Viileämmän sään kukkamekko

 

Ihan ensiksi; olen tosi huono nyt vastailemaan kaikkeen. Sorry. Niin kommentteihin kuin muihinkin kivoihin viesteihin, joita tässä juhannuksen aikana olen saanut. Kiitos niistä, yritän tässä viikon aikana saada kaikki vastailtua. 🙂 Syy suurimmaksi osaksi hyvät ilmat ja se, että äiti on kylässä. ❤ 

Pari viimeistä päivää olen kulkenut Kookain silkkimekossa ja etenkin iltaisin pukenut sen ylle omatekemän surialpakkaneuleen. Eihän kukkamekoista ole viileämmilläkään kesäkeleillä pakko luopua; mikä sen suloisempi kaveri kuin kunnon villapaita. Sitäpaitsi mekko-villapaita-yhdistelmän kanssa voi hyvin käyttää tota trendikästä vyötärölle solmimista, jonka aika ehkä muuten munikäisellä on jo mennyt ohi. 😀

Juhannusaattonahan (23.6.) täällä on tapana ajella veneillä ja katsella kokkoja – tai olla maissa ja poltella kokkoja. Siinä ne yhteiset piirteet Suomen juhannuksen kanssa sitten olivatkin. 😉 Norjassa veneily taitaa kuitenkin olla jopa tavallisempi valinta kuin maalla vietetty aattoilta (koska useampi on selvinpäin). Juhannusta juhlistetaan, mutta siihen ei liity pyhä- tai vapaapäiviä. Eikä juuri olutta eikä makkaraa. Ja se on sen yhden illan. Koulutkin kestävät yleensä noin juhannuksen tienoille, joten juhannus on yleisesti sellainen kesäloman alku. Nyt on lupa löysätä. 🙂 Skål! 

 

 

11 vastausta artikkeliin “Viileämmän sään kukkamekko

 1. Tossa mekossa on  ihana kuosi ja väri! Ihailin sitä jo viime kesänä ja vielä se vaan on niin nätti ja koko tyyli on kiva uggien kanssa. Osaat niin hyvin yhdistellä kaikkea. Hyvää kesän jatkoa!

  Tykkää

 2. Täysin samaa mieltä Kookain silkkimekosta, aivan ihana, nätti, soma ja todellakin mahtava pari uggien kanssa. Mukavaa että yhdistelet asuja. Saa itsekin todella hyödyllisiä vinkkejä.
  Mukavaa viikonloppua.

  Tykkää

  1. Kaunis yhdistelmä! Monena kesänä vaatehankintani ovat koostuneet alevillapaidoista, ja sadetta on mukava pitää vaikka takan ääressä muhkean villapaitakutimen  parissa. Ei aina ole takuita lämpimistä ilmoista, jolloin pelkkä mekkonen päällä voi mennä ulos. Minulla on ovela konsti:ohuen pitkän mekon tai hameen alla voi pitää merinovillaisia kalsareita. Eikä haittaa vaikka ne vähän vilahtaisivatkin. Niissä ei tule kylmä eikä kuuma. Täällä Ruotsissa kaipaan juhannuskokkoa! Upeaa, että Norjassa poltetaan kokkoja juuri juhannuksena. Tietysti juhannussalko ja kukkaseppeleet ovat kauniita, mutta juhannuskokko kuuluu lapsuuden muistoihin. Löysin aivan vasta blogisi, minusta siinä on todella kivaa skandinaavista tunnelmaa. 

   Tykkää

 3. Hei!
  Enpäs ole kommentoinut täällä aikaisemmin, vaikka luenkin blogiasi säännöllisesti.
  Tulin kiittämään vinkistä, jonka annoit Tuu lenkille, mun maisemiin! -postauksessa.
  Tilasin itselleni harmaan hupparimekon ja olen erittäin tyytyväinen sekä mekkoon että palveluun. Tulen katselemaan sieltä urheiluvaatteita itselleni vastaisuudessakin. Joten kiitos vielä kerran! Hyvää kesän jatkoa teille sinne!

  Tykkää

  1. Hei, paljon kiitosta palautteesta! olen kanssa aina ollut tosi tyytyväinen Stormbergin tuotteisiin. Kiva että oli avuksi! 🙂

   Tykkää

 4. Todella kauniita kuvia ja hyvän fiiliksen postaus! Kuten blogissasi aina, mutta en vain ole aiemmin kommentoinut. Hyvää viikonloppua 🙂 

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: