Terassituunausta & testituloksia

Huomenta!

Maanantaiaamusta aloimme kiinnittelemään keppejä terassille, tollaista ihan kevyttä kehikkoa verhoille. Vapaita maanantaita voisi muuten olla useammin. Teen koko terassiaiheesta vielä paremman postauksen niin näette sitten miltä lopputulos näyttää! 🙂

Ja voi vitsi muuten miten hyvältä sahan ääni kuulostikaan pitkästä aikaa! 😀 Tuli ihan mieleen kaikki lapsuuden mökkikesät, jolloin saha ja kirves olivat niitä arjen (tai kesäloman) iloisia taustaääniä. Ja sahanpurun tuoksu, mmm. 

dagens mekko Henri Lloyd ss15 (saatu) / ekstravyö Amsterdamin ostoksia / takki Saint Tropez

Se on kesä. 🙂

Oikeesti koskaan ei tiedä kuinka monta lämmintä kesäpäivää vuoteen mahtuu, joten aloitan heti kun niitä on yksikin.

Mutta kirjoitanpa sanasen noista ruotsalaisista L300 -voiteista, joita olen siis testaillut nyt reilu kuukauden. Tuotteista ja muista kokemuksista voitte lukea täältä.  Kurkkase ihmeessä, sillä näissä oli todellakin hinta-laatusuhde kohdillaan!

Mulla oli siis testissä ikääntyvälle iholle tarkoitettu Bright Firm -sarja (nimi kuulosti niin houkuttelevalta, että oli pakko testata :P) ja koskapa mulla on paljon niin pisamia kuin maksaläiskiäkin, tuntui tämä mielenkiintoiselta kokeelta. No, ei nuo yhtään minua haittaa, tykkään kyllä epätäydellisestä ihostani juuri tällaisenaan, mutta eipä kasvojen kirkastus ja värin tasoittuminen koskaan huonoa tee!

En siis todellakaan voi väittää, että voiteet olisivat saaneet maksaläiskiä tai pisamia katoamaan (ja hyvä niin, tuskin mikään voide sitäpaitsi saakaan), mutta ei mulle näistä ole mitään huonoa sanottavaa. Tuntuu jopa, että ihon heleys ja kirkkaus todellakin lupausten mukaan ovat parantuneet. Voiteet tuntuvat todella kosteuttavilta ja levittyvät helposti eli ovat ehdottomasti hyviä perusvoiteita. Kesäksi näissä hyvää on myös suojakerroin 15.

Käytän Bright Firmit tottakai loppuun ja voisin ostaa uudelleenkin, mutten tiedä saako täältä Norjasta. Taidan siis palata 1) luomukosmetiikkaan 2) BHA- ja AHA -voiteisiin, joista ihotyyppini myös säännöllisesti nauttii. Mutta kaiken kaikkiaan, laadukkaan tuntuiset päivä- yö- ja silmänympärysvoiteet!

Hei ja edellisessä postauksessa kyselitte hiuksistakin; hiusjuttuja tulossa siis. 🙂 

Aurinkoa… ❤

15 vastausta artikkeliin “Terassituunausta & testituloksia

 1. Nyt on laitettava sulle muutama rivi kun kävin teillä viime yönä visiitillä. Autoilumatkalla päätimme suitsait poiketa. Sinä puuhailit jotakin askartelu-juttua, oli sun äitikin paikalla ja paljon muutakin väkeä. Homman pössis tuntui olevan ”talo elää tavallaan, vieraat tulee ajallaan” 🙂 Lähdettiin käymään meren rannalla ja sinne mennessä piti kiipeillä matalien aitamuurien yli. Jossakin kohtaa oltiin menossa rinteessä, talojen katot osin näkyi. Yhdellä kattotasanteella oli palomiesten kuntopiiri meneillään ja sitä ei kukaan tuntunu ihmettelevän, perusmeininkiä 😉
  Näin siinä käy kun menee tabletin kanssa nukkumaan, terkkuja äidille 😀

  Tykkää

 2. Hei Johanna!
  Kiitos ihanasta blogistasi. Muutama viime postaus on osunut mulle niin oikeaan paikkaan, että olisivat voineet olla omaa tekstiäni. Siksi varmaan saatkin jutuillasi meidät vakilukijat niin hyvälle tuulelle; olet jotenkin niin aito ja rehellinen mielipiteissäsi, et välttele raskaitakaan aiheita, mutta muistat aina pitää tunnelman positiivisena. Kerään rohkeutta, että joskus vielä uskaltaisin ottaa yhteyttä ja kertoa tarkemmin, kuinka elämänasenteellasi on ollut konkreettisesti vaikutusta minunkin elämääni – vaikkei oikeasti edes tunneta toisiamme!
  Ja siitäkin tulin tosi hyvälle mielelle, kun aiemman postauksesi ensimmäinen kommentoija oli kirjoittanut niin ihanan viestin, ja saanut hurjan määrän yläpeukkuja. 🙂 Usein harmittaa nähdä pitkä alapeukkujen rivistö kommenttiboksissa ilman mitään selkeää syytä. Ehkä joskus vielä saadaan alapeukkutoiminto kokonaan pois käytöstä – tuntuu, että meillä suomalaisilla riittää negatiivisuutta muutenkin ihan tarpeeksi.
  Kaunista kesää sinulle, meillä sitä vielä odotellaan!

  Tykkää

  1. ❤ Kiitos tästä ja kirjoittele ihmeessä joskus pidemminkin ❤  
   joo tulee kyllä hyvä mieli kun moni painaa peukkuja ylöspäin eikä kukaan alas; tässäkin tapauksessa olen 100% varma että jonkun sormi on vahingossa pyyhkäisyt peukkua alas! :))
   täällä sivuilla tehdään parhaillaan isoja päivityksiä, ehkä ne alapeukutkin voisi nyt kadota ;))
   kiitos viestisä ❤

   Tykkää

 3. Kiitos hyväntuulisesta postauksestasi!
  Haluaisin vinkata, että maksaläiskistä eroon haluaville löytyy kyllä tepsiviä rasvoja (ranskalaisia merkkejä), joita olen itse käyttänyt. Sitkeän useamman kuukauden käytön jälkeen ne ovat kadonneet. Kunnes uudet saapuu! :=D

  Tykkää

  1. Kiitti vinkistä!! 😀 joo lisäävän niitä tulee mut hyvä tietty jos vanhoista pääsee ensin eroon 😀

   Tykkää

  1. Tiedätkö me kävimme vain puutavaraliikkeessä ja poimin sieltä oikean kokoiset lankut, jotka maalasin… En edes tiedä mitä puuta noi ovat.

   Tykkää

  1. No kiva :)) mitään muuta meikkiä nyt ei ollutkaan taas kuin poski- ja huulipuna ja kulmat. Vaik onhan sitä siinäkin! :O 

   Tykkää

 4. Tuleepa ihana terassi! Mullakin terassi/pergolahommat menossa, etsin sinne pientä kylpyammetta 🙂 Mun mielestä sun pisamat on kauniita, ja siis yleensä pisamat ❤
  60luvunnahkahousut.com

  Tykkää

  1. Joo verhot teki terassille hyvää!
   Pisamat on munkin mielestä kivoja; joskaan niitä ei ihan koko naamassa tarvisi olla… Mutta minkäs teet :))

   Tykkää

 5. Ai miten ihana kesä-huone teillä 😉 Niin kaunista ja valkoista, tykkään!
  Ihanaa kesää teille ja kiva kun jaksat kirjoittaa ja pitää blogisi juuri sellaisena kuin se on ❤
  Linda

  Tykkää

 6. Luin ensin, että trenssituunausta ja ehdin sen sekunnin miettiä, että mitähän nyt olet keksinyt. =) Jotain verhohommeleita haluaisin myös meidän terassille, että saisi sellaista lämmintä pesäntuntua ja tunnelmaa.

  Tykkää

 7. Saisiko esittää postaustoiveen? Eli nyt kun Suomessa käydään keskustelua Sote uudistuksesta, kiinnostaisi minua terveydenhuollon ammattilaisena kuulla Sinun, toisen terveydenhuollon ammattilaisen kommentteja kotimaasi Norjan terveydenhuollosta. Pääseekö lääkärille nopeasti, entä hammaslääkäriin? Onko jotain omavastuu maksuja? Korvataanko läääkkeitä samaan tapaan kuin Suomessa? Kiva jos vertailisit mitkä käytännöt toimivat hyvin siellä ja mitkä (mahdollisesti) täällä. Kiitos jos jaksat aiheeseen tarttua.

  Tykkää

 8. Ihana valk. terde. Lemppari oliivipuu. Sulionen ruskea penkki ( jos haluat myydä, niin minä ostan!). Kaunis nainen. Hyväntuulen blogi. Aurinkoa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: