artikkeliin “Kevyt kevät(kulma)meikki

 1. Moikka.
  Kevään kunniaksi voisit laittaa jotain pirtsakkaa videopostausta vaihtelun vuoksi tulemaan. 😉

  Tykkää

  1. Hahaa, kiitti toiveesta! Voisin yrittääkin! 😀 En ole niissä ihan huippu, mutta jos keksin oikein kivan aiheen…….

   Tykkää

 2. Heippa
  Sullakin näyttäisi olevan aika kirjava iho, kuten itsellänikin – kiitos auringonoton. Oletko huomannut testaamiesi L300-tuotteiden vaikutusta pigmenttiläiskiin? Mulla on ollut nyt muutamia viikkoja käytössä se day cream, ja lisäksi suojakerroin 30.
  Ja vielä: sulla taitaa olla kestovärit ripsissä, kun näyttävät niin tummilta tuossa ”nothing” kuvassa? Mietin itsekin kesäksi sitä vaihtoehtoa, ettei tarvi aina ripsarin kanssa sählätä.

  Tykkää

  1. Joo mulla on niin pisamia kuin maksaläiskäkirjavuuttakin, joka tosin mulle tuli raskauksien aikana. En huomanut kirjavuuden vaalentuvan L300 -tuotteidenkaan vaikutuksesta, mutta toisaalta kyllä tykkään pisamista, eikä niitä tai maksaläiskiä oikein helposti ihan pois saakaan…?  Joo mulla on noissa kuvissa muutama ripsenpidennys jäljellä 😉 Jätin mainitsematta koko jutun, koska ripsiä tosiaan oli vain muutama jäljellä, mutta tarpeeksi näyttämään tummemmalta kyllä!

   Tykkää

 3. Tuossa ei valitettavasti näy enää mitään :(( Pahoittelen… Mutta kuulostaa kamalan tutlta, joten veikkaisin kyllä että se on toi!

  Tykkää

 4. 😀 😀 Joo eikä sitä paljon saakaan laittaa… pienikin saattaa tehdä ison eron!

  Tykkää

 5. Niinhän se on  taitolaji 🙂 Eikä aina tarvitsekaan meikata ollenkaan. Mulla on kuitenkin pirteämpi olo kun on vähän poskipunaa ainakin. 🙂 Makuasioita tietty. Ja ihan smaa mieltä, ihoa ei pidä liikaa peittää, esim. pisamat on mun mielestä vaan kiva että näkyy, sellainen luonnollinen kuulaus ihossa! 🙂

  Tykkää

 6. Heissan!
  Olisko IsaDoran poskipunan sävy ollut nimeltään Pinky Peach? Näkyykö numeroa enää pohjassa, nro 05.
  Kaipailen kesäpunaa ja tuo saattaisi olla se sävy mitä metsästän.
  Kiitos kovasti jo etukäteen HanneK

  Tykkää

 7. Kivoja kuvia :). Minä en osaa meikata, ja sotkisin varmasti vain naamani, jos yrittäisin :D. Kiitos kuitenkin näistä ohjeista. 

  Tykkää

 8. Meikkaaminen on taitolaji. Oikeasti ajattelen, että meikit vanhentavat. Itse en meikkaa ollenkaan. En tarvitse meikkiä, kun on sellaiset geenit ja väritykset omasta takaa. Hiuksetkin ovat ruskeat, ei tarvi sävyttää. Kauneusalan ammattilaiset myös osa neuvoo, ettei liikaa peitettäisi omaa ihoa.

  Tykkää

 9. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Zuiin poskipunaa. Ostin kun sen kehuttiin pysyvän poskilla pitkään ja niin se todellakin pysyy,loistotuote.
   

  Tykkää

 10. Mitä nuo peukuttajat tarkoittavat? Kumman tekstiä he peukuttavat alaspäin, vierailijan vai bloggarin??

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: