Ihmeiden (insta)aika

& Norjan suosituimpia

 

Jeps, ihmeiden aika ei ole ohi. 

Olen avanut Insta -tilin! 😛 

Tai siis avasin sen jo vuosia sitten. Ette tiedä kuinka monta kehotusta, käskyä ja kysymystä olen alan asiantuntijoilta, kavereilta ja muuten vain kolegoilta saanut Instan suhteen. Että siellä pitäis olla.

Niin ehkä pitäis, mietin, mutten miettinyt sen enempää. Ei vaan tuntunut siltä.

Nyt siellä on muutama kuva. Kaksi supervanhaa ja vähän useampi uusi. Ja nyt mulla on ihan superhyvä fiilis, joku kumma inspiraatio tähänkin piti saada. Niin että nyt sinne alkaa tasaiseen tahtiin kertymään lisää kuvia. Ei pakolla, en kiirehdi. Varmasti sekoitus kaaosta, keskeneräisiä juttuja ja niitä väsyineitä aamunaamoja papiljotit päässä. Noita marokkolaisia laattoja tossa takan edessä ennenkuin niistä saa valmiita kuvia blogiin. Ja jotain valmiita, hienoja hetkiä, ehkä vähän yksityisempiä juttuja. Jotain muuta kuin täällä. Seikkailuja, jonne kamera ei ole mahtunut mukaan. Voi tietty olla että menee vielä toiset sata vuotta ennenkuin opin häshtäggäämään ja sellaista. Löydätte, ylläpylläri, Kalastajan vaimo -nimellä.

 

Mutta onko teillä jo TOMSit? Norjassa on, kaikilla. Monessa värissä. Siis oikeasti kaikilla mun kavereilla oli jo viime kesänä. Mun miehellänikin on, siniset. Ja Ollilla. Ja Ainolla vaaleanpunaiset. Ja munkin on pitänyt ostaa. Olen miettinyt. Mutten sitten sen enempää sitäkään.

Kunnes nyt sain omat TOMSini Millan Putiikista, kiitos. Ajatella että nämäkin täytyy tulla Suomesta asti mulle ennenkuin saan mitään aikaiseksi! :'D Kiitos Milla, ihan superit -kuten olen jo pari vuotta sitten kuullut. Ja luitteko pohjan tekstin? Kengissä ehkä parasta (siron ulkonäön ja aamutossumaien mukavuuden lisäksi) on One for One -ideologia; yhdestä ostetusta kenkäparista lahjoitetaan kenkäpari sitä oikeasti tarvitsevalle lapselle. Nyt TOMS tosin auttaa muillakin tavoin, mutta jokainen kenkäpari hyödyttää siis jotakuta toista jossain päin maailmaa. Tykkään!!

 

Loppuun vielä mun mielestä Norjan tän hetken paras kappale ja kesähitti, jota itse käytän vatsatreenibiisinä! 😀

Tiistaitunnelmia ❤

 

 

 

25 vastausta artikkeliin “Ihmeiden (insta)aika

 1. TOMS:it on ihan parhaat! Ostin viime kesänä ekat ja tänä kesänä parit lisää. Mieskin osti, siniset hänkin ja niillä kuljettiin kaiket päivät Italiassa. Super hyvät jalassa ja jaksaa hyvin kävellä pitempiäkin matkoja. Ja tuo one for one- yksi syy ostaa! Näihin jää koukkuun 🙂

  Tykkää

 2. Kivat kengät ja just mukavan rennot ja varmaan ihanat jalassakin. Mie pidin nuorempana melkein aina tollaista korkeata nuttura kampausta ja sain kutsuma nimeksi Sippis= Siveyden sipuli …kuuleman, heh 🙂
  Nyt nutttura on vain valunu vähän alemmas 🙂 Hyvää kesää sinne Norjaan ja siellä näköjään kunnon shortsi kelit…täällä ei pahemmin kesävaatteita ole tarvinnut kaapista ottaa…grr..Hyvää viikkoa sinne 🙂 ja tervetuloa Instan maailmaan. 

  Tykkää

 3. Oi vitsit mitkä ihanat kuvat teistä, niin onnellisuus paistaa ja kesäinen mieli! Sua oon kyllä oottanu instaan, välillä aina hakenut ja löytänyt sen yksityisen profiilin, mut aatellut sit et on varmaan sun kamuille vaan tai muuta:)) eli kivoja uutisia nää:)

  Tykkää

 4. Luin jo otsikosta että voiko olla totta, tulitko vihdoin ”kunnolla” Instagramiin! Jee 🙂
  Olet ihana, inspiroiva. Rakastan blogiasi. Kiitos piristyksestä arkeen!
  T. 17v lukijasi

  Tykkää

 5. Tomsit on ihan parhaat! Ostin viime kesänä Lontoon reissua varten ja ne oli ihan loistavat hellekelin kaupunkikävelyyn. Tänä keväänä kävelin niiden kanssa myös Rooman läpi ja nyt ne onkin ”vähän” nuhruiset. Löysin youtubesta videon, jossa tyttö pesee ne ihan pesukoneessa ja laittaa sitten aurinkoon kuivumaan —> avot on ku uudet. On pitänyt tehdä sama, mutta kun Suomesta on tuo aurinko puuttunut 😀

  Tykkää

 6. Kyllä vaan TOMSit on ihanat ja niitä on useampikin pari:) Tuo hyväntekeväisyysjuttukin oli tuttu, sillä tavalla voi auttaa ihan huomaamattaan. Kiva kun oot instassa. Se on niin nopea ja helppo tapa jos ei ole blogin päivittämiseen aikaa tai fiilistä. Mukavia kesäpäiviä teille!

  Tykkää

 7. Hei Johanna ja kiitos ihanasta blogistasi! 🙂 Jostain syystä en löydä instagramtiliäsi, niin ihan Kalastajan vaimo-nimelläkö pitäisi löytyä? Olisi kiva päästä seurailemaan sitäkin. Hyvää ja kaunista kesää! 

  Tykkää

 8. Olet siis Norjassa ja hyvissä voimissa kuten arvelinkin, etkä pulassa Filippiineillä. hyvä niin ❤ Sain tänä aamuna nimissäsi seuraavan sähköpostin: 
  Good Morning,
  Sorry for any inconvenience, I’m in a terrible situation. Am stranded here in Davao, Philippines since last night. I was hurt and robbed on my way to the hotel I stayed and my luggage is still in custody of the hotel management pending when I make payment on outstanding bills I owe. Am waiting for my colleagues to send me money to get back home but they have not responded and my return flight will be leaving soon. Please let me know if you can help and I will refund the money back to you as soon as I get back home.
  Please let me know if you can help..
  Johanna
  Olen ollut sinuun yhteydessä VUOSIA sitten jostakin Huutonet-ostoksesta ja näyttää siltä, että joku käyttää sähköpostiosoitettasi hyväkseen, sain siis tämän viestin lähetettynä sinun koko nimelläsi.. Selvä rahanhuijausyritys siis :/

  Tykkää

 9. Hei! Upeita kuvia ja iiiihanat tossukengät. Miten noi Tomsien koot, kun itsellä vähän kenkämerkistä riippuen sopii 38 – 40 -kokoiset?

  Tykkää

 10. Moikka,
  Mulla on ollu Tomsit nyt pari kesää, ja ne on tosiaankin ihan parhaat??!
  tähän kesään niitä on kertunut jo vaikka missä väreissä mun kenkä varastoon, mutta silti jalkaan valikoituu viimekesän valkoiset, jotka eivät valitettavasti ole enää niin valkoiset, mutta voisikohan ne tosiaan pestä?
  parhaat kesäkengät, ainoot jotka eivät tee mulle ikäviä rakkoja ilman sukkaa ja aivan mahtavat niin farkkujen kuin hameiden kanssa! ??? peukutan Tomseille todellakin!
  jos joku täällä osaa ohjeistaa niiden konepesusta olisin enemmän kuin kiitollinen?
  terv, Taru

  Tykkää

  1. Kengistä irtolika pois ja koneeseen kolmenkympin hellävarainen pesu. Sitten vaan kuivumaan. Ei patterille tai vastaavalle, vaan normaalisti kuivumaan ja ovat kuin uudet.

   Tykkää

 11. Rentoa kesäfiilis kuvissa! Kiva nähdä teidät samassa kuvassa.
  Minunkin sähköpostiin tuli nimelläsi samainen viesti. Ikävää käyttäytymistä jolta kulta.

  Tykkää

 12. Minä taas en pidä siitä, että ostamalla jokin tuote pestään omatuntoa puhtaaksi. Mielestäni ei ole kovin eettistä markkinointia houkutella ostamaan hyväntekeväisyyden varjolla. Tomsin tossut ovat kuitenkin aika kalliit ollakseen kangastossut. Itse mieluummin lahjoitan kuukausittain rahaa valitsemilleni kohteille ja ostan kenkäni ihan ”kenkinä”.
  Mukavaa kesän jatkoa!

  Tykkää

  1. Toisaalta lahjoituskohteiden rahoistakin menee osa (ja joskus törkeän suuri osa) pelkästään toiminnan pyörittämiseen. TOMSin kengät ostaessa tietää, että joku lapsi saa ihan konkreettisesti kengät jalkaansa. Kalliit ne on kai juuri siksi, että samaan hintaan ”kuuluu” toinen pari. Ja on ne vähän paremman laatuiset kuin ns. normi kangaskengät.

   Tykkää

 13. kiitos tosi ihanasta biisi-vinkistä :), ihan paras, vie ajatukset pois tästä kylmästä kesästämme…

  Tykkää

 14. Ihanan onnelisia ja kesäisiä kuvia 🙂 Kiitos Johanna blogistasi josta tulee aina hyvä mieli ❤ Ihanaa kesää!

  Tykkää

 15. Mä olen kans aikonut ostaa tomsit en ole vaan saanut aikaseksi. Ihania kuvia ja sun blogi on paras, inspiriroiva, hyvää mieltä aikaansaava ja todella kauniita kuvia. Mä pidän myös sun jutuista. Mä kirjoitan itse blogia, silloin tällöin. Tyttarelleni.blogspot.no 
  Airinkoista päivää,! 🙂

  Tykkää

 16. Toms – kengät näyttää niin söpöiltä kuin olla ja voi.
  Mietin onkohan lasten kokoja olemassa. 
  Noilla kengillä ihastuttava biisivalintasi voisi olla pumpulinkeveä tanssia (play my drums on loistava kappale myös näin liki kuusikymppisestä isoäidistä) ?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: