Pieni mekkovinkki

~torstai-iltaan~

mekko boohoo

Meillä on siitä nerokas piha, että täällä kukkii aina joku. Ei mun ansiosta. Edelliset asukkaat ovat olleet fiksuja. Krookukset ja lumikellot(?) aloittavat maaliskuussa ja sen jälkeen onkin aina jotain kukkaa. Tulppaanit ovat menneet, melkein syreenikin ja alppiruusu on komeimmillaan. Nyt odotellaan pionin nuppujen puhkeamista (ainoa mikä on mun ansiota) ja sen jälkeen sitten erilaisia ruusuja. Tykkää, tykkään, tykkään! 

Mekkokaupastakin on nyt pakko mainita. Englantilainen boohoo.com tarjoaa kesäisiä trikoomekkoja todella huokein hinnoin (ostin myös tämän sinisenä) ja sivuilla tuntuu olevan koko ajan jonkinlaista alennusta (-just nyt siellä on -30% kaikesta). Koska olen tyytyväinen mekkojeni laatuun ja putiikin palveluun (paketti tuli luvattua nopeammin), suosittelenpa teillekin. :)) Jos tuntuu että kesämekkoa tarvisi, mutta rahaa ei olisi. 😛

Hyvää, kesäistä perjantaita! ❤

16 vastausta artikkeliin “Pieni mekkovinkki

 1. Hei Johanna!
  Ihana mekkovinkki.Tänään on syntymäpäivänäni ja tilasin saman itselleni lahjaksi. Siellä oli hyvät alet just menossa eli ei tullut kalliiksi edes. Kiitos paljon

  Tykkää

 2. Voi kiitos mainiosta vinkistä! Ehdottomasti täytyy laittaa tilausta menemään. 🙂 Mitä kokoa tuo sinun tilaamasi mekko on? 

  Tykkää

  1. Tämä mekko on koko S -aika reilua kokoa. Kannattaa uskoa niitä skandinaavisia kokoja kun monissa mekoissa oli paljon vaihtoehtoja!

   Tykkää

 3. Aivan ihania kuvia ♡ Lumoavan kauniita kukkia. Ja sinä kukkaisneitona sielä keskellä.
  Niin kaunista!

  Tykkää

 4. Kiitos vinkistä! Sieltähän löytyi myös aivan ihana etnoprinttinen toppi 🙂 Tuo sinun mekkosi on tosi nätti ja ihania kuvia olet taas ottanut. Ja tämä blogi on ihan parhautta – tätä on niin mukava lueskella ja inspiroitua! Iso kiitoooos!!!

  Tykkää

  1. Iso kiitos kommentista! :)) kiva että viihdyt. 
   Ja tuolla boohoossa on tosiaan paljon kivoja juttuja!

   Tykkää

 5. Ihania kuvia ja voi vain haaveilla kesäisistä lämpötiloista tänne Suomeen. Kesäkuu menossa ja kielot alkavat vasta kukkia meillä, samoin syreenit.

  Tykkää

  1. Joo kuulin että siellä on viileämpää.. No pian sinne tulee lämpöisempää kuin täällä! 😉

   Tykkää

 6. Kiitos vinkistä! Aiemmin tilasin jumppavaatteita Stormbergista sinun suosituksesta ja kokojesi mukaan, jotka passasivat itselle hyvin. Täytyy ehkä jotain kivaa kesäjuttua nytkin laittaa itselle tulemaan 🙂
  Hypistelin eilen kirjakaupassa sinun neulekirjaasi, se on ihana! Kaipaan blogistasi sitä tunnistejuttua, mitä useissa blogeissa on, josta löytyy esim. neulejuttuihin tai hiusjuttuihin liittyvät kirjoituksesi yhden linkin takaa. Enkö vain löydä sitä täältä vai eikö sitä tosiaan ole? Nyt pitää googlettaa oman hataran muistin perusteella juttuja jos yritän löytää 🙂 Kehitysideana vain, että noin löytyisi paremmin ne jutut mitä milloinkin kaipaa.
  Kiitos superkivasta blogista, en ole ehtinyt keväällä oikein seurata mutta kesän tullessa pitää alkaa kahlaamaan aiempia kirjoituksiasi taas ajan kanssa 🙂 Ihanaa kesää!

  Tykkää

 7. Ihanaa, kun saa just näitä vinkkejä! Kiitos vaan mekkotestistä ja suosituksesta! Tää putiikki on just mun juttu! En olisi ikinä muuten löytänyt tätä aarreaittaa!
  Ihanan helteistä siellä teillä on. Eikö se merivesi yhtään viilennä ilmaa. Mä kävin viikolla heittämässä talviturkin Helsingin edustalla ja vesi oli +8…trrrr. Onneksi oli rantasauna turvana!

  Tykkää

 8. Hei. Mekko on jo nyt loppuunmyyty ko. kaupasta eli kyllä olet varmaan aika monen innoittaja esim. pukeutumisen, hiustenlaiton, käsitöiden ja sisustamisen suhteen. Minun myös! Kaunis kiitos siitä, että viitsit ja jaksat!
  Arvostan myös lempeää ja myönteistä elämän asennettasi, joka näkyy täällä blogissasi. Lämmin kiitos siitäkin.
   
   
   
  Tiina R

  Tykkää

 9. Aivan ihana tuo neule mikä näkyy yhdessä kuvassa 🙂 mistäköhän mahtaa olla 🙂 olen jo pitkään seurannut blogiasi ja ihastellut tyyliäsi ja saanut inspiraatiota omaan pukeutumistyyliin 🙂 tyylisi on aivan omanlaisensa, rento, klassinen ja aivan ihana 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: