Weekend snaps!

rautakauppailua ja lenkkeilyä

pellavamameluukit (saatu) by Pias, nahkatakki Bershka (secondhand) paita Zara, lenkkarit Nike Air Thea (secondhand)

Yksi pieni terassiprojekti maalivaiheessa… Jos oikein reippaita ollaan niin huomenna saadaan ehkä jopa valmiiksi! Täällä on joku helluntaipyhäpäivä eli vapaamaanantai (wohou, sweet).

Ilme on (teko)pirteä mutta ai että juoksu oli tahmeaa. Se eka kilometri etenkin. Huuuuh. Meinasin kääntyä kotiin noin 3 min jälkeen. Kyllä painoivat jalat tänään elefantin verran. No onneksi oli hyvät musat tsemppaamassa; vanha soittolista, mutta laitetaan se taas. Tai enpä muuten Vakeron Achale Agua -biisiä ole koskaan vielä listanut, mutta se onkin oikeastaan vähän hidas juoksuun. Vakero on vaan ihan mun lempparimusaani, joten käytän sitä viimeistään sitten vatsoihin kotona!

Okei……… Mitäs  me tolle tehdään?

Olin juuri saanut itseni sohvalle perjantaisen työpäivän jälkeen, kun kylppäristä kuuluvat äänet alkoivat jotenkin epäilyttämään. Siinä määrin siis, että vaivauduin ihan jopa kurkkaamaan mitä lapset siellä touhuilivat. 

No, olivat nuo onneksi edes tajunneet vaihtaa uimapuvut päälle.

Launtaina maalattiin. Ja kierrettiin maali- rauta- ja puutarvikeliikkeita. Projekti jatkuu tänään ja huomenna! Maalihommat ovat jo valmiit, juhuu.

Jep, mulle tarjottiin blogin kautta joskus kevättalvesta Bosen kuulokkeita. Koska olin jo vuosia kironut erinäisiä korvista tippuvia -ja hikisissä korvissa märkinä pyöriviä nappikuulokkeita ja Boset vaikuttivat tosi hyviltä, lupauduin testaamaan. Kyllä vain; paitsi että äänentoisto on loistava, pysyvät napit myös takuuvarmasti korvissa. Tuovat lenkkeilyyn taas ihan uuden laatutason eikä ole pakko pitää tollaista päätä kiristävää liinaakaan enää, jotta napit pysyisivät paikoillaan. ;D Nämä ansaitsevat siis kehut ja peukut etenkin lenkkeilijän näkökulmasta!

Olen joskus ennenkin kertonut lankuttavani lenkin jälkeen -ja samalla katsovani jotain hyvää biisiä youtubesta, josta samalla näen ajankulun. Olen myös maininut, että siinä vaiheessa kun lankutus alkaa tuntua tylsältä tai raskaalta, lisään siihen vielä uuden tvistin. Saatan vetää vuoropolvea kohti vatsaa tai nostaa vuorojalkaa suoraan ylös.

Yksi hyvä tvisti on kuvan kävely ylös vuorokäsin; saa samalla vähän punnerrettua!

No ei vais. 🙂 Toi  vaan näytti niin sopivasti personal trainerilta. 😉 Voin päin vastoin kertoa, etten ole miettinyt mitään rantakuntoa vielä sekunttiakaan; mitä nyt huomanut että se on kova sana Suomen somessa. Ja voin kertoa senkin, ettei mun masu ole ollut näin pehmoinen sitten helmikuun 2010 (Ainon syntymän jälkeen). 😀 Että katsotaan millainen rantakunto tänä kesänä on. Varmaan oikein passeli. 🙂

Hyvää sunnuntaita hanit. Taisin jo mainita Vakeron, mutta koska se on ihan mun suosikkikesämusaa (Ay Mami on ultimatelemppari) niin leppoisia sunnuntaitunnelmia vielä Echale Aguasta…:

15 vastausta artikkeliin “Weekend snaps!

 1. sun rantakunto on varmaan erinomainen! ainakin kuvissa näyttää siltä 🙂
  mä oon aika erityyppinen nainen kuin sinä, en esim. ole niin kauhean kiinnostunut ulkonäköjutuista (varmaan sen takia etten ole osannut esim. laittaa hiuksiani, sinulta olen poiminut niksin käyttää papiljotteja, kiitos siitä niksista, jotenkin papiljotit on nostaneet mun elämänlaatua jollain oudolla tavalla), mutta silti luen erittäin mielelläni sun blogia, koska kirjoitat tavallisesta elämästä, löydät kauneutta ympäriltäsi…ja sen takia, että vaikutat KILTILTÄ. ehkä outo syy, mutta minusta on rentouttavaa lukea blogiasi, kun tuntuu että kaikkialla on niin paljon kovuutta ja kilpailua. kivaa kevään jatkoa 🙂

  Tykkää

  1. Tuhat sydäntä tähän!!! Kiitos että kirjoitti ja kuva että tykkäät käydä 🙂

   Tykkää

 2. Tykkään näistä biisivinkeistä, löydän aina uutta ihanaa musiikkia kun etsin näitä spotifysta. Oon ennenkin huomannut että meillä on aika samanlainen musiikkimaku 🙂 Kiitos siis 🙂

  Tykkää

  1. Kiva kuulla, nää on ainakin vähän tällaista tuntemattomampia usein ettei ihan radiosta yleensä bongata. Niin jaetaan täällä sitten 🙂

   Tykkää

 3. Kuulostaapa mukavalta ja rennolta viikonlopulta, ja sama välittyy kuvista. 🙂 Nää sun biisivinkkaukset saa kyllä aina hytkymään musiikin tahdissa, kiitos siis niistä! 😀 Ja ihanaa uutta viikkoa! 🙂

  Tykkää

 4. Hei, onko sulla jonkunlainen hiusklipsi kun tukka pidempi? Jos on, haluaisin kuulla siitä.Olen ajatellut juurikin klipsijuttuja sopivasti.

  Tykkää

  1. Joo sain Amsterdamin kuvausreissulta klipsit mukaani kotiin; en olisi uskonut että innostun, mutta ihan ne ollut käytössä nyt monta kertaa. Teen hiuspostauksen pian niin kerron tarkemmin sitten. 🙂

   Tykkää

 5. Minä katsoin myös, että tukka näyttää huisin pitkältä! Onko se kasvanut vai onko ponnarissa mukana jotain lisäkehiuksia? Mä tahtoisin semmoisia myös, eli vinkit otetaan vastaan 🙂
   
   
  Kati

  Tykkää

  1. Joo! :)) on tosiaan, teen pian hiuspostauksen niin julkaisen paremmin näistä sitten 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: